בית פורומים בחדרי חרדים

מיהי חרדית? זהירות נשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/3/2022 14:25 לינק ישיר 
הכובס1

כמה קל לכתוב את המילה שואה, ועוד מאחורי המקלדת

שואה אומרת שהילדים שלך כרגע נפגעים ??? היתכן ???

שואה אומרת שהילדים של כל מי שסביבי נפגעים !!!!  היתכן ???

אין בית שלא משתדלים לשים דגש יות ויותר, לשים לב לדבר על זה, יש בתים שההורים עושים את זה, יש מוסדות שיש יועצים מיניים (בלשון הרחוב) שמדברים עם הילדים והנוער על זה, אז לבוא ולומר שואה, זה גם זילות בשואה, ועוד יותר גרוע זה שקר גס ומכוער.

אם הייתי מעז לכתוב משהו בתקווה שאינני טועה..... והוא רחום יכפר עוון

האדם הגברי נברא עם הייצר הכי עוצמתי למין, לא יעזור בית דין, לא יעזור בית סוהר, לא יעזור חינוך, תמיד תשאר בו המשיכה לבני המין השני, וזה כתוצאה מגזירת הבורא למען המשך קיום המין האנושי.

אממה, כשאתה גבר חילוני, בגיל 10 כבר יש לך חברה בכיתה, בגיל 12 אתה כבר מתחבק איתה, בגיל 14 יש סיכוי שהם כבר נוגעים וכו', בגיל 16 הסיכוי שהם כבר עשו מעשה גבוה מאוד.

לעומת הילד הבחור הגבר החרדי, שאמון ואמור להיות שמור, לא לחשוב לא להסתכל ובטח לא לעשות מעשה, אבל מה יעשה הבן ולא יחטא, הרי הייצר טבוע בו מיום הוולדו, ובכל זאת הוא יושב ולומד על זה הוא קורא ספרי מוסר הוא שומע דברי חיזוק, 

ואת המאמצים שעושה כל משפחה חרדית וכל רב חרדי למען שמירת ילדיהם ותלמידיהם לא עושה ולא יעשה אף חילוני כל ימי חייו.

אז כאשר באות נשים ומוציאות לעז על ציבור קדוש וחרד, עם איצטלא של דאגה, ומנסות להשפילם אל מתחת לקו הזנות החילוני, שבה כמעט כל בת היא בגדר זונ.... לפי הגדרת התלמוד, מוטב להן שישתקו.

וזה הוא העיקר שצריכה כל אשה חרדית וכל איש חרדי להסתכל לתוך ביתה פנימה ומשם ללמוד האם באמת החרדים מטאטאים מתחת לשטיח או עושים את כל ההשתדלות שזה לא יקרה.

חכמה_אחת כתב:
למה שלא תתרכזו בעיקר?
ישנן דמויות דתיות/חרדיות בדיוק כמו שאתם אוהבים שעושים מעשים שפלים ורוצחי נפשות ואין פוצה פה.וככה זה שנים על גבי שנים....
כמה נפשות אבודות, אומללות, כמויות של בחורים ובחורות, נשים וגברים, שמהפגיעות בחרו 'לרדת מהדרך' ובחרו בחיים אחרים כדי לנסות לשקם ולחיות את חייהם כי במקום הדתי פגעו בהם ברמה הכי קשה ואף אחד לא עזר. להיפך, השתיקו והאשימו והרחיקו ונידו!

ואתם יושבים פה מאחורי מקלדת, גיבורים גדולים ובמה מתעסקים?! האם הן חרדיות כן או לא ומי היא חרדית.

חכמולוגים - הגיע זמן שתתעסקו בעיקר!
תצילו ותשמרו על היקרים לכם - בניכם ובנותיכם, נכדיכם ונכדותיכם!!!!

אם תמשיכו לגבות את ההשתקה וההסתרה ותבחרו בלטמון את הראש בחול - לא ירחק היום (ואולי הוא כבר כאן) שזה יפגע אצלכם בבית.

אין לכם מושג בכמויות ואין לכם מושג וחצי בזוועות.
מתרחשת בתוך המגזר שואה של ממש ואתם מתעסקים בטפל.
עורו ישנים מתרדמתכם ויפה שעה אחת קודם...

כותבת בלב מורתח, חרדית (לא מיינסטרים, כי זה מאד חשוב לכם) לשעבר
שנפגעה מינית בילדותה משכן חרדי בשכונה חרדית!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2022 15:03 לינק ישיר 

הכותרת פופוליסטית ומבלבלת.
הטענה היא שמדובר בנשים שאינן קשורות לבית יעקב שעשו הפגנה והתחזו בעצם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2022 20:21 לינק ישיר 

שוקולד תות, כן, זה הנושא. באים אנשים מחוץ למחנה ועושים הצגה כאילו זה אנשים מתוך המחנה.
סגנון שמפניה וד"ל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2022 21:14 לינק ישיר 

חבר_קטן כתב:

ג'ינג'י, ממה אני מרוצה אני לא יודע, השאלה היא האם הנשים שהיו שמה הן חרדיות או לא. אני לא קבעתי שום קרטריון, אבל הודאת בעל דין כמאה עדים דמי.
אם צילום הוואטסאפ אמיתי, יש כאן עדות מכלי ראשון שהמארגנות רחוקות מאד מבית יעקב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

שבוע טוב

אז זה אומר עלינו טוב או לא?

להתמם זה נחמד אבל לא תמיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2022 21:29 לינק ישיר 

אנחנו קהילה נהדרת, איכותית ואיכפתית אם כי לא חף מטעויות ואפילו סטיות.

יש מקום לתיקון, וייתכן שמה שהן עושות יגרמו לתיקון יותר מהר.

בכל זאת, אם נסכים שהן חבורת רמאים, זה יעזור לנו להתקדם ולהבין אותן יותר טוב. יש לך אותם כלים שיש לי לבדוק האם הן חרדיות מיינסטרים או לא?
האם יש להן אותן אמונות בסיסיות שיש לרובינו או לא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 00:30 לינק ישיר 

חבר_קטן כתב:

אנחנו קהילה נהדרת, איכותית ואיכפתית אם כי לא חף מטעויות ואפילו סטיות.

יש מקום לתיקון, וייתכן שמה שהן עושות יגרמו לתיקון יותר מהר.

בכל זאת, אם נסכים שהן חבורת רמאים, זה יעזור לנו להתקדם ולהבין אותן יותר טוב. יש לך אותם כלים שיש לי לבדוק האם הן חרדיות מיינסטרים או לא?
האם יש להן אותן אמונות בסיסיות שיש לרובינו או לא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי זה אנחנו ומי זה הקהילה הנהדרת?

מדברים פה על נושא שהעיסוק והטיפול בו ממש לא נהדר (ואני חולק לגמרי על מי שטוען שהטיפול אצלנו מצויין) וזה לא קשור לכמה ומה יש אצל החילונים.

הן לא חבורת חילונים מלידה שהחליטו להתחזות לחרדים ולהוציא את דיבתם של החרדים רעה ורק לשם כך, אלא משהו אחר שמגיע ממניעים אחרים טהורים יותר או פחות גם אם מעורב בכך מניע נקמני או דומה.

לגבי אמונה, בוא לא נפתח את זה כי זה מורכב מאוד גם בתוך הציבור החרדי, וזה גם לא רלוונטי בהתייחס למה שכתבתי למעלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי גינגישראלי ב- 13/03/2022 00:53:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 09:34 לינק ישיר 
momeir

Honeycooki כתב:
momeir כתב: האישה החרדית רק לפני 2 דורות ביקושי ידעה קרוא וכתוב... הייתה בבחינת : 'כל כבודה של בת מלך פנימה'
האישה החרדית של היום היא לא רק משכילה היא גם המפרנסת. מתכנתות, עו"ס, רואות חשבון , עורכות דין, ומה לא?
ואידך זיל וגמור.
התגובה לmomeir
יש לך עוד הרבה ללמוד ולהכיר. למשל להכיר ים אדיר של מפרנסות, מתכנתות, מנהלות ורואות חשבון, שמכלכלות בתים של תורה, ומגדלות בתים לתפארה... הניסיון שלך כאן לקשור בין הציבור הקדוש הזה, לבין המפגינות הנ"ל, הוא שגוי ופתטי. יש גם עוסיות רבות וצדיקות, אבל זה פחות נפוץ כי לא נלמד בסמינרים. עורכות דין חרדיות אני לא מספיק מכירה, אבל באופן כללי מקווה שאתה כבר מבין, שמשלח היד של האישה לא אומר מאומה על אופיה וטוהר כוונותיה. יכולה להיות גם עקרת בית במפגינות, אז מה.

ממש לא הבנת אותי. ציינתי עובדה. נוצר מצב של 'ונהפוכו' בניגוד לדורות הקודמים האישה החרדית של היום היא אישה משכילה , היא 'בעלת הבית' , היא המפרנסת . היא כבר  לא "כל כבודה פנימה". אין להתלונן על כך ש'חרדיות' מפגינות ברחובה של עיר.   זה כמובן לא אומר כלום  על ערכיה, אמונותיה ויראת השמיים שלהן. מאחר והן לא יודעות 'צורה של דף גמרא'. אז ללא קשר לרמת ההשכלה והידע המדעי, אין בעיה שהן יפנימו ויאמינו באמונה שלימה שזו השליחות של בת ישראל בעולם הזה. יכולות להיות עם תארים אקדמיים ולהפנים שהדרך היחידה לזכות בעוה"ב, זה מחייב שהן תהיינה המפרנסות של 'בית של תורה'.

תוקן על ידי momeir ב- 13/03/2022 09:42:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 09:41 לינק ישיר 

אולי נכון יהיה להגדיר כחרדית את מי שלבושה בצניעות כמו שרה שנירר, ולא נוקפת אצבע 
למען נפגעות המין ולא נגד התוקפים, אבל מוכנה לעקור את העיניים לחוזרות בשאלה שכן
נלחמות בפושעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 15:14 לינק ישיר 

אנחנו, אלו אנשים שמאמינים בתורה מסיני (גם תורה שבעל פה). ומאמינים שיש כח ביד החכמים לגזור גזירות ולתקן תקנות שמחייבים אותנו.
אנחנו אלו אנשים שמכירים בייחודיות של עם ישראל, כעם הנבחר על ידי הקדוש ברוך הוא.
אנחנו, אלו אנשים שקדושת הבית היא לא רק סיסמא אלא ערך שאנחנו משקיעים בו, ומעריכים.
אנחנו, אלו אנשים שמנסים לחיות את חיינו לפי רצון הבורא.
אנחנו אלו אנשים שמתנהגים בצניעות, ולא מפגינים את אהבתינו לבני הזוג שלנו כלפי חוץ, וודאי לא ברשות הרבים.
אנחנו אנשים שמקפידים על כיסוי ראש לנשים נשואות.
אנחנו אנשים ששרה שנירר היא דמות מוערכת, לא דמות שעושים ממנו בדיחות.

רוב הדברים שכתבתי לא קשורים דווקא לחרדיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 15:17 לינק ישיר 

אנחנו אנשים שבזים לנשות הכותל וכל מה שעומד מאחוריהן, בלי קשר אם צריך להתעלם מהם או לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 16:28 לינק ישיר 

ויכוח ברור וספציפי שמתארך כמו מסטיק... צד אחד אומר- אנחנו בעד מלחמות בסוטים, גם אם מנהלות אותן נשים שאינן חרדיות; צד שני טוען- אנחנו בעד ביעור הרע, אבל לא מוכנים להצטרף למלחמות של גורמים לא חרדים. אפשר להבין את שני הצדדים והכל בסדר. רק כן אשמח לתשובה של כל אחד מהצדדים- מה דעתגם על סיכוי שהסיבה שהן כיום לא חרדיות זה בגלל מה שהן עברו? (אני לא נכנס לשאלה האם זה נכון שהן נאנסו והאם זו הסיבה לעזיבת החרדיות ואפילו לא לשאלה הקריטית כ"כ, האם הן חרדיות - השאלה נשאלת בהנחה שהן נאנסו בוודאות ושזו הסיבה שגרמה לכך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 17:36 לינק ישיר 

הדיבוק, ולכן הן בעד נשות הכותל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 17:37 לינק ישיר 

והאם תנועת לא נבחרות לא בוחרות קשורה לאונס שהן עברו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 20:52 לינק ישיר 

כן, אחרי שבן אדם בוחר לפלס לעצמו דרך, אני לא אתפלא שהוא יפגוש אנשים בעלי עמדות מגוונות ויתחבר לחלקם. השאלה היא בהנחה שהוא התחיל לחפש בעקבות משבר שהוא עבר בחברה החרדית בה הוא גדל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2022 21:24 לינק ישיר 
הכובס1

בהנחה שהן עזבו את החרדיות כי הן נאנסו, מעניין למה הן נשארו לגור במדינת ישראל, שהיא המקום שגרם להן לזה, היו צריכות לעזוב לאירופה שם הנשים מקבלות זכויות טובות יותר.....

אלא מה... כל אחת בוחרת בדרכה לפי דרכה, אף אחת לא שאלה אותי או אותך לפני שעזבה את הדת האם זה יעזור לי להתמודד עם האונס שעברתי, וגם אם היית מייעץ לה רוב הסיכויים שהתשובות שלך או שלי לא היו מתקבלות להן על הדת, כי הן לא מחפשות תשובות לשאלות שלהן,

מי שבוחר לעזוב את הדת, שזאת בחירה די מהותית לחיים האישיים שלו ושל ילדיו ושל כל משפחתו, הוא בדרך פוגע בהרבה אנשים, מבלי שישים לב, הוא מצער את האנשים שסביבו כדי שיהיה לו יותר טוב (לפי הלך מחשבתו) אדם כזה הוא אנוכי ואגואיסט, ולכן כשהוא מנסה לייצג אותי, הוא בוודאי לא מתכוון את טובתי, רק את עצמו ואת כיסו ואת כבודו.....

הדיבוק כתב:
ויכוח ברור וספציפי שמתארך כמו מסטיק... צד אחד אומר- אנחנו בעד מלחמות בסוטים, גם אם מנהלות אותן נשים שאינן חרדיות; צד שני טוען- אנחנו בעד ביעור הרע, אבל לא מוכנים להצטרף למלחמות של גורמים לא חרדים. אפשר להבין את שני הצדדים והכל בסדר. רק כן אשמח לתשובה של כל אחד מהצדדים- מה דעתגם על סיכוי שהסיבה שהן כיום לא חרדיות זה בגלל מה שהן עברו? (אני לא נכנס לשאלה האם זה נכון שהן נאנסו והאם זו הסיבה לעזיבת החרדיות ואפילו לא לשאלה הקריטית כ"כ, האם הן חרדיות - השאלה נשאלת בהנחה שהן נאנסו בוודאות ושזו הסיבה שגרמה לכך)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מיהי חרדית? זהירות נשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext