בית פורומים בחדרי חרדים

הפרובוקציה הבזויה והזולה של אנשי ר' שאול אלתר מול ביהמ"ד של גור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2022 22:42 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
שרית560 כתבה:

כל הכבוד להם !!
חבל שהם לא פרסמו את התוכנית אני בטוחה שהיה ציבור גדול מכל החוגים והעדות שהיו מפגינים נגד ... לשנות את הדרך המרושעת .
למה לגור נדלן היה מותר לסגור למשך שעות ארוכות ??
את רחוב חזון איש רחוב מרכזי
לגרום סבל לכל תושבי העיר??
מי יאמין לך שאתה לא הנציג של כת רשעי גור נדלן??

נשלח מהאנדרואיד שלי

איך זה שכל המטורללים, המוזרים, שולי החברה והחצי-חילונים מאוחדים כולם בשנאה לגור?

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה גם חלק מהסיבה שהרשעים בד"כ מנצחים במגזר.
שהרי כל המתנגדים לרשעים מיד מתויגים כ"חצי-חילונים" ובזה נסתם הגולל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 01:06 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 01:21 לינק ישיר 

שרית560 כתבה:

כל הכבוד להם !!
חבל שהם לא פרסמו את התוכנית אני בטוחה שהיה ציבור גדול מכל החוגים והעדות שהיו מפגינים נגד ... לשנות את הדרך המרושעת .

נוראולוג
עדין לא קבלתי תשובה !!
למה לסחוב את כל חסידי גור נדלן מכל הארץ ולסגור את רחוב חזון איש רחוב מרכזי לגרום סבל לכל תושבי העיר מותר ??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 02:05 לינק ישיר 
a_smithee

קו2 כתב:

האדמו"ר מגור היה נוכח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 10:17 לינק ישיר 

יש קשר בין הרכב עם הרמקול, לעיתונאי שנמצא עם כדור בראש כמה שעות לאחר מכן במושב בית מאיר?

סתם שואל, מה שלום נהג הרכב הכריזה, חי? כותב צוואה? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 10:19 לינק ישיר 

נוירולוג היקר!
אל תיתמם!
כל הציבור לא מאמין לגירסה המפוברקת שלכם שיש כאן סכסוך משפחתי.

כל הציבור רואה איך אתם מתנהלים, ואיך הארגון שלכם 'יאספני' מעורב עד צואר בכל הפרשיה הזאת.

ותסלח לי, אם באמת לר' שאול אין הרבה חיילים, למה אתם נלחמים בו בצורה כזו שטנית?

כנראה שאתם יודעים טוב שאם יוסר הפחד החסידות תישאר עם המכנסיים למטה.

בינתיים אתם גורמים לכך במו ידכם שכולם שונאים אתכם ובזים לכם, והחסידים שלכם מתביישים בכל הפרשיות האחרונות שצצות ועולות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 12:36 לינק ישיר 
נוירולוג, אתה כאן הפרובוקטור !

אתה טורח להדגיש שאינך חסיד גור. אז גם ה'לימוד זכות' היחיד שהייה אפשר לתרץ איתו את תגובותיך הבלתי מתקבלות מוסרית ואנושית , גם זה הלך... 
מודה על האמת שאני מפחד מ'חיות הקוידש' של גור (החשודים גם ברציחה ממש) 
לצערי, הדרך היחידה לפרוק את התסכול והזעם היא בכתיבה בפורום.
אחרת, הייתי אישית מתצייב מול ראש הנחש - המנהיג העליון וזועק בקול גדול.
ג-נ-ב !!! ר-ו-צ-ח !!! 
בלי קשר להתנהלות המתועבת, האיש שמתקרא האדמו"ר מגור הוא טיפוס מנותק.  בתכל'ס לא שומעים ממנו כ-ל-ו-ם . לא תורה, לא חסידות. לא שום הדרכה. אפס! כלום!
אפשר ללמד עליו זכות שהוא כנראה נמצא על הרצף האוטיסטי.
אחרת אי אפשר להסביר את התנהגותו.
מצד אחד אפס מוחלט בתקשורת מילולית ולא רק עם החסידים,  מצד שני חוסר רגישות מזעזעת והתנהגות אנטי אנושית.
בושה לשולשלת גור שזה האדמו"ר שלהם.

תוקן על ידי momeir ב- 17/02/2022 12:43:11

תוקן על ידי momeir ב- 17/02/2022 12:47:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 14:07 לינק ישיר 

שרית560 כתב:
שרית560 כתבה:

כל הכבוד להם !!

נוראולוג
עדין לא קבלתי תשובה !!
למה לסחוב את כל חסידי גור נדלן מכל הארץ ולסגור את רחוב חזון איש רחוב מרכזי לגרום סבל לכל תושבי העיר מותר ??

נשלח מהאנדרואיד שלי

מצטער, אין לי תשובות לכל כאבי הבטן שלך נגד גור.
למה באמת לא הגעת להפגין ברחוב ירמיהו? החטיפה האכזרית לא מצדיקה מבחינתך את הטרחה להגיע ירושלימה להפגין נגד האדמו"ר מגור?
לשאלתך מי יאמין לי שאני לא נציג של גור, לא ביקשתי שתאמיני, זה לא מעניין ומעסיק אותי במיוחד אם את ואחרים חושבים שאני חסיד גור או שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 14:08 לינק ישיר 

אבאבאווער כתב:
יש קשר בין הרכב עם הרמקול, לעיתונאי שנמצא עם כדור בראש כמה שעות לאחר מכן במושב בית מאיר?

סתם שואל, מה שלום נהג הרכב הכריזה, חי? כותב צוואה? 

בוודאי, הוא היה נהג הרכב

ואני גם סתם שואל, מה היה קורה אם רכב עם רמקולים היה מתחת לבית של האדמו"ר מבעלז או ברשב"ם, האם הוא היה יוצא בשלום? כי דווקא אתמול הרכב יצא בשלום ואפילו לא הפסיקו אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 14:10 לינק ישיר 

timobl כתב:
נוירולוג היקר!
אל תיתמם!
כל הציבור לא מאמין לגירסה המפוברקת שלכם שיש כאן סכסוך משפחתי.

כל הציבור רואה איך אתם מתנהלים, ואיך הארגון שלכם 'יאספני' מעורב עד צואר בכל הפרשיה הזאת.

ותסלח לי, אם באמת לר' שאול אין הרבה חיילים, למה אתם נלחמים בו בצורה כזו שטנית?

כנראה שאתם יודעים טוב שאם יוסר הפחד החסידות תישאר עם המכנסיים למטה.

בינתיים אתם גורמים לכך במו ידכם שכולם שונאים אתכם ובזים לכם, והחסידים שלכם מתביישים בכל הפרשיות האחרונות שצצות ועולות.

זה שאפשר בקלות לשטוף לציבור את המוח זה תעודת עניות לציבור, לא למציאות.
יש הרבה טענות על גור, יש גם על קהילות סגורות אחרות, ואף על יותר פתוחות, אך נראה שבמקרה דנן מדובר על סיפור משפחתי שאנשי ר' שאול רוכבים עליו, ומי שעיניו בראשו יודע לעשות את ההפרדה בין הטענות המוצדקות נגד גור לבין העלילה הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 14:11 לינק ישיר 

מריבה משפחתית. אתה אמרת. במקרה הרכב של הצד הזה במשפחה עמד ליד גור, כמו שבמקרה נציגי גור הגיעו למשטרה והתערבו במשפט. אין קשר לאף צד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 14:16 לינק ישיר 

momeir כתב:
אתה טורח להדגיש שאינך חסיד גור. אז גם ה'לימוד זכות' היחיד שהייה אפשר לתרץ איתו את תגובותיך הבלתי מתקבלות מוסרית ואנושית , גם זה הלך... 
מודה על האמת שאני מפחד מ'חיות הקוידש' של גור (החשודים גם ברציחה ממש) 
לצערי, הדרך היחידה לפרוק את התסכול והזעם היא בכתיבה בפורום.
אחרת, הייתי אישית מתצייב מול ראש הנחש - המנהיג העליון וזועק בקול גדול.
ג-נ-ב !!! ר-ו-צ-ח !!! 
בלי קשר להתנהלות המתועבת, האיש שמתקרא האדמו"ר מגור הוא טיפוס מנותק.  בתכל'ס לא שומעים ממנו כ-ל-ו-ם . לא תורה, לא חסידות. לא שום הדרכה. אפס! כלום!
אפשר ללמד עליו זכות שהוא כנראה נמצא על הרצף האוטיסטי.
אחרת אי אפשר להסביר את התנהגותו.
מצד אחד אפס מוחלט בתקשורת מילולית ולא רק עם החסידים,  מצד שני חוסר רגישות מזעזעת והתנהגות אנטי אנושית.
בושה לשולשלת גור שזה האדמו"ר שלהם.

תוקן על ידי momeir ב- 17/02/2022 12:43:11

תוקן על ידי momeir ב- 17/02/2022 12:47:54

נו באמת
אני טורח להדגיש שאיני חסיד גור?
ברוב הפעמים אני לא מתייחס לטענה הזו בכלל, רק לפעמים, בעיקר שזה נצרך לטובת הדין. זה באמת לא מזיז לי שאתם חוזרים שוב ושוב על הטענה הזו כשאין לכם מה לענות חוץ מלהתלהם על בסיס ההנחה הזו.

אם אתה מנסה לשכנע אותי (ולא בפעם הראשונה) לא ללכת לקבלת קהל אצל האדמו"ר מגור, זה פשוט מיותר, מעולם לא הייתי אצלו, וזה לא בתוכנית שלי.

אך בפירוש אני סבור שהצד השני רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת (בלשון המעטה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 14:17 לינק ישיר 

אבאבאווער כתב:
מריבה משפחתית. אתה אמרת. במקרה הרכב של הצד הזה במשפחה עמד ליד גור, כמו שבמקרה נציגי גור הגיעו למשטרה והתערבו במשפט. אין קשר לאף צד...

אני משוכנע שגם אתה לא מאמין שכל מסע התעמולה המתוזמר הזה שאנו רואים, עם השקעה גדולה (בכל המובנים) בתקשורת ובצייצני הטוויטר הינם פרי יוזמה של המשפחה ולא של אנשי ר' שאול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 16:27 לינק ישיר 

מאמין? אני ורוב הציבור החרדי מאמינים שהאדמו''ר והרבנית מגור באופן אישי עומדים מאחורי החטיפה. אבל אתה אתה ולא אחר זעקת כאן בפורום כל העת, שזה לא ענין של אמונה והרגשה, אלא חובת ההוכחה. עכשיו אתה מיתמם ומדבר על אמונה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2022 18:10 לינק ישיר 

אבאבאווער כתב:
מאמין? אני ורוב הציבור החרדי מאמינים שהאדמו''ר והרבנית מגור באופן אישי עומדים מאחורי החטיפה. אבל אתה אתה ולא אחר זעקת כאן בפורום כל העת, שזה לא ענין של אמונה והרגשה, אלא חובת ההוכחה. עכשיו אתה מיתמם ומדבר על אמונה???

אתה מידרדר

התחלת עם שאלה מטורללת:
"יש קשר בין הרכב עם הרמקול, לעיתונאי שנמצא עם כדור בראש כמה שעות לאחר מכן במושב בית מאיר?"

המשכת בזה שהרכב היה של משפחת סנדיק (אני באמת נזכר שראיתי את האמא על ההגה ואת האבא כורז ברמקול)

אני כותב לך שאני מאמין שגם אתה יודע שאתה מדבר שטויות, ואתה מנסה לערבב עם דיון האם בהאשמות או המצאות על אנשים שעשו פשעים צריך הוכחה או מספיק אמונה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הפרובוקציה הבזויה והזולה של אנשי ר' שאול אלתר מול ביהמ"ד של גור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.