המופע התקיים בתיאטרון יפה עם סאונד מצוין אשר בהחלט השפיע לטובה על איכות ההופעה. . ההופעה החלה עם מבוא מוסיקלי קצר ומיד לאחר מכן, הופעה של מיאמי טינס, אשר כלל את מרק רוזנסטאק, אלישע כהן, דוד טורקיה, אהרן מנעים ואריאל (לא זוכרת את שם המשפחה) אריאל אייזנברג. החברה עלו לבמה ופתחו בשיר יבא אשר ביצעו בצורה מקצועית ומנוסה. הם כבר 7-8 שנים על במה אז ברור שזאת הרמה לאחר מכן שרו את השיר תורת חיים, מסקרן אותי למה בחר ירחמיאל דווקא בשיר הפחות מוכר הזה. גם את השיר הזה ביצעו במקצועיות רבה והיו כמה דואטים מוצלחים מאד. לאחר תורת חיים, הם המשיכו עם תפלת חופה, גם כן ביצוע יפה מאד. הזמר אלי מרכוס הופיע וביצע שלושה שירים, היה קריזמטי מאד. היתה גם הופעה לא וואו של כלבים שקפצו תוך חישוקים. המקהלה עלתה עם השיר ברוכים הבאים, שיר שחסרה בו מלודיה, מעניין מה יעשה מזה בתוך סטודיו לפני שיוסיף את השיר לאלבום. הכוריאוגרפיה חמודה מאוד. בקשר ללחן הייתי מציע להוסיף קטע שלישי גבוה יותר, כי בתכלס יש. לשיר פוטנציאל לאחר מכן, המקהלה ביצעה את יעלה ויבא – יפה מאד. השיר הבא ששרו היה – When - גם כן ביצוע יפה וסולואים טובים. אחריו שרו את מצוה גדולה – כאן הרבה מאד פרחים קיבלו סולו, ראויים לשבח – כולם שרו בצורה יוצאת מן הכלל. כאן שרו שיר חדש: כל הנשמה – מה שקצת מצחיק, כי מה שחסר לשיר זה קצת נשמה. שיר בינוני. ומטה. דיכאון שיר חדש נוסף הר סיני: התלהבתי מהשיר שיר קצבי, קצת שונה מהמצופה וכיף להאזנה. ומגניב! קצב שנקרא היפ הופ, מוכר מעברי אנכי. בביצוע הזה עלו חמשת הטינז יחד עם חמישה ילדים שאכתיר אותם החמישייה: השמות שלהם, משמאל לימין: ג'ייקוב שאצקעס – Jacob Shatzkes ג'ק הידארי – Jack Hidary משה לזר – Moshe Lasar ג'ק יוסף - Jack Yosef צ'ארלס זולטן – les Zoltan בחלק השני של הערב, עלה ברי וובר ושר שלושה שירים. לאחר שסיים, העלו לבמה פסנתר וירחמיאל החל לנגן, כמה שירים ואז הזמין את ברי חזרה לבמה לשיר איתו. הוא החל לשיר את מהרה (כמובן הישן) והזמין את ג'ייקוב שאצקעס להצטרף אליהם אשר שר את החלק הגבוה פעמיים ואף סיים בצורה נפלאה ומרגשת. כאן הצטרפה שאר המקהלה לבושים בחולצות פולו בגוון של תכלת מזעזעת מחווה למלחמת צבעים בקייטנה (מה יהיה?) ושרו מספר שירים: ואמר ביום ההוא נקדש – הטינז הצטרפו גם – היה נשמע נהדר. לא ישא גוי הזיזו את הפסנתר והמקהלה שרה שיר חדש נוסף: חלילה. שיר מיאמי טיפוסי, יפה מאד. שיר איטי. היו כמה סולואים יפים מאד. שיר מאוד יפה שזקוק למעבד מקצועי. ואני כמעט בטוח שהניקוד הנכון הוא מרִינו בחיריק ולא מרֵינו בצירה (חלילה וחלילה מרינו את פיך). אבדוק ואעדכן כאן ירחמיאל הציג את הפרחים, ואף הוסיף תודה לשמונת הפרחים אשר מבלים את חג הפסח באורלנדו ובמקסיקו. ואז צעקו לו מהקהל שם ששכח והוא הוסיף אותו. אז יש 22 ילדים במקהלה? איזה כשרונות פספסנו? איך ירחמיאל משחרר אותם מהופעת הדגל השנתית, חשבתי הוא קשוח יותר בעניין הזה מיד לאחר מכן שרו את השיר האחרון: אתה קל. שיר בינוני. מקווה מאד שיעבדו על העיבוד בכדי להוסף לו קצת באזזז. לא להיט האלבום, אבל שיר נחמד שבסך הכל זקוק לעיבוד מחמיא יותר סה"כ היתה הופעה מקצועית למרות בעיות חשמל ומיקרופונים פה ושם, הסאונד היה טוב כמו שצריך להיות בתוך תאטרון. הסולנים הבולטים בעיני: משה לזר – קול מתוק, חזק ועוצמתי. קיבל הרבה סולואים בהתאם, נראה שקצת חשש להפעיל את כל העוצמה שבקול. מחכה מאד לראות מה יבצע הלאה. מאוד אהבתי את הקול ואת העמידה שמשדרת פשטות. מחכה גם! ג'ייקוב שאצקעס – קול מתוק, עוצמתי ומוצלח. יש לו בטחון עצמי, רק מה, נראה לי שהוא כבר קרוב מאד לבר מצוה או ייתכן כבר מעבר לזה, כך שלא יודעת כמה זמן נותר לו במקהלה. אם אני לא טועה - הוא שרד עוד מלפני הקורונה והופיע בסוכות תש"פ עם הילדים החדשים אז. הקול שלו, העמידה והבעות הפנים יוצרים הילה של כוכב. חמוד מאוד, מקווה שישרוד עוד ג'ק הידארי – קול יפה מאד, ילד קריזמטי, אך נראה שמתקשה לשיר בהברה אשכנזית מה שמאד משפיע על ביצוע השירה. ג'ק יוסף – קול מהמם, שמעתי שם גם עוצמה. גם הוא מתקשה לשיר בהברה אשכנזית והביצועים יצאו לו קצת מוזרים. נראה קצת ביישן. צ'ארלס זולדן – נשמע שיכול לשיר כל שיר שבעולם ללא בעיה, אך לפי דעתי, לא ממש שמענו את היכולת המלאה שלו בהופעה הזאת. קובי קנופלר – קול מתוק, שר בצורה מצויינת. גם כן מחכה לראות מה יבצע בהמשך. לפי דעתי כל ילד קיבל לפחות סולו אחד ויש לציין כי יש קולות יפים ממש (כמעט ללא זיופים 2; ).
תוקן על ידי greenie ב- 21/04/2022 06:34:15 |