בית פורומים בחדרי חרדים

מי החסיד שעלה עם בן-גביר להר הבית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2022 10:49 לינק ישיר 
asher177

דבר_תורה כתב:
פלנטה כתב:

asher177 כתב:
הרב שמשון אלבוים שליט"א
יו"ר מנהלת הר הבית, יהודי מסור לעליית יהודים בטהרה להר הבית כהלכה.

כלומר איש מטורף החוטא ומחטיא את הרבים באיסור כרת

אין טעם להתווכח עם עם הארץ. אין שום כרת בכניסה להר הבית אפילו בטומאה, זה איסור לאו.
אבל בטהרה זו מצווה להיכנס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

עם הארץ זה זה שלא יודע להבדיל ביןתכלת לקלא אילן, שלא שנה ולא שימש, ויודע טוב יותר מגדולי התורה וההלכה מה נכון

הוא גם אפיקורס לפי הגדרת חז"ל
בלי להכנס בכלל לויכוח המטומטם שלכם על כן מותר לא מותר, האידיוטיות של ההזויים שעולים בלי להבין שהם כלי שרת בידי לאומנים הזויים ומטורפים, שבזים לקשת הכי רחבה של פוסקי הלכה מכל המגזרים מענקי הדור הקודם, ועד למאות פוסקים מכל המגזרים, שמבינים שמדובר בתופעה הרסנית ומסוכנת.
ובבקשה אל תשריץ פה את הצחנה ה"הלכתית" שלכם וההטפה שכבר יצאה מכל החורים, עם הוכחות שזה מותר וזה טוב ושאתם יודעים טוב יותר מכולם מה מותר ומה אסור, 

התקבלת ככתב ב"הארץ" .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2022 11:09 לינק ישיר 

כבר דיברנו על זה מזמן
www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3067117

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2022 14:54 לינק ישיר 

אפשר להתווכח על העלייה להר הבית ואני עצמי נוהג שלא לעלות, אבל על הדרך אין לגלות עם ארצות בנוגע לאיסור העלייה, שהרי לית מאן דפליג שבתוספת לעזרה, גם כיום לאחר טבילה במקווה גם לטמאי מתים מותר לעלות לכתחילה, אם יש חשש שהציבור הרחב יראה בכך היתר ויעלה גם לחלקים האסורים, זו שאלה לדון בה, בינתיים, אלו שחולים מקרב הציבור הדתי לאומי מקפידים על ההלכה ולא נכשלים, כמו כן צריך לקחת בשיקולים, את עניין הורדת השועלים המהלכים על הרב הבית שצריך להוריד אותם וזה נושא לדיון הלכתי שקטונתי מלהכריע בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2022 14:56 לינק ישיר 
פרקש

פרקש כתב:
אפשר להתווכח על העלייה להר הבית ואני עצמי נוהג שלא לעלות, אבל על הדרך אין לגלות עם ארצות בנוגע לאיסור העלייה, שהרי לית מאן דפליג שבתוספת לעזרה, גם כיום לאחר טבילה במקווה גם לטמאי מתים מותר לעלות לכתחילה, אם יש חשש שהציבור הרחב יראה בכך היתר ויעלה גם לחלקים האסורים, זו שאלה לדון בה, בינתיים, אלו שעולים מקרב הציבור הדתי לאומי מקפידים על ההלכה ולא נכשלים, כמו כן צריך לקחת בשיקולים, את עניין הורדת השועלים המהלכים על הרב הבית שצריך להוריד אותם וזה נושא לדיון הלכתי שקטונתי מלהכריע בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2022 14:57 לינק ישיר 
פרקש

פרקש כתב:
אפשר להתווכח על העלייה להר הבית ואני עצמי נוהג שלא לעלות, אבל על הדרך אין לגלות עם ארצות בנוגע לאיסור העלייה, שהרי לית מאן דפליג שבתוספת לעזרה, גם כיום לאחר טבילה במקווה גם לטמאי מתים מותר לעלות לכתחילה, אם יש חשש שהציבור הרחב יראה בכך היתר ויעלה גם לחלקים האסורים, זו שאלה לדון בה, בינתיים, אלו שעולים מקרב הציבור הדתי לאומי מקפידים על ההלכה ולא נכשלים, כמו כן צריך לקחת בשיקולים, את עניין הורדת השועלים המהלכים על הר הבית שצריך להוריד אותם וזה נושא לדיון הלכתי שקטונתי מלהכריע בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2022 17:05 לינק ישיר 

קבוצה של 50 רבנים סרוגים בראשות הרב ישראל אריאל ראש מכון המקדש

(אחיו של הרב יעקב אריאל רבה של רמת גן)

שעלתה להר הבית 

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 04/04/2022 17:06:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2022 22:46 לינק ישיר 

לפי שיטתם זה ככה, הם בדקו
ויש להם הוכחות שמותר להכנס
בקטע מסוים.

הם עוברים על איסור חמור של
כמעט כל הרבנים לעלות להר.

אגב, שמעתי שהם מכינים לפני פסח כבש לשחיטה במקרה ויצטרכו לקרבן פסח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2022 00:00 לינק ישיר 

רציף כתב:
הם עוברים על איסור חמור של
כמעט כל הרבנים לעלות להר
תוכל לתרגם לי את המשפט הזה? (ולגבי הכבש של קרבן פסח, האמת ריגשת אותי ים התיאור, הלוואי שהייתה לנו כזו ציפייה לישועה)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי החסיד שעלה עם בן-גביר להר הבית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.