טוב, התכנון היה שאמשיך את הסיקור בבית ועד לג בעומר להעלות סיקור מוכן.
אך לצערי לא עמד במבחן המציאות..
היה לי זמן ממש קצר לשבת על זה בטיסה וכל שאר הזמן רדפנו אחרי 2 הקטנות במטוס:)
מעלה סיקור חלקי. עדיף מאשר בכלל לא...
סיקור הופעת מיאמי חוהמ פסח התשפב
בקצרה, ההופעה היתה מדהימה!
כשידעתי שנטוס, מיד חשבתי על כך שאהיה במופע פסח האגדי. סוכות תמיד היה מופע קטן יותר, ופסח זה היה וואו וחלום מבחינתי להיות שם. ידעתי שאין סיכוי כזה..
אבל בה עברו השנים וזה קרה.
מודה שכשראיתי את הפרסום של המופע קצת התאכזבתי. מה גם שאינני מכירה כלל את שמות הילדים, ואחרי תקופת הקורונה פחדתי שהמקהלה נהיתה פחות טובה.
במיוחד לאור המיקום המרוחק של המופע (ניו גרזי) מברוקלין.
בסופו של דבר אמרתי לעצמי אם אני כבר פה, אין סיכוי שאני לא מגיעה. מקסימום נתאכזב.
אחרי נסיעה ארוכה הגעני לאולם. הבטיחו פתיחת דלתות ב5:30. בפועל, הגענו ב5:45 ועדיין המופע הקודם (שהיה ב14 בצהריים) היה לקראת סיום. חיכינו להכנס ובערך ב6:35 המופע התחיל.
בתור בכניסה ראינו את היוצאים מהמופע, שמענו את אחד האנשים שואל את אחד היוצאים איך המופע והוא ענה לו שהיה מופע נהדר.
הציפיות עלו..
ישבנו במקום מעולה באמצע. לפני ישבה אמא של אלישע (מי שזוכר, לפני כ4 שנים ערכתי איתו ראיון מיוחד ופגשתי אותה), ולידינו ישבו ההורים של דוד טורקיה. גם אחיו אייזיק, שהיה בעבר הלא רחוק במקהלה, ישב ליד.
סיפרתי לאמא של דוד טורקיה שעשיתי עם ילדיה ראיון בעבר והיא התלהבה לשמוע.
תוך כדי שמעתי מאייזיק שאומר שהוא ראה את הסדר של המופע (הלך וחזר ממאחורי הקלעים) ומיאמי teens הם הראשונים במופע.
מיאמי הבוגרים יותר, אלישע, דוד, אהרון, מרק ואריאל, נכנסו מלאי אנרגיה לבמה עם השיר יבוא. והציפיות עלו עוד ועוד.. היה פשוט מקסים. הם נשמעו מצויין!
הקול של מרק התייצב והתבגר והיה נפלא. היו נראים רציניים גם עם החליפות.
יש לציין שהתזמורת עשתה עבודה טובה מאוד.
אך לאחר השיר הראשון מרק התחיל לומר ברמקול כמה מילים, ואז הכל קפץ.. הם ירדו מהבמה ובמקומם נכנס הקוסם. היתה איזשהי תקלה בחשמל אך ב"ה היא תוקנה במהרה.
מנחם צוויקלר ישב כמה שורות מאחורינו.הבנתי שזו ההופעה הראשונה שהוא כבר לא מופיע יותר עם מיאמי teens
אני אכתוב רשמים ספציפיים, את הסדר של המופע גריני כבר כתבה(וגם סיקור מפורט יותר על השירים)
כשמיאמי נכנסו הם היו מתוקים ממש. נראה הרבה ילדים מהעיר לייקווד (ליטאים) עם פאות מאחורי האזוניים. מתוקים עם קולות מתוקים עוד יותר.
הפתיע אותי שירחמיאל בחר למוםע את השיר משיח.
סולן בולט ילד שהיה באמצע (יקח לי זמן לזכור את השמות:) קול מעולה.
בחלק הגבוה של אני מאמין, אני זוכרת מהעבר שהיו ילדים שזה היה נשמע חצי צעקה. פה כל הסולנים שרו בטון הנכון והיה נשמע מעולה!
מדלגת לסוף-
בסוף ההופעה התלבטתי אם ללכת לצלם את הילדים. הרגשתי שזה כבר לא קשור כמו פעם.
ראיתי כל מיני ילדים עם משפחות וגם את משפחת אברמוביץ!(עקיבא)
לבסוף ניגשתי לאלישע ולדוד טורקיה והחמאתי על המופע המדהים. הם היו באמת מקסימים! (בזמנו גם הכינו לי סרטון הפתעה מזל טוב לחתונה.. אז הצגתי את עצמי והודיתי על הסרטון ההוא)
בינתיים יצא לי לא מעט לאשמוע את השיר בהר סיני ולאהוב אותו יותר ויותר.
יודעת שהסיכום לא מקיף אך נסתפק בו:)
נשלח מהאנדרואיד שלי