בית פורומים בחדרי חרדים

מה יענקי יעשה מחר ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/3/2022 19:39 לינק ישיר 
מה יענקי יעשה מחר ?

לדעתי הוא יכול ללכת ללמד באונברסיטה בחוג לתקשורת 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2022 19:42 לינק ישיר 

הבן אדם סגר את ביתו ועסקיו בעשר שנים האחרונות כדי לעשות סדר בבית סבו שהיה עמוס ושוקק חיים, נכון שהוא גם נהנה מהקשרים וגם העשיר וקצת עיצבן כמה אנשים בדרך, אבל בתכל'ס הוא שימש ענק והיקל עליו לתת לדור את כל מה שהיה צריך, וזכותו רבה עד מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2022 19:52 לינק ישיר 

כפי השמועה אריה ויענקי מסודרים כהוגן ב"ה, ואיש מהם לא צריך ללמד למחייתו.

כעת ינוחו על זרי הדפנה, ומן הסתם יפנו 'לעשות לביתם' כמנהג בעלי בתים חשובים דפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2022 19:52 לינק ישיר 

מה יעשה מחר יענקי קנייבסקי?

אני חושב שהוא יעשה מה שעושה יוסי כדורי, אריה אלישיב ועוד כמה בנש"ק

שכיום חיים בשקט את חייהם כמו כל אדם רגיל מן הישוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2022 20:59 לינק ישיר 
בונדמן

דברי כתב:
הבן אדם סגר את ביתו ועסקיו בעשר שנים האחרונות כדי לעשות סדר בבית סבו שהיה עמוס ושוקק חיים, נכון שהוא גם נהנה מהקשרים וגם העשיר וקצת עיצבן כמה אנשים בדרך, אבל בתכל'ס הוא שימש ענק והיקל עליו לתת לדור את כל מה שהיה צריך, וזכותו רבה עד מאד.

איזה עסקים היו לו שהוא סגר אותם לרגל הסדר בבית סבו ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2022 21:01 לינק ישיר 

סגן ראש עירית בני ברק בבחירות הבאות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2022 21:04 לינק ישיר 

תורפיה כתב:
סגן ראש עירית בני ברק בבחירות הבאות...

הרב דב לנדו לא יתן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2022 21:25 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

איזה עסקים היו לו שהוא סגר אותם לרגל הסדר בבית סבו ? 

יותר הגיוני שהוא פתח את עסקיו תוך כדי הסדר בבית סבו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2022 21:27 לינק ישיר 

בחזור מהלוויה כתבו שמלווים את יענקי בדרכו האחרונה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2022 23:31 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

בחזור מהלוויה כתבו שמלווים את יענקי בדרכו האחרונה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2022 00:05 לינק ישיר 

אני חושב שינקי יכול לכתוב כאן בפורום. לדעתי יהיה לו הרבה מה לתרום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2022 00:43 לינק ישיר 

פצקו כתב:

אני חושב שינקי יכול לכתוב כאן בפורום. לדעתי יהיה לו הרבה מה לתרום

הוא עסוק בלהתרים לא בלתרום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2022 00:47 לינק ישיר 

לא נראה לי שקופת העיר יצטרכו להרים קמפיין עבורו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2022 09:22 לינק ישיר 

טוב יעשה לו יניח מעתה לציבור החרדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2022 10:23 לינק ישיר 

Aטורף כתב:
טוב יעשה לו יניח מעתה לציבור החרדי
אל דאגה. לא תשמע ממנו יותר. הבדיחה אומרת, שלהלוויה הוא הגיע ברכב שרד וחזור בטרמפ. הבעיה היא של משה גפני שהימר על רשב"ם ששמר לו על הכיסא ועכשיו הוא צפוי להרגיש את הנקמה מצד ראב"ד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2022 12:29 לינק ישיר 

יצחק פלדמן בטוויטר:

יודעים מה? בואו נדבר על יענקי קנייבסקי. כן, יענקי קנייבסקי. זה שלכל אחד יש דעה עליו. וזה בסדר כי הוא מיקם את עצמו מרצונו במרכז הבמה הציבורית. אבל מפה ועד להעמיד אותו כעת למשפט ציבורי ולזרוק אחריו אבנים?! מאיפה נובעת השנאה הזאת? מה הוא עשה לכם?
אני בטוח שרבים מכם נכנסתם לרשבם דרכו, וכנראה לא פעם אחת. גם אני כמוכם. עוד לא לפני שכתבתי מילה באיזה עיתון. ומעולם לא החזרתי לו תמורה, לא כספית ולא יחצ"נית. ועזבו אותי. אני מכיר רבים כאלו, אברכים או בעלי בתים, שהיו מתקשרים על כל צרה או שאלה, מעבירים דרכו שאלות לרב, או מבקשים להיכנס. ולרוב נכנסים כבר למחרת "תבוא מחר ב11", או "תבוא מחר ב9 בערב" מי לא מכיר את התשובה הזאת?
נכון, לא תמיד הוא יכל לענות, לא תמיד הוא יכל להכניס. בואו, האיש שהוא היה אמון על בריאותו חצה את ה-90 כבר מזמן, וגם עבר קורונה על הדרך. והוא גם סבא שלו. ואפרופו קורונה,
מי שחושב שיענקי קיבל את ההחלטה לפתוח את הת"ת או משחק אותה או שלא מכיר את רב חיים. תרצו תתווכחו עם ההחלטה, אבל היא של רב חיים ורק שלו. וליענקי לא היה קל להעביר אותה הלאה. אבל הוא עשה את השליחות שלו - להעביר לקהל את מה שסבא החליט. גם אם זה לא תמיד נעים. וכשהיה צריך, הוא עמד שם לגונן עליו בגופו.

אתם שואלים אם הוא לא הרוויח פה ושם? אם לא היו לו אינטרסים? נו באמת, ברור שהיו, גם הוא בנאדם. אבל הרשעות הזאת לקחת נכד שהיה מסור לסבא שלו עשור וחצי, עשר שעות ביום, ולהפוך אותו לפקעת אינטרסנטית מהלכת, צינית וקפואה, שאין לה בעולמה אלא ד' אמות של כסף פוליטיקה, זו אכזריות שמלמדת על מי שכותב אותה יותר מאשר על יענקי.
שיקום אחד שביקשו ממנו כסף או טובת הנאה תמורת כניסה לרב חיים!
אם רב חיים היה סבא שלי לא הייתי מכניס את כל הטרדנים שמחפשים לקבל בו"ה ותמונה, לא הייתי נותן לטרטר אותי יומם ולילה. הייתי רוצה לשנו"צ קצת פה ושם, ולשמור על הפרטיות של הבית.

אז ביום שאחרי, אני מצדיע למי שהיה שם יום יום בשבילינו. יענקי, ואגב גם אריה, שישבתם שם במסירות וניווטתם אלפי צרות מדי יום.

לפני קרוב לשנה סבא שלי נפטר. עד עכשיו זה כואב לי. ואני בניגוד אליכם פגשתי את סבא רק אחת לכמה שבועות, לא כל יום. אז אני יכול רק לדמיין איזה קושי נפשי של פרידה אתם חווים כעת.

המקום ינחם אתכם❤

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה יענקי יעשה מחר ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext