מחר בערב, בשעה 18:30, מנהיג גור מתעתד להגיע לחופה בחתונה של נינו של הפני מנחם (נכד של ר' ברל ליפל).
מכיון שיש אנשים שחושבים שמנהיג גור לא יודע מה האנשים שלו עושים. וכידוע, אי אפשר לבוא אליו לדבר איתו בבית או בבית מדרש.
יש התארגנות רצינית של אנשים, לבוא ולומר לו. לדבר איתו בחופה. לפני החופה, ואחרי החופה. ובמהלך החופה. לקיים איתו שיחה רצינית ועניינית. לשמוע ממנו מה הוא יודע ומה הוא לא יודע.
ואם הוא באמת יודע על הכל. ישאלו אותו למה הוא חושב שזה בסדר לאמלל את מי שבוחר שלא להיות חסיד שלו.
בואו בהמוניכם!
שתוכלו לומר בקול ברור וצלול: ידינו לא שפכו את הדם הזה!
תוקן על ידי avishai323 ב- 13/02/2022 08:39:43
נשלח ב-13/2/2022 10:51
האם הורי החתן שייכים לקהילה של גור תורה ?? למה הוא מוזמן??
אני שומע כעת שיש התארגנות להוציא רמקולים אדירים שישירו 'איפה ריקי איפה שיפי'. ואני חושב שזה עוול גדול.
לא מוציאים רמקולים בצורה הזו.
התכנית של האנשים לבוא ולדבר עם המנהיג העליון, מספיקה. לא צריך כלום יותר מזה. כל מי שיוכל לבוא גם הוא לדבר. יבורך.
מקווים שיהיו אלפים שיבואו לדבר איתו. החל מהרגע שהוא יוצא מהרכב, יעמדו אנשים רבים. וידברו איתו לפני שהוא מגיע לחופה. האנשים לא יתנו לו להגיע לחופה לפני שיסיימו לדבר איתו.
טוב, ברור שזה בדיחה. והכוונה שזה יתפתח בפועל להפגנה.
נשלח ב-13/2/2022 19:43
צריך לתאם את האירוע עם הצלה וזק"א
נשלח ב-13/2/2022 20:32
מומלץ להכין צוואה קודם והמהדרין אף יאמרו את הוידוי
נשלח ב-13/2/2022 20:59
avishai323 כתב:
הם שייכים לנדל"ן.
אני שומע כעת שיש התארגנות להוציא רמקולים אדירים שישירו 'איפה ריקי איפה שיפי'. ואני חושב שזה עוול גדול.
התכנית של האנשים לבוא ולדבר עם המנהיג העליון, מספיקה. לא צריך כלום יותר מזה. כל מי שיוכל לבוא גם הוא לדבר. יבורך.
מקווים שיהיו אלפים שיבואו לדבר איתו. החל מהרגע שהוא יוצא מהרכב, יעמדו אנשים רבים. וידברו איתו לפני שהוא מגיע לחופה. האנשים לא יתנו לו להגיע לחופה לפני שיסיימו לדבר איתו.
אתה תמים או חי בסרט ?? נראה לך שהגבאים ושאר הסובבים יתנו למישהו לדבר איתו ?? יש סיכוי טוב שבמקרה הטוב הוא יקבל מכות רצח. תחשבו לבד מה יהיה במקרה הרע .
מומלץ להכין צוואה קודם והמהדרין אף יאמרו את הוידוי
שימו לב מה יהיה כצוב בצוואה, אומרים שכל צוואה שמשאירה מקום לר' שאול יכולה להיות מסוכנת...
נשלח ב-13/2/2022 23:08
נשלח ב-14/2/2022 07:41
שרית560 כתב:
avishai323 כתב:
הם שייכים לנדל"ן.
אתה תמים או חי בסרט ?? נראה לך שהגבאים ושאר הסובבים יתנו למישהו לדבר איתו ?? יש סיכוי טוב שבמקרה הטוב הוא יקבל מכות רצח. תחשבו לבד מה יהיה במקרה הרע .
אם יבוא איש אחד. נכון. לא יתנו לו. אבל אם יבואו מאות בני אדם, בחורים ואברכים. איש לא יוכל למנוע מהם לגשת למנהיג העליון.
נשלח ב-16/2/2022 23:06
אתמול הייתי בחתונה והיו בה כמה משפחות חסג נדלן . ואמרתי לאחת הבנות הצעירות שזה בושה וחרפה! מה עושים בגור נדלן . היא לא אמרה מילה ואמרה שלנו יש אדמור !! בזאת תמה השיחה !