יוזמה להבאת חרדים להלוויה של השוטר שנרצח בבני ברק
כתבה על מישהו (להערכתי סרוג) שיזם הבאת חרדים - על חשבונו ! ! !
להלוויה שתהיה מחר של השוטר הנוצרי שנהרג כשניסה לחסל את המחבל בבני ברק
קראתי באיזה מקום שהדבר נבדק בעיריית בני ברק - אין לי מושג אם זה נכון,
בעבר בפיגוע בבית הכנסת בהר נוף בירושלים שהיה לפני כשש שנים, שנהרג בו שוטר דרוזי,
יצאו חרדים מהקהילה בהר נוף בראשות רב הקהילה הרב רובין ללוויה שלו.
www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3069326&forum_id=771האם עיריית בני ברק מארגנת אוטובוסים ללוויה, לא שמעתי, ואני חושב שאם אין בעיה הלכתית, זה יהיה מאוד יפה, ואולי גם קידוש שם שמים, שיראו שחרדי בני ברק מעריכים את מותו של השוטר שנהרג כשהוא מגן עליהם. הנה הכתבה חנן רובין, תושב היישוב אלון, לא יכול היה להישאר אדיש למעשה הגבורה של רס"מ ח'ורי, השוטר שנרצח בפיגוע בבני ברק תוך שהוא מחסל את המחבל, והחליט לדאוג לו לכבוד אחרון • רובין הציע לממן אוטובוס של חרדים מירושלים להלוויית השוטר – ובמהרה היוזמה תפסה תאוצה: "בשעה פנו אליי יותר מ-300 איש, צריך להוקיר לו תודה על זה בפיגוע המחריד שהתרחש אמש בבני ברק, נרצחו חמישה בני אדם – ביניהם רס"מ אמיר ח'ורי, תושב נוף הגליל, ששירת כאופנוען בתחנת המשטרה בתל אביב, ונהרג בקרב יריות עם המחבל, במהלכו גם חיסל אותו. חנן רובין, תושב היישוב אלון, לא יכול היה להישאר אדיש לגבורה הגדולה של ח'ורי– והחליט לדאוג לו לכבוד אחרון ולממן אוטובוס של חרדים מירושלים להלוויה. רובין לא שיער איך היוזמה המרגשת שלו תתפוס תאוצה: "בשעה פנו אליי כבר יותר מ-300 איש".בכל הלילה לא הצלחתי להירדם ואמרתי לעצמי שזה פשוט לא מובן מאליו מה שקרה פה, במיוחד עם כל המתח הערבי ישראלי", סיפר רובין בשיחה עם N12. "בסוף הבן אדם מסר את נפשו שם בשביל להגן על חרדים ואני חושב שצריך להוקיר לו תודה על זה".
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/03/2022 22:09:16
 |
|
|