בית פורומים בחדרי חרדים

'לך תדע' למה העם הארץ שונא את התלמיד חכם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/3/2022 19:49 לינק ישיר 
'לך תדע' למה העם הארץ שונא את התלמיד חכם

אני מנסה להתחקות על סיבת השנאה התאומית של הניק המתחזה 'לך תדע' למרן שר התורה, וזה לא סתם שנאת עם הארץ לתלמיד חכם, שהרי לשאר תלמידי חכמים אין לו שנאה כל כך עמוקה ותהומית, הגעתי למסקנא שכנראה מדובר בגורי, ור' חיים לא העריך כלל את האדמו"ר מגור, ולא סתם שלא גרס אותו, אלא בז לו באמת, שהרי ר' חיים היה איש אמת ולא ראה שום מעלה רוחנית באדמו"ר מגור, (מנהיגות כוחנית לא דיברה אליו) ואולי זאת הסיבה שהמתחזה שנא אותו, 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2022 20:18 לינק ישיר 

כבר מזמן נחשף שמדובר בבעל תשובה (או שלא, לא בטוח שבכלל יהודי) עולה רוסי, עצניק - שיותר קתולי מאשר האפיפיור. הוא בכלל לא מאמין בקב"ה ובטח שלא בשכר ועונש. כנראה שהוא ממומן על ידי ליברמן ומנסה להפיץ שנאה ומחלוקת בין החרדים וגם כלפי נתניהו. כהסוואה הוא לפעמים כותב גם נגד ליברמן, אבל ככלל הוא תומך בממשלה הנוכחית. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2022 20:42 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:

אני מנסה להתחקות על סיבת השנאה התאומית של הניק המתחזה 'לך תדע' למרן שר התורה, וזה לא סתם שנאת עם הארץ לתלמיד חכם, שהרי לשאר תלמידי חכמים אין לו שנאה כל כך עמוקה ותהומית, הגעתי למסקנא שכנראה מדובר בגורי, ור' חיים לא העריך כלל את האדמו"ר מגור, ולא סתם שלא גרס אותו, אלא בז לו באמת, שהרי ר' חיים היה איש אמת ולא ראה שום מעלה רוחנית באדמו"ר מגור, (מנהיגות כוחנית לא דיברה אליו) ואולי זאת הסיבה שהמתחזה שנא אותו, 

לך תדע אהבה את ר' חיים אהבת נפש והייתה מוכנה לעשות עבורו הכול! אבל לא את סביבתו משום שעשו את התורה קרדום לחפור בו: כשמדובר בשר התורה עצמו, שמענו אותו אומר "שהוא נותן מתנות לאביונים למי שבא לבקש בבית הכנסת". זוכרים את הסרטון הידוע שבו מנסים לדובב את ר' חיים שהוא רק נותן מתנות לאביונים לקופת העיר?. אבל הוא בחכמתו הרבה לא נתן לגיסו את התענוג וסרב לומר שהוא רק נותן לקופת העיר אלא למי שבא לבקש בבית הכנסת לו הוא נותן! לך תדע אוהבת תלמידי חכמים ותומכת בהם. אבל שונאת את העסק והשקר שהתפתחה סביבם, משל היו "פרות מניבות"! ירחם ה'. זה תקופה ארוכה ששיקרו בשמו כאילו אין מחר? והדברים ידועים .הוציאו מיליונים מאנשים מסכנים שמכרו להם אשליות בשמו. וקנו דירות ועוד תסמרנה שערות ראשכם אם נגלה לאן הופנו כספים שהשיגו בדרכי מרמה וכו' הדברים ידועים כל זה כשהוא כבר אינו צלול. עד כדי כך החוצפה הגיעה: שמי שלא רצה ליישר קו עם הדיל של הפוחזים הפך חיש מהר ל-משנאי ה'. מה קרה: אתם תחליטו לרבנים אחרים למי שהם יורו להצביע?! עד לחיפה לקחו את ר' חיים משל היה בעל חי שמובל לשחיטה כשהוא כבר לא מסוגל להוציא הגה מהפה, כל זאת, כדי ליצור מצב שהוא בעניינים אבל "אשר יצר" לא שמעו ממנו .ר' חיים עמד "וחילק" הוראות לעם ישראל כשקטנים עומדים על גבו ויכול להיות שהוא חש מאוים ע"י? זוכרים את הסרטון שהוא מרים את ידו ובאיזה אלימות הורידו לו את ידו הקדושה?.. למרבה הצער והבושה. לא היה מי שינסה לעצור את הקטנים האלה שהפכו ל"עלוקות" והדברים ידועים. אני לא מוציאה מכלל אפשרות, שפותח האשכול מרים להנחתה, משום שהוא ידוע כשונא מושבע של רשב"ם ושל האדמור מגור (ובדרך כמובן "מגלה את דעתו של ר' חיים" על האדמו"ר מגור (שזה בעצם מטרת האשכול), זה שהוא כתב עליו הגה"צ זה לא אומר לפותח האשכול כלום, משום: שהנערים סביבו כתבו מכתבים בשמו אה שייגעץ?) משום והייתם נקיים ..כתבתי את הדברים הנ"ל.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/03/2022 21:18:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2022 20:45 לינק ישיר 

למה לשקר?

אתה כתבת כאן שהגר"ח לא באמת ת"ח. כתבת שמסתבר שגם את הספרים שלו הוא לא כתב בעצמו, אלא אנשים כתבו עבורו. ועוד הרבה מהזבל הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2022 20:55 לינק ישיר 

תביא קישור ונדון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2022 20:56 לינק ישיר 
hhaavv

avishai323 כתב:
למה לשקר?

אתה כתבת כאן שהגר"ח לא באמת ת"ח. כתבת שמסתבר שגם את הספרים שלו הוא לא כתב בעצמו, אלא אנשים כתבו עבורו. ועוד הרבה מהזבל הזה.

ושגם בחייו לא הגן על בני ברק...
ואין לך הכפשה גדולה יותר מלכתוב על אדם כמוהו - שעד לרגע האחרון ועד בכלל היה מפוקס לגמרי - שהוא לא היה צלול, כי הוא לא התאים לאג'נדה הבזויה שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2022 21:42 לינק ישיר 

אין לי אג'נה והוא לא הגן על ב"ב יותר מאשר יהודים יקרים אחרים שיושבים ללמוד!  אל תנסה להנדס תודעה של אחרים בדברים שאתה לא מאמין בהם. העובדה שהפכתם אותו למותג ורוצים להמשיך להוציא כספים מאנשים בשמו גם לאחר פטירתו לא מספיקה כדי שתהפכו אותנו לטיפשים. אצל הבורא כל עולמים אין זה משנה כלל מי שיושב ללמוד. הכי נחשב אצלו זה תינוקות של בית רבן. שהם  לומדים תורה מסיני ולא סברות מהבטן שמפריכים אותן באותו המהירות שממצאים אותן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2022 23:05 לינק ישיר 

מזמור, במחילה מכבודך יורשה לי להביע את דעתי בנושא. אני חושב שבתור לוטפקים עלובי נפש ובזויי עם, אין לנו את הזכות להפריח רעיונות או להשתמש בקרעכצן בכדי להביע דעה על אדם. עונשינו בעולם, הוא שניאלץ לבחון ולהתמודד עם כל שאלה באמצעות לוגיקה ושיכנוע וורבאלי. לכן אני מציע שנבחן את דבריו של לךתדע לפי עניינם ואם תהיינה הערות חשובות נדון בהם, בדיוק כמו שאנחנו דנים בעלילותיו של הרבי מגור, ומקסימום, כשם שנקבל שכר (או 100 הודעות באישי) על ה"מתנה דרשה" כך נקבל שכר על הפרישה. עם זאת, בהחלט ניכר שלךתדע מנסה בכל דרך לזלזל ברב קנייבסקי עצמו וכפי שציינת הוא העיר שלא הרב כתב את הספרים ואף כתב עליו בהתנשאות "לךתדע לא נוהגת (הטעות במקור) לבקר זקנים בביתם", ועוד כל מיני הבלים מופרכים שגרמו לו פעם אחר פעם לצאת כדעייל תעלא מבי כרבא, וחבל שהחי יכחיש את החי כי בסוף יגיעו הלינקים ונצטרך להתמודד. אז באמת כדאי פחות להתייחס אבל ניתן לדון לגופם של דברים. לגבי השנאה, גם אני חושד שיש כאן עמארצות בסיסית (מעולם לא קיבלנו תגובות רציניות לראיות מהשס והפוסקים, ומעולם לא הובאו כנגדינו ראיות מהנ"ל) עם רצון לבזות את הרב, ואלו כנראה נובעים מאמונה שאם אביו של הגר"ח חלק על דוד של הרבי הגאון המפורסם מגור בנושא התקנות, כנראה מצווה לבזותו. לכן אני קורא מכאן לכל בעלי התריסין, שכדאי לפתוח דיון מעמיק בנושא התקנות ושרשיהן, מבחינת השקפה והלכה כאחד, ויוכיחו בין שנינו (אין הכוונה להכריע בין ההרים, אלא רק לבחון עד כמה מופרך לחשוב אחרת מדעת רבותיו של כל צד). אני באופן אישי אחכה לזה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2022 00:25 לינק ישיר 
קלעפער

לךתדע1 כתב:
אין לי אג'נה והוא לא הגן על ב"ב יותר מאשר יהודים יקרים אחרים שיושבים ללמוד!  אל תנסה להנדס תודעה של אחרים בדברים שאתה לא מאמין בהם. העובדה שהפכתם אותו למותג ורוצים להמשיך להוציא כספים מאנשים בשמו גם לאחר פטירתו לא מספיקה כדי שתהפכו אותנו לטיפשים. אצל הבורא כל עולמים אין זה משנה כלל מי שיושב ללמוד. הכי נחשב אצלו זה תינוקות של בית רבן. שהם  לומדים תורה מסיני ולא סברות מהבטן שמפריכים אותן באותו המהירות שממצאים אותן.

אז משנה או לא משנה? אם לא משנה למה יש חשיבות יותר לתשב"ר ואם כן משנה למה לא משנה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2022 02:09 לינק ישיר 
קלעפער

מזמור_שיר כתב:

נזרקה בך נבואה...יש לניק הזה תאום בשנאה לגר"ח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2022 02:19 לינק ישיר 

האדם המתחזה לאשתו.. ומופיע כאן בניק לךתדע, נפגע עמוקות מדברי הגר"ח בעבר שמי שאינו מצביע למפלגתו הוא מכת רשעים, או משו כזה..
מאז הוא מתנקם ברב קנייבסקי בכל הזדמנות
רק אזכיר שוב, בזמן שהוא פוגע ברב קנייבסקי, שפעמים רבות הוא נתפס כותב בלשון זכר, בצורה חורגת מהרגיל, ותשובתו היתה ש"בעלי כתב בניק שלי".. ואכמ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2022 12:10 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

אני חושב שבאמת צדקתי, חוץ מהשנאה התהומית, השפל הזה גם בז ללימוד העיון, והדג מסריח מהראש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2022 13:52 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
אצל הבורא כל עולמים אין זה משנה כלל מי שיושב ללמוד. הכי נחשב אצלו זה תינוקות של בית רבן. שהם  לומדים תורה מסיני ולא סברות מהבטן שמפריכים אותן באותו המהירות שממצאים אותן.
שוב הבורות. מהגמרא בשבת דף קיט: עולה בפירוש שהפלפולים של הגדולים יותר איכותיים מהלימוד של תשב"ר, והמעלה של תשבר היא שאין להם חטאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2022 14:36 לינק ישיר 

ומה עם הגמרא של 'נטורי קרתא' ומה עם חז"ל על היש בה עץ וכו'?
אבל כדרכו הוא כופר בעצם גדלותו של הגר"ח (כפי הנראה הוא כופר בעיקר באופן כללי, כפי שהוא מרבה משום מה להאשים אותי), אז כל זה לא רלוונטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2022 16:02 לינק ישיר 

אין מה לדון על מי שכל כתיבתו מוכיחה כי הוא פשוט ילד/ה מפגר/ת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2022 22:31 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
מזמור, במחילה מכבודך יורשה לי להביע את דעתי בנושא. אני חושב שבתור לוטפקים עלובי נפש ובזויי עם, אין לנו את הזכות להפריח רעיונות או להשתמש בקרעכצן בכדי להביע דעה על אדם. עונשינו בעולם, הוא שניאלץ לבחון ולהתמודד עם כל שאלה באמצעות לוגיקה ושיכנוע וורבאלי. לכן אני מציע שנבחן את דבריו של לךתדע לפי עניינם ואם תהיינה הערות חשובות נדון בהם, בדיוק כמו שאנחנו דנים בעלילותיו של הרבי מגור, ומקסימום, כשם שנקבל שכר (או 100 הודעות באישי) על ה"מתנה דרשה" כך נקבל שכר על הפרישה. עם זאת, בהחלט ניכר שלךתדע מנסה בכל דרך לזלזל ברב קנייבסקי עצמו וכפי שציינת הוא העיר שלא הרב כתב את הספרים ואף כתב עליו בהתנשאות "לךתדע לא נוהגת (הטעות במקור) לבקר זקנים בביתם", ועוד כל מיני הבלים מופרכים שגרמו לו פעם אחר פעם לצאת כדעייל תעלא מבי כרבא, וחבל שהחי יכחיש את החי כי בסוף יגיעו הלינקים ונצטרך להתמודד. אז באמת כדאי פחות להתייחס אבל ניתן לדון לגופם של דברים. לגבי השנאה, גם אני חושד שיש כאן עמארצות בסיסית (מעולם לא קיבלנו תגובות רציניות לראיות מהשס והפוסקים, ומעולם לא הובאו כנגדינו ראיות מהנ"ל) עם רצון לבזות את הרב, ואלו כנראה נובעים מאמונה שאם אביו של הגר"ח חלק על דוד של הרבי הגאון המפורסם מגור בנושא התקנות, כנראה מצווה לבזותו. לכן אני קורא מכאן לכל בעלי התריסין, שכדאי לפתוח דיון מעמיק בנושא התקנות ושרשיהן, מבחינת השקפה והלכה כאחד, ויוכיחו בין שנינו (אין הכוונה להכריע בין ההרים, אלא רק לבחון עד כמה מופרך לחשוב אחרת מדעת רבותיו של כל צד). אני באופן אישי אחכה לזה!!
בנושא התקנות דנו כבר זה נטחן עד זרא. במה שלא דנו: זה איך יראים ושלמים נהפכים "למשנאי ה'" ברגע שהם חפצים לשמוע בקול רבותיהם. איך בין לילה מחקו "ועשית ככל יורוך" או "לשמוע בקול דברי חכמים" וכו' וכו' זה יהיה דיון מרתק שעוד לא נגענו בו!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 'לך תדע' למה העם הארץ שונא את התלמיד חכם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext