אתה שוב ושוב מוכיח שכל מה שכתבתי עליך נכון, אתה דוחף את היחצנות שלך במטרה להתריס ולהטריל, זו התנהגות של טרול.
היחצנות שלך אכן כוללת לא רק דברי תורה כפי שיש תמימים או עוצמי עיניים הטוענים שאתה מביא רק תורה, אתה מייחצן את חצר ר' שאול אלתר, וכפי שכתבת "מהנעשה ונשמע בחצרו", הכל לגיטימי (גם אם זה נראה מוגזם), אבל ההטרלות המטופשות שלך לדחוף את זה במקומות לא קשורים או כחלק מוויכוח לצטט תגובה שלי ולדחוף בה איזה שיעור או משהו בסגנון, זו הטרלה ותו לא. אז אם אתה נהנה להיות טרול או אולי כך ביקשו ממך לנהוג, תדע שאתה מפספס את המטרה.
נשלח ב-7/3/2022 21:45
קו2 כתב:
נוירולוג, מה שכתבתי מאוד מוסבר ומנומק. אתה מחליט מה מטרתה של חצר גור אשדוד, אתה מחליט מה מטרתם של הצייצנים, אתה מחליט שזה ממומן, אתה לא מביא שום דוגמה לציוצים שאינם תורה ויראת שמים, אתה מסכים שאם זה היה מסתכם בתוי"ש ובמקביל מכנה בשמות גנאי את הניק שמביא רק תוי"ש, אתה תוקף את גור אשדוד על פרסום תמונות כשכולנו רואים כמה גור ירושלים משקיע בתמונות. וגרוע מכל זה, שכאשר רבים אחרים מגיעים למסקנות מתבקשות לגבי המטרות של גור ירושלים בפרשת סנדיק, אתה נורא כועס. למה שלא תבין שיתכן שיש סיבות ומטרות נוספות לרבי מגור אשדוד ולצייצנים שתומכים בו, בדיוק כמו שאתה מצפה שנבין ביחס לרבי מגור ירושלים?! מקווה שעכשיו אחרים יבינו יותר ברור את הודעתי דלעיל. אם אתה מסוגל לקרוא ולהבין תענה עניינית.
אולי אני מפספס משהו, אתה יכול לומר לי באיזה עמוד באשכול הגבת את התגובה המנומקת שאתה מדבר עליה? תביא ואתייחס על הכל, כולל על מה שכתבת בתגובה המצוטטת.
הניק ההוא שאתה מדבר אליו לא מביא רק תורה ויראת שמים, שזה בסדר, הוא מביא כל מה שקשור ביחצנות לחצר, וגם זה בסדר, הכל לגטימי, אלא שהוא דוחף את זה גם במקומות לא קשורים, בצורה של הטרלה ובמטרה להטריל.
זכיתי לכתוב בפורום עשרות ואולי מאות תגובות בשנה וחצי או מעט יותר או פחות כולם כפי שאתה אומר ייח''צ לדברי תורתו של הגר''ש או לנעשה והנשמע בקהילתו = הפצת עוד תורה ויראת שמים, למעט סיפור סנדיק שנהפך לסיפור עולמי ואולי בעוד חריגה אחת או שניים בלבד 99.9 מהתגובות שלי עוסקות רק במשוואה הזאת , הפצת עוד תורה ויראת שמים שכלל ישראל שואב מהדמות הנערצת הזאת אם זה כאן ואם זה במסעו באמריקה וכך אמשיך בלי נדר.
עוד בגליון השבועי הנ''ל שבו הובא שיעורו הנפלא והמיוחד של הגר''ד לנדו , מאמר בוידאו עם כתוביות מאמר נפלא ומיוחד במינו שראוי לכל אחד מאיתנו לצפות בו ולהראות אף לבני היתו ולילדיו. מאמר קצר בן 9 דק' שמבאר נתינה מהי
לתת מיד ימין ליד שמאל ההסתכלות הנכונה על נתינת וקבלת חסד
דברי רבינו שליט"א לכינוס התעוררות לחסד וסיוע לזולת
ירושלים - כ"ח אדר א' תשפ"ב
הדברים נאמרו לכנס הקמת ארגון עזר ליולדות "ידידוֹת" שע"י נשות הקהילה בירושלים
אשר בימים אלו הרחיב את פעולותיו הענפות על פני כל שכונות ירושלים לעזר יולדות בהכנת ארוחות ובתחומים נוספים על מנת לקרב הלבבות.
אכן בהחלט מביא לא רק באופן ישיר מתורתו של הגר''ש אלא גם מהנעשה והנשמע בקהילה כי זה כמו זה , למעשה שווה = הפצת אור תורה ויראה. מה שעם ישראל כ''כ זקוק לו,
הקישור האחרון שהבאתי יוכיח מהנעשה והנשמע לכאורה באופן פרטי בקהילה מסויימת עוד ארגון עזר ליולדות וכדומה והתוצאה של זה דרשה מאלפת על נתינה מהי חובה לכל בר ישראל לצפות בזה וכן הלאה כל שאר הדברים שהבאתי פה , הנעשה והנשמע בקהילה זו יש בה סיפור ומסר של אור וחיבור
נשלח ב-7/3/2022 22:07
כמה שהדברים של הגאון הרב שאול אלתר שליט"א מתוקים, אני ממליץ לכל אחד לשמוע.
אין צורך לענות לנוירולוןג בכתיבת הודעות חדשות, פשוט לצטט מה שהוא כתב לפני שנים נגד גור, נגד ליצמן ולתת לו להתווכח עם עצמו
נשלח ב-7/5/2026 17:03
_נדיר ומרתק_
שיח של תורה
הוראות, הדרכות וניצוצי תורה מאת רשכבה"ג הגאון הגדול מרן רבי דוב לנדו שליט"א בשיחה מיוחדת בביתו עבור אברכי 'כולל עיון' שבביהמ"ד הגדול פני מנחם ירושלים עיה"ק בראשות הגה"ח ר' ישראל לוין שליט"א
אייר תשפ"ו
_יו"ל לרגל שבת התאחדות לאברכי הכולל, פר' אמור - הר שמואל_