| נשלח ב-14/2/2022 20:23 |
|
| |
הטרור החרדי שוב ניצח: קיבל הכשר של וועד הרבנים לאחר נזקים קשים

מספר שעות לאחר שניפצו לו את החלונות בחנות בפעם השלישית בימים האחרונים,
בעל העסק נכנע למאפייה ושילם פרוטקשן ובתמורה הוא קיבל הכשר של וועד הרבנים לעניני גנבים.
בושה בושה בושה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2022 21:38 |
|
| |
כצפוי. כרגיל במגזר החרדי. "דרכיה דרכי כפייה וכל נתיבותיה טרור"
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 02:03 |
|
| |
| בר_חיים כתב: |  | בעל העסק נכנע למאפייה ושילם פרוטקשן
|
|
למזלך אין מי שיתבע אותך דיבה, כי המושמצים אינם נכנסים לכאן אין תשלום בעד ההכשר, יש רק התחייבות על 10.000 ש"ח שהחנות לא תמכור מכשירים לא כשרים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 07:22 |
|
| |
יש התחייבות לקנות מכשירים אך ורק שהועד מאשר, זה יקר במאות שקלים ממכשיר זהה בלי האישור, אז איך אתה קורה לזה? זה בדיוק פרוטקשן.
ואתה מתעלם ממסע הביזה והנזקים שהעסקים עוברים באיצטלה של קדושה, מה שמצולם ומפורסם ומה שמצולם במצלמות האבטחה ולא פורסם, רואים ילדים וצעירים ובחורי ישיבה קטנה ללא בושה גונבים מכשירים נגדם הם מפגינים. מדובר במאפייה, חלק מחיילי המאפייה לא מודעים כי הם כלי שרת בידי הגנבים הגדולים שעושיםהון על גבם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 07:30 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | בעל העסק נכנע למאפייה ושילם פרוטקשן
למזלך אין מי שיתבע אותך דיבה, כי המושמצים אינם נכנסים לכאן אין תשלום בעד ההכשר, יש רק התחייבות על 10.000 ש"ח שהחנות לא תמכור מכשירים לא כשרים |
| הפרוטקשן משולם דרך המחיר המופרז של המכשירים. הרי אותם מכשירים מעוקרים לא מורשים למכירה ע"י סוכנים אחרים זאת אומרת שהמלחמה אינה על הכשרות אלא על הבלעדיות בשוק הכשר...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/02/2022 07:33:09
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 08:25 |
|
| |
כמובן בלי להצדיק גניבת מכשירים או ניפוץ שמשות, (כשבדרך כלל העלילות האלו הם חלק ממסע הדלגיטמיציה של פורקי העול ה"חרדים" בעלי אתרי הבואש, כנגד יראי ה') אבל אין מה לעשות כנגד פורקי עול מהסוג הזה שמסכנים את חינוכם ועתידם הרוחני והגשמי של כל הילדים באיזור, אנו צריכים להודות לאותם מפגינים אמיצים שעשו מה שמוטל עליהם לעשות בלי לפחד ממשטרת הפשע הישראלית, ובלי לפחד מקומץ נערי אינטרנט זבי חוטם שנהנים להשמיץ אותם מדי יום. כה יתן ה' וכה יוסיף להרבות טהרה בעם ישראל. פעם שעברה שחנות בגאולה קיבלה הכשר התפגרה לבית עולמה נשיאת העליון הנאורה, מי יודע מאיזה דברים נינצל בזכותו של הצדיק שקבל עליו עול מלכות שמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 08:46 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | דרכיה |
|
אני מוחה על הסילוף. לא דרכי'ה, אלה דרכיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 08:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 09:02 |
|
| |
עפרא לפומיכו. ה"ג'ונגל" להגדרתכם התחיל כבר לפני הרבה הרבה שנים, ומבטחנו שימשך עד עולם, כחלק מהבטחת "לא תשכח מפי זרעו". הנה הגמ' בברכות דף כ', אמר ליה רב פפא לאביי: מאי שנא ראשונים דאתרחיש להו ניסא, ומאי שנא אנן דלא מתרחיש לן ניסא? אי משום תנויי - בשני דרב יהודה כולי תנויי בנזיקין הוה, ואנן קא מתנינן שיתא סדרי! וכי הוה מטי רב יהודה בעוקצין האשה שכובשת ירק בקדרה ואמרי לה זיתים שכבשן בטרפיהן טהורים אמר: הויות דרב ושמואל קא חזינא הכא, ואנן קא מתנינן בעוקצין תליסר מתיבתא! ואילו רב יהודה, כי הוה שליף חד מסאניה - אתי מטרא, ואנן קא מצערינן נפשין ומצוח קא צוחינן - ולית דמשגח בן! אמר ליה: קמאי הוו קא מסרי נפשייהו אקדושת השם, אנן לא מסרינן נפשין אקדושת השם. כי הא דרב אדא בר אהבה חזייה לההיא כותית דהות לבישא כרבלתא בשוקא, סבר דבת ישראל היא, קם קרעיה מינה; אגלאי מילתא דכותית היא, שיימוה בארבע מאה זוזי. אמר לה: מה שמך? אמרה ליה: מתון. אמר לה: מתון מתון ארבע מאה זוזי שויא.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 09:38 |
|
| |
הקיצונים המטורפים לא נלדו היום.... מי שפתח שם חנות היה צריך לדעת שהוא בג'ונגל
הקיצוניים משתוללים אבל מרחק 2 רחובות בדווידקה יש מעל לעשר חניות.... מי שקונה שם לא מגיע מרמות או מנווה יעקב אלא מאותם השכונות של הקיצונים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 15:14 |
|
| |
| עומדבפרץ כתב: |  | | הנה הגמ' בברכות דף כ', אמר ליה רב פפא לאביי: מאי שנא ראשונים דאתרחיש להו ניסא, ומאי שנא אנן דלא מתרחיש לן ניסא? אי משום תנויי - בשני דרב יהודה כולי תנויי בנזיקין הוה, ואנן קא מתנינן שיתא סדרי! וכי הוה מטי רב יהודה בעוקצין האשה שכובשת ירק בקדרה ואמרי לה זיתים שכבשן בטרפיהן טהורים אמר: הויות דרב ושמואל קא חזינא הכא, ואנן קא מתנינן בעוקצין תליסר מתיבתא! ואילו רב יהודה, כי הוה שליף חד מסאניה - אתי מטרא, ואנן קא מצערינן נפשין ומצוח קא צוחינן - ולית דמשגח בן! אמר ליה: קמאי הוו קא מסרי נפשייהו אקדושת השם, אנן לא מסרינן נפשין אקדושת השם. כי הא דרב אדא בר אהבה חזייה לההיא כותית דהות לבישא כרבלתא בשוקא, סבר דבת ישראל היא, קם קרעיה מינה; אגלאי מילתא דכותית היא, שיימוה בארבע מאה זוזי. אמר לה: מה שמך? אמרה ליה: מתון. אמר לה: מתון מתון ארבע מאה זוזי שויא |
|
בנוגע לדברי הגמ' בברכות, יש להקשות: מדוע באמת לא מסרו נפשם על קדושת השם בדורות האחרונים, ויהיו להם ניסים כמותם?
כמו כן יש להקשות על דברי הגמ' בחולין ל"ז, אמר מר עוקבא, אנא להא מילתא כחמרא בר חלא (אני לעומת אבי כחומץ בן יין, שהוא הקפיד על 24 שעות הפסקה בין בשר לחלב ואני מפסיק מסעודה לסעודה). מדוע באמת לא ינהג כאביו ויהיה יין בן יין?
אלא, מסבירים בעלי המוסר, צריך להגיע לדרגות גבוהות כדי לנהוג בהנהגות כאלה, ומי שלא הגיע לאותן דרגות ובכל זאת מתנדב לקרוע לבושה של אשה ברחוב, או מקפיד על 24 שעות בין בשר לחלב, הרי הוא כקוף בעלמא והקב"ה בז לו ולהנהגותיו.
דון מינה ואוקי באתרין לגבי הצדיקים שמשחיתים ובוזזים חנויות מתוך יראת שמים טהורה, וחושבים עצמם לרב יהודה בשעתו. כמה מגוחך הדבר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 18:21 |
|
| |
והיום הפגנה אלימה ליד חנות ברחוב יחזקאל פינת עזרא.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 09:02 |
|
| |
עומדבפרץ
| Safra כתב: |  | | הנה הגמ' בברכות דף כ', אמר ליה רב פפא לאביי: מאי שנא ראשונים דאתרחיש להו ניסא, ומאי שנא אנן דלא מתרחיש לן ניסא? אי משום תנויי - בשני דרב יהודה כולי תנויי בנזיקין הוה, ואנן קא מתנינן שיתא סדרי! וכי הוה מטי רב יהודה בעוקצין האשה שכובשת ירק בקדרה ואמרי לה זיתים שכבשן בטרפיהן טהורים אמר: הויות דרב ושמואל קא חזינא הכא, ואנן קא מתנינן בעוקצין תליסר מתיבתא! ואילו רב יהודה, כי הוה שליף חד מסאניה - אתי מטרא, ואנן קא מצערינן נפשין ומצוח קא צוחינן - ולית דמשגח בן! אמר ליה: קמאי הוו קא מסרי נפשייהו אקדושת השם, אנן לא מסרינן נפשין אקדושת השם. כי הא דרב אדא בר אהבה חזייה לההיא כותית דהות לבישא כרבלתא בשוקא, סבר דבת ישראל היא, קם קרעיה מינה; אגלאי מילתא דכותית היא, שיימוה בארבע מאה זוזי. אמר לה: מה שמך? אמרה ליה: מתון. אמר לה: מתון מתון ארבע מאה זוזי שויא
בנוגע לדברי הגמ' בברכות, יש להקשות: מדוע באמת לא מסרו נפשם על קדושת השם בדורות האחרונים, ויהיו להם ניסים כמותם?
כמו כן יש להקשות על דברי הגמ' בחולין ל"ז, אמר מר עוקבא, אנא להא מילתא כחמרא בר חלא (אני לעומת אבי כחומץ בן יין, שהוא הקפיד על 24 שעות הפסקה בין בשר לחלב ואני מפסיק מסעודה לסעודה). מדוע באמת לא ינהג כאביו ויהיה יין בן יין?
אלא, מסבירים בעלי המוסר, צריך להגיע לדרגות גבוהות כדי לנהוג בהנהגות כאלה, ומי שלא הגיע לאותן דרגות ובכל זאת מתנדב לקרוע לבושה של אשה ברחוב, או מקפיד על 24 שעות בין בשר לחלב, הרי הוא כקוף בעלמא והקב"ה בז לו ולהנהגותיו.
דון מינה ואוקי באתרין לגבי הצדיקים שמשחיתים ובוזזים חנויות מתוך יראת שמים טהורה, וחושבים עצמם לרב יהודה בשעתו. כמה מגוחך הדבר.
|
|
אתה מערבב שתי נושאים לא קשורים בכלל. אכן על הסיפור של הבשר וחלב, בעלי המוסר אומרים את מה שכתבת, אבל החילוק הוא מהותי, שם מדובר על חומרה, חומרה יתירה, בגמ' שאני הבאתי מדובר על ציפור נפשנו וחינוך ילדינו, אתה משווה? אין ולא תמצא בעל מוסר אחד (מלפני 5 שנים) שעושה הקבלה בין הגמרות. אם שכן שלך יחליט להפוך את הבית שלו למקום בילוי כשכל שעות היום והלילה הוא יארח שם טיפוסים מפוקפקים אתה גם תשב בחיבוק ידים ותאמר שהיום אנו לא ב"דרגה" להילחם על זכויותינו הבסיסיות? או שתצא נגדו בחרב ובחנית ותמצא איתו את הדין לפי חוקי התורה ולהבדיל לפי חוקיהם? למה רק כשזה מגיע לנושא רוחני פתאום "הדור חלש" ו"אנו לא בדרגה" וכו' וכו'? בקשר לבזיזת חפצים מהחניות, אני לא מתייחס לזה, א. כי לא אני ולא אתה יודעים באמת מי בזז, והאם באמת בזזו. (נערי האינטרנט המנוזלים שונאי התורה שכותבים את זה, נאמנים עלי כשני רועי בקר ערבים) ב. הדגשתי שאני לא מגבה את זה, לא משום שאני יודע שזה אסור אלא משום שאיני יודע האם זה אסור. ג. בגמרא שהבאתי מבואר שכן יש אפשרות לגרום לנזק כספי על מנת לאפרושי מאיסורא. וידוע מגדולי ישראל הסטיפלער ועוד, שהתירו לשרוף ספרים פסולים שהיו שייכים למישהו, וכן ר' חיים קנייבסקי מורה לא להחזיר אייפון (גם מוגן) למי שאיבד אותו. וזה כמובן על פי הגמ' שהבאתי כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 09:43 |
|
| |
הטרור החרדי בד"כ מנצח וכנראה ימשיך לנצח. תראו שככה יקרה בפרשת גור של המרדת הילדים נגד הוריהם. וכן במרבית הפרשיות שצצות מידי פעם. זה הטבע של המגזר. בד"כ מתיישרים לפי הקיצוניים. האנשים שאינם קיצוניים מפחדים לפצות את הפה, פן יבולע להם ויציגו אותם כ"מודרניים מידי" ואולי אפילו "משכילים" "רפורמים" ושאר ירקות. אז הם מורידים את הראש ושותקים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 11:57 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
הטרור החרדי בד"כ מנצח וכנראה ימשיך לנצח. תראו שככה יקרה בפרשת גור של המרדת הילדים נגד הוריהם. וכן במרבית הפרשיות שצצות מידי פעם. זה הטבע של המגזר. בד"כ מתיישרים לפי הקיצוניים. האנשים שאינם קיצוניים מפחדים לפצות את הפה, פן יבולע להם ויציגו אותם כ"מודרניים מידי" ואולי אפילו "משכילים" "רפורמים" ושאר ירקות. אז הם מורידים את הראש ושותקים.
|
|
חבל מאוד שזה המצב והועדה המושחתת יש עיקרון אחד מקודש רק כסף כסף כסף. הם מחפשים כסף קל . ההפגנות גזל גניבת רכוש הכול מותר !! עבור המטרה והשגת כסף . הם כמו ארגון פשע וחבל שבעלי החנויות נכנעים עדיף שיעזבו ויעברו למרכז העיר ששם אין לרשעים האלו אין דריסת רגל. וגם המשטרה לא מטפלת בהם .וחבל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 11:59 |
|
| |
|
|
|
|
|