בית פורומים בחדרי חרדים

פורעי הפלג עד מתי תהיו לנו למוקש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/3/2022 19:23 לינק ישיר 
פורעי הפלג עד מתי תהיו לנו למוקש

ראיתי את האלימות הקשה של הפושעים במדים כנגד פורעי הפלג, ולא חסתי על המוכים יען כי פורעים בפורעים ראיתי, במחאות מסודרות של הציבור החרדי אין מראות כאלה, החלטות של עסקנים מפלג קיצוני לרתום צעירים משועממים לחסום כבישים כאחרוני הפורעים להתגרות בשוטרים וכו' הם והמשתתפים אחראים לגורלם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 19:29 לינק ישיר 

לא צריך להיות מהפלג או תומך הפלג בכדי להזדעזע מהתיעוד המחריד הזה (מי שנהנה מזה כדאי שיבדוק אם הוא יהודי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 20:14 לינק ישיר 

מי שחוטף בגלל שהוא מתנהג כמו אידיוט צריך לרחם עליו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 21:32 לינק ישיר 
מצדרביעי

נוירולוג כתב:
לא צריך להיות מהפלג או תומך הפלג בכדי להזדעזע מהתיעוד המחריד הזה (מי שנהנה מזה כדאי שיבדוק אם הוא יהודי)

היום, כשנתקעתי בטפשותי בתחנת האוטובוס ביציאה מהעיר, יחד עם הרבה אנשים שחלקם מבוגרים קשי יום שלא הבינו מה קרה "לדתיים האלו".
אחרי כמעט שעה שהיינו תקועים ראינו פתאום אוטובוס של קבוצת נערים משועממים שבמקום לפרוק את האנרגיה שלהם במשחק כדורגל שזה כידוע "ס'פאס נישט" יצאו בפנים משולהבות ושמחות, עברו על פנינו כאילו היינו אוויר וישר ל"אקשן", האם מי שיש לו מידות "טובות" כאלו גם כן צריך לבדוק אם הוא יהודי???

כל המרחם על אכזרים, סופו מתאכזר אל רחמנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 21:55 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

היום, כשנתקעתי בטפשותי בתחנת האוטובוס ביציאה מהעיר, יחד עם הרבה אנשים שחלקם מבוגרים קשי יום שלא הבינו מה קרה "לדתיים האלו".
אחרי כמעט שעה שהיינו תקועים ראינו פתאום אוטובוס של קבוצת נערים משועממים שבמקום לפרוק את האנרגיה שלהם במשחק כדורגל שזה כידוע "ס'פאס נישט" יצאו בפנים משולהבות ושמחות, עברו על פנינו כאילו היינו אוויר וישר ל"אקשן", האם מי שיש לו מידות "טובות" כאלו גם כן צריך לבדוק אם הוא יהודי???

אני מבין מתגובתך שאתה מתמוגג מנחת והנאה מהתיעוד המזעזע והמסוכן של שוטר שמצמיד את הברך שלו על ראש של מפגין לכביש, ואז דופק את הראש שלו על הכביש באמצעות הברך.  ספר לי על מי הוא האכזר...

יש איזה משהו שבעיניך הוא כן קו אדום שאסור לחצות בטיפול במפגינים הללו, או שאין גבולות, וגם לרוצץ גולגולות, לקטוע ידיים ורגליים, הכל הולך במסגרת הפתגם "כל המרחם על אכזרים, סופו מתאכזר על רחמנים"?

תוקן על ידי נוירולוג ב- 06/03/2022 22:04:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:16 לינק ישיר 

אני לא מתמוגג מנחת והנאה, רק תוהה למה לא נראה שמפריעה לך ההתעללות באנשים תמימים, אמהות שאחרו להגיע לילדיהם הבוכים, אנשים שהיו בדרך לטיפולים מקצועיים והפסידו מאות שקלים, נשים בהיריון מתקדם שנאלצו לעמוד שעות על גבי שעות ולחכות לאוטובוס המבושש ועוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:19 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
אני לא מתמוגג מנחת והנאה, רק תוהה למה לא נראה שמפריעה לך ההתעללות באנשים תמימים, אמהות שאחרו להגיע לילדיהם הבוכים, אנשים שהיו בדרך לטיפולים מקצועיים והפסידו מאות שקלים, נשים בהיריון מתקדם שנאלצו לעמוד שעות על גבי שעות ולחכות לאוטובוס המבושש ועוד...

בטח שמפריע לי, אבל איך זה קשור או מצדיק את התיעוד המזעזע שרואים בסרטון?

סתם מעניין, אם היה מדובר בהפגנה למען צדק לאהוביה סנדק (אם אני לא טועה אפילו השתתפת באחת כזו), כשחוסמים את הכניסה לעיר, אתה בעד שיטיחו ראשים עם ברכיות לכביש למפגינים (אולי גם לך חלילה)? או רק כשמדובר בשנואי נפשך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:23 לינק ישיר 

אז לא הבנת אותי, אני לא מצדיק את התנהגות השוטרים אבל רוצה שלא נתמקד רק בה ושנפסיק "לגבות" את המפגינים המושחתים...

לגבי ההפגנות על אהוביה סנדק, לא ראיתי מפגין אחד מושחת ש"נהנה מהאקשן" ופשוט נהנה בסאדיסטיות לחסום כבישים ו"להרגיש גבר" על כל מי שסובל, מה שאי אפשר לומר על 96% ממושחתי הפלג הרשעים, שהפרצופים המאושרים שלהם אומרים בלי מילים "וואי, איזה טיול שנתי כיף"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:39 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
אז לא הבנת אותי, אני לא מצדיק את התנהגות השוטרים אבל רוצה שלא נתמקד רק בה ושנפסיק "לגבות" את המפגינים המושחתים...

לגבי ההפגנות על אהוביה סנדק, לא ראיתי מפגין אחד מושחת ש"נהנה מהאקשן" ופשוט נהנה בסאדיסטיות לחסום כבישים ו"להרגיש גבר" על כל מי שסובל, מה שאי אפשר לומר על 96% ממושחתי הפלג הרשעים, שהפרצופים המאושרים שלהם אומרים בלי מילים "וואי, איזה טיול שנתי כיף"...

אם לסכם את דבריך אין לך באמת בעיה עם חסימת כבישים ל"מבוגרים קשי יום", ל"אמהות שמאחרות לילדיהם הבוכים", ל"אלו שהיו בדרכם לטיפולים מקצועיים והפסידו מאות שקלים", כל הדברים הללו זה סיסמאות בלבד, ואם מדובר למען צדק לאהוביה זה בסדר, ואם זה לבחורי הפלג זה אסור.

כ"כ בכל מה שקשור לטיפול המשטרתי במפגיני הפלג אין שום קווים אדומים והכל בסדר מבחינתך, לרוצץ גולגולות, כמה שיותר דם ניגר מהראש עוד יותר טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:41 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אני מבין מתגובתך שאתה מתמוגג מנחת והנאה מהתיעוד המזעזע והמסוכן של שוטר שמצמיד את הברך שלו על ראש של מפגין לכביש, ואז דופק את הראש שלו על הכביש באמצעות הברך.  ספר לי על מי הוא האכזר...

יש איזה משהו שבעיניך הוא כן קו אדום שאסור לחצות בטיפול במפגינים הללו, או שאין גבולות, וגם לרוצץ גולגולות, לקטוע ידיים ורגליים, הכל הולך במסגרת הפתגם "כל המרחם על אכזרים, סופו מתאכזר על רחמנים"?

תוקן על ידי נוירולוג ב- 06/03/2022 22:04:36

מבחינה תורנית, אין כל כך קווים אדומים.
ואני בעד לפוצץ במכות כל אדם שחוסם דרך ציבורית. (מלבד אם מתארגנים בהודעה מראש ומתואם, לארוע נדיר כלשהו. שזה זכות של ציבור לתפוס דרך ציבורית לצורך מיוחד ונדיר ובתיאום מראש).

אמנם, חובה שיהיה דין אחד לכולם.
וכל עוד הנוהל הוא שמאפשרים לחסום דרכים ציבוריות. יש למחות על האפליה נגד פורעי הפלג.
אסור שיהיה דין אחד להם ודין אחר לכל יתר המפגינים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:47 לינק ישיר 

אני חולק עליך בעניין הקווים האדומים, מה שאנו רואים בסרטון אסור שיקרה לאף מפגין שחסם כביש מכל סיבה שהיא. גם בפיזור אלים של הפגנה לא אמורים לראות מראות כאלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:49 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אני חולק עליך בעניין הקווים האדומים, מה שאנו רואים בסרטון אסור שיקרה לאף מפגין שחסם כביש מכל סיבה שהיא. גם בפיזור אלים של הפגנה לא אמורים לראות מראות כאלו.
זה בסדר שאתה חולק עלי. אני כתבתי את המובא בהלכה.
(בהגבלה לכך שיהיה דין אחיד לכולם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:50 לינק ישיר 

לידיעת נוירולוג:

הציבור הליטאי, כבר הרבה זמן שכח מהקרבות הפוליטיים הקשים עם הפלג,
מלבד כמה ניקים כאן, ומלבד אנשי קרבות הירושה בגבעת הישיבה,
אין היום אף אחד בציבור הליטאי שמתעניין בפלג ובגורלו.

עיסוק בהתעמרות המשטרתית במפגיני הפלג, הוא נושא שיכול לעניין יותר או פחות,
אבל אצל רובם המוחלט של הליטאים כיום, זה ממש לא נושא שמעורר אמוציות . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:52 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
אני חולק עליך בעניין הקווים האדומים, מה שאנו רואים בסרטון אסור שיקרה לאף מפגין שחסם כביש מכל סיבה שהיא. גם בפיזור אלים של הפגנה לא אמורים לראות מראות כאלו.זה בסדר שאתה חולק עלי. אני כתבתי את המובא בהלכה.
(בהגבלה לכך שיהיה דין אחיד לכולם)

מה הגבול מבחינתך?
פציעה קלה? בינונית? קשה?
ומה המקורות ההלכתיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:56 לינק ישיר 

עי' חו"מ סי' ד דין עביד איניש דינא לנפשי'.
ובסי' תכא סעיף ו. מובא שם שאם אדם נכנס לחצר חבירו שלא ברשות, ומסרב לצאת, י"א שמותר לחבול בו כדי להוציאו.
זה הבסיס למ"מ לסוגיא זו.

כשתסיים את הסוגיא תחזור לעדכן מה יצא לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2022 22:57 לינק ישיר 

פצקו כתב:
 לידיעת נוירולוג:

הציבור הליטאי, כבר הרבה זמן שכח מהקרבות הפוליטיים הקשים עם הפלג,
מלבד כמה ניקים כאן, ומלבד אנשי קרבות הירושה בגבעת הישיבה,
אין היום אף אחד בציבור הליטאי שמתעניין בפלג ובגורלו.

עיסוק בהתעמרות המשטרתית במפגיני הפלג, הוא נושא שיכול לעניין יותר או פחות,
אבל אצל רובם המוחלט של הליטאים כיום, זה ממש לא נושא שמעורר אמוציות . 

פצקו
מעניין את הסבתא שלי מה מדברים בגבעת הישיבה על התעמרות המשטרה במפגיני הפלג, אני לא שוחה במדמנה הזו, יש גם חיים מחוץ לזה, ולא כל התייחסות לאירוע כזה או אחר צריכה להגיע רק מפוזיציה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פורעי הפלג עד מתי תהיו לנו למוקש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext