|
|
| נשלח ב-5/4/2022 14:47 |
|
| |
הגורי המתחזה צריך לכסות את האדמו"ר שלו. הרי שחסידיו יודעים תמיד, מה עושה הרבי? או לומד או מתפלל, וכאן הבן שואל, אם הוא יושב ולומד כל הזמן, אז למה הוא נשאר מה שהוא, וד"ל? אז כנראה שהמשבקי"ם עונים שהיות ויש לו קבלת קהל אינו יכול ללמוד, ומכאן באה תמיהתו של המתחזה. לך תסביר לגורי עם הארץ מה זה יגיעת התורה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2022 22:46 |
|
| |
דווקא לגור היה לפני חצי יובל אדמור ש"חשב שהוא חכם", קיבל קהל כל היום, וישב ולמד כל הלילה. התוצאה ידועה. גופו קרס.
קבלת קהל מסודרת ונורמטיבית, אי אפשר לנהל כך. אבל אצל הגר"ח היו דוחפים לו פתקים והוא ענה במילה אחת או שתים, זה דבר שאפשר לעשות "בין גברא לגברא" וזה איכשהו אפשרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2022 18:22 |
|
| |
קלעפער
| לךתדע1 כתב: |  | | מספרים שבכל הדורות היו אפיקורסים שלא הוציאו שנתם, וגדולים צדיקים במיתתם יותר מבחייהם.מה הביא אותך להגיב כפי שהגבת? אפיקורוס זה לא להאמין בבורא כל עולמים ולא בסיפורי מעשיות... |
|
מותר להודות בטעות. כפי שהב הב הראה לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2022 19:44 |
|
| |
יקירי, לא ראיתי שום סתירה מדבריו שהוא הביא ולכן אין לי במה להודות גם לא התכוונתי להקיף את כל הגמרות בעניין כי אין טעם שאפריע לבעלי בלימודיו רק כדי להתנצח עם החברים בפורם. אבל זה שעשו קרדום לחפור מהתורה בבית משפחת קנייבסקי זה כן מסתדר עם הגמרא?!. בכל מצב אין הגיון "לנהל משא ומתן עם מי שמכנה אותך אפיקורוס וכו' נוצרי, "שכירה של ליברמן", בה בעת שלשקר הזו עדיין צריך הוכחות. אבל לקשרים הבזויים שהיו וישנם לכאורה- בין משפחת קנייבסקי לבין ליברמן" גם אחרי שהוא יצא נגד היהדות החרדית זה הוכח מעל לכל ספק. פלצות אחזתני רק מלחשוב על "הבגידה" של משפחת קנייבסקי בציבור החרדי: קושרים קשר עם ליברמן והתוצאה מהקשר הזה? שיסוי איש ברעהו במגזר החרדי הכול משום טובות הנאה? בסה"כ שאלתי שאלה: "איך ייתכן לסיים את כל התורה כולה במשך השנה בה בעת שעסוקים במצוות אחרות אבל לא בלימוד תורה". הכלב: הב הב גם ירד עליך כשניסת לתת מענה על השאלה ששאלתי, גם אם גייסת לצורך זה את ר' חיים בעצמו. הראיה הזאת לא סיפקה אותו. משום שבעיניו יש בתשובה שלך: הוצאת הרוח הרוח מהמפרשים. נראה ששאלות אלה, מקלקל להם את הפרנסה, ומשכך לא ראיתי צורך להמשיך במלחמה עם הניקים "הדיבוק" ואתו. לא משום שהם השמיצו את האדמור מגור, והראיה: שבימים שתקפו את האדמור מגור בפרשת "סנדיק" לא הגבתי שום דבר באותן אשכולות למרות שכינו את האדמו"ר "סטאלין". משום שאין טעם והנאה במלחמות האלה. סבורתני, שברגע שהכתיבה בפורם פירושה לנהל מלחמה נגד כותבים אחרים זה מוציא את ההנאה והעניין שבכתיבה. לכן אני משתדלת לא לנהל מלחמה אישית עם החברים, במילים אחרות: למה לי לעצבן אנשים?! אחרת, בינינו, הייתי פותחת אשכול עם התמיהה שיש לי בקשר לתפילין ר"ת. (אתה בטח יודע למה אני מתכוונת)? אני אפילו לא רוצה להעלות זאת על הכתב משום שזה התפרש כפגיעה במרן ולא זו כוונתי בכתיבה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/04/2022 20:37:32
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2022 20:30 |
|
| |
לא צריך להקיף את כל הגמרות וחלילה להפריע לבעל בלימודו. אבל טענת שאפיקורס זה רק אדם שכופר בבורא וזה לא נכון, גם מי שמזלזל בתלמיד חכם נקרא אפיקורוס. זה כמובן לא מחייב שדברייך הם זלזול בתלמיד חכם.
ובאשר להב הב, זה שהוא לא ישר וחסר יכולת להודות בטעות לא אומר שאת צריכה ללכת בעקבותיו. את תלכי בעקבות בעלך, שנשמע ממך שהוא שקוע בלימוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2022 17:20 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | יקירי, לא ראיתי שום סתירה מדבריו שהוא הביא ולכן אין לי במה להודות גם לא התכוונתי להקיף את כל הגמרות בעניין כי אין טעם שאפריע לבעלי בלימודיו רק כדי להתנצח עם החברים בפורם. אבל זה שעשו קרדום לחפור מהתורה בבית משפחת קנייבסקי זה כן מסתדר עם הגמרא?!. בכל מצב אין הגיון "לנהל משא ומתן עם מי שמכנה אותך אפיקורוס וכו' נוצרי, "שכירה של ליברמן", בה בעת שלשקר הזו עדיין צריך הוכחות. אבל לקשרים הבזויים שהיו וישנם לכאורה- בין משפחת קנייבסקי לבין ליברמן" גם אחרי שהוא יצא נגד היהדות החרדית זה הוכח מעל לכל ספק. פלצות אחזתני רק מלחשוב על "הבגידה" של משפחת קנייבסקי בציבור החרדי: קושרים קשר עם ליברמן והתוצאה מהקשר הזה? שיסוי איש ברעהו במגזר החרדי הכול משום טובות הנאה? בסה"כ שאלתי שאלה: "איך ייתכן לסיים את כל התורה כולה במשך השנה בה בעת שעסוקים במצוות אחרות אבל לא בלימוד תורה". הכלב: הב הב גם ירד עליך כשניסת לתת מענה על השאלה ששאלתי, גם אם גייסת לצורך זה את ר' חיים בעצמו. הראיה הזאת לא סיפקה אותו. משום שבעיניו יש בתשובה שלך: הוצאת הרוח הרוח מהמפרשים. נראה ששאלות אלה, מקלקל להם את הפרנסה, ומשכך לא ראיתי צורך להמשיך במלחמה עם הניקים "הדיבוק" ואתו. לא משום שהם השמיצו את האדמור מגור, והראיה: שבימים שתקפו את האדמור מגור בפרשת "סנדיק" לא הגבתי שום דבר באותן אשכולות למרות שכינו את האדמו"ר "סטאלין". משום שאין טעם והנאה במלחמות האלה. סבורתני, שברגע שהכתיבה בפורם פירושה לנהל מלחמה נגד כותבים אחרים זה מוציא את ההנאה והעניין שבכתיבה. לכן אני משתדלת לא לנהל מלחמה אישית עם החברים, במילים אחרות: למה לי לעצבן אנשים?! אחרת, בינינו, הייתי פותחת אשכול עם התמיהה שיש לי בקשר לתפילין ר"ת. (אתה בטח יודע למה אני מתכוונת)? אני אפילו לא רוצה להעלות זאת על הכתב משום שזה התפרש כפגיעה במרן ולא זו כוונתי בכתיבה.
pasting
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/04/2022 20:37:32 |
|
יקירי, לא ראיתי שום סתירה מדבריו שהוא הביא ולכן אין לי במה להודות גם לא התכוונתי להקיף את כל הגמרות בעניין כי אין טעם שאפריע לבעלי בלימודיו (מתחזה לא יכול להפריע לבעל שלו בלימודו) רק כדי להתנצח עם החברים בפורם. אבל זה שעשו קרדום לחפור מהתורה בבית משפחת קנייבסקי זה כן מסתדר עם הגמרא?!. בכל מצב אין הגיון "לנהל משא ומתן עם מי שמכנה אותך אפיקורוס וכו' נוצרי, "שכירה של ליברמן", בה בעת שלשקר הזו עדיין צריך הוכחות. אבל לקשרים הבזויים שהיו וישנם לכאורה- בין משפחת קנייבסקי לבין ליברמן" גם אחרי שהוא יצא נגד היהדות החרדית זה הוכח מעל לכל ספק. פלצות אחזתני רק מלחשוב על "הבגידה" של משפחת קנייבסקי בציבור החרדי: קושרים קשר עם ליברמן (ועם מי קשר האדמו"ר מגור קשר, כשרצה לקבל את כל ירושלים?) והתוצאה מהקשר הזה? שיסוי איש ברעהו במגזר החרדי הכול משום טובות הנאה? (מה עושה האדמו"ר מגור עבור שליטה, שטחים, וכסף? לא משסה איש ברעהו?) בסה"כ שאלתי שאלה: "איך ייתכן לסיים את כל התורה כולה במשך השנה בה בעת שעסוקים במצוות אחרות אבל לא בלימוד תורה". (לא שאלת שאלה, רצית להסביר למה האדמו"ר מגור לא מסיים ש"ס) הכלב: הב הב גם ירד עליך כשניסת לתת מענה על השאלה ששאלתי, גם אם גייסת לצורך זה את ר' חיים בעצמו. הראיה הזאת לא סיפקה אותו. משום שבעיניו יש בתשובה שלך: הוצאת הרוח הרוח מהמפרשים. נראה ששאלות אלה, מקלקל להם את הפרנסה, ומשכך לא ראיתי צורך להמשיך במלחמה עם הניקים "הדיבוק" ואתו. לא משום שהם השמיצו את האדמור מגור, והראיה: שבימים שתקפו את האדמור מגור בפרשת "סנדיק" לא הגבתי שום דבר באותן אשכולות למרות שכינו את האדמו"ר "סטאלין". משום שאין טעם והנאה במלחמות האלה. (לא מפני זה, אלא שעד שגילו שאתה גורי, רצית להסתיר את זה) סבורתני, שברגע שהכתיבה בפורם פירושה לנהל מלחמה נגד כותבים אחרים זה מוציא את ההנאה והעניין שבכתיבה. לכן אני משתדלת לא לנהל מלחמה אישית עם החברים, במילים אחרות: למה לי לעצבן אנשים?! (זוהי הסיבה במילים אחרות, אבל הסיבה האמיתית הינה, שאתה גורי אמיתי, ואתה רוצה שכולם יכירו בדעתך, ואם יש ניקים שסוברים אחרת, זה מוציא לך את כל ההנאה שבכתיבה) אחרת, בינינו, הייתי פותחת אשכול עם התמיהה שיש לי בקשר לתפילין ר"ת. (אתה בטח יודע למה אני מתכוונת)? אני אפילו לא רוצה להעלות זאת על הכתב משום שזה התפרש כפגיעה במרן ולא זו כוונתי בכתיבה.
תוקן על ידי מזמור_שיר ב- 08/04/2022 17:21:18
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2022 00:19 |
|
| |
מזמור שיר: לא סיכמנו פעם: שלך לא יהיה קשר עם מתחזים ולי אין קשר עם טיפשים?! למה שלא תנסה את מזלך אצל "איש חשוב" ? אתה מתאים לו ככפפה ליד. אתו-תתווכח מערב פסח זה עד ער"פ הבעל"ט, שלא לומר עד ביאת המשיח. איך השלום בית שלך? ר' אשר דייטש מרגיש יותר טוב? אם יש מסביבך ריח לא נעים זה לא חייב להיות מהבוהש שהתיזו עליך בהפגנות. למה פספסת את השוטרות בהפגנה? לא פספסת? אז למה אתה עצבני? כן כן בעלי שואל האם ניתן לקנות את הסוס במשיכה?. חדל אישים שכמוך: עליתי עליך: חשבת לנצל אותי באמצעות האשכול שפתחת כדי שאתקוף את שר התורה זצוק"ל. לא, לא אתן לך את התענוג הזה .חלאה, נאלח פוי...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/04/2022 01:02:31
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2022 03:10 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | כן כן בעלי שואל האם ניתן לקנות את הסוס במשיכה?. חדל אישים שכמוך: עליתי עליך: חשבת לנצל אותי באמצעות האשכול שפתחת כדי שאתקוף את שר התורה זצוק"ל. לא, לא אתן לך את התענוג הזה .חלאה, נאלח פוי...
|
|
תגיד לבעלך שיפסיק לשלוח אותך לפה עם כל השו"ת.. נמאס כבר..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2022 23:49 |
|
| |
אני בדרך למטרה. מרוב שטויות שאתה כותב, אתה מגלה לכולנו מי אתה. תמשיך ותפרסם את "חכמתו הגדולה" של המבזה את גדול הדור. ודרך אגב, למרות שאתה מתחזה, אישתך לא הופכת לסוס, אפילו שאתה גורי, ואם כבר דיברת על קניינים, אז לפי ההלכה היהודית, קונים אותה בשווה פרוטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2022 00:40 |
|
| |
אזרוק לעבריך עצם ואשאל אותך : האם לא חשבת שפתיחת האשכול שלך עלול להוביל לזלזול בשר התורה זצוק"ל?! רק מה. אתה הוא המתחזה הגדול והתכוונת לגרור אותי לגל השמצות נגדו.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/04/2022 01:36:04
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2022 13:34 |
|
| |
תמשיך תמשיך
|
|
|