| נשלח ב-15/3/2022 14:04 |
|
| |
בנט: הממשלה אישרה הקמת עיר חרדית חדשה בנגב. "כסיף" שמה.
בשכנות לכסייפה הבדואית. מעבר להרי החושך. וואו דער שווארצער פעפער וואקסט.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2022 16:52 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | בנט: הממשלה אישרה הקמת עיר חרדית חדשה בנגב. "כסיף" שמה.
בשכנות לכסייפה הבדואית. מעבר להרי החושך. וואו דער שווארצער פעפער וואקסט.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2022 22:15 |
|
| |
מה שאומר שאין שם בעיה של תעסוקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2022 11:59 |
|
| |
חדשות הסקופים
משה ליבוביץ, מאדריכלי 'כסיף', בחצות בסקופים: כסיף תהיה עיר ואם, הח"כים החרדים יודעים שזהו יום חג לציבור. התדרוכים על עיר לא נגישה וללא תעסוקה היו גם כשהקמנו את ביתר ומודיעין עילית. אלקין לא הרס את הקמת שפיר לחרדים, אלה הח"כים שלנו שלא הזיזו אצבע לקדם את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2022 12:27 |
|
| |
המלחמה בן גור לבעלז בן כלל חסידי לליטאי ובין כל עסקן לחברו... בן החצרות בב"ב ובן האדמורים לאחריהם הייתה הרבה יותר חשובה ממלחמה למען הציבור...
בחריש העיתונאים החרדים צפו מראש שזה יפול אבל העסקנים המשיכו בשלהם ובסוך החרדים איבדו את העיר
כסיף תצליח לא בגלל שהיא הצלחה אלא בגלל שהמצב גרוע... השאלה איך יצליחו האנשים שם..
אין הצע של דירות וגם מה שיש יקר מאוד אז חרדי בק"ס או ביתר שאין ידו משגת לדירה יקנה בכל מחיר העיקר לתפוס נכס ביד.. עדיף דירה חדשה מאשר גרוטאה להשקעה בדימונה ובפרט שלפני 10 שנים כולם היו בטוחים שחריש תהיה כישלון והיום רואים שמי שקנה הרוויח מאות אלפים
המקום יתחיל עם זוגות צעירים שהבעל בכולל והאישה נוסעת ב3 אוטבוסים לבאר שבע לעבוד בשכר מינימום אחרי שנה שנתיים הבעל ירצה לעבוד ויגלה שאין כלום.... מי שיזם יפתח עסק מקומי ומי שלא יסדר אצלו מוצרים בשכר מינימום
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2022 23:22 |
|
| |
לא ישקיעו במקום מדבר. יקנו בטבריה, בנוף הגליל, בחריש, בחיפה, זכרון יעקב, רכסים, קרית אתה, עפולה, במגדל העמק, ירוחם אולי, באר יעקב אולי, לוד אולי, נתיבות, אופקים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 16/03/2022 23:27:08
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2022 23:32 |
|
| |
רק מטומטמים חוגגים כאשר רמאי ונוכל מספר להם שהוא בא אך ורק להיטיב איתם, לאחר שביטל את השכונה החרדית בקרית גת ושלח אותם לעזאזל המדברה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2022 23:45 |
|
| |
כסיף לא תצליח,
מי שיגור שם יהיה אומלל ! ! !
אין לי בכך צל של ספק,
מהרבה מאוד סיבות,
לא רק המיקום, ולא רק החיים ליד בידואים,
שיש להם מדינה עצמאית דה פקטו (בפועל) בנגב,
אלא גם בגלל התכנון הנורא של הישוב,
שמתוכנן להרע את החיים למי שיגור שם.
המטרה של הממשלה הרעה הזו, היא להרע לחרדים,
היא ממשלה שלא נותנת לבנות אלפי יחידות דיור לחרדים,
היכן שיש קרקעות מוכנות לבנייה כמו באלעד וביתר עילית,
וכדי שיהיה להם תירוץ למה הם לא בנו לחרדים,
כסיף היא התירוץ הגרוע של הממשלה הרעה כיום, שמונעת על ידי שנאה ולא על ידי אידאולוגיה.
אגב: במשך חודשים רבים פניתי כאן מעל גבי האתר הזה לציבור החרדי,
תרוצו לחריש, כדאי ללכת לחריש,
אבל הציבור התעורר רק 3-4 ימים ספורים,
לפני סגירת המכרזים,
והתנהלות קלוקלת וטיפשית של עסקנים,
גרמה לכך שבסיוע מערכת משפטית,
איבדנו את חריש וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2022 16:47 |
|
| |
ויאמר ליברהמן לבנט ישנו מיעוט אחד מפוזר ומפורד בין הערים בכל רחבי המדינה והם חרדים ולומדים תורה ואת העבודה אינם עשים ולבנט אין שווה להניחם. אם על בנט טוב ייכתב לשלחם במריצות לכסיף וחמישים ושלוש מיליארד אשקול לסיעות הערביות מגנזי המדינה. ויסר בנט את כיפתו מעל ראשו וייתן לליברהמן צורר היהודים. ויאמר בנט לליברהמן את הכסף תעביר לחשבון הסודי שלך במולדובה ואת החרדים תשלח במריצות למזבלה לעשות בהם כטוב בעיניך...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2022 23:02 |
|
| |
לפחות אם זה היה מכניס את החרדים תושבי הפזורה לסל ההטבות הייחודי לו זוכים תושבי הפזורה הבדואים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2022 10:01 |
|
| |
בניקוי רעשי רקע פוליטיים - זו לא בשורה ענקית, אבל גם לא נורא. המרחק מכסיף לבאר שבע - חצי שעת נסיעה, באזור 45-50 דקות באוטובוס. זה מרחק שמאפשר בקלות יוממות, כלומר נסיעה יומית לעבודה. הבעיה היא שנכון לעכשיו, בבאר שבע אין המון תעסוקה איכותית. המרחק מכסיף לבני ברק וירושלים הוא כשעה וחצי בנסיעה, קרוב לשעתיים באוטובוס. זה לא מרחק שסביר ליוממות, אבל לא מרחק היסטרי, קרוב יותר מנוף הגליל למשל. מצד שני, הקורונה שינתה סדרי עולם בעניין עבודה מרחוק, כך שניתן יהיה לעבוד בעבודות רבות במרכז ולהגיע פיזית רק פעמיים בשבוע, ואז המרחק הופך לנסבל. הבעיה האמיתית של עיר חרדית כלשהי היא, שבמודל הכלכלי הנוכחי היא לא יכולה להתקיים עצמאית. זה לא ממש משנה היכן תהיה ממוקמת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2022 10:24 |
|
| |
אותי מעניין רק דבר אחד! מה האינטרס של משה ליבוביץ בכל זה? זו התשובה והסיכום להכל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2022 10:35 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | אותי מעניין רק דבר אחד! מה האינטרס של משה ליבוביץ בכל זה? זו התשובה והסיכום להכל.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משכורת טובה ותעסוקה,
אני לא חושב שיש משהו אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2022 11:04 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
אותי מעניין רק דבר אחד! מה האינטרס של משה ליבוביץ בכל זה? זו התשובה והסיכום להכל.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2022 11:15 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
בניקוי רעשי רקע פוליטיים - זו לא בשורה ענקית, אבל גם לא נורא.
המרחק מכסיף לבאר שבע - חצי שעת נסיעה, באזור 45-50 דקות באוטובוס. זה מרחק שמאפשר בקלות יוממות, כלומר נסיעה יומית לעבודה. הבעיה היא שנכון לעכשיו, בבאר שבע אין המון תעסוקה איכותית.
המרחק מכסיף לבני ברק וירושלים הוא כשעה וחצי בנסיעה, קרוב לשעתיים באוטובוס. זה לא מרחק שסביר ליוממות, אבל לא מרחק היסטרי, קרוב יותר מנוף הגליל למשל.
מצד שני, הקורונה שינתה סדרי עולם בעניין עבודה מרחוק, כך שניתן יהיה לעבוד בעבודות רבות במרכז ולהגיע פיזית רק פעמיים בשבוע, ואז המרחק הופך לנסבל.
הבעיה האמיתית של עיר חרדית כלשהי היא, שבמודל הכלכלי הנוכחי היא לא יכולה להתקיים עצמאית. זה לא ממש משנה היכן תהיה ממוקמת.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2022 11:31 |
|
| |
גרשום
הנגב נשלט ע"י הבדואים. משילות אין שם. מה שכן יש שם זה סחיטת פרוטקשן, גניבות, פריצות, הטרדת בנות יהודיות, וכו' וכו'. הפשיעה הגואה שם רק הולכת ומחמירה.
אפילו החיילים של ועד הרבנים לענייני תקשורת לא יוכלו להרתיע את הבדואים.
אז מי המשוגע שילך לגור שם? עם שכנים כאלה?
|
|
|
|
|