|
|
| נשלח ב-1/3/2022 22:23 |
|
| |
אתה רציני?
אנשים כאלו צדיקים, שיש בכוחם לרוקן את כל חשבונות הבנק. הם יכולים לקחת בלי סוף כסף לעצמם. ככה בקלות.
למרות זאת, הם נמנעים מגזל. נזהרים בשוה פרוטה. צדיקים ממש. הם באים לגנוב רק כדי להגן על עם שפוטין טובח בו.
את הצדיקים האלו להרוג??? אתה מסוגל בכלל להבין איזה דרגה גבוהה אדם צריך להיות כדי להתאפק מלרוקן את חשבונות הבנק סתם כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2022 22:25 |
|
| |
אם להתעלם מהשטות והשקר שכתבת על "עם שפוטין טובח בו", כתבת בדיחה נחמדה ותו לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2022 22:31 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | אם להתעלם מהשטות והשקר שכתבת על "עם שפוטין טובח בו", כתבת בדיחה נחמדה ותו לא. |
|
הבדיחה היא לחשוב שהם יכולים לרוקן חשבונות בנק. כתבתי טענה לוגית פשוטה. אם הם היו יכולים, הם היו מרוקנים לצורך עצמם.
אבל מה שיותר חשוב, שאני מתחיל באמת להבין למה אתה בטוח שמנהיג גור לא אחראי לגניבת ילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2022 22:44 |
|
| |
כדאי לקרוא לפני שמגיבים
כתבתי כמה פעמים לאורך האשכול שאני מתייחס לדברים שלהם כפי שפורסמו (לא לרצון או יכולת ביצוע). בהנחה שיש כוונה, ובהינתן שיש להם יכולת לעשות זאת, אני מאחל להם להיות בידיים של שירותי הביטחון של רוסיה. בדיוק כפי שהייתי מאחל להם אם היו פוגעים באותה צורה באזרחי מדינה אחרת.
לגבי ה"טענה הלוגית" שלך, לא כל מה שאפשר לעשות עושים, יש עוד שיקולים אם לעשות מעשים כאלו, בין השאר סיכון אישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 02:19 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | א. אכן תודה. וזו לא פעם ראשונה שאני מודה לך על כך שאתה מתייחס אלי, התודות שלי רשומות בפורום. חפש ותראה. ב. חוששני שלא הייתה לך כוונה נאצלה לא לענות לי, אלא פשוט חוסר יכולת. כשחושפים אותך בשקריך ונכלוליותך אתה מתחמק. ולא רק ממני, גם מאחרים. ולא מזמן, בימים האחרונים. ג. בקשר לתמיכתך בדיקטטורים, נמנה את פוטין (מבחוץ) ואת הרי"א מגור להבדיל אא"ה (מבפנים). יש עוד אבל אני לא רוצה לפתוח דיון נוסף. ד.אנונימוס זו פיקציה. כל פעם לצורך מסויים מתאחדים כמה האקרים ומכנים עצמם כך. ובתחום הארקריות הרי רוסיה בהכוונת פוטין מראשי ההאקרים בעולם. בס"ה הם מקבלים קצת ממה שהם עושים יום יום לארה"ב ולאזרחיה. (פגיעה בחברת חשמל, היא נזק לאזרחים, לדוגמא). כך שאפילו ללא המלחמה באוקריינה לא אזיל דמעה על המלחמה של האקרים בהאקרים. ה. ניתן להביע חשש שתמיכה בהאקרים אפילו בעת כזו עלולה להיות חרב פיפיות. אבל אתה לא הסתפקת בכך אלא רצית שפוטין יוציאם להורג, לא פחות! במלחמה באוייב, ופוטין הוא אוייב של שלום האנושות, של מדינת החסד בה אני וכמעט חצי מהעולם היהודי חי, ושל שלום היהודים, בארץ הקודש וגם בעולם, אני שמח שיש מי שלוחם בו חזרה. ואם כתוצאה מזה יהיו גם כמה פלסטינים שינסו לפרוץ לאתרים ישראלים, מדינת ישראל תחיה עם זה. איך אני יודע? כי הם כבר ניסו. כאילו שאוייבי ישראל צריכים אישור ממישהו לפגוע ביהודים. רק טיפש יחשוב ככה, ואתה הרי רחוק מלהיות טיפש...
אני לא מזנב בך. מה לעשות שאתה מרבה לדבר שטויות, מפיץ שקרים, ונדיר שתענה בלי להשמיץ, הבכיינות שלך ודמעות התנין שלך ממש נוגעות ללבי. כמעט ריחמתי עליך...
דברי נורולוג:
ואווו, איך התרגשתי לקרוא את הדברים, כמעט הזלתי דמעה לא יודע מה הייתי עושה בלי הרחמים שלך, אולי צריך להוסיף עוד ברכה בברכות השחר, צריך לשאול רב.
תגובתך מלאה בורות, דמגוגיה, הוצאת דברים מהקשרם, העיקר לנסות לתקוף, זה חזק ממך, אתה לא מסוגל להתבגר ולהתגבר.
רק אבהיר נקודה אחת לטובת הקוראים (זה לא מיועד לך, במקרה שלך זה מיותר וחסר תקנה). מה שכתבתי שאני מאחל ומקווה ששירותי הביטחון הרוסים יעשו להאקרים של אנונימוס זה במידה ויממשו את האיום שלהם (בהנחה וזה רציני ובר ביצוע) לרוקן את חשבונות אזרחי רוסיה, ואני עדיין עומד מאחורי זה שבמקרה כזה הם ברי מוות בעיני. רק אדם שאינו יודע קרוא וכתוב או דמגוג גדול עשה פרשנות והסקת מסקנות כמוך.
אתה חוזר שוב ושוב על מסקנות שגויות שאתה מסיק מההתעלמות שלי ברוב המקרים, אתה ממש מאלץ אותי לומר לך אף שלא נעים, אני לא סופר אותך, אתה לא באמת מעניין אותי, ולכן קל לי להתעלם ממך (ושכמותך), ובכ"ז לא היה לי בעיה לנהל איתך שיח, אבל אתה לא מחפש שיח, אתה מחפש משהו אחר, ונדמה לי שרובנו יודעים מה אתה מחפש, אז הנה עוד סיבה למה מיותר להתייחס אליך ברוב הפעמים. |
|
אתה מניח משום מה, ואין לזה זכר בתגובתי, שכל הביקורת שלי כוונה על להרוג אותם לפני שביצעו את זממם.
לפני שאתה מציע לי לקרוא, כדאי שתעשה זאת בעצמך. לא כתבתי מילה באשר ללפני ואחרי. ההפך, ניתן להבין בקלות שאני שמח על מלחמת ההאקרים בההאקרים, הרוסים גונבים מאזרחים והאנונימוס יגנבו מהרוסים ויתנו לאוקראינים.
גם אם זה מעשה לא ראוי דינם אינו מוות. אלא מקסימום קנסות או כלא...וביחוד שלא לעצמם לקחו אלא מעבירים לאזרחים שהרוסים גוזלים להם כבר כמה ימים את רכושם, חייהם, וחיי ילדיהם.
לא יאומן כמה המוסר שלך רקוב מן היסוד.
בו בשעה שרוסיה יוצרת מלחמה באזרחים שלא עשו דבר, והאוקריאינים כלל לא יורים לכיון שטחי רוסיה, מה שהיה להם מותר על פי המוסר והחוק הבילאומי, אתה מתעסק בשאלת הממון של אזרחי המדינה התוקפנית, שאזרחיה יהנו מפירות הכיבוש אם יצליח.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 02:28 |
|
| |
קלעפער
ואחרי זה תאמר שאינך תומך בדיקטטורים. ואני מבין עכשיו למה.
הפסוק (אני מקוה שלא מפריע לך דברי תורה...) אומר:
הוֹי הָאֹמְרִים לָרַע טוֹב וְלַטּוֹב רָע שָׂמִים חֹשֶׁךְ לְאוֹר וְאוֹר לְחֹשֶׁךְ שָׂמִים מַר לְמָתוֹק וּמָתוֹק לְמָר.
הנה אתה חוטא בדיוק בכך.
רע (גור) לטוב וטוב (קהילת הגר"ש) לרע. וכמובן כאן ובעוד מקומות רבים מספור. והעיקר, מתוק (דברי התורה הערבים והמתוקים שקו2 מביא) למר. אי היכולת שלך לסבול שמישהו מביא מתוק פשוט לא תאומן.
ואתה מדבר על מידות...תודה ששימחתני בחודש אדר... מקוה שתהיה כאן בפורים שנוכל לקיים את מצוות השמחה בהידור.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 07:55 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | כדאי לקרוא לפני שמגיבים
כתבתי כמה פעמים לאורך האשכול שאני מתייחס לדברים שלהם כפי שפורסמו (לא לרצון או יכולת ביצוע). בהנחה שיש כוונה, ובהינתן שיש להם יכולת לעשות זאת, אני מאחל להם להיות בידיים של שירותי הביטחון של רוסיה. בדיוק כפי שהייתי מאחל להם אם היו פוגעים באותה צורה באזרחי מדינה אחרת.
לגבי ה"טענה הלוגית" שלך, לא כל מה שאפשר לעשות עושים, יש עוד שיקולים אם לעשות מעשים כאלו, בין השאר סיכון אישי. |
| קראתי היטב. מותר לי לצחוק קצת על הרעיון האווילי שיש בכלל אפשרות 'בהינתן שיש יכולת לעשות את זה'.
וכעת, אחרי שאתה כותב שאפשרי, אבל כרגיל אנשים נמנעים מפעולה כזו מחשש לסיכון אישי. וכעת הם מודיעים שיעשו את זה במסירות נפש כדי לעזור לאנשים שטובחים בהם.
הרי זה עוול כפול ומכופל לטעון שמגיע להם עונש מוות. אנשים של מסירות נפש!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 22:03 |
|
| |
.
תוקן על ידי avishai323 ב- 02/03/2022 22:03:52
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 22:09 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | כדאי לקרוא לפני שמגיבים
לגבי ה"טענה הלוגית" שלך, לא כל מה שאפשר לעשות עושים, יש עוד שיקולים אם לעשות מעשים כאלו, בין השאר סיכון אישי.קראתי היטב. מותר לי לצחוק קצת על הרעיון האווילי שיש בכלל אפשרות 'בהינתן שיש יכולת לעשות את זה'.
וכעת, אחרי שאתה כותב שאפשרי, אבל כרגיל אנשים נמנעים מפעולה כזו מחשש לסיכון אישי. וכעת הם מודיעים שיעשו את זה במסירות נפש כדי לעזור לאנשים שטובחים בהם.
הרי זה עוול כפול ומכופל לטעון שמגיע להם עונש מוות. אנשים של מסירות נפש! |
|
מרגיש לי כמו לנהל דיון עם ילד מוגבל שכלית (גם ההטרלה עם התמונה הלא קשורה מעידה על ילדותיות)
ברמה התיאורטית ניתן לפרוץ לחשבונות בנק ולרוקן אותם, זה דבר אפשרי. אם לאותם מאיימים יש את היכולת הזו או את הכוונה הזו, איני יודע.
ושוב, במקרה שאיום כזה ימומש, אני מאחל לשירותי הביטחון הרוסים לצוד את המרוקנים אחד אחד ולטפל בהם כפי שהם יודעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 22:13 |
|
| |
אם אפשרי לרוקן חשבונות בנק, איך זה שעד כה לא שמענו על תופעה כזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 22:14 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | אם אפשרי לרוקן חשבונות בנק, איך זה שעד כה לא שמענו על תופעה כזו? |
|
יש עוד הרבה דברים שלא שמעת עליהם
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 22:16 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אם אפשרי לרוקן חשבונות בנק, איך זה שעד כה לא שמענו על תופעה כזו?
יש עוד הרבה דברים שלא שמעת עליהם
|
| בפרט בתחום מחלות נוירולוגיות. ואם יש לך תשובה יותר עניינית, אתה מוזמן להביא לנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 22:19 |
|
| |
ואוו, איזה שנון
קיבלת תשובה מותאמת לשאלתך שאלת איך זה שלא שמענו על תופעה כזו, קיבלת תשובה בדיוק כפי השאלה.
נקסט
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 22:23 |
|
| |
אתה טוען שיש אפשרות שאנשים יעשו פעולות סייבר, ועל ידי זה יהיו עשירי העולם. אתה גם לא מצליח למצוא תימוכין לטענה שלך. המציאות היא שאנשים לא עושים את זה. ואתה לא מצליח להסביר למה לא עושים את זה. אתה רק אומר שיש עוד דברים שלא שמעתי עליהם. לוגיקה מדהימה אתה מפגין. אין מילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2022 22:26 |
|
| |
אתה משעמם בהטרלות שלך (אם לרגע הייתי חושב שאתה מחפש תשובה הייתי מספק לך).
כל מה שכתבתי נכון, אני לא המטפלת שלך, את שיעורי הבית תעשה בעצמך.
כאמור, נקסט.
|
|
|
|
|