| נשלח ב-16/2/2022 20:47 |
|
| |
מדהים
אם אתה מבין שיש אנשים שכואבים את כאב המשפחה. איך אתה מצליח לזהות מי כואב את כאבם ומי לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 20:49 |
|
| |
תשאל בפעם החמישית ותקבל אותה תשובה
"רואים לכם"
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 20:50 |
|
| |
עד כה לא הסברת איך אתה מגיע למסקנה המופלאה.
רק אם תרשה לי שאלה נוספת. כאחד שכואב את כאבה של המשפחה, איך הגעת למסקנה שלהורים יש חלק בכאב הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 20:51 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | עד כה לא הסברת איך אתה מגיע למסקנה המופלאה.
רק אם תרשה לי שאלה נוספת. כאחד שכואב את כאבה של המשפחה, איך הגעת למסקנה שלהורים יש חלק בכאב הזה? |
|
תשאל את נציגי הרווחה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 20:53 |
|
| |
הגעת למסקנה המרושעת הזו, רק כי אחרי שהבנות לא היו בבית תקופה, ולא הסכימו לחזור הביתה. נציגי הרווחה אמרו שצריך פתרון זמני???
ואתה עוד חושב שמישהו יאמין לך שכאב המשפחה מטריד אותך???
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:00 |
|
| |
תכלס', יש מצב שתחזירו את הילדות?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:00 |
|
| |
מבלי להתייחס לכל המסקנות המרושעות שאתה הגעת אליהן ובחדווה רבה, אני כתבתי בתגובתי בלשון מסתייגת "גם אם" (אף שפורסמו דברים בעניין ויש עוד סיבות לחשוב בכיוון הזה).
בכל מקרה מה שמטריד זה נושא האשכול, מילדים קטנים אני לא מצפה להבין את הסכנה שבצעדים כאלו, אך אם ישנם אנשים מבוגרים שתומכים בזה ולא רואים בזה בעיה, הם בבעיה קשה.
לא צריך להיות אוהד גור, אפשר לשנוא את גור (גם בלי קשר לאירוע האקטואלי כעת) ועדיין לדעת שיש גבולות שאותם לא חוצים.
היום עושים את זה לאדמו"ר מגור, מחר יעשו את זה לאדמו"ר מבעלז, מחרתיים לר' חיים קנייבסקי, וכן הלאה (ויש עוד רעיונות, אבל אני לא רוצה לתת רעיונות למטורפים מקהילת העדינים של ר' שאול אלתר)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:09 |
|
| |
זה כל כך נורא שמבקשים ממנהיג גור להשיב את הגזילה???
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:13 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | דקות לפני תפילת מנחה אצל הרבי מגור: רכב עם רמקולים הגיע לפתח בית המדרש ברחוב ירמיהו בירושלים ומשמיע את זעקת האם של משפחת סנדק: "ריקו, אסתי - בואו הביתה". כשברקע, השיר של בנצי שטיין: "ווייל א מאמע איז נאר דא איין" |
|
כל הכבוד !!
חִזְקוּ וְאִמְצוּ אַל תִּירְאוּ וְאַל תַּעַרְצוּ !!
יש להילחם ברֶשַׁע בכל הכוח ללא מורא !!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:15 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | זה כל כך נורא שמבקשים ממנהיג גור להשיב את הגזילה??? |
|
מעבר לדברים כפי שאתה מציג אותם, ואני כלל לא מסכים אתך.
אתה מבין שמחר יכולים לארגן רמקולים מתחת לבית של ר'' חיים ולדרוש ממנו להחזיר את ה"גזילה" של כל הכספים הרבים שנתנו עבור ההבטחות המפורשות שלו, וכל היתומים והאלמנות של חולי הקורונה שהצביעו ג' והובטחו מפורשות שיהיה להם שמירה מקורונה.
זו רק דוגמה ממה שאפשר לעשות לו ולעוד אחרים, אם רק נחליט שאין לנו גבולות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:20 |
|
| |
אני בעד. אני חושב שאם הוא כתב 'ואני ערב' הוא חייב להחזיר הכל. (אם זה רק ברכה, הוא לא חייב. אם זה הבטחה ברורה ומפורשת לכאורה הוא חייב)
אבל למה רמקולים? אפשר לשלוח מכתב יפה, זימון לדין תורה. יקבלו תשובה מסודרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:23 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | אני בעד. אני חושב שאם הוא כתב 'ואני ערב' הוא חייב להחזיר הכל. (אם זה רק ברכה, הוא לא חייב. אם זה הבטחה ברורה ומפורשת לכאורה הוא חייב)
אבל למה רמקולים? אפשר לשלוח מכתב יפה, זימון לדין תורה. יקבלו תשובה מסודרת. |
|
חחח הצחקת, זימון לדין תורה, תשובה מסודרת
למה לא רמקולים? רמקולים עובדים רק ברחוב ירמיהו בירושלים? ראינו שאפשר רמקולים, אפשר גם לארגן הפגנה גדולה מתחת הבית שלו, זעקת האלמנות והיתומים, אפשר עוד הרבה דברים, ולא רק לר' חיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:25 |
|
| |
כאמור, אם יפנו מסודר ולא יקבלו תשובה עניינית. אני בעד.
|
|
|
|
|