| נשלח ב-20/3/2022 01:20 |
|
| |
תיעוד: ההמון מנסה לפרוץ את המחסום שהוצב בכניסה לביתו של הרב קנייבסקי
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 20/03/2022 01:22:56
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 01:24 |
|
| |
למה לא? אם ממילא כשקורה אסון חלילה אפשר להאשים את המשטרה, אז למה שניזהר וניקח אחריות בעצמנו, וכי אנחנו "מזרוחניקים"?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 01:28 |
|
| |
מאות בני אדם פרצו הלילה (ראשון) את המחסומים סמוך לביתו של הרב חייים קנייבסקי, שהלוויתו צפוייה להערך בהמשך היום בשעה 12:00. בעקבות העומס, יו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו שהגיע לבקר במקום נצור בבני ברק ללא יכולת לצאת.
(וואלה)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 01:31 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | למה לא? אם ממילא כשקורה אסון חלילה אפשר להאשים את המשטרה, אז למה שניזהר וניקח אחריות בעצמנו, וכי אנחנו "מזרוחניקים"?:) |
|
למה לא להיזהר ולקחת אחריות לפני שמלכלכים על אלפי אברכים ובחורי ישיבה, שיגונם העמוק וליבם הקרוע הביא אותם לרשב"ם הלילה, מה, הם מזרוחניקים שיצפו בסרטונים במחשב/בטלפון? הם קמים והולכים ללדרמן
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 01:33 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | | למה לא? אם ממילא כשקורה אסון חלילה אפשר להאשים את המשטרה, אז למה שניזהר וניקח אחריות בעצמנו, וכי אנחנו "מזרוחניקים"?:)
למה לא להיזהר ולקחת אחריות לפני שמלכלכים על אלפי אברכים ובחורי ישיבה, שיגונם העמוק וליבם הקרוע הביא אותם לרשב"ם הלילה, מה, הם מזרוחניקים שיצפו בסרטונים במחשב/בטלפון? הם קמים והולכים ללדרמן |
|
סתאאם, אני לא רוצה לריב, ובטח לא הלילה.
הבעיה היא ההודעה שבני ברק חסומה מחר מ 6 בבוקר. ההודעה הזו מילאה את רחובות בני ברק בפליטים, הם הגיעו מכל הארץ, אין להם היכן לישון וכנראה קשה להם ללמוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 01:35 |
|
| |
למר "האני קוקי": האם אתה מרמז שיותר חשוב לאנשים להגיע לרשב"ם מאשר לשמור על החיים של הציבור? אני בסך הכול למדתי עליהם זכות שהם לא חושבים שזאת אחריותם, אבל אם אני מבין נכון התשובה שלך היא שזאת כן אחריותם אבל "יגונם העמוק" מוביל אותם לחשש היכשלות חלילה ברציחה (פעם שלישית גלידה)...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 01:40 |
|
| |
אני גברת. ואם אתה מרמז שללכת ללדרמן = חשש רציחה, אז נפלת על הראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 01:42 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  |
| מצדרביעי כתב: |  | | למה לא? אם ממילא כשקורה אסון חלילה אפשר להאשים את המשטרה, אז למה שניזהר וניקח אחריות בעצמנו, וכי אנחנו "מזרוחניקים"?:) |
| למה לא להיזהר ולקחת אחריות לפני שמלכלכים על אלפי אברכים ובחורי ישיבה, שיגונם העמוק וליבם הקרוע הביא אותם לרשב"ם הלילה, מה, הם מזרוחניקים שיצפו בסרטונים במחשב/בטלפון? הם קמים והולכים ללדרמן |
|
שום יגונם העמוק. הם פושעים ועבריינים וחשודים על הרציחה יש גבול כמה אפשר להאשים את הטמטום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 01:49 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | Honeycooki כתבה: |  |
| למה לא להיזהר ולקחת אחריות לפני שמלכלכים על אלפי אברכים ובחורי ישיבה, שיגונם העמוק וליבם הקרוע הביא אותם לרשב"ם הלילה, מה, הם מזרוחניקים שיצפו בסרטונים במחשב/בטלפון? הם קמים והולכים ללדרמן |
|
שום יגונם העמוק. הם פושעים ועבריינים וחשודים על הרציחה יש גבול כמה אפשר להאשים את הטמטום נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
או שהמשטרה פושעת וחשודה על רציחה, שמניחה מחסומים קיקיוניים כאלו ככה. שינעלו את השער וסלאמאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 02:02 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | Honeycooki כתבה: |  |
|
שום יגונם העמוק. הם פושעים ועבריינים וחשודים על הרציחה יש גבול כמה אפשר להאשים את הטמטום נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה לא רואה את היגון?
https://twitter.com/AviRabina/status/1505329045285781505
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 02:13 |
|
| |
מצדרביעי
| Honeycooki כתב: |  | | Honeycooki כתבה: |  |
|
שום יגונם העמוק. הם פושעים ועבריינים וחשודים על הרציחה יש גבול כמה אפשר להאשים את הטמטום נשלח מהאנדרואיד שלי
או שהמשטרה פושעת וחשודה על רציחה, שמניחה מחסומים קיקיוניים כאלו ככה. שינעלו את השער וסלאמאת. |
|
אז שוב את מחזקת את טענתי שאין צורך להיזהר כי "ממילא המשטרה היא האשמה". לשאלתך - מאוכלוסייה הנזהרת כל כך מספיק ספיקא של שמיטה/אוכל מכשרות לא מהודרת מספיק, הייתי מצפה שתהדר גם בחשש רציחה במיוחד כל עוד נרצחינו (בשוגג) מוטלים לפנינו...
ואלו הטוענים שהמשטרה אשמה בהכול, אדרבה שיציעו בעצמם לאבטח את האירוע וכמובן ייקחו אחריות...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 20/03/2022 02:14:26
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 02:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 02:16 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| Honeycooki כתב: |  | | Honeycooki כתבה: |  |
|
שום יגונם העמוק. הם פושעים ועבריינים וחשודים על הרציחה יש גבול כמה אפשר להאשים את הטמטום נשלח מהאנדרואיד שלי או שהמשטרה פושעת וחשודה על רציחה, שמניחה מחסומים קיקיוניים כאלו ככה. שינעלו את השער וסלאמאת. |
|
אז שוב את מחזקת את טענתי שאין צורך להיזהר כי "ממילא המשטרה היא האשמה". לשאלתך - מאוכלוסייה הנזהרת כל כך מספיק ספיקא של שמיטה/אוכל מכשרות לא מהודרת מספיק, הייתי מצפה שתהדר גם בחשש רציחה במיוחד כל עוד נרצחינו (בשוגג) מוטלים לפנינו...
ואלו הטוענים שהמשטרה אשמה בהכול, אדרבה שיציעו בעצמם לאבטח את האירוע וכמובן ייקחו אחריות...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 20/03/2022 02:14:26 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 02:20 |
|
| |
מצדרביעי
אז תמניא, אתה מוכן לאבטח במקום המשטרה??
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 20/03/2022 02:25:36
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 02:42 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
אז תמניא, אתה מוכן לאבטח במקום המשטרה??
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 20/03/2022 02:25:36 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2022 08:40 |
|
| |
מי שיודע לבקר מהיציע ולהאשים תמיד את האחראי ולא מוכן לקחת אחריות בכלום ואפילו לא להציע הצעה מסודרת איך אפשר לעשות את זה טוב יותר לדעתו, הביקורת שלו בדרך כלל כמעט לא שווה כלום...
|
|
|
|
|