בית פורומים בחדרי חרדים

שיעור מהגר''ד לנדו ר''י סלבודקא אצל הגר''ש אלתר מחר בי-ם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/3/2022 16:20 לינק ישיר 

יש אפשרות שלישית אבל היא ענין למקצועיים עם תעודות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2022 20:04 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
בהחלט יש להתבונן בעובדה שגור ירושלים לא מספיק משקיעים ביחצנות סטייל הפצת שיעורים ומכתבי תורה מהמנהיג שלהם. האם זה מתוך ענווה?

נאיביות או מה?
אם חצר שאול אלתר היתה עסוקה רק ביחצנות סביב שיעורי ומכתבי תורה ניחא (אף שגם את זה הם עושים לא רק במטרה להרבות תורה וד"ל), העניין הוא שרוב העיסוק שלהם הוא ביחצנות מסוג אחר, מספיק לראות את גדודי היחצנים ומיטב צייצני הטוויטר מיחצנים כל צעד של ר' שאול אלתר בכדי להבין מה הולך כאן.

רק לא מזמן ר' שאול אלתר נסע לב"ב להיפגש עם גדולי התורה, אולי בניסיון לקושש תמיכה לחצרו מול גור, ואולי גם גינוי בעניין משפחת סנדיק, לא נראה שהוא ואנשיו נחלו הצלחה במיוחד, אבל תמונות יצאו, והרבה, מיטב צייצני הטוויטר המוכרים לנו שיווקו את הביקורים הללו ותיעודים מהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2022 20:44 לינק ישיר 

לא כל צייצן שיש במרשתת הוא נשלח ע"י חצירו של הגר"ש אלתר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2022 20:53 לינק ישיר 

איני_מכיר כתב:
לא כל צייצן שיש במרשתת הוא נשלח ע"י חצירו של הגר"ש אלתר

אכן, אבל לא על זה אני מדבר, אני מדבר על דפוס פעולה מוכר של קבוצת צייצנים ויחצנים שמכונים גם עיתונאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2022 21:19 לינק ישיר 

מה הם קשורים לר"ש 

יש לגור יותר שונאים מאשר חסידים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2022 21:20 לינק ישיר 

איני_מכיר כתב:
מה הם קשורים לר"ש 

יש לגור יותר שונאים מאשר חסידים 

Follow the money

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2022 21:39 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
בהחלט יש להתבונן בעובדה שגור ירושלים לא מספיק משקיעים ביחצנות סטייל הפצת שיעורים ומכתבי תורה מהמנהיג שלהם. האם זה מתוך ענווה?

נאיביות או מה?
אם חצר שאול אלתר היתה עסוקה רק ביחצנות סביב שיעורי ומכתבי תורה ניחא (אף שגם את זה הם עושים לא רק במטרה להרבות תורה וד"ל), העניין הוא שרוב העיסוק שלהם הוא ביחצנות מסוג אחר, מספיק לראות את גדודי היחצנים ומיטב צייצני הטוויטר מיחצנים כל צעד של ר' שאול אלתר בכדי להבין מה הולך כאן.

רק לא מזמן ר' שאול אלתר נסע לב"ב להיפגש עם גדולי התורה, אולי בניסיון לקושש תמיכה לחצרו מול גור, ואולי גם גינוי בעניין משפחת סנדיק, לא נראה שהוא ואנשיו נחלו הצלחה במיוחד, אבל תמונות יצאו, והרבה, מיטב צייצני הטוויטר המוכרים לנו שיווקו את הביקורים הללו ותיעודים מהם.
יש משהו מאוד מיוחד בהתדיינות עם חסידי גור, וזה נכון על כמעט כולם (אגב, בעבר זה היה מאוד נפוץ גם אצל הרבה ליטאים). הם יודעים מה המטרות, מה עושים, מי עושה ולמה. פשוט יודעים הכל. אין שום סיכוי שהם לא רואים את המציאות נכון (לדוגמה, שכחלק מהפצת תורה הם מפיצים תמונות של צדיקים, כסגולה. ראה כאן: או שהם בכלל מפרסמים תמונות מאותה סיבה שגור ירושלים מפיצה תמונות...). אני רק חייב לשאול, האם יש סיכוי שזו רמת השיפוט של כלל הציבור לפרשת סנדיק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2022 21:42 לינק ישיר 

לא מצליח להדביק את המאמר בנושא תמונות של צדיקים. (הוא מופיע איפשהו בויקיפדיה ערך רבי עקיבא איגר, מאתר גייסטור)

תוקן על ידי הדיבוק ב- 05/03/2022 21:45:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2022 21:52 לינק ישיר 

הדיבוק

אני כבר מורגל לזה שבכל פעם שאתם בבעיה מבחינת טיעונים שולפים את הנשק (שמעולם לא עבד עלי) על גערער וכו'. זה רק מוכיח כמה אתם אבודים ומנסים לעוות את המציאות.

וכן, מסע היחצנות האדיר הזה הוא לא ספונטני, הוא לא מחמת שאותם קבוצת עיתונאים וצייצנים גילו את האור או את תורתו של ר' שאול, זה אפילו לא בגדר סיקור עיתונאי מקובל, זה משהו בסדר גודל אחר, והאינטרסים די ברורים לכל מי שלא בוחר לעשות שקר בנפשו.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 05/03/2022 22:02:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 12:22 לינק ישיר 
קו2

נוירולוג כתב:
הדיבוק

אני כבר מורגל לזה שבכל פעם שאתם בבעיה מבחינת טיעונים שולפים את הנשק (שמעולם לא עבד עלי) על גערער וכו'. זה רק מוכיח כמה אתם אבודים ומנסים לעוות את המציאות.

וכן, מסע היחצנות האדיר הזה הוא לא ספונטני, הוא לא מחמת שאותם קבוצת עיתונאים וצייצנים גילו את האור או את תורתו של ר' שאול, זה אפילו לא בגדר סיקור עיתונאי מקובל, זה משהו בסדר גודל אחר, והאינטרסים די ברורים לכל מי שלא בוחר לעשות שקר בנפשו.

תכל'ס שמעתם פעם שיעור מגאון בדורנו כמו הגר''ד לנדו?
אז הנה בזכות הייח''צ של קהילת הגר''ש עם ישראל יכול כעת לשמוע ולצפות בשיעור נהיר וברור מאת הגר''ד בחווית צפיה מיטבית אל תפספסו , תמצאו זמן לעצמכם ותתחברו
מופיע כאן עם מגוון לינקים לכל המערכות התורניות, קול הלשון, ועוד.... הזדמנות נדירה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 23:03 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
הדיבוק

כותבים לך תדובה ארוכה ומנומקת ןאתה לא מסוגל לענות עליה, רק על ההערה שאתה גערער שוטה. אולי גם זה בגלל שאתה גערער שוטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 23:09 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
הדיבוק

אתה באמת חושב שיש כאן משהו מאורגן?
שרוב המגיבים ראו אי פעם את ר' שאול או את דברי תורתו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 23:15 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
הדיבוק

כותבים לך תדובה ארוכה ומנומקת ןאתה לא מסוגל לענות עליה, רק על ההערה שאתה גערער שוטה. אולי גם זה בגלל שאתה גערער שוטה

דיבוק

להבלים האלה אתה קורא "תגובה ארוכה ומנומקת"?

יש משהו מאוד מיוחד בהתדיינות עם חסידי גור, וזה נכון על כמעט כולם (אגב, בעבר זה היה מאוד נפוץ גם אצל הרבה ליטאים). הם יודעים מה המטרות, מה עושים, מי עושה ולמה. פשוט יודעים הכל. אין שום סיכוי שהם לא רואים את המציאות נכון (לדוגמה, שכחלק מהפצת תורה הם מפיצים תמונות של צדיקים, כסגולה. ראה כאן: או שהם בכלל מפרסמים תמונות מאותה סיבה שגור ירושלים מפיצה תמונות...). אני רק חייב לשאול, האם יש סיכוי שזו רמת השיפוט של כלל הציבור לפרשת סנדיק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 23:17 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
הדיבוק

אתה באמת חושב שיש כאן משהו מאורגן?
שרוב המגיבים ראו אי פעם את ר' שאול או את דברי תורתו?

אכן
יש קבוצת צייצני טוויטר ויחצנים שמכונים גם עיתונאים, זה משהו מאורגן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 23:26 לינק ישיר 

אני שואל על הכותבים כאן. 
אתה סבור שהכותבים כאן ברובם קשורים בדרך כלשהי לר' שאול ואנשיו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שיעור מהגר''ד לנדו ר''י סלבודקא אצל הגר''ש אלתר מחר בי-ם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.