בית פורומים בחדרי חרדים

'חרדית' שעבור בצע כסף אין לה בעיה לשקר ולהעליל...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2022 22:14 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

מפוטרת כתב:
מישהו הכריח אותה לעבוד שם?
מה מנע ממנה אחרי 'ההשפלה' הראשונה לקום וללכת?
בכל מקום בוס חייב להרגיש בוס, והתשלום בהתאם, לא מתאים לך?! קום ולך, (אולי אם זה מקום עבודה ציבורי שלא שייך למעסיק, זה משהו אחר,)
לא ישלמו לך את המגיע לך לפי תנאי החוזה? תתבע להם את הצורה,
היו לך תנאים טובים ופתאום הורעו התנאים, כנ"ל,
יחסי עובד מעביד זה בהחלטה האישית של כל הצדדים.

ומהצד השני, גם לא חייבים להעסיק מישהו,
אבא שלי העסיק מישהי שבשלב מסויים בהריון הודיעה שחלק מהמטלות, היא לא רוצה/ צריכה לבצע, כי היא בהריון, ואבא שלי פיטר אותה באותו הרגע כשהוא משלם לה את המשכורות עד שלושה חודשים אחרי הלידה הצפוייה (החוק מחייב חודשיים) באופן מיידי,
וכצפוי היא תבעה אותו בבית הדין לעבודה, והשופט אמר שאי אפשר לחייב להעסיק אותה, מכל סיבה שהיא, אם הוא שילם את כל החובות, ומבחינתו זכותו לדרוש שתעבוד מהבית, וזה ממש לא נקרא הרעת תנאים.

תנאי השוק הוא, כמה אתה שווה למעסיק, בכדי להעסיק אותך.
לא בהעסקה בכוח.
לכן, לדעתי, העלאת שכר המינימום תגרום להוריד את המועסקים, ולפטר/ לא לקחת מועסקים חלשים, ולתת את משימותיהם לעובדים אחרים,
לדוגמא, אם היה חובה לשלם מינימום לבייבסיטר, הענף היה נגדע לחלוטין.
מי שמשלם מינימום אומר בעצם, 'אתה לא שווה, והייתי משלם לך פחות, אבל זה לא חוקי'

אין באמור כל המלצה להמנע מלשלם שכר בזמן (שגם אסור הלכתית)/ שלא כחוק/ פנסיה/ פיצויי פיטורין או כל מה שמגיע בדין לעובד.

מוזר שאחרי כל הידע המדויק שלך את עדיין "מפוטרת" (או שהשם נובע מהנסיון שצברת בתחום...)

חח הניק נפתח לפני כעשור, בזמן בו שיוועתי להיות מפוטרת כדי להיות עצמאית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2022 02:01 לינק ישיר 

מפוטרת כתבה:

מישהו הכריח אותה לעבוד שם?
מה מנע ממנה אחרי 'ההשפלה' הראשונה לקום וללכת?
בכל מקום בוס חייב להרגיש בוס, והתשלום בהתאם, לא מתאים לך?! קום ולך, (אולי אם זה מקום עבודה ציבורי שלא שייך למעסיק, זה משהו אחר,)
לא ישלמו לך את המגיע לך לפי תנאי החוזה? תתבע להם את הצורה,
היו לך תנאים טובים ופתאום הורעו התנאים, כנ"ל,
יחסי עובד מעביד זה בהחלטה האישית של כל הצדדים.

ומהצד השני, גם לא חייבים להעסיק מישהו,
אבא שלי העסיק מישהי שבשלב מסויים בהריון הודיעה שחלק מהמטלות, היא לא רוצה/ צריכה לבצע, כי היא בהריון, ואבא שלי פיטר אותה באותו הרגע כשהוא משלם לה את המשכורות עד שלושה חודשים אחרי הלידה הצפוייה (החוק מחייב חודשיים) באופן מיידי,
וכצפוי היא תבעה אותו בבית הדין לעבודה, והשופט אמר שאי אפשר לחייב להעסיק אותה, מכל סיבה שהיא, אם הוא שילם את כל החובות, ומבחינתו זכותו לדרוש שתעבוד מהבית, וזה ממש לא נקרא הרעת תנאים.

תנאי השוק הוא, כמה אתה שווה למעסיק, בכדי להעסיק אותך.
לא בהעסקה בכוח.
לכן, לדעתי, העלאת שכר המינימום תגרום להוריד את המועסקים, ולפטר/ לא לקחת מועסקים חלשים, ולתת את משימותיהם לעובדים אחרים,
לדוגמא, אם היה חובה לשלם מינימום לבייבסיטר, הענף היה נגדע לחלוטין.
מי שמשלם מינימום אומר בעצם, 'אתה לא שווה, והייתי משלם לך פחות, אבל זה לא חוקי'

אין באמור כל המלצה להמנע מלשלם שכר בזמן (שגם אסור הלכתית)/ שלא כחוק/ פנסיה/ פיצויי פיטורין או כל מה שמגיע בדין לעובד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כתבת מלא דברים אבל לא נתת טעם לדבריך בפסקה הראשונה

אי אפשר (וגם לא הגיוני) לעגן בחוזה כל התנהגות ורשימת מילים משפטים וטונים שבהם מותר לדבר לעובד,
ומשכך הצעתך לקום וללכת אחרי ההשפלה הראשונה לא מקצועית ואף לא נכונה מצד החוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 'חרדית' שעבור בצע כסף אין לה בעיה לשקר ולהעליל...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.