| נשלח ב-30/3/2022 07:55 |
|
| |
ההצלה הכלכלית של אברכים מוכשרים - 'מפתחים'
משיחה עם אברך חשוב,
שלמד תורה בכולל חשוב החליט שלאור המצב הכלכלי האישי שלו,
ולאור שילדיו גדלו והוא צריך לחתן אותם,
החליט לצאת לעבודה,
חיפש משהו מתאים לבחור מוכשר כמוהו,
עם הכנסה גבוהה ולימודים מעניינים,
ומצא את 'מפתחים'
שם לומדים אברכים מוכשרים, מכל החוגים (יש ייצוג ליטאי בולט)
לומדים לימודי היי טק ועתידים לכל הדעות כאשר יצאו לעבודה בעוד 3 שנים,
לקבל משכורת גבוהה של לפחות 20.000 ש"ח ברוטו, ויש מוכשרים שיקבלו גם כפול (לא טעות)
שם לומדים ברמה גבוהה מאוד (לא טעות)
שם לומדים קשה מאוד,
משקיעים שם את כל הכישרונות שלהם,
ולבסוף מצליחים להתפרנס בכבוד.
הנה הפרסומת שלהם באתר
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/03/2022 07:55:37
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2022 11:04 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2022 14:28 |
|
| |
לעבוד זה ערך חשוב ביהדות, ביטוי עצמי זה ערך נפלא ביהדות. משתדלים שהכל יהיה בהדרכת רב כדי שנשאר יהודים נאמנים, זה הכי חשוב, שנשאר יהודים נאמנים לבורא עולם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2022 14:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  | לעבוד זה ערך חשוב ביהדות, ביטוי עצמי זה ערך נפלא ביהדות. משתדלים שהכל יהיה בהדרכת רב כדי שנשאר יהודים נאמנים, זה הכי חשוב, שנשאר יהודים נאמנים לבורא עולם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הלימודים שם הם לחרדים, באווירה חרדית,
בצורה מותאמת לחרדים,
האברך החשוב שאני יודע שלומד שם,
הלך לשם בהוראת רבותיו,
יש להם בוגרים שעובדים בחברות היי טק הכי חשובות בארץ.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/03/2022 14:41:47
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2022 15:43 |
|
| |
מישהו יודע כמה אחוז השמה יש באמת לאלו הלומדים שם?אני פשוט מכיר מישהו שכבר שנתיים-שלוש שם ולמיטב ידיעתי טרם מצא עבודה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2022 20:02 |
|
| |
עם כל הכבוד ואני יודע זאת מכלי ראשון אכן האוירה חרדית. לומדים שם ברמה גבוהה, ומאד מאד משתדלים לשלב את הבוגרים בעבודה הולמת. ישנם שהשתלבו ב"בזק בינלאומי" ועוד מקומות ממש טובים. אבל לא כולם אכן משולבים, ישנם כאלה שכבר שנה פלוס עדיין ממתינים. ויש לך מחוייבות לעבוד דווקא דרכם מפני שהם השקיעו בך. והשכר, אם נבוא לדייק שנה ראשונה כ- 9000 ש'ח שנה שניה כ- 11000 ש'ח שנה שלישית כ- 13000 ש'ח (כל זה אני כותב מכלי ראשון, ולא באתי להרפות ידיים חלילה, אלא להעמיד דברים על דיוקם)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2022 20:52 |
|
| |
| שחור_כתום כתב: |  | עם כל הכבוד ואני יודע זאת מכלי ראשון אכן האוירה חרדית. לומדים שם ברמה גבוהה, ומאד מאד משתדלים לשלב את הבוגרים בעבודה הולמת. ישנם שהשתלבו ב"בזק בינלאומי" ועוד מקומות ממש טובים. אבל לא כולם אכן משולבים, ישנם כאלה שכבר שנה פלוס עדיין ממתינים. ויש לך מחוייבות לעבוד דווקא דרכם מפני שהם השקיעו בך. והשכר, אם נבוא לדייק שנה ראשונה כ- 9000 ש'ח שנה שניה כ- 11000 ש'ח שנה שלישית כ- 13000 ש'ח (כל זה אני כותב מכלי ראשון, ולא באתי להרפות ידיים חלילה, אלא להעמיד דברים על דיוקם) |
|
אני כתבתי על השכר לאחר כ3 שנים,
ההכנסה שלהם היא לא משכר לימוד !
אלא מכך שהתלמיד עובד עבורם בשכר מופחת 3 שנים,
וההפרש הוא הרווח שלהם,
זה אומר שהאינטרס שלהם הוא שהתלמיד יהיה עובד מוצלח ורווחי,
אבל זה תלוי הרבה מאוד בתלמיד,
באם הוא יהיה עובד טוב ויעיל,
הוא יצליח להתקבל לעבודה במקומות אחרים.
אגב. קשה מאוד להתקבל לעבודה בהיי טק כשהתלמיד הוא ללא ניסיון,
משום שהמפעל שמקבל אותו, לא מרוויח מההכשרה שלו,
ועם כל זה הרבה תלמידים מצליחים להתקבל לעבודה במשכורות טובות בחברות טובות.
כמה אחוז השמה יש להם אינני יודע, אנסה לברר בימים הקרובים.
יש להם שני סניפים, בירושלים ובבני ברק,
ולאחר שיחה עם כמה אנשי עסקים,
אני ממליץ מאוד מאוד ללכת ללמוד שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2022 21:06 |
|
| |
יישר כח למשתפים. הלוואי שזה מסייע למשפחות בני תורה, ומי יודע אם לא בזכותם יתפרנס איזה צדיק מהדור הבא. רק כן חשוב להבין שמדובר בתקופות לימודים קשות מאוד; לא כל אחד מסוגל וגם לא כל אחד מתאים ומתחבר לזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2022 22:14 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | יישר כח למשתפים. הלוואי שזה מסייע למשפחות בני תורה, ומי יודע אם לא בזכותם יתפרנס איזה צדיק מהדור הבא. רק כן חשוב להבין שמדובר בתקופות לימודים קשות מאוד; לא כל אחד מסוגל וגם לא כל אחד מתאים ומתחבר לזה. |
|
ככלל כל אברך שישב ולמד היטיב בישיבה ובכולל,
ויודע להתמסר ללימודים ברצינות,
שווה לו לברר היטיב האם זה מתאים לו,
משום שכך הוא יוכל להתפרנס בכבוד,
ולעבוד בתנאים טובים, גם מבחינה רוחנית וגשמית.
מי שיש לו ידע באנגלית זה יעזור, אבל מניסיון רובם לומדים מהר מאוד את השפה.
זה ממש לא לגאונים, אלא למוכשרים וחרוצים שאוהבים ללמוד.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/03/2022 22:14:40
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2022 18:00 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | מישהו יודע כמה אחוז השמה יש באמת לאלו הלומדים שם?אני פשוט מכיר מישהו שכבר שנתיים-שלוש שם ולמיטב ידיעתי טרם מצא עבודה... |
|
ביררתי,
כמעט כוווולם מצאו עבודה, ויש למעשה השמה של קרוב ל100% מהתלמידים
ככל הנראה קיים אצל מי שתיארת,
פער גדול בין איך שהוא חושב כמה משכורת מגיע לו,
לבין מה שחברות אחרות מציעות לו.
שוב כל אברך שלמד טוב בישיבה, ובכולל
ונהנה מלימודו בישיבה, וייודע ללמוד היטיב,
ומוכן ללמוד שעות רבות ולהשקיע בעצמו ולהתמסר ללימודים (פשוט כמשמעו)
כדאי לו ללכת לשם וללמוד את מקצועות ההי טק,
ולהתפרנס בכבוד, אולי גם בכבוד רב כך שיוכל גם לחתן את ילדיו בכבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2022 18:46 |
|
| |
| רציף כתב: |  | לעבוד זה ערך חשוב ביהדות, ביטוי עצמי זה ערך נפלא ביהדות. משתדלים שהכל יהיה בהדרכת רב כדי שנשאר יהודים נאמנים, זה הכי חשוב, שנשאר יהודים נאמנים לבורא עולם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לעבוד זה אמנם ערך חשוב ביהדות, אבל בערך ובהגדרה כמו לאכול ולישון, כלומר לעשות את הדברים ההכרחיים לקיום הגוף וצרכיו. אבל היכן מצאת ביהדות 'ערך נפלא' על ביטוי עצמי (בענייני חול כמובן)?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2022 19:32 |
|
| |
מצדרביעי
ללמוד להם אומנות להתפרנס בו חוקות ותורות כתיבי ברישיה דקרא: | פלנטה כתב: |  | לעבוד זה ערך חשוב ביהדות, ביטוי עצמי זה ערך נפלא ביהדות. משתדלים שהכל יהיה בהדרכת רב כדי שנשאר יהודים נאמנים, זה הכי חשוב, שנשאר יהודים נאמנים לבורא עולם נשלח מהאנדרואיד שלי
לעבוד זה אמנם ערך חשוב ביהדות, אבל בערך ובהגדרה כמו לאכול ולישון, כלומר לעשות את הדברים ההכרחיים לקיום הגוף וצרכיו. אבל היכן מצאת ביהדות 'ערך נפלא' על ביטוי עצמי (בענייני חול כמובן)? |
|
"דתני רב יוסף (שמות יח, כ) והודעת להם זה בית חייהם, רש"י - ללמוד להם אומנות להתפרנס בו חוקות ותורות כתיבי ברישיה דקרא (ב"מ ל:)"
לא נראה שהכוונה היא רק לצורך פרנסה גשמית, אלא אומנות ספציפית המתאימה לאישיותו של כל אדם ולכן צריך להכניס את זה לפסוק כל כך בסיסי שמדבר על ההסמכה של משה רבנו לשרי אלפים וכו'...
יש גם עוד מקורות הכתובים בספר הנפלא של הרב דן טיומקין "במקום שבעלי תשובה עומדים" (אאל"ט בחלק ב')...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 04/04/2022 19:34:27
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 21:12 |
|
| |
הנה כתבת פרסומת של 'מפתחים' באתר, שפורסמה לפני כמה ימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 21:35 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
| שחור_כתום כתב: |  | עם כל הכבוד ואני יודע זאת מכלי ראשון אכן האוירה חרדית. לומדים שם ברמה גבוהה, ומאד מאד משתדלים לשלב את הבוגרים בעבודה הולמת. ישנם שהשתלבו ב"בזק בינלאומי" ועוד מקומות ממש טובים. אבל לא כולם אכן משולבים, ישנם כאלה שכבר שנה פלוס עדיין ממתינים. ויש לך מחוייבות לעבוד דווקא דרכם מפני שהם השקיעו בך. והשכר, אם נבוא לדייק שנה ראשונה כ- 9000 ש'ח שנה שניה כ- 11000 ש'ח שנה שלישית כ- 13000 ש'ח (כל זה אני כותב מכלי ראשון, ולא באתי להרפות ידיים חלילה, אלא להעמיד דברים על דיוקם) |
|
אני כתבתי על השכר לאחר כ3 שנים,
ההכנסה שלהם היא לא משכר לימוד !
אלא מכך שהתלמיד עובד עבורם בשכר מופחת 3 שנים,
וההפרש הוא הרווח שלהם,
זה אומר שהאינטרס שלהם הוא שהתלמיד יהיה עובד מוצלח ורווחי,
אבל זה תלוי הרבה מאוד בתלמיד,
באם הוא יהיה עובד טוב ויעיל,
הוא יצליח להתקבל לעבודה במקומות אחרים.
אגב. קשה מאוד להתקבל לעבודה בהיי טק כשהתלמיד הוא ללא ניסיון,
משום שהמפעל שמקבל אותו, לא מרוויח מההכשרה שלו,
ועם כל זה הרבה תלמידים מצליחים להתקבל לעבודה במשכורות טובות בחברות טובות.
כמה אחוז השמה יש להם אינני יודע, אנסה לברר בימים הקרובים.
יש להם שני סניפים, בירושלים ובבני ברק,
ולאחר שיחה עם כמה אנשי עסקים,
אני ממליץ מאוד מאוד ללכת ללמוד שם.
|
|
2 שאלות.. אז לדבריך, אין שכר לימוד? שנית, שכר לימוד זה אקדמאי זה כ 1000 שקל בחודש. אז לולא הקורס, היו מרוויחים בשנים הראשונות 10 עד 14 אלף? מסקרן אותי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|