|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:48 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אם ר' חיים יורה לילדים למרוד בהורים שעברו לפלג הירושלמי. (אין סיכוי שתצא הוראה מטורפת כזאת) אני בעד שיביאו רמקולים מתחת לבית שלו ויצעקו להשיב את הילדות להוריהן. חד וחלק.
בקיצור מה שאתה אומר שזה תוכנית כבקשתי אני אחליט מה מצדיק רמקולים ומה לא הכל לפי מה שמתאים לי בהתאם לאג'נדה שלי כל הכבוד על הישרות |
|
כל אדם בריא בנפשו, מרגיש מהו עוול חריג שאסור לעבור עליו בשתיקה. מהו חילול ה' שעליו נאמר במקום שיש חילול ה' אין חולקין כבוד לרב. ואם אין חולקין כבוד לרב, ק"ו למנהיג העליון.
אם כי, אני סבור שכל טענה מסודרת, חייבת להתברר בצורה נאותה. ואם יש לאנשים טענה עניינית, והרב מסרב להשיב לפנייתם בצורה מסודרת. שיפגינו נגדו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:49 |
|
| |
תכלס', מתי אתם מחזירים את הנפש של הילדות?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:52 |
|
| |
מי שזוכר, בתשמ"ט עשו הגורים אותה פרובוקציה נגד בעלזא, כשהגיעו לשיר ברחוב אגריפס "וחיי בני ומזוני נטע בתוכנו"... הוא שנאמר על דאטפת אטפוך.
תוקן על ידי חזונט ב- 16/02/2022 21:53:33
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:53 |
|
| |
| חזונט כתב: |  | מי שזוכר, בתשמ"ט עשו הגורים אותה פרובוקציה נגד בעלזא, כשהגיע לשיר ברחוב אגריפס "וחיי בני ומזוני נטע בתוכנו"... הוא שנאמר על דאטפת אטפוך. |
| האדמו"ר מבלז גנב להם ילדים? למה עשו לו את זה?
תוקן על ידי avishai323 ב- 16/02/2022 21:53:23
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:55 |
|
| |
הקי"א הרי חרש. הוא הרי לא יודע מה נעשה בביתו, בחסידותו, הכל נעשה בלי שהוא ישמע, אז רמקול הוא ישמע?
הרמקול כוון כלפי הוועדה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:56 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | מי שזוכר, בתשמ"ט עשו הגורים אותה פרובוקציה נגד בעלזא, כשהגיעו לשיר ברחוב אגריפס "וחיי בני ומזוני נטע בתוכנו"... הוא שנאמר על דאטפת אטפוך.האדמו"ר מבלז גנב להם ילדים? למה עשו לו את זה?
תוקן על ידי avishai323 ב- 16/02/2022 21:53:23 |
|
יותר גרוע! הרהיב להביע דעתו נגד הדיבור "אנכי ולא יהיה לך" ו"גנב" קולות של ג'... 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:57 |
|
| |
אתה חוזר שוב על דברים מתגובה קודמת, אני לא מכיר אותך כתמים אז זה כנראה משהו אחר.
אף אחד לא ישלח מכתבי תלונה לר' חיים (זה גם לא יגיע אליו), ר' חיים לא יוזמן לדין תורה כלשהו, וכו'.
(לא מזמן היה מישהו שהקליט את ר' חיים שאמר לו לא לעשות את החיסון, בני הבית כלאו אותו ולא אפשרו לו לצאת מבלי שימחק את הסרטון)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:59 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אתה חוזר שוב על דברים מתגובה קודמת, אני לא מכיר אותך כתמים אז זה כנראה משהו אחר.
אף אחד לא ישלח מכתבי תלונה לר' חיים (זה גם לא יגיע אליו), ר' חיים לא יוזמן לדין תורה כלשהו, וכו'.
(לא מזמן היה מישהו שהקליט את ר' חיים שאמר לו לא לעשות את החיסון, בני הבית כלאו אותו ולא אפשרו לו לצאת מבלי שימחק את הסרטון) |
|
אם יש מישהו שרוצה לתבוע, הוא יכול לתבוע. ובלי ספק הוא יקבל תשובה עניינית. (לא מר' חיים כמובן, יענקי יטפל בזה וישלח תשובה מסודרת, וגם ידאג לעו"ד לפי הצורך). אם אנשים בוחרים שלא לתבוע, אין מקום לחשוב שיבואו עם רמקולים כי הם לא רוצים לתבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 21:59 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | תכלס', מתי אתם מחזירים את הנפש של הילדות? |
|
אי אפשר הן חטופות ומוחזקות במקום לא ידוע בעזה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:00 |
|
| |
מילא 6\3 מובן...אבל למה 15000 מול 300?
אלא מאי? אם ישימו את כל הבשר הגורי כולל הקי"א בכף מאזניים ואת הגר"ש בכף השניה, ברור מי יעוף השמימה בגלל העוצמה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:00 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | תכלס', מתי אתם מחזירים את הנפש של הילדות?
אי אפשר הן חטופות ומוחזקות במקום לא ידוע בעזה |
| הנפש שלהם, כלואה בירמיהו כידוע. (הגוף, ידוע היטב היכן, אבל זה לא עוזר. הבעיה היא שנגבתם את הנפש שלהן)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:01 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מילא 6\3 מובן...אבל למה 15000 מול 300?
אלא מאי? אם ישימו את כל הבשר הגורי כולל הקי"א בכף מאזניים ואת הגר"ש בכף השניה, ברור מי יעוף השמימה בגלל העוצמה... |
| הם חוששים שלולא הטרור, התוצאה תהיה הפוכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:02 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | תכלס', מתי אתם מחזירים את הנפש של הילדות?
אי אפשר הן חטופות ומוחזקות במקום לא ידוע בעזה |
|
דאחקות על כאב של הורים מאחד שכואב לו צער ההורים ("גם אם יש להם חלק בכך") יותר מכולם....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:04 |
|
| |
קלעפער
| avishai323 כתב: |  | מילא 6\3 מובן...אבל למה 15000 מול 300?
אלא מאי? אם ישימו את כל הבשר הגורי כולל הקי"א בכף מאזניים ואת הגר"ש בכף השניה, ברור מי יעוף השמימה בגלל העוצמה...הם חוששים שלולא הטרור, התוצאה תהיה הפוכה. |
|
לא הייתי אומר הפוכה, אבל עוד כמה מאות זה סביר מאד. והרבה כסף...
|
|
|
|
|