|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:05 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מילא 6\3 מובן...אבל למה 15000 מול 300?
אלא מאי? אם ישימו את כל הבשר הגורי כולל הקי"א בכף מאזניים ואת הגר"ש בכף השניה, ברור מי יעוף השמימה בגלל העוצמה...הם חוששים שלולא הטרור, התוצאה תהיה הפוכה.
לא הייתי אומר הפוכה, אבל עוד כמה מאות זה סביר מאד. והרבה כסף... |
|
אין לי ספק שהתוצאה לא תהיה הפוכה. אבל הם פרנואידים כידוע. אם גור היו מבינים שזה יסתכם בכמה מאות. לא היו נלחמים. (ההערכה היא שמדובר בכמה אלפים שהם שבויים בידי המנהיג העליון)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:06 |
|
| |
דמעות התנין...הם מסיתים ילדות נגד הוריהן, מתנכלים, שופכים צואה, יורקים, מרביצים, אבל בוכים שהפעילו רמקול ליד בניני המנהיג...
נוירולוג הרי אינו חסיד גור, הוא סתם טרול מרושע שנהנה מכאב של הורים. יש לזה שם בפסכיאטריה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:07 |
|
| |
קלעפער
| avishai323 כתב: |  | מילא 6\3 מובן...אבל למה 15000 מול 300?
אלא מאי? אם ישימו את כל הבשר הגורי כולל הקי"א בכף מאזניים ואת הגר"ש בכף השניה, ברור מי יעוף השמימה בגלל העוצמה...הם חוששים שלולא הטרור, התוצאה תהיה הפוכה.
לא הייתי אומר הפוכה, אבל עוד כמה מאות זה סביר מאד. והרבה כסף...
אין לי ספק שהתוצאה לא תהיה הפוכה. אבל הם פרנואידים כידוע. אם גור היו מבינים שזה יסתכם בכמה מאות. לא היו נלחמים. (ההערכה היא שמדובר בכמה אלפים שהם שבויים בידי המנהיג העליון) |
|
כולם שבויים. אך יש כמה מאות שיודעים על כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:08 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | תכלס', מתי אתם מחזירים את הנפש של הילדות?
אי אפשר הן חטופות ומוחזקות במקום לא ידוע בעזההנפש שלהם, כלואה בירמיהו כידוע. (הגוף, ידוע היטב היכן, אבל זה לא עוזר. הבעיה היא שנגבתם את הנפש שלהן) |
|
מילא לעשות צחוק מעצמך, אבל למה לעשות צחוק מהילדות?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:10 |
|
| |
תראה מי שמדבר! חוץ מזה שלדעתי ולדעת כל מי שמח בקדקו מותר לעשות הכל כדי להחזיר את הבנות לחיק הוריהם;
מוצא חן בעיני איך שגוראי לא מבין איך אפשר לבוא לעשות צעקות ליד אדמו''ר.
צמרמורת אחזתנו כשאני נזכר איך בחורי שפת אמת הגיעו בעת (שהם חשבו) שהאדמו''ר מבעלזא עורך שולחנו ושרו כמו שיכורים "בני חיי מזוני" במטרה להפריע לעריכת השולחן ולצער את האדמו''ר.
אולי נורלוג עוד לא היה נולד, הוא כנראה שייך לתקופת המזומנים, אבל אני הייתי שם מחוץ לשיבת בעלזא, וכדי בזיון וקצף.
גוראים יקרים, אתם האחרונים שיכולים להטיף מוסר לאחרים, אין זוועה בעולם שעדיין לא עשיתם, ומה שאנשי רבי שאול יעשה לכם, זה כלום ל-מה שמגיע לכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:15 |
|
| |
מה שעוד יותר עצוב בסיפור הזה, שכולנו מבינים שההנהגה החרדית לא תצא נגד הנהגת גור, (כל עוד לא נגעו להם בג'ובים וכדומה) מעשי הרשע ימשיכו, ואין מי שיעצור אותם. וזה ישמש דוגמא לכל ההנהגות של שאר החסידויות והקהילות, שההנהגה יכולה לעשות ככל העולה על רוחה כולל מעשי רשע מטורפים מבלי לשלם שום מחיר. בקיצור: רק הולך להיות יותר גרוע. עצוב מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:17 |
|
| |
למעשה מהתגובות של נוירולוג זה נראה שיש מצב שהרמקולים פעלו את פעולתם. וכעת הם יחזירו את הילדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:20 |
|
| |
| אומלל כתב: |  | תראה מי שמדבר! חוץ מזה שלדעתי ולדעת כל מי שמח בקדקו מותר לעשות הכל כדי להחזיר את הבנות לחיק הוריהם;
מוצא חן בעיני איך שגוראי לא מבין איך אפשר לבוא לעשות צעקות ליד אדמו''ר.
צמרמורת אחזתנו כשאני נזכר איך בחורי שפת אמת הגיעו בעת (שהם חשבו) שהאדמו''ר מבעלזא עורך שולחנו ושרו כמו שיכורים "בני חיי מזוני" במטרה להפריע לעריכת השולחן ולצער את האדמו''ר.
אולי נורלוג עוד לא היה נולד, הוא כנראה שייך לתקופת המזומנים, אבל אני הייתי שם מחוץ לשיבת בעלזא, וכדי בזיון וקצף.
גוראים יקרים, אתם האחרונים שיכולים להטיף מוסר לאחרים, אין זוועה בעולם שעדיין לא עשיתם, ומה שאנשי רבי שאול יעשה לכם, זה כלום ל-מה שמגיע לכם.
|
|
לטובת הדיון והתייחסות למה שכתבת, עלי לחזור ולהבהיר שלא קרה הגרוע מכל חלילה, ואינני חסיד גור בשום צורה, לכן מותר לי לא להבין.
מי שחשוב שמעשים כאלו לגיטימיים רק כי מדובר בברי פלוגתא שלו או כאלו שהוא אינו מספמט, מצבו לא בכי טוב. מצופה מאנשים בוגרים, אחראים, ובוודאי כאלו ששומרים תורה ומצוות ובעלי מידות שלא יבחרו בדרך הזו או יעודדו אותה. וכפי שכתבתי, אילו היתה מתקיימת הפגנה מתחת לבית של ר' חיים ועם רמקולים, לא רק שמשתתפי ההפגנה לא היו יוצאים מזה בשלום, היינו שומעים זעקות ומחאות שלא נראו כמותם. אותם אלו שמעודדים את הרמקולים מתחת לחלון של האדמו"ר מגור, ומסבירים לנו כמה זה נכון וטוב, היו פותחים כאן אשכולות מחאה וזעקות שבר אילו היה מדובר ברב שהוא מאנשי שלומם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:21 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | למעשה מהתגובות של נוירולוג זה נראה שיש מצב שהרמקולים פעלו את פעולתם. וכעת הם יחזירו את הילדות. |
|
למה אתה מגלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:23 |
|
| |
כשאתה חוזר שוב על הטיעון לגבי רבנים אחרים, אנחנו מרגישים כמה אתה מזדהה עם הכאב של ההורים. כן, ממש מרגיש את הכאב שלהם...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:25 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | כשאתה חוזר שוב על הטיעון לגבי רבנים אחרים, אנחנו מרגישים כמה אתה מזדהה עם הכאב של ההורים. כן, ממש מרגיש את הכאב שלהם... |
|
איך זה קשור?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:29 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מה שעוד יותר עצוב בסיפור הזה, שכולנו מבינים שההנהגה החרדית לא תצא נגד הנהגת גור, (כל עוד לא נגעו להם בג'ובים וכדומה) מעשי הרשע ימשיכו, ואין מי שיעצור אותם. וזה ישמש דוגמא לכל ההנהגות של שאר החסידויות והקהילות, שההנהגה יכולה לעשות ככל העולה על רוחה כולל מעשי רשע מטורפים מבלי לשלם שום מחיר. בקיצור: רק הולך להיות יותר גרוע. עצוב מאוד. |
| צפו להפתעות..
אגב, נציין שהאדמו"ר מבלז הגיע לחתונה שלהם, ישב שם לא מעט זמן. המנהיג העליון ניסה פעם אחר פעם לדבר איתו. והאדמו"ר מבלז לא ענה לו בכלל. כמחאה על הסתת הילדים נגד ההורים. הוא דיבר רק עם המחותן..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:33 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
כל הכבוד להם !! חבל שהם לא פרסמו את התוכנית אני בטוחה שהיה ציבור גדול מכל החוגים והעדות שהיו מפגינים נגד ... לשנות את הדרך המרושעת . למה לגור נדלן היה מותר לסגור למשך שעות ארוכות ?? את רחוב חזון איש רחוב מרכזי לגרום סבל לכל תושבי העיר?? מי יאמין לך שאתה לא הנציג של כת רשעי גור נדלן?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איך זה שכל המטורללים, המוזרים, שולי החברה והחצי-חילונים מאוחדים כולם בשנאה לגור? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:33 |
|
| |
מותר לי לגלות חוסר הבנה בכל האשכול?! שהרי ממה נפשך, אם זה סכסוך משפחתי פנימי במשפחת סנדיק, וכפי טענת גור השמית, הרי שאין שום עולה ברמקולים ליד ביהמ"ד גור, זה בסה"כ קריאות נגד הבנים שיצאו נגד הוריהם, ולא קשור לגור. [והרי הודאת בע"ד כמאה עדים דמי, וטענת גור ששזה בסה"כ סכסוך משפחתי, וממילא הרמקולים לא נגדם] ואם החטיפה היא באמת מעשי ידי גור, שלא כפי טענתם, אז מה הבעיה, למה לא למחות נגד פשעים כאלו נוראים במקום הפשע?!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 22:38 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | מה שעוד יותר עצוב בסיפור הזה, שכולנו מבינים שההנהגה החרדית לא תצא נגד הנהגת גור, (כל עוד לא נגעו להם בג'ובים וכדומה) מעשי הרשע ימשיכו, ואין מי שיעצור אותם. וזה ישמש דוגמא לכל ההנהגות של שאר החסידויות והקהילות, שההנהגה יכולה לעשות ככל העולה על רוחה כולל מעשי רשע מטורפים מבלי לשלם שום מחיר. בקיצור: רק הולך להיות יותר גרוע. עצוב מאוד. |
| צפו להפתעות..
אגב, נציין שהאדמו"ר מבלז הגיע לחתונה שלהם, ישב שם לא מעט זמן. המנהיג העליון ניסה פעם אחר פעם לדבר איתו. והאדמו"ר מבלז לא ענה לו בכלל. כמחאה על הסתת הילדים נגד ההורים. הוא דיבר רק עם המחותן.. |
|
חבל לצפות להפתעות. שלא תתאכזב. ההיסטוריה מוכיחה שהרשעים מנצחים. גם אם אכן קרה שהאדמור מבעלז לא ענה לאדמור מגור, לא בטוח שזה היה בכוונה, ולא בטוח שזה קשור למעשי הרשע, יש יותר סיכוי שזה קשור לאיזה פוליטיקה של מאבקי שליטה וכדו' וגם אם זה איכשהו קשור למעשי הרשע, זה תגובה שלא עושה שום רושם. אז הוא לא ענה לו? ביג דיל.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 16/02/2022 22:38:50
|
|
|
|
|