בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע פסח תשפ"ב - אתה קל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2022 08:54 לינק ישיר 

טוב, התכנון היה שאמשיך את הסיקור בבית ועד לג בעומר להעלות סיקור מוכן.
אך לצערי לא עמד במבחן המציאות..
היה לי זמן ממש קצר לשבת על זה בטיסה וכל שאר הזמן רדפנו אחרי 2 הקטנות במטוס:)
מעלה סיקור חלקי. עדיף מאשר בכלל לא...

סיקור הופעת מיאמי חוהמ פסח התשפב
בקצרה, ההופעה היתה מדהימה!
כשידעתי שנטוס, מיד חשבתי על כך שאהיה במופע פסח האגדי. סוכות תמיד היה מופע קטן יותר, ופסח זה היה וואו וחלום מבחינתי להיות שם. ידעתי שאין סיכוי כזה..
אבל בה עברו השנים וזה קרה.

מודה שכשראיתי את הפרסום של המופע קצת התאכזבתי. מה גם שאינני מכירה כלל את שמות הילדים, ואחרי תקופת הקורונה פחדתי שהמקהלה נהיתה פחות טובה.
במיוחד לאור המיקום המרוחק של המופע (ניו גרזי) מברוקלין.

בסופו של דבר אמרתי לעצמי אם אני כבר פה, אין סיכוי שאני לא מגיעה. מקסימום נתאכזב.
אחרי נסיעה ארוכה הגעני לאולם. הבטיחו פתיחת דלתות ב5:30. בפועל, הגענו ב5:45 ועדיין המופע הקודם (שהיה ב14 בצהריים) היה לקראת סיום. חיכינו להכנס ובערך ב6:35 המופע התחיל.
בתור בכניסה ראינו את היוצאים מהמופע, שמענו את אחד האנשים שואל את אחד היוצאים איך המופע והוא ענה לו שהיה מופע נהדר.
הציפיות עלו..
ישבנו במקום מעולה באמצע. לפני ישבה אמא של אלישע (מי שזוכר, לפני כ4 שנים ערכתי איתו ראיון מיוחד ופגשתי אותה), ולידינו ישבו ההורים של דוד טורקיה. גם אחיו אייזיק, שהיה בעבר הלא רחוק במקהלה, ישב ליד.
סיפרתי לאמא של דוד טורקיה שעשיתי עם ילדיה ראיון בעבר והיא התלהבה לשמוע.
תוך כדי שמעתי מאייזיק שאומר שהוא ראה את הסדר של המופע (הלך וחזר ממאחורי הקלעים) ומיאמי teens הם הראשונים במופע.
מיאמי הבוגרים יותר, אלישע, דוד, אהרון, מרק ואריאל, נכנסו מלאי אנרגיה לבמה עם השיר יבוא. והציפיות עלו עוד ועוד.. היה פשוט מקסים. הם נשמעו מצויין!
הקול של מרק התייצב והתבגר והיה נפלא. היו נראים רציניים גם עם החליפות.
יש לציין שהתזמורת עשתה עבודה טובה מאוד.
אך לאחר השיר הראשון מרק התחיל לומר ברמקול כמה מילים, ואז הכל קפץ.. הם ירדו מהבמה ובמקומם נכנס הקוסם. היתה איזשהי תקלה בחשמל אך ב"ה היא תוקנה במהרה.
מנחם צוויקלר ישב כמה שורות מאחורינו.הבנתי שזו ההופעה הראשונה שהוא כבר לא מופיע יותר עם מיאמי teens

אני אכתוב רשמים ספציפיים, את הסדר של המופע גריני כבר כתבה(וגם סיקור מפורט יותר על השירים)

כשמיאמי נכנסו הם היו מתוקים ממש. נראה הרבה ילדים מהעיר לייקווד (ליטאים) עם פאות מאחורי האזוניים. מתוקים עם קולות מתוקים עוד יותר.

הפתיע אותי שירחמיאל בחר למוםע את השיר משיח.
סולן בולט ילד שהיה באמצע (יקח לי זמן לזכור את השמות:) קול מעולה.
בחלק הגבוה של אני מאמין, אני זוכרת מהעבר שהיו ילדים שזה היה נשמע חצי צעקה. פה כל הסולנים שרו בטון הנכון והיה נשמע מעולה!

מדלגת לסוף-
בסוף ההופעה התלבטתי אם ללכת לצלם את הילדים. הרגשתי שזה כבר לא קשור כמו פעם.
ראיתי כל מיני ילדים עם משפחות וגם את משפחת אברמוביץ!(עקיבא)
לבסוף ניגשתי לאלישע ולדוד טורקיה והחמאתי על המופע המדהים. הם היו באמת מקסימים! (בזמנו גם הכינו לי סרטון הפתעה מזל טוב לחתונה.. אז הצגתי את עצמי והודיתי על הסרטון ההוא)

בינתיים יצא לי לא מעט לאשמוע את השיר בהר סיני ולאהוב אותו יותר ויותר.
יודעת שהסיכום לא מקיף אך נסתפק בו:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2022 02:01 לינק ישיר 

מיאמוש תודה על הסיקור, מבין לגמרי את התחושה שאין כל כך קשר לילדים... 

בקשר לשיר בהר סיני בטח שמתם לב שהשיר מופיע בפרשת השבוע (בארץ)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 19:21 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
יש סרטון מלא של ברוכים הבאים?
טוב, התכנון היה שאמשיך את הסיקור בבית ועד לג בעומר להעלות סיקור מוכן.
אך לצערי לא עמד במבחן המציאות..
היה לי זמן ממש קצר לשבת על זה בטיסה וכל שאר הזמן רדפנו אחרי 2 הקטנות במטוס:)
מעלה סיקור חלקי. עדיף מאשר בכלל לא...

סיקור הופעת מיאמי חוהמ פסח התשפב
בקצרה, ההופעה היתה מדהימה!
כשידעתי שנטוס, מיד חשבתי על כך שאהיה במופע פסח האגדי. סוכות תמיד היה מופע קטן יותר, ופסח זה היה וואו וחלום מבחינתי להיות שם. ידעתי שאין סיכוי כזה..
אבל בה עברו השנים וזה קרה.

מודה שכשראיתי את הפרסום של המופע קצת התאכזבתי. מה גם שאינני מכירה כלל את שמות הילדים, ואחרי תקופת הקורונה פחדתי שהמקהלה נהיתה פחות טובה.
במיוחד לאור המיקום המרוחק של המופע (ניו גרזי) מברוקלין.

בסופו של דבר אמרתי לעצמי אם אני כבר פה, אין סיכוי שאני לא מגיעה. מקסימום נתאכזב.
אחרי נסיעה ארוכה הגעני לאולם. הבטיחו פתיחת דלתות ב5:30. בפועל, הגענו ב5:45 ועדיין המופע הקודם (שהיה ב14 בצהריים) היה לקראת סיום. חיכינו להכנס ובערך ב6:35 המופע התחיל.
בתור בכניסה ראינו את היוצאים מהמופע, שמענו את אחד האנשים שואל את אחד היוצאים איך המופע והוא ענה לו שהיה מופע נהדר.
הציפיות עלו..
ישבנו במקום מעולה באמצע. לפני ישבה אמא של אלישע (מי שזוכר, לפני כ4 שנים ערכתי איתו ראיון מיוחד ופגשתי אותה), ולידינו ישבו ההורים של דוד טורקיה. גם אחיו אייזיק, שהיה בעבר הלא רחוק במקהלה, ישב ליד.
סיפרתי לאמא של דוד טורקיה שעשיתי עם ילדיה ראיון בעבר והיא התלהבה לשמוע.
תוך כדי שמעתי מאייזיק שאומר שהוא ראה את הסדר של המופע (הלך וחזר ממאחורי הקלעים) ומיאמי teens הם הראשונים במופע.
מיאמי הבוגרים יותר, אלישע, דוד, אהרון, מרק ואריאל, נכנסו מלאי אנרגיה לבמה עם השיר יבוא. והציפיות עלו עוד ועוד.. היה פשוט מקסים. הם נשמעו מצויין!
הקול של מרק התייצב והתבגר והיה נפלא. היו נראים רציניים גם עם החליפות.
יש לציין שהתזמורת עשתה עבודה טובה מאוד.
אך לאחר השיר הראשון מרק התחיל לומר ברמקול כמה מילים, ואז הכל קפץ.. הם ירדו מהבמה ובמקומם נכנס הקוסם. היתה איזשהי תקלה בחשמל אך ב"ה היא תוקנה במהרה.
מנחם צוויקלר ישב כמה שורות מאחורינו.הבנתי שזו ההופעה הראשונה שהוא כבר לא מופיע יותר עם מיאמי teens

אני אכתוב רשמים ספציפיים, את הסדר של המופע גריני כבר כתבה(וגם סיקור מפורט יותר על השירים)

כשמיאמי נכנסו הם היו מתוקים ממש. נראה הרבה ילדים מהעיר לייקווד (ליטאים) עם פאות מאחורי האזוניים. מתוקים עם קולות מתוקים עוד יותר.

הפתיע אותי שירחמיאל בחר למוםע את השיר משיח.
סולן בולט ילד שהיה באמצע (יקח לי זמן לזכור את השמות:) קול מעולה.
בחלק הגבוה של אני מאמין, אני זוכרת מהעבר שהיו ילדים שזה היה נשמע חצי צעקה. פה כל הסולנים שרו בטון הנכון והיה נשמע מעולה!

מדלגת לסוף-
בסוף ההופעה התלבטתי אם ללכת לצלם את הילדים. הרגשתי שזה כבר לא קשור כמו פעם.
ראיתי כל מיני ילדים עם משפחות וגם את משפחת אברמוביץ!(עקיבא)
לבסוף ניגשתי לאלישע ולדוד טורקיה והחמאתי על המופע המדהים. הם היו באמת מקסימים! (בזמנו גם הכינו לי סרטון הפתעה מזל טוב לחתונה.. אז הצגתי את עצמי והודיתי על הסרטון ההוא)

בינתיים יצא לי לא מעט לאשמוע את השיר בהר סיני ולאהוב אותו יותר ויותר.
יודעת שהסיכום לא מקיף אך נסתפק בו:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 21:45 לינק ישיר 

כן
הפלא שלי מפוצץ לא הורדתי את כל הסרטונים מפאת חוסר מקום
בעה עד שבועות אעלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/5/2022 20:43 לינק ישיר 

תודה מיאמוש יעלה עוד סרטונים בבקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 13:47 לינק ישיר 

היי נעים להכיר, אני חדשה כאן. ברוכים הנמצאים! אומנם גדלתי על פרחי מיאמי ברמה כזאת שסחפתי הרבה אחריי אבל מזמממממןןןן לא שמעתי מהם אז איזה כיף להיכנס לפורום כאן ולקרוא ולדעת שהם עדיין מופיעים... אבל מה עם אלבום חדש? האלבום האחרון שיצא היה לעולם ועד והוא יצא כבר לפני 3 שנים, לא? תקנו אותי. פעם ירחמיאל היה מוציא בערך כל שנתיים אלבום וקבוע הוא היה מוציא אותו לפני פסח. איך אני זוכרת את זה... אז מי יודע אם יש חדש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 14:18 לינק ישיר 

מיאנימיאמי כתב:
היי נעים להכיר, אני חדשה כאן. ברוכים הנמצאים! אומנם גדלתי על פרחי מיאמי ברמה כזאת שסחפתי הרבה אחריי אבל מזמממממןןןן לא שמעתי מהם אז איזה כיף להיכנס לפורום כאן ולקרוא ולדעת שהם עדיין מופיעים... אבל מה עם אלבום חדש? האלבום האחרון שיצא היה לעולם ועד והוא יצא כבר לפני 3 שנים, לא? תקנו אותי. פעם ירחמיאל היה מוציא בערך כל שנתיים אלבום וקבוע הוא היה מוציא אותו לפני פסח. איך אני זוכרת את זה... אז מי יודע אם יש חדש?

ברוכה הבאה!
אז כן, למזלנו הרב פרחי מיאמי עדיין חיים וקיימים...
האלבום האחרון יצא בדיוק לפני 4 שנים!

מחכים כמוך לאלבום חדש שאכן בדרך, לא ברור באיזה שלב... 

בינתיים יש טעימות מתוכו, תדפדפי כאן בין ההודעות ותמצאי קישורים לקטעים מההופעה האחרונה בפסח, עם כמה שירים מהאלבום הבא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 12:54 לינק ישיר 

תודה אפרים1. משום מה מרגיש לי שחברי הפורום בתרדמת... אולי תעורר אותם?   
תגידו לי! (בתקווה שמישהו התעורר) אם אני רוצה לשאול את כל חברי הפורום שאלה איך אני עושה את זה? איך אני פותחת כותרת עם נושא חדש? או שרק מנהל יכול לפתוח דיון חדש... מי יכול לעזור לי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 13:33 לינק ישיר 

פשוט עוברים לעמוד הראשי בפורום ולוחצים מעל כל האשכולות 'שלח הודעה' 
מומלץ לקרוא דבר ראשון את האשכולות הנעוצים - 1. נעים להכיר. 2. חוקת הפורום

כולם רוצים שהפורום יהיה פעיל יותר, אז קדימה קחי יוזמה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 12:46 לינק ישיר 

טוב בגלל שאני דיי חדשה אני לא הספקתי לעבור על כל הנושאים בפורום אבל לשבחי יאמר שבאמת קראתי והחכמתי הרבה. יש באמת הרבה דברים שחידשתם לי. רציתי לדעת כמה DVD יצאו אחרי יבוא ואיפה ניתן להשיג? בעצם אחרי יבוא יש DVD של מי לה' אליי שגם אותו יש לי אז מה אחריו? ועוד שאלה למה כשאני מדפדפת בפורום ואתם כותבים שהעליתם תמונות אני לא רואה כלום?    
איך אני יכולה בכל אופן לראות תמונות הסרטות וראיונות וידאו? לפי מה שהבנתי אני יוכל לקבל סיסמא למייל רק כשאני יוגדר "פעילה ממש".... מתי זה יקרה? ה' יודע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 12:50 לינק ישיר 

אם אני מבינה נכון מיאמוש את היית בהופעה האחרונה של פרחי מיאמי בניו גרזי ואת ישראלית וגרה כאן בארץ. איך עשית את זה? נסעת לשם במיוחד להופעה?     

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 19:52 לינק ישיר 

מיאנימיאמי כתבה:

אם אני מבינה נכון מיאמוש את היית בהופעה האחרונה של פרחי מיאמי בניו גרזי ואת ישראלית וגרה כאן בארץ. איך עשית את זה? נסעת לשם במיוחד להופעה?     

נכון
טסנו לפסח למשפחה שיש לנו שם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/6/2022 19:53 לינק ישיר 

מיאנימיאמי כתבה:

טוב בגלל שאני דיי חדשה אני לא הספקתי לעבור על כל הנושאים בפורום אבל לשבחי יאמר שבאמת קראתי והחכמתי הרבה. יש באמת הרבה דברים שחידשתם לי. רציתי לדעת כמה DVD יצאו אחרי יבוא ואיפה ניתן להשיג? בעצם אחרי יבוא יש DVD של מי לה' אליי שגם אותו יש לי אז מה אחריו? ועוד שאלה למה כשאני מדפדפת בפורום ואתם כותבים שהעליתם תמונות אני לא רואה כלום?    
איך אני יכולה בכל אופן לראות תמונות הסרטות וראיונות וידאו? לפי מה שהבנתי אני יוכל לקבל סיסמא למייל רק כשאני יוגדר "פעילה ממש".... מתי זה יקרה? ה' יודע...

אחרי מי לה אלי יש את בשמחה רבה ויצאו עוד כמה דיוידי של קרקסים למינהם
פעילה= שנראה אותך מספיק בפורום כך שתוכלי לקבל את הסיסמא;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/6/2022 00:35 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
מיאנימיאמי כתבה:

אחרי מי לה אלי יש את בשמחה רבה ובשנה שעברה יצא המופע של save the Day ושל מיאמי חי חי! מיאמוש איך שכחת? ויצאו עוד כמה דיוידי של קרקסים למינהם
פעילה= שנראה אותך מספיק בפורום כך שתוכלי לקבל את הסיסמא;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 09:43 לינק ישיר 

אוקיי אז הבנתי שיצאו עוד 2 DVD "חדשים" (בשבילי) הראשון נקרא בשמחה רבה (אפילו ראיתי תקציר שלו וזה ממש היה נראה הופעה יפה ומושקעת) והDVD השני הוא לפי ההתכתבויות שלכם מחזמר ודואטים של בוגרים וגם קצת שירים (כדוגמת חי חי) של הפרחים שהיו...השאלה שלי
איפה ניתן לקנות או לקבל (ח"ו) את הדיוידי האלו? (כמה עולה ואיזה חנויות?) או לנדיבים מבינכם איפה ניתן לקבל? פליזזז
והדיוידי משולב קרקסים האם ירחמיאל הוציא את זה באופו רשמי או גורם אחר? זה נשמע שהקרקס הוא העיקרי ומיאמי הם רק אורחים שמבצעים כמה שירים בקטנה, אמת?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע פסח תשפ"ב - אתה קל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.