|
|
| נשלח ב-9/3/2022 19:07 |
|
| |
יש לך דרך חילופית להמליץ כדי לבער פגיעות מיניות? משהו אחר שעבד בעבר? משהו שהועיל למשי זהב/ולדר?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 19:42 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | יש לך דרך חילופית להמליץ כדי לבער פגיעות מיניות? משהו אחר שעבד בעבר? משהו שהועיל למשי זהב/ולדר? |
|
ודאי שזו לא הדרך.
אגדת עם מספרת על האריה והחמור שהתווכחו מי יפה יותר, והסכימו שהראשון שיעבור לידם יכריע בויכוח. עובר החזיר, שניהם פונים אליו שיכריע, ומיד הוא פוסק, כמובן, שהאריה יפה יותר. לשמע הכרעתו החל האריה לבכות. שואל אותו החמור, למה תבכה, והרי החזיר הכריע מיד שאתה הוא היפה יותר?! ענה האריה בכאב, זה שאני יפה יותר זה בסדר גמור, אבל אבוי לי שהחזיר הוא זה שהכריע כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2022 19:48 |
|
| |
לא שאלתי אם זו הדרך. אלא אם יש לך דרך אחרת להציע.
ולמה החלאות הללו לא טופלו באותה דרך - אם היא קיימת.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 01:51 |
|
| |
גם אם אני עצמי לא יודע לבצע ניתוח מעקפים, לא אזמין אינסטלטור לעשות זאת, למרות שידיו רב לו בפתיחת סתימות... עכשיו הבנת? (וכן, יש דרך אחרת. למה היא עבדה או לא עבדה - לא הנושא כאן. בשום דרך אין הצלחה הרמטית, והמצב בציבור החילוני יוכיח) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 03:54 |
|
| |
אייקiן
| יוחנןש כתב: |  | מי זו התימנייה שלא הכניסו את הבת שלה ואת הנכדה שלה לבי"ס ? ככה שמעתי אומרים |
|
כמה אלימות, גסות הרוח וטמטום פרימיטיבי, בורות ובהמיות באדם אחד. כמה נואש יכול להיות יוצא מזרח אירופה בניסיונו לשמור על כבוד הגזע הארי - (שדרוג מלאכותי שהוא קיבל לאחר השואה) מעניין, התמניה המתוחכמת הזו הצליחה לרקום עלילה שפלה, ולשכנע בנות אשכנזיות להמצי סיפור שפגעו בהן, ועוד לספר את זה לעיתונאי. והיא עצמה? לא התלוננה. וואו!
נשמה, זה כבר לא עובד. האמת יוצאת לאור והמלמולים באידיש כבר לא יטשטשו אותה.
לענייננו, הגברת הכבודה (בדיוק כמו ולדר, משי זהב, מקלב, שיינברג, פדר, ועוד רבים וטובים יוצאי פוילן ואונגווארן) נמשכה רק ללבנות עם העיניים הכחולות. מאה אחוז מהמתלוננות מגיעות מבתים שהאידיש היא שפת האם.
תפנים - יש אצלכם, קבוצת האוסט-יודן, הבררה שלא הצליחה להתברג אחרי השואה לאירופה או לאמריקה ונזרקה למדינה החמה במזרח התיכון, מבנה חברתי חולה, ואנשים אלימים וחולים בכמויות מסחריות.
תראה את זה https://13tv.co.il/news/hamakor/?asPlayer=true&ref=news-hamakor-season-21-episodes-05-full&k_id=1_z4sutmgp&duration=3614
אולי זה קצת יוציא אותך מהבועה, דפוק עלוב נפש
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 07:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 09:00 |
|
| |
1. בעיניי הפשוטות רואה עשרות שנים שמטפלים בבעיות של הטרדות מיניות, זה שלא הצליחו לגדוע את זה לגמרי, זה כמו בכל מגזר לא ניתן לגדוע לגמרי ממש.
2. יש עשרות רבנים ומטפלים ויועצים שיושבים על העניינים האלה עוד לפני שקמו הנשים האלה וצעקו על משי זהב או על חיים ולדר.
3. ברור שקשה לטפל באנשים מקושרים עשירים, כמו שזה קשה בכל מקום.
4 . כשהכוונה של מישהו טהורה היא מקרבת אותו אל המקום, כשהכוונה לא טהורה היא מרחקת אותו, לדוגמא, מי שיעסוק בענייני מין ובטיפולם, אם יעשה זאת כדי להנות ולא כדי לעזור הוא יפול באותו בור, הוא יתלכלך מהטיפול, כשרואים את התוצאה של הנשים האלה, לאן הן הגיעו זה מראה שכוונתם כלל לא היתה טהורה, והכוונות מובילות למעשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 09:35 |
|
| |
הכובס
במו עיניך ראית עשרות שנים ועשרות רבנים שמטפלים בלה בלה בלה.
הנשים הללו, שחלקן הגדול חווה בעצמו פגיעות מיניות, הן אלה ששימשו אוזן קשבת לקורבנות. הן אלה שנטעו בלבן את האמון שיש להן כתובת. שהן לא הפקר.
לפני כן הקורבנות נתקלו בדלתות סגורות בכל מקום. ואל תבלבל במוח בשטויות והבלים.
צריך לדעת ולהפנים שלפגיעות מיניות יש תוצאות הרות אסון על המשך החיים. העובדה שהנשים הללו שינו את אורח חייהן, היא כתוצאה ישירה מהפגיעות שחוו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 12:14 |
|
| |
כן כן כן,
בעיניי ראיתי עשרות שנים שמטפלים,
עשרות רבנים הערכתי שיש, כי אני לבד מכיר בסביבה הקרובה שלי כמה רבים וכמה יועצים חרדים ויראים, שמטפלים אז הערכתי שיש עשרות כאלה,
בלבול שכל שהנשים האלה היו אוזן קשבת, אוזן קשבת זה לעזור לחלץ את הנפגע מהבוץ, ולא לדחוף אותו לבוץ אחר, לקחת נערות שנפגעו ולגרום להן למשל לעזוב את הדת בחסות הפגיעה זה לא לעזור להן, זה להפיל אותן לבור יותר עמוק.......וכבר כתבתי בעבר, לקחת אשה שנפגעה ולהפוך את זה לפרומו בטלויזיה זה הורס אותה פי עשר, היא מקבלת אדרנלין שמפיל אותה אחר כך יותר עמוק.
מי שנפגעה ובוחרת לעזוב את הדת, זה רק התירוץ, זאת לא הסיבה, הדת קשורה להשם יתברך ולא קשורה לפוגעים....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 12:29 |
|
| |
מה כבר מבין בעל מכבסה בפגיעות מיניות?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 19:32 |
|
| |
הכובס1
יש מצב שאתה נותן תשובה עניינית,
ניסית לחשוב פעם, כמה עוול נגרם לנפגע מינית כשמוציאים אותו מול השמש ומכבסים את מה שעבר,
הרי מכניסים לו לראש את כל הדמיונות ואת הפיצוי הנפשי שהוא יקבל בזה שיפרסם בראש כל חוצות מה שעבר,
והנה לך שרבים מהם נוטשים את הדת, רבים מהם מתאבדים, רבים מהם לא מצליחים להקים משפחות, רבים מהם נפלטים
מהחברה,
מאמין בדרך התורה, ומאמין שאף רב לא מחפש לחפות על המטרידים, ודרך התורה היא הדרך הנכונה לטפל בדברים האלה.
ואלה שלאחר מעשה נטשו את דרך התורה, סופן מוכיח על תחילתן.
| גרשום כתב: |  | | מה כבר מבין בעל מכבסה בפגיעות מיניות? |
|
|
|
|
|
|