"אנונימוס": ביום חמישי תתבצע מתקפת הסייבר הגדולה בהיסטוריה
ההאקרים של "אנונימוס", שפרסמו לפני כמה ימים סרטון איומים נגד נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, בעקבות הפלישה, מאיימים כי ביום חמישי הם יבצעו את "מתקפת הסייבר הגדולה בהיסטוריה", במסגרתה הם ירוקנו את חשבונות הבנק של אזרחי רוסיה ויעבירו את הכסף לטובת צבא אוקראינה.
לכל מי שצוהל מידיעות מסוג זה, כדאי לקחת בחשבון שהיום זה רוסיה מחר זה מישהו אחר, אולי אפילו אנחנו.
אני מאחל ומקווה שאם אכן יקרה הדבר הנוראי הזה, שירותי הביטחון של רוסיה יצודו את אותם האקרים ויחסלו אותם אחד אחד. דינם מוות.
נשלח ב-28/2/2022 21:39
יש אנשים שלאט לאט מתגלה שתומכים בפוטין...מענין אם הנטיה לתמוך בדיקטטורים מבית ומחוץ מקורה במחלת נפש אחת...
נשלח ב-28/2/2022 21:43
קלעפער כתב:
יש אנשים שלאט לאט מתגלה שתומכים בפוטין...מענין אם הנטיה לתמוך בדיקטטורים מבית ומחוץ מקורה במחלת נפש אחת...
האובססיה שלך לנסות לזנב אחרי בכל אשכול עם תגובות נאצה ודמגוגיה בוודאי מעידה על מחלת נפש או לכל הפחות על מידות רעות אחרות.
הנה קיבלת צומי אחרי הרבה זמן שהתעלמתי ממך. תגיד תודה.
נשלח ב-28/2/2022 21:52
ועוד משהו, מי שתומך בריקון חשבונות הבנק של אזרחי רוסיה (כידוע ברוסיה יש 146 מיליון איש שלא קוראים להם פוטין), מעבר לכך שהוא קצר רואי ולא מבין את ההשלכות של הצעדים הללו, הוא או מטומטם גדול או רשע גדול. אני רוצה להאמין ולקוות שאתה לא רשע גדול ולא מטומטם גדול, אלא פשוט אחד שלא מסוגל להניח לאובססיה המטופשת והילדותית שפיתחת לעצמך מולי, ורצוי גם מזה להיגמל.
נשלח ב-28/2/2022 22:15
אין לי מושג למה מישהו טען שאתה תומך בדיקטטורים, אף פעם לא ראיתי אינדיקציה לכך. מכל מקום תנוח דעתך, איש לא ירוקן את חשבונות הבנק של אזרחי רוסיה, מלבד פוטין שעושה את זה במרץ רב.
אם כי, יש סיכוי טוב שאזרחים רבים ימהרו לגשת לבנק למשוך כסף. מה שיסייע בהעצמת הסקנציות ובהמשך דרדור רוסיה.
נשלח ב-28/2/2022 22:26
avishai323 כתב:
אין לי מושג למה מישהו טען שאתה תומך בדיקטטורים, אף פעם לא ראיתי אינדיקציה לכך. מכל מקום תנוח דעתך, איש לא ירוקן את חשבונות הבנק של אזרחי רוסיה, מלבד פוטין שעושה את זה במרץ רב.
אם כי, יש סיכוי טוב שאזרחים רבים ימהרו לגשת לבנק למשוך כסף. מה שיסייע בהעצמת הסקנציות ובהמשך דרדור רוסיה.
אני לא יודע האם האיום רציני, בר ביצוע וכו', תגובתי התייחסה לעצם האיום והרעיון המזעזע הזה והשלכותיו המסוכנות.
נאמר כך. מול הכח של הדיקטטורה החברתית של כל הממסד המערבי/שמאלני/תקשורתי וכו'. יש תחושה של אנשים, שרק אדם חזק, לצורך העניין ,כמו פוטין או נתניהו , יכול לעמוד.
יש בהחלט מקום לומר, שהתחושה הזו היא טעות, כי נתניהו ופוטין דואגים אך רק לעצמם ולאינטרסים שלהם, ואין להם כמובן כל מטרה וכל עניין , לבלום את האג'נדות והשתלטנות של המערב והפרוגרסיב.
אבל בהחלט אפשר להבין את הדחף האנושי, מול הטירוף הצדקני ,הדיקטטורי והמסוכן שמשתלט על חיינו, להתלות במה שנדמה ככח חזק נגדי.
נשלח ב-28/2/2022 22:45
אל_קפונה כתב:
לא חושב שהאוקראינים יותר טובים
אנשים בעדם בגלל השאיפה לחירות ולדמוקרטיה. מאותה סיבה שאנשים מתנגדים למנהיג כת כלשהי שמנסה למנוע את הפרישה מהכת שלו לקהילה חילופית.
נשלח ב-1/3/2022 00:42
ולשרה_בן
נוירולוג כתב:
האובססיה שלך לנסות לזנב אחרי בכל אשכול עם תגובות נאצה ודמגוגיה בוודאי מעידה על מחלת נפש או לכל הפחות על מידות רעות אחרות.
הנה קיבלת צומי אחרי הרבה זמן שהתעלמתי ממך. תגיד תודה.
אתה מזכיר את "איש חשוב" בתגובות שלך.
נשלח ב-1/3/2022 00:42
סתם לידיעת כל החכמים פה, אנונימוס היא סה״כ קבוצה אנרכיסטית (אם היא אכן קבוצה) אנטי ישראלית וגם לעיתים אנטישמית. בלי קשר לרוסיה.
נשלח ב-1/3/2022 04:46
א. אכן תודה. וזו לא פעם ראשונה שאני מודה לך על כך שאתה מתייחס אלי, התודות שלי רשומות בפורום. חפש ותראה. ב. חוששני שלא הייתה לך כוונה נאצלה לא לענות לי, אלא פשוט חוסר יכולת. כשחושפים אותך בשקריך ונכלוליותך אתה מתחמק. ולא רק ממני, גם מאחרים. ולא מזמן, בימים האחרונים. ג. בקשר לתמיכתך בדיקטטורים, נמנה את פוטין (מבחוץ) ואת הרי"א מגור להבדיל אא"ה (מבפנים). יש עוד אבל אני לא רוצה לפתוח דיון נוסף. ד.אנונימוס זו פיקציה. כל פעם לצורך מסויים מתאחדים כמה האקרים ומכנים עצמם כך. ובתחום הארקריות הרי רוסיה בהכוונת פוטין מראשי ההאקרים בעולם. בס"ה הם מקבלים קצת ממה שהם עושים יום יום לארה"ב ולאזרחיה. (פגיעה בחברת חשמל, היא נזק לאזרחים, לדוגמא). כך שאפילו ללא המלחמה באוקריינה לא אזיל דמעה על המלחמה של האקרים בהאקרים. ה. ניתן להביע חשש שתמיכה בהאקרים אפילו בעת כזו עלולה להיות חרב פיפיות. אבל אתה לא הסתפקת בכך אלא רצית שפוטין יוציאם להורג, לא פחות! במלחמה באוייב, ופוטין הוא אוייב של שלום האנושות, של מדינת החסד בה אני וכמעט חצי מהעולם היהודי חי, ושל שלום היהודים, בארץ הקודש וגם בעולם, אני שמח שיש מי שלוחם בו חזרה. ואם כתוצאה מזה יהיו גם כמה פלסטינים שינסו לפרוץ לאתרים ישראלים, מדינת ישראל תחיה עם זה. איך אני יודע? כי הם כבר ניסו. כאילו שאוייבי ישראל צריכים אישור ממישהו לפגוע ביהודים. רק טיפש יחשוב ככה, ואתה הרי רחוק מלהיות טיפש...
אני לא מזנב בך. מה לעשות שאתה מרבה לדבר שטויות, מפיץ שקרים, ונדיר שתענה בלי להשמיץ, הבכיינות שלך ודמעות התנין שלך ממש נוגעות ללבי. כמעט ריחמתי עליך...
נשלח ב-1/3/2022 08:12
משגיחשליטא כתב:
סתם לידיעת כל החכמים פה, אנונימוס היא סה"כ קבוצה אנרכיסטית (אם היא אכן קבוצה) אנטי ישראלית וגם לעיתים אנטישמית. בלי קשר לרוסיה.
נשלח ב-1/3/2022 20:15
קלעפער כתב:
א. אכן תודה. וזו לא פעם ראשונה שאני מודה לך על כך שאתה מתייחס אלי, התודות שלי רשומות בפורום. חפש ותראה. ב. חוששני שלא הייתה לך כוונה נאצלה לא לענות לי, אלא פשוט חוסר יכולת. כשחושפים אותך בשקריך ונכלוליותך אתה מתחמק. ולא רק ממני, גם מאחרים. ולא מזמן, בימים האחרונים. ג. בקשר לתמיכתך בדיקטטורים, נמנה את פוטין (מבחוץ) ואת הרי"א מגור להבדיל אא"ה (מבפנים). יש עוד אבל אני לא רוצה לפתוח דיון נוסף. ד.אנונימוס זו פיקציה. כל פעם לצורך מסויים מתאחדים כמה האקרים ומכנים עצמם כך. ובתחום הארקריות הרי רוסיה בהכוונת פוטין מראשי ההאקרים בעולם. בס"ה הם מקבלים קצת ממה שהם עושים יום יום לארה"ב ולאזרחיה. (פגיעה בחברת חשמל, היא נזק לאזרחים, לדוגמא). כך שאפילו ללא המלחמה באוקריינה לא אזיל דמעה על המלחמה של האקרים בהאקרים. ה. ניתן להביע חשש שתמיכה בהאקרים אפילו בעת כזו עלולה להיות חרב פיפיות. אבל אתה לא הסתפקת בכך אלא רצית שפוטין יוציאם להורג, לא פחות! במלחמה באוייב, ופוטין הוא אוייב של שלום האנושות, של מדינת החסד בה אני וכמעט חצי מהעולם היהודי חי, ושל שלום היהודים, בארץ הקודש וגם בעולם, אני שמח שיש מי שלוחם בו חזרה. ואם כתוצאה מזה יהיו גם כמה פלסטינים שינסו לפרוץ לאתרים ישראלים, מדינת ישראל תחיה עם זה. איך אני יודע? כי הם כבר ניסו. כאילו שאוייבי ישראל צריכים אישור ממישהו לפגוע ביהודים. רק טיפש יחשוב ככה, ואתה הרי רחוק מלהיות טיפש...
אני לא מזנב בך. מה לעשות שאתה מרבה לדבר שטויות, מפיץ שקרים, ונדיר שתענה בלי להשמיץ, הבכיינות שלך ודמעות התנין שלך ממש נוגעות ללבי. כמעט ריחמתי עליך...
ואווו, איך התרגשתי לקרוא את הדברים, כמעט הזלתי דמעה לא יודע מה הייתי עושה בלי הרחמים שלך, אולי צריך להוסיף עוד ברכה בברכות השחר, צריך לשאול רב.
תגובתך מלאה בורות, דמגוגיה, הוצאת דברים מהקשרם, העיקר לנסות לתקוף, זה חזק ממך, אתה לא מסוגל להתבגר ולהתגבר.
רק אבהיר נקודה אחת לטובת הקוראים (זה לא מיועד לך, במקרה שלך זה מיותר וחסר תקנה). מה שכתבתי שאני מאחל ומקווה ששירותי הביטחון הרוסים יעשו להאקרים של אנונימוס זה במידה ויממשו את האיום שלהם (בהנחה וזה רציני ובר ביצוע) לרוקן את חשבונות אזרחי רוסיה, ואני עדיין עומד מאחורי זה שבמקרה כזה הם ברי מוות בעיני. רק אדם שאינו יודע קרוא וכתוב או דמגוג גדול עשה פרשנות והסקת מסקנות כמוך.
אתה חוזר שוב ושוב על מסקנות שגויות שאתה מסיק מההתעלמות שלי ברוב המקרים, אתה ממש מאלץ אותי לומר לך אף שלא נעים, אני לא סופר אותך, אתה לא באמת מעניין אותי, ולכן קל לי להתעלם ממך (ושכמותך), ובכ"ז לא היה לי בעיה לנהל איתך שיח, אבל אתה לא מחפש שיח, אתה מחפש משהו אחר, ונדמה לי שרובנו יודעים מה אתה מחפש, אז הנה עוד סיבה למה מיותר להתייחס אליך ברוב הפעמים.