בית פורומים בחדרי חרדים

הסיפור הרוסי/אוקראיני בארבעה רבדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/3/2022 21:38 לינק ישיר 

קלעפער

אנחנו מסכימים (אני מצטט אותך) "אני כמובן שולל את את החלק הארי של מה שהפרוגרסיביות הביאה עם הבשורה שלה. בין היתר במחלקות מדעי הרוח והמגדר באוניברסיטאות."

כמו כן אנחנו מסכימים ש"עדיף לכל בר דעת לחיות במדינות האלה, וללמד בניו חשיבה ביקורתית, ולסבול נידוי מכמה אנשים בפייסבוק ולא שיערפו את ראשו בסעודיה",

ועדיין אני טוען

כת הפרוגרסיב (תולדת הפוסט מודרניזם) היא כיום האויב הכי גדול של היהדות. ראה כאן בבקשה

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3097902

(נכתב בהשראת מאמריו של ד'ר שלום רוזנברג)

ראה גם כאן בבקשה

https://www.zman.co.il/26904/

את פרי הביאושים של הפרוגרסיב אנחנו אוכלים יום יום בהתמודדות עם הטרור הפלסטיני. באשר הם "החלשים" ולפיכך הם הצודקים. וגם בהתמודדות מול הטרור של גלעד קריב או מרב מיכאלי שטוענים "אין אמת בעולם כלל, הכל זה מדכאים ומדוכאים".

אם וכאשר יגיע הקומוניזם לאמריקה-הוא יגיע בתחפושת של ליברליזם. זה לא אני אמרתי – זה משפט המיוחס לאחד מנשיאי ארה"ב (רייגן?) ירוק (ליברלי ונחמד) מבחוץ – אדום (רצחני) מבפנים. מהומות blm   יוכיחו.

מה קורה בקנדה?

אתה אומר ש"לא היה ולא נברא".

קבל את זה (מתורגם)

האב פנה לבית המשפט לאחר שנודע כי ילדו, שנולד כנקבה, עובר טיפול הורמונלי כדי לעבור לזכר.

הילד, כיום בן 15, אמר שהוא הזדהה כזכר מאז שהיה בן 11 והחל לחקור טיפולי מעבר מאז שהיה בן 13. אביו של הילד פנה לראשונה לבית המשפט בשנת 2018 לאחר שנודע לו על כוונות בנו, בטענה שאין להעניק טיפול אם הוא לא אישר או נתן רשות.

בית המשפט העליון צידד בילד וקבע שהוא לא צריך את הסכמת אביו. לאב הוגש גם צו מניעה שהזהיר אותו מפני כל ניסיון ללחוץ על בנו לנטוש את הטיפול ואף הזהיר כי הדבר ייחשב לסוג של אלימות במשפחה.

בית המשפט לערעורים אמר כי האב, על אף שזכאי לאמונותיו, אינו יכול להתערב בהחלטת בנו ואמר כי הנער בוגר מספיק כדי להמשיך בטיפולי מעבר בעצמו.

"סירובו של [האב] לכבד את ההחלטות [של הילד] לגבי זהותו המגדרית מטריד", כתבו השופטים הראשיים רוברט באומן והשופטת ברברה פישר בהחלטה.

מקור https://globalnews.ca/news/6399468/bc-ger-change-court/

וגם את זה

חוק טרודו החדש עלול לכלוא הורים שמתנגדים להמרת מגדר.

ראה כאן

https://www.jccf.ca/new-trudeau-law-could-jail-parents-who-oppose-ger-conversion/

אז לשנות מין של ילד נגד רצון ההורים, זה בסדר. אבל סירוב של אדם בגיר להתחסן – מצדיק הקפאת חשבון הבנק שלך.

https://www.calcalist.co.il/world_news/article/sja8udfk5

אז מה, לעבור לגור בסעודיה?

לא. אלא להילחם על הזהות ועל החירות שלך במדינה שלך. ולדעת שהחיים שלך תלויים בכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2022 21:47 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:
 סירוב של אדם בגיר להתחסן – מצדיק הקפאת חשבון הבנק שלך.
מאיפה הבאת את זה?

זה באמת מצדיק מלחמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 03:34 לינק ישיר 
קלעפער

מצדרביעי כתב:

1-מעניין, אבל אלו שמרנים אתה מכיר שחושבים שאפשר על ידי שוקרים חשמליים לשנות נטייה? אני בכוונה דברתי על טיפול פסיכולוגי עמוק שיכול להשפיע גם על נטייה מינית כמו כל תכונה נפשית אחרת (גם אם אין הבטחה להצלחה)
יכול להיות שזה חלק מהדמוניזציה לנסות להציג את הצד השני כאילו הוא איזה הזוי בלי להכיר שיכולים להיות שם בני אדם ולא מכשפות?

2-לגבי הפלות, המסקנות שלך מעניינות, דווקא ממה שאני מכיר העובר (לפחות בשלבים המתקדמים של ההיריון) נחשב כמעט כאדם חי גם מבחינה הלכתית (וכל ההיתר להפיל במקרה של סכנה לאם, הוא רק בשל "דין רודף" שלדבריך לא היה צריך להזדקק אליו)...

3-לגבי הסיפור שלך על הבעש"ט ובעל התניא, מבחינה מסוימת דווקא הפרוגרסיבים הם כיום בעד שעבוד יותר מאשר  הימנים, ובהכללה ניתן לטעון שמתוך סיסמת המהפכה הצרפתית "חירות, שוויון ואחווה" הפרוגרסיבים החליטו להתמקד בשוויון יותר לעומת הימין כיום שמתמקד יותר בחירות...

4-לגבי הגזענות נגד מזרחים שכיום אסורה, אז כמו שאמרתי היא הוחלפה בפטרונות והתנשאות על זה ש"הם מצביעים לביבי/טראמפ שדופק אותם" לא באמת שינוי מהותי...

1- יש בארה"ב מכונים רבים המבטיחים טיפולי המרה,(אני לא יודע מה קורה בישראל) כמובן שהם נוצרים או עם נטייה נוצרית. זו אינה השמצה, הם גאים בכך. וזו טענתם, שניתן לשנות נטייה נפשית בכוח. למעשה זו הייתה הדעה הרווחת בכל טיפול  בסטיות חברתיות, כמו נטייה לאלימות, גניבה, וכדומה, ועם הזמן התקדמנו (לא בציניות) והעולם הבין שלא ניתן באלימות לשנות נטייה נפשית.
 השמרנים היותר נורמלים מדברים על טיפול של הפחדות והתעללות נפשית (בלשוני, הם כמובן לא מכנים זאת כך.). המחקר על כך רב ומכיון שכניסה לענין תגרור דיבורים שנטיית נפשי דוחה אותם לא אוכל לפרטם, ודאי ברבים. אגב, החינוך שאני קיבלתי בנוגע למילים מגונות היה רק נתינת תחושת גועל. חברים ילדות (ליטאים) שגדלו על איגרת הגר"א נטו להכשל יותר. אבל זה לא מדעי אלא תחושה.
כמובן שבמקרים שאין זו "המרה" אלא עזרה, חובה לעזור. והפרוגרסיבים טועים ומטעים ללא ספק. אבל אין מדובר בהוכחה לשעבוד או הנדסת דעות יוצאת מן הכלל. השמרנים גם עסוקים בהנדסת דעות וגם בשעבוד, והדוגמאות רבות מספור.

ראוי לציין, שמרן הגרש"ז טען שגישה שטוענת שלא ניתן להתגבר על הנטייה היא אפיקורסות. כי התורה לא מצווה על דברים שלא ניתן לשנותם.

ויודגש- שלמרות שאמרתי שאני דן מנקודת מבט אוניברסלית, לפי היהדות גם אם נניח שלא ניתן לשנות את הנטייה עדיין ניתן וצריך להתגבר. באותה מידה אם יהודי יקלע למצב של לוט יצטרך להתגבר וחלילה לא לעבור על גילוי עריות. ופשוט ואין להאריך בדברים הללו יותר מידי.

2-הרי אלו משניות\גמרות\ראשונים\אחרונים מלאים. ורובם ככולם סוברים שעובר אינו אדם חי וודאי אין חייבים על הריגתו לכו"ע, רק לבן נח.יש בזה מחלוקת הפוסקים אבל רובא ככולא סוברים שאין זה נכלל ברציחה. והדברים ארוכים. אבל הרעיון המרכזי שעובר ירך אמו כלומר מצורף לאמו ואין לו חיות משלו זו משנה מפורשת ופשיטא גמורה! ואין חולק בזה.

3- אהבתי את החלוקה בין הדגש על שיוויון לחירות. אקבל אותה ואשתמש בה. אבל צריכים לשניהם, ודאי ליהודים כמובן.

4- תוציא את טראמפ מהמשוואה. אין טענה כזו בארה"ב. ומכיון שהשיח כאן יפה ורציני אמנע מלהכנס לדיון פוליטי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 04:01 לינק ישיר 
קלעפער

שחור_כתום כתב:

קלעפער

אנחנו מסכימים (אני מצטט אותך) "אני כמובן שולל את את החלק הארי של מה שהפרוגרסיביות הביאה עם הבשורה שלה. בין היתר במחלקות מדעי הרוח והמגדר באוניברסיטאות."

כמו כן אנחנו מסכימים ש"עדיף לכל בר דעת לחיות במדינות האלה, וללמד בניו חשיבה ביקורתית, ולסבול נידוי מכמה אנשים בפייסבוק ולא שיערפו את ראשו בסעודיה",

ועדיין אני טוען

כת הפרוגרסיב (תולדת הפוסט מודרניזם) היא כיום האויב הכי גדול של היהדות. ראה כאן בבקשה

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3097902

(נכתב בהשראת מאמריו של ד'ר שלום רוזנברג)

ראה גם כאן בבקשה

https://www.zman.co.il/26904/

את פרי הביאושים של הפרוגרסיב אנחנו אוכלים יום יום בהתמודדות עם הטרור הפלסטיני. באשר הם "החלשים" ולפיכך הם הצודקים. וגם בהתמודדות מול הטרור של גלעד קריב או מרב מיכאלי שטוענים "אין אמת בעולם כלל, הכל זה מדכאים ומדוכאים".

אם וכאשר יגיע הקומוניזם לאמריקה-הוא יגיע בתחפושת של ליברליזם. זה לא אני אמרתי – זה משפט המיוחס לאחד מנשיאי ארה"ב (רייגן?) ירוק (ליברלי ונחמד) מבחוץ – אדום (רצחני) מבפנים. מהומות blm   יוכיחו.

מה קורה בקנדה?

אתה אומר ש"לא היה ולא נברא".

קבל את זה (מתורגם)

האב פנה לבית המשפט לאחר שנודע כי ילדו, שנולד כנקבה, עובר טיפול הורמונלי כדי לעבור לזכר.

הילד, כיום בן 15, אמר שהוא הזדהה כזכר מאז שהיה בן 11 והחל לחקור טיפולי מעבר מאז שהיה בן 13. אביו של הילד פנה לראשונה לבית המשפט בשנת 2018 לאחר שנודע לו על כוונות בנו, בטענה שאין להעניק טיפול אם הוא לא אישר או נתן רשות.

בית המשפט העליון צידד בילד וקבע שהוא לא צריך את הסכמת אביו. לאב הוגש גם צו מניעה שהזהיר אותו מפני כל ניסיון ללחוץ על בנו לנטוש את הטיפול ואף הזהיר כי הדבר ייחשב לסוג של אלימות במשפחה.

בית המשפט לערעורים אמר כי האב, על אף שזכאי לאמונותיו, אינו יכול להתערב בהחלטת בנו ואמר כי הנער בוגר מספיק כדי להמשיך בטיפולי מעבר בעצמו.

"סירובו של [האב] לכבד את ההחלטות [של הילד] לגבי זהותו המגדרית מטריד", כתבו השופטים הראשיים רוברט באומן והשופטת ברברה פישר בהחלטה.

מקור https://globalnews.ca/news/6399468/bc-ger-change-court/

וגם את זה

ראה כאן

https://www.jccf.ca/new-trudeau-law-could-jail-parents-who-oppose-ger-conversion/

אז לשנות מין של ילד נגד רצון ההורים, זה בסדר. אבל סירוב של אדם בגיר להתחסן – מצדיק הקפאת חשבון הבנק שלך.

פיספסת את הפואנטה בדיון, וכפי שהקדמתי בתגובה למצ"ר, הדיון אינו אם יש בעיות עם הפרוגרסיבים אלא אם הם "משעבדים" ומהנדסים יותר מיריביהם השמרנים.
דוגמאות הפוכות יש לעייפה. הפרוגרסיבים אינם מאיימים על החברה יותר מיריביהם. הם גם די חלשים, בארה"ב (אותה הזכיר פייגלין בראש) בעיקר. 

ועכשיו להערתך על קנדה. כתבתי מיד, שגם אם זה נכון זה מקרה יחיד שלא ניתן ללמוד ממנו על הכלל. אבל בא נראה.

זה מה שפייגלין כתב:האדם שהופשט מזהותו הפך עבד נרצע לכל גחמה שלטת. בקנדה כבר אפשר לקחת ממנו את ילדיו אם הוא מסרב לשנות את מינם (כי כך עודדו אותם בבית הספר),

המשפט הזה שקרי מהחל ועד כלה.
אי אפשר לקחת מאדם את ילדיו אם הוא מסרב לשנות את מינם! זה לא נאמר. מדובר במקרה שבו ילד בוגר יחסית, לפחות לבדיקת בתי המשפט, ובתמיכת אמו (מוזר שגם אתה וגם פייגלין התעלמו מפרט חשוב זה. למה האבא מחליט יותר מהאמא? כי השמרנים שובניסטים?) עובר טיפול פסיכיאטרי צמוד ומעמיק ומנסה לשנות את מגדרו.
האב מטיל וטו. ואת זה לא מאפשרים לו. ההפך, מדובר בחירות הילד. אין לאבא שליטה על הילד יותר מלאמו. ובגיל 15 בטיפול מקצועי גם לא אמור להיות לו.
ונאמר לו שלחץ על הילד, במקרה רגיש מהסוג הזה, יכול להחשב אלימות. מה לעשות וגם אם האבא דוגל בחושך שבטו שונא בנו ויכה את הילד הוא יכנס לכלא, (גם לפי התורה. אבל דל מהכי, כי אנו מדברים על גוים).
מזה על למשפט של פייגלין יש מרחק עצום.

בענין החוק, זה חדש לי לא עיינתי בזה. אז לא אוכל להתייחס. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 08:22 לינק ישיר 

לקלעפער:

תוכל להפנות אותי למקורות המראים שה"שמרנים" בעד שינוי בכוח/על ידי הפחדות?

פשוט, מהמציאות שאני מכיר בארץ, מפנים לפסיכולוגים העובדים בשיטה פסיכו-דינמית בדרך כלל כמובן בלי שום הבטחה להוקוס-פוקוס אבל זה לא פותר מלנסות...
לדוגמה כאן:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 18:03 לינק ישיר 

אמרתי מיד שאני לא מכיר את המצב בישראל. וכן, אמרתי שאני לא מקבל את הטענה הפרוגרסיבית נגד טיפול (בכתבה שהבאת, כתוב שזה טיפול בטראומה ולא בנטייה.) כלל, רק המרה. מהטעם הפשוט כפי שכתוב בכתבה שיש אחוז גבוה, כ80 אחוז בין המתלבטים שגיל ילדות שמשתנים בגיל הבגרות.

אבל גם מכתבה שאתה ציינת נראה שגם השמרנים הבינו שטיפול המרה אינו מומלץ ומדברים על טיפול בטראומה. ומי הביא לשינוי? הפרוגרסיבים. והנה לך הינדוס דעות טוב. אני לא חושב שאני צריך להוכיח שטיפולי המרה הנהוגים בכשבעים מדינות, מינוס-לאחרונה-מדינות בארה"ב ובמערב שאסרו על כך היו קשים ומאמללים. חיפוש קל בגוגל יראה לך זאת ויפתור אותי מהבאת הדברים ברבים.
.
(אתה יכול לחפש את האתר של האגודה לטיפול בנפגעי עינויים irct.org באריכות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2022 17:05 לינק ישיר 
קלעפער

שחור_כתום כתב:

ק

וגם את זה

ראה כאן

קנדה היא מדינת אחות לנו ויחסה ליהודים מעולה ב"ה, לפחות כמאה שנים. אמרתי בתחילה שאני לא מכיר את החוק המדובר, והלינק שלך לא תקין, אז בהזדמנות שהייתה לי בדקתי.
כמובן ששוב (כמעט)הכל שקר מהחל ועד כלה.
אחד לאחד.
א. זה אינו חוק של השמאל! החוק עבר פה אחד, אני לא מכיר את הפוליטיקה הקנדית אבל לא נראה לי סביר שאין נוצרים בפרלמנט, ובכל זאת החוק עבר פה אחד. כלומר גם על ידי הימין וגם על ידי הימין הנוצרי.

ב.אין בחוק הזה רמז, לפחות ממה שעלה בידי לבדוק, על הוצאת ילדים מבית הוריהם במקרה של שינוי מגדר. כל החוק הוא שאסור להציע טיפולי המרה. הא ותו לא. וכבר  דשנו בסוגיא לעיל, שרובם ככולם של אנשי המקצוע, גם השמרניים, מסכימים שטיפולי המרה, לא יעילים ומסוכנים.

ג.ובאשר לחסימת חשבון בנק בגלל סירוב חיסון. קשה לי להבין איך אתה מסוגל לטעון טענה מופרכת כזו ולתת לינק שכתוב בו משהו אחר לגמרי.
לא מדובר בחסימת חשבון לסרבני חיסון! אלא למפגינים שחסמו (לא יודע תאריך, אבל לאחרונה) את העיר הבירה באופן טוטאלי, שלא הייתה ברירה אלא להפעיל צווי חירום. ניתן להתווכח אם זה נכון או לא אבל מה הקשר לסרבנות חיסון?

ד. צר לי לומר לך אבל אתה תלמיד טוב של רבך, גדול מהנדסי הדעה בישראל! אדם נבזי שיכול להוציא דברים מהקשרם ולומר שמי שמתחסן הוא עכבר ניסוי של פייזר, ובכך לגרום למותם של יהודים רבים, הוא מהנדס דעות מהסוג השפל.

ה. שלא לדבר על הינדוס הדעות באשר לזהות? ויברא האלקים את האדם ויאמר לו קח לך זהות, ולא, מות תמות! זו תורה ממוצאת ומטופשת שאין בה שום צורך. מה אכפת לי אם לעמי העולם תהיה זהות לאומית או לא? למי זה מפריע? ובמקרה של אוקראינה הרי צריך להתפלל שיאבדו את זהותם ויהפכו לנורווגים (בהנחה שהנורווגים איבדו זהות...) ובכך לפחות מעשיהם הרעים יפחתו. 
סתם קשקוש נגדי לקשקוש הפרוגרסיבי במכוני המחקר של הכסף הסעודי...

ו. ואף ליהודים! ממתי היהודים נצטוו על זהות? אין אומתנו אומה אלא בתורותיה כותב רבנו סעדיה גאון. אין שום צורך בזהות לאומית שהיא המצאה של הנאורות, ורק גרמה נזקים עצומים לעולם וביחוד לעמנו המושפל.

ז. כלך לך מדרך החטאה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2022 20:18 לינק ישיר 

שחור כתום לא אשם.
זה מישהו אחר שמשקר כל יום כל היום.

מישהו שכל הבסיס שלו בנוי על שקר ורמיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2022 23:08 לינק ישיר 

קלעפער

נתחיל מהסוף

1.      כשהיינו עבדים במצרים, אחד המשפטים הראשונים שאמר משה רבנו לפרעה "אלקי העבריים נקרא עלינו" – שזה אומר מי אנחנו. וכן "כה אמר ה' אלקי העברים". ועוד כאלו.

כלומר, קודם כל זהות ואחר כך חרות פיזית, ובשלב הבא – קבלת התורה "חרות על הלוחות". מכאן ואילך יש משמעות לחיים שלך.  

הדבר הראשון שעשו לנו באושוויץ: קעקוע של מספר, מהיום אינך אדם אלא מספר. כמו פרה ברפת.

2.      הנדסת תודעה: איש אחד אנונימי [1]הפעיל מנגנון חסימת כבישים בכל הארץ במחאה על הסכמי אוסלו. ובגלל זה הורשע ב"המרדה". תגיד לי אתה באיזה כיוון עבדה אז התודעה הציבורית – ומי התברר כצודק?

האיש האנונימי הזה מחה נגד תעודת הזהות הביומטרית, יצא מול ה"דיפ סטייט" ומול עוד אלף ואחד גורמים גדולים וחזקים (כנופית שלטון החוק, או משרד הבריאות, למשל ) ותגיד לי אתה מי צדק?

3.      מה קורה בקנדה: הנהגים מתנגדים לדרישה שנהגי משאיות הנכנסים לקנדה יהיו מחוסנים לגמרי או שידרשו לעבור בדיקה ולהיכנס לבידוד. [2]

חוקרי טרור יפקחו על מקורות המימון – והעוזרים לפעילי המחאה יסתכנו בהקפאת חשבונותיהם. האגודה לזכויות האזרח: צעד מוגזם. המפגינים: "עוד שיטת הפחדה, לא נעזוב" [3]

סנקציה בדמות סגירת חשבון בנק ונטילת החיים הכלכליים של אזרח היא חציית קו אדום מדאיג בדמוקרטיה. היא לא מותירה הרבה ברירות למי שירצה לשרוד במצב כזה חוץ מאשר ליישר קו עם גחמות השלטון. (ערן הילדסהיים)

[1] מדינת ישראל נגד משה פייגלין. כתב אישום. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%95_%D7%90%D7%A8%D7%A6%D7%A0%D7%95

[3] תקדים מסוכן לעולם המתקרא חופשי https://www.zman.co.il/292346/popup/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2022 23:34 לינק ישיר 

הנה, אנו רואים איך בשם תפיסת החירות. אתם טוענים להקפאת חשבון בנק לסרבני חיסונים. כאשר המציאות שונה לגמרי.
המציאות שהוצע להקפיא חשבון בנק לאדם שמבקש להכנס ממדינה אחת לאחרת ללא חיסון וללא שמירת בידוד.

אם זה לא שקר ורמיה, אינני יודע שקר מהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2022 01:44 לינק ישיר 
קלעפער

שחור_כתום כתב:

קלעפער

נתחיל מהסוף

1.      כשהיינו עבדים במצרים, אחד המשפטים הראשונים שאמר משה רבנו לפרעה "אלקי העבריים נקרא עלינו" – שזה אומר מי אנחנו. וכן "כה אמר ה' אלקי העברים". ועוד כאלו.

כלומר, קודם כל זהות ואחר כך חרות פיזית, ובשלב הבא – קבלת התורה "חרות על הלוחות". מכאן ואילך יש משמעות לחיים שלך.  

הדבר הראשון שעשו לנו באושוויץ: קעקוע של מספר, מהיום אינך אדם אלא מספר. כמו פרה ברפת.

2.      הנדסת תודעה: איש אחד אנונימי [1]הפעיל מנגנון חסימת כבישים בכל הארץ במחאה על הסכמי אוסלו. ובגלל זה הורשע ב"המרדה". תגיד לי אתה באיזה כיוון עבדה אז התודעה הציבורית – ומי התברר כצודק?

האיש האנונימי הזה מחה נגד תעודת הזהות הביומטרית, יצא מול ה"דיפ סטייט" ומול עוד אלף ואחד גורמים גדולים וחזקים (כנופית שלטון החוק, או משרד הבריאות, למשל ) ותגיד לי אתה מי צדק?

3.      מה קורה בקנדה: הנהגים מתנגדים לדרישה שנהגי משאיות הנכנסים לקנדה יהיו מחוסנים לגמרי או שידרשו לעבור בדיקה ולהיכנס לבידוד. [2]

חוקרי טרור יפקחו על מקורות המימון – והעוזרים לפעילי המחאה יסתכנו בהקפאת חשבונותיהם. האגודה לזכויות האזרח: צעד מוגזם. המפגינים: "עוד שיטת הפחדה, לא נעזוב" [3]

סנקציה בדמות סגירת חשבון בנק ונטילת החיים הכלכליים של אזרח היא חציית קו אדום מדאיג בדמוקרטיה. היא לא מותירה הרבה ברירות למי שירצה לשרוד במצב כזה חוץ מאשר ליישר קו עם גחמות השלטון. (ערן הילדסהיים)

[1] מדינת ישראל נגד משה פייגלין. כתב אישום. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%95_%D7%90%D7%A8%D7%A6%D7%A0%D7%95

[3] תקדים מסוכן לעולם המתקרא חופשי https://www.zman.co.il/292346/popup/

1. מה הקשר רבון כל העולמים? ברור שאנו מובחנים כיהודים משאר אומות העולם. וההבחנה הזו היא אלוקית. מה הקשר לזהות לאומית?
וכי בטרם ההמצאה של הלאומיות כבסיס לזיהוי הפרט לא היינו יהודים? לא היינו אומה אחת, על המשתמע מכך, מבחינת היהדות? היום הזה נהיית לעם! לפני זה הייתם שבט כנראה.
ברור שביחס לאומות העולם גם אנחנו טוענים לזכויות של עם לפחות כמו כולם אבל זה שתדלנות בפני הפריץ ולא עצם ומהות העם היהודי.
וגם אם נסכים איתך שלעם היהודי יש זהות לאומית (במובנה החילוני) מה אכפת לך איזו זהות יש לטום, ניקואלי, ג'ינג מאו, ועבדללה?
שיתערבבו עד אין קץ מצידי. אגב, אצל הערבים הזהות השבטית חזקה לאין ערוך מזהות הלאומית המעושה והקולוניאליסטית. וראינו מה גרם הקולניאליזם בסופו של דבר, למרות מעלותיו הראשוניות.

בא סנחריב ובלבלם ושיבוא ביידן ויבלבלם עוד פעם. מה התורה ההחדשה הזו שעליה מבססים מפלגה? הבל הבלים, מילא פייגלין, אבל אתה הרי חרדי, מה לך ולשטויות הנ"ל.

2. נניח שפייגלין בדרגת נביא  וחזה לבדו את מה שאוסלו תביא, מה אתה רוצה לומר בכך? שלכן צריך לקבל דבריו בכל דבר וענין?
תגיד, התחסנת? או שאתה שומע בקול הוזה ההזיות?

3. אתה חוזר על השקר ומביא כתבות לסתור דבריך, לפחות זה קצת ישרות מצידך. גם בכתבה החדשה כתוב שהקפאת החשבונות היא על מימון ההתארגנות לחסום את עיר הבירה ואת מעברי הגבול. מה תעשה ישראל אם הערבים יחסמו את ירושלים ואת בן גוריון? מה יאמר פייגלין? חירות? ניתן להם לעצור את המדינה?
ואגב, אחרי חיטוט קצת, לצערי לא שמעתי על ההפגנה הזו, ראיתי שגם צלבי קרס נופפו שם, על אלו אתה מגן?
ועוד, ראיתי שכל הימנים הקנדים תקפו את ההחסימה המופקרת הזו. ומעט תקפו את צעדי החירום של הממשלה. כי זה מובן, לא ניתן ללא אישור לחסום עיר שלמה ומעברי גבול. זה על גבול הטרור ולכן הקפאת הכסף שמממן את הטרור הזה.
ואת מי אתה מביא לראיה? את האגודה לזכויות אזרח? תשמע להם ביחס לפלסטינים ואז נדבר...

ושוב, גם אם זה אמצעי מוגזם:
אין לזה קשר לסרבנות חיסון. לא היה ולא נברא. שקרים של מהנדסי תודעה!

תוקן על ידי קלעפער ב- 08/03/2022 01:48:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2022 05:06 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

אני לא יוד'ע למה גרשום התכון, אבל הערה לגבי רוזוולט וצ'פלין. הוא לא גייס אותו. באמצע עשיית הסרט כשלצ'פלין היו חששות שהסרט לא יוצג במדינות הברית כמו אנגליה וכדומה, כי לא ירצו לעצבן את היטלר, רוזוולט שלח לו שליח שהוא יעזור כדי שזה יוצג.
למעשה כבר לא היה צריך את עזרתו של הנשיא כי בסיום הסרט אנגליה ומדינות הברית הכריזו מלחמה על גרמניה. אבל הוא נזקק לעזרת הנשיא כי בשלב הזה הביקורות היו מהצד השני שהוא מציג את היטלר "רך" מידי...

אני לא מומחה כמוך וכמו גרשום בהיסטוריית צ'רלי צ'פלין, אבל פרט קטן זו לא משפיע כי הוא זה על הטיעונים העניינים של הבהב.
אדרבה, הקשקושים שלכם הם הסטת האשכול מהנושא החשוב כאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 09/03/2022 05:17:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2022 14:55 לינק ישיר 
קלעפער

בלתי_קרוא כתב:
קלעפער כתב:

אני לא יוד'ע למה גרשום התכון, אבל הערה לגבי רוזוולט וצ'פלין. הוא לא גייס אותו. באמצע עשיית הסרט כשלצ'פלין היו חששות שהסרט לא יוצג במדינות הברית כמו אנגליה וכדומה, כי לא ירצו לעצבן את היטלר, רוזוולט שלח לו שליח שהוא יעזור כדי שזה יוצג.
למעשה כבר לא היה צריך את עזרתו של הנשיא כי בסיום הסרט אנגליה ומדינות הברית הכריזו מלחמה על גרמניה. אבל הוא נזקק לעזרת הנשיא כי בשלב הזה הביקורות היו מהצד השני שהוא מציג את היטלר "רך" מידי...

אני לא מומחה כמוך וכמו גרשום בהיסטוריית צ'רלי צ'פלין, אבל פרט קטן זו לא משפיע כי הוא זה על הטיעונים העניינים של הבהב.
אדרבה, הקשקושים שלכם הם הסטת האשכול מהנושא החשוב כאן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 09/03/2022 05:17:25

לא די בכך שאתה בלתי קרוא כאן, אלא אף אינך קורא...זו הערה לויכוח שהחל בין גרשום להבהב, וכשמה כן היא, הערה.
לבוא עכשיו אחרי אריכות הדברים עם מצד"ר וש"כ על נושא האשכול ולהזכר באיזו הערה שלי זה הסטת האשכול מהנושא ה"חשוב"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2022 23:06 לינק ישיר 

קלעפער

כתבת לי "אתה הרי חרדי, מה לך ולשטויות הנ"ל".

אני מבין שלטעמך, העיסוק בפוליטיקה אינו יאה ליהודי המחזיק מעצמו ירא שמים.

ואני חולק על תפיסה זו מכל וכל.

בעלי תפיסה זו מאמינים ש"אין עוד מלבדו, חוץ מהמרחב הפוליטי, שם יש עוד מלבדו, שם ממלכת הסטרא אחרא".

אני לא מקבל את זה.

אני מאמין לא רק שאין עוד מלבדו בשום מקום.

אני מאמין גם "בכל דרכיך דעהו".

להכניס את הקב"ה לכל מקום, גם לפוליטיקה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2022 02:57 לינק ישיר 
קלעפער

שחור_כתום כתב:

קלעפער

כתבת לי "אתה הרי חרדי, מה לך ולשטויות הנ"ל".

אני מבין שלטעמך, העיסוק בפוליטיקה אינו יאה ליהודי המחזיק מעצמו ירא שמים.

ואני חולק על תפיסה זו מכל וכל.

בעלי תפיסה זו מאמינים ש"אין עוד מלבדו, חוץ מהמרחב הפוליטי, שם יש עוד מלבדו, שם ממלכת הסטרא אחרא".

אני לא מקבל את זה.

אני מאמין לא רק שאין עוד מלבדו בשום מקום.

אני מאמין גם "בכל דרכיך דעהו".

להכניס את הקב"ה לכל מקום, גם לפוליטיקה. 

במילה שטויות לא התכוונתי לפוליטיקה. אני כמוך לא חושב שהמושג חרדי מקודש כלל. וירא שמים שאינו חרדי עדיף על חרדי שאינו ירא"ש כפשוט.
התכוונתי לשאלת הזהות והלאומיות בכלל ולגויים בפרט. בכך יש בודאי משמעות למושג חרדי. החרדיות בהחלט אינה רואה עצמה כחלק מהלאומיות הישראלית. אכן היו וישנם חרדים בעלי זהות לאומית ישראלית, אבל רובם לא מתייחסים ללאומיות כאיזה תורת חיים שבלעדיה למה להם חיים. 
אבל אני מקבל שיתכן שלא הייתי צריך להתשמש במילה חרדי, אלא לשאול מה לירא השם בבית הלאומיות שהתחדשה בתקופת הנאורות.
ודאי, מה אכפת ליהודי ירא השם איזו זהות לובשים עמי העולם.
אני לעתים שומע מחברים ומכרים תלונות על אירופה ש"נהרסת" בגלל הגירה טורקית\איסלמית\ערבית\מזרח תיכונית\אפריקנית, ואוזני תצילנה משמוע. מה אכפת לכם שגרמניה לא תהיה "לבנה" ויהיו בה חמישים אחוז מוסלמים? וכי הלבנים בה שאבותיהם השמידו שליש מעמנו עדיפים כי עור פניהם לבן?
אדרבא, שיתערבבו כל עמי העולם זה בזה וכולם יהיו שמאלנים יפי נפש, ללא זהות לאומית, נגד גזענות, נגד שלטון דיקטטורי ואוטוקרטי ותימחק הנצרות ומסריה מהעולם ואיתה האיסלם. כן ייטב לנו היהודים.

אני לא מצליח להבין איך הפכנו היהודים למחבבי גרמנים רח"ל. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הסיפור הרוסי/אוקראיני בארבעה רבדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.