| נשלח ב-22/3/2022 21:00 |
|
| |
הרגשים וזיקוקין ........
הליטאים לא יודעים כבר מה לעשות עם עצמם ואיזה עוד לשונות ותוארים להדביק במודעות האבל על הגר"ח, הם נהיו יותר שווענצונים מהגורים והמענדליסטים, ומודעה אחת יותר מגוחכת מחברתה כמו המודעות של רשת הגנים עץ הדעת או מודעת האבל של אברהם רובינשטיין,
כעת מתפרסמת מודעה על עצרת מספד בפתח תקוה "בהשתתפות ראש העיר רמי גרינברג" (מחלל שבת בפרהסיא, אוי לאותה בושה) ובו ישמעו " הרגשים וזיקוקין מהקודש פנימה מפי נכדו הרב יעקב ישראל קנייבסקי שליט"א "
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2022 23:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2022 00:07 |
|
| |
בונדמן, עירבת המון נושאים אז בוא ננסה לעשות סדר: 1. קשה לך ששיבחו את ר' חיים ואולי הרגשת שגנבו כמה שבחים שיכלו להתאים לאדמור שלך. משתתפים בצערך. אולי ינחם אותך, שכל השבחין שלא יחלמו להגיד על ר' חיים, הם כמר מדלי לעומת השבחים שאמר רביה"ק הננמ"ח על עצמו. 2. אתה מקשר בין שבחים לשוואנצים, לצערי לא נראה לי רלוונטי, בפרט כשמדובר על אדם שנפטר. לענ"ד מי ששוואנץ לא באמת מעריך את הרבי שלו, ואכמ"ל. 3. קשה לך שמחללי שבת באים לשמוע על ר' חיים? לדעתי זה כבוד גדול, בבחינת "ספרה נא לי את כל הגדלות אשר עשה אלישע". מי יודע אם לא בזכות דברות הקודש יתעוררו ניצוצות הקדושה שבההוא גברא. 4. מאיפה אתה יודע מה יגיד שם הגרי"י קנייבסקי? אתה מכין איתו את הדרשה?! קודם שידבר ואחר כך תגיד לנו אם זה היה ניצוצים וזיקוקין, או דברים אחרים שסתם הודבקו עליהן הגדרות מעולם הרבנים בידרמן וזילבגברג
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2022 00:08 |
|
| |
בונדמן, עירבת המון נושאים אז בוא ננסה לעשות סדר: 1. קשה לך ששיבחו את ר' חיים ואולי הרגשת שגנבו כמה שבחים שיכלו להתאים לאדמור שלך. משתתפים בצערך. אולי ינחם אותך, שכל השבחין שלא יחלמו להגיד על ר' חיים, הם כמר מדלי לעומת השבחים שאמר רביה"ק הננמ"ח על עצמו. 2. אתה מקשר בין שבחים לשוואנצים, לצערי לא נראה לי רלוונטי, בפרט כשמדובר על אדם שנפטר. לענ"ד מי ששוואנץ לא באמת מעריך את הרבי שלו, ואכמ"ל. 3. קשה לך שמחללי שבת באים לשמוע על ר' חיים? לדעתי זה כבוד גדול, בבחינת "ספרה נא לי את כל הגדלות אשר עשה אלישע". מי יודע אם לא בזכות דברות הקודש יתעוררו ניצוצות הקדושה שבההוא גברא. 4. מאיפה אתה יודע מה יגיד שם הגרי"י קנייבסקי? אתה מכין איתו את הדרשה?! קודם שידבר ואחר כך תגיד לנו אם זה היה ניצוצים וזיקוקין, או דברים אחרים שסתם הודבקו עליהן הגדרות מעולם הרבנים בידרמן וזילבגברג
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2022 01:51 |
|
| |
בונדמן
לא הבנת את הנקרא,
במודעה המבשרת על בואו של יענקוש להספיד, נכתב "הרגשים וזיקוקין מהקודש פנימה מפי נכדו וכו' "
האם אי פעם נכתב הלשון הזה במודעת עצרת כל שהיא ביהדות החרדית ? לא, הוא אשר אמרתי שהליטאים כבר לא יודעים איזה מיני לשונות עוד ניתן לייצר באבל הזה. ולולא דמסתפינא ה"א שלעם ישראל זה אבל, אבל לליטאים זה חגיגה.
תוקן על ידי בונדמן ב- 23/03/2022 01:51:56
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2022 13:16 |
|
| |
הזוי, אבל לא מפתיע הם עוד יעקפו את פלג המשיחיסטים בחב"ד
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2022 13:22 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2022 15:27 |
|
| |
בונדמן, הוא אשר שאלתי, מנין לנו שהוא לא יגיד זיקוקין וכדו', הרי המעמד טרם התקיים? ומה הבעיה בזה שעוד לא ראינו דבר כזה, הרי תמיד יש פעם ראשונה. פעם פעם גם לא היו חסידים, ולפני כמה עשרות שנים בקושי היו בבות ומשפיעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2022 14:45 |
|
| |
מעולם לא שמעתי על הרגשים וזיקוקין...מה השלב הבא? רימוני הלם מחדרו של הרב? טילים באליסטיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2022 20:00 |
|
| |
ראיתי באיזה מודעה, היה תמונה עם מקום קבורתו של מרן ר' חיים ; ומצוין שם ; קודש קדשים . נזכרתי בבונדמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2022 20:59 |
|
| |
אשרי חלקי, שצמד המילים "קודש הקדשים" מזכיר אותי ואת ניקי,
מרן הרב ואזנר זצוק"ל מכנה בכתביו שני אישים בתואר קודש הקדשים, את הרה"ק מבעלז זי"ע והרה"ק מסאטמאר זי"ע
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2022 21:33 |
|
| |
יהיה שידור חי מהזיקוקין?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 18:11 |
|
| |
למה צריך שידור חי? אני בטוח שתעשה הכל להגיע לשם. אגב נראה לי שהיחידים שיגיעו לשם הם לךתדע ואתה, שכל כך מחפשים מה לא בסדר....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 20:15 |
|
| |
קלעפער
| הדיבוק כתב: |  | | למה צריך שידור חי? אני בטוח שתעשה הכל להגיע לשם. אגב נראה לי שהיחידים שיגיעו לשם הם לךתדע ואתה, שכל כך מחפשים מה לא בסדר.... |
|
כבר שלושה. לך תדע כפול שנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2022 20:07 |
|
| |
לה''ו. מרוב שאתם דנים על זיקוקי דינור ושאר שטויות, לא שמתם לב לדבר הכי חשוב!!! וזה ההדגשה שלו בתור ''הרב יעקב ישראל קנייבסקי שליט''א''... דהיינו הסטיפלער הבא! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2022 20:17 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | למה צריך שידור חי? אני בטוח שתעשה הכל להגיע לשם. אגב נראה לי שהיחידים שיגיעו לשם הם לךתדע ואתה, שכל כך מחפשים מה לא בסדר.... |
|
לא הרגשתי שאני מספיק ראוי להגיע למעמד ההרגשים והזיקוקין
|
|
|
|
|