|
|
| נשלח ב-3/4/2022 10:19 |
|
| |
שמעתם פעם על "קריירה"?
מפרסמים עבודות "חלומיות" ביתד נאמן וכשמתקשרים אליהם, הם אומרים שצריך לעשות אצלם מנוי בתשלום.. לי לפחות זה נשמע חשוד במקצת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2022 10:23 |
|
| |
זה כמו הקורסים (בתשלום) "איך להיות מיליונר" או "שיטה להצלחה בחיים", שכותרתם מייצגת שאיפת היוזמים אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2022 00:12 |
|
| |
יש הרבה מאוד חברות כאלה בנט. זה בסדר גמור שאתה משלם חודשית ומקבל אליך הצעות ממשרות שונות, אולם אני לא בטוח שזה מניב תועלת ארוכת טווח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2022 10:04 |
|
| |
סענדי
| אךטובוחסד כתב: |  | מפרסמים עבודות "חלומיות" ביתד נאמן וכשמתקשרים אליהם, הם אומרים שצריך לעשות אצלם מנוי בתשלום.. לי לפחות זה נשמע חשוד במקצת.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| למה אתה לא ממשיך את הסיפור. עושים אכן מנוי בתשלום, ואז אתה פתאום מגלה שכל העבודות ה'חלומיות' נשארות בגדר חלום... לא דובים ולא יער... בדוק ומנוסה..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2022 07:26 |
|
| |
| סענדי כתב: |  | סענדי
| אךטובוחסד כתב: |  | מפרסמים עבודות "חלומיות" ביתד נאמן וכשמתקשרים אליהם, הם אומרים שצריך לעשות אצלם מנוי בתשלום.. לי לפחות זה נשמע חשוד במקצת.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| למה אתה לא ממשיך את הסיפור. עושים אכן מנוי בתשלום, ואז אתה פתאום מגלה שכל העבודות ה'חלומיות' נשארות בגדר חלום... לא דובים ולא יער... בדוק ומנוסה.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2022 14:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2022 15:10 |
|
| |
"קריירה" עשו מזה קריירה.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|