בית פורומים בחדרי חרדים

איש החסד מביתר עלית נעצר לחקירה, מחר יובא להארכת מעצר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/4/2022 18:12 לינק ישיר 

הותר לפרסום כי חונה דייטש הוא החשוד בעבירות מין בנשים שביקשו את סיועו בית המשפט האריך את מעצרו בחמישה ימים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2022 18:28 לינק ישיר 

איני יודע מאומה על המקרה הנוכחי
אבל אני יודע מקרוב שאנשי חסד
בפרט אלו שעוזרים לנשים גרושות / אלמנות / מסכנות
חשופים להמון ניצול וטענות שווא,
ולא מרוע לב של הנשים הללו חלילה
אלא שעל האיש הטוב נופל כבר כל התיק
וצריך להיות מאד חכם איך לעזור ולהנצל מליפול בפח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2022 19:02 לינק ישיר 

אני מניחה שאת הכינו "איש החסד" הוא לא קיבל במשרד הפנים. אולי תדעו איזה מעשי חסד-חונה עשה-מלבד אלה שבגינם הוא נחשד במעשים מגונים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2022 19:25 לינק ישיר 

אינני יודע מה הוא עשה והאם הוא עשה. צר לי, אבל לפי איך שאני מכירו זה מתאים לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2022 02:05 לינק ישיר 

או שויון טוטאלי או לא ???? אבל לך תשנה עולם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2022 10:34 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
אני מניחה שאת הכינו "איש החסד" הוא לא קיבל במשרד הפנים. אולי תדעו איזה מעשי חסד-חונה עשה-מלבד אלה שבגינם הוא נחשד במעשים מגונים?
חֶסֶד הוּאוְנִכְרְתוּ, לְעֵינֵי בְּנֵי עַמָּם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2022 16:27 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
אני מניחה שאת הכינו "איש החסד" הוא לא קיבל במשרד הפנים. אולי תדעו איזה מעשי חסד-חונה עשה-מלבד אלה שבגינם הוא נחשד במעשים מגונים?חֶסֶד הוּאוְנִכְרְתוּ, לְעֵינֵי בְּנֵי עַמָּם
  צריך לזכור שעדיין הוא בגדר חשוד. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2022 16:34 לינק ישיר 

אולי באמת צריך להפסיק עם המושג "איש חסד" ולעבור יותר למודל של "ארגון חסד".
כשאדם אחד מרכז את הפעילות או אחראי לחלוקת הכסף זה נותן לו יותר כוח ולחץ על המסתייעים בו, לעומת זאת כשזה ארגון או עמותה אז לא נכנסים מניעים אישיים/זרים לעניין..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2022 16:48 לינק ישיר 

אין זה אומר שאם חונה היה בעל ארגון אז הוא לא היה נפגש עם הנשים האלה באופן אישי ולא היה חשוד במעשים. בלי קשר אליו. לא מספיק להיקרא איש חסד חייבים לשאול למקור פרנסתו של העסקן, אחרת, לא ניתן לתהות על קנקנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2022 22:33 לינק ישיר 

לךתדע, מה אכפת לך מאיפה הוא התפרנס? לא נראה שהוא התפרנס ממעשי חסד שבהם הוא נחשד, אחרי הכל אינו במצב של "כל *** שנשכרת בשניים שוכרתו בשמונה"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2022 23:16 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
לךתדע, מה אכפת לך מאיפה הוא התפרנס? לא נראה שהוא התפרנס ממעשי חסד שבהם הוא נחשד, אחרי הכל אינו במצב של "כל *** שנשכרת בשניים שוכרתו בשמונה"...
בשונה מעסקן שעובד לפרנסתו והעסקנות אינה האמצעי אלא המטרה. בניגוד אליו :זה שמתפרנס מהעסקנות יכול ויהיה אדם מושחת ורע מעללים משום שהוא אינו מתכוון לעזור לאיש, אצלו העסקנות היא אמצעי להתעשרות ולא משום היותו אדם רחמן ומוסרי. אזי גם במהלך מעשי " חסד" עלול הוא לפגוע בנזקקים משום שמלכתחילה הוא חושב על עצמו ולא על הנזקק: בעצם הוא מנצל את הנזקק לפרנסתו ואם אפשר הוא גם פוגע בו להנאתו ר"ל. כמובן שאין להכליל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2022 23:25 לינק ישיר 

אני יכול להבין את הלוגיקה שלך אבל אינני מסכים איתך. רוב העסקנים הרפואיים למיניהם, אינם עשירים או לפחות לא חיים כך. ובנוסף, הרבה אנשים שהתחילו עם רצון טוב נכשלו, אין אפוטרופוס לעריות (תשאל את הרב טל).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2022 23:48 לינק ישיר 

לעריות אין אפוטרופוס אבל יש לו עסקן שוב אין להכליל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2022 01:20 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

האיש עשה המון מעשי חסד ואני מכיר באופן אישי כמה מהם.
הוא תיווך המון בין תורמים לנזקקים ויכולים להעיד על כך הרבה שהיו מעורבים במקרים כאלה.

אם הוא כשל ועשה דברים אחרים אינני יודע, ומעדיף לא לנטות לכאן או לכאן על פי הרגשת בטן או סגנון אישי וכדו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2022 01:22 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

אולי באמת צריך להפסיק עם המושג "איש חסד" ולעבור יותר למודל של "ארגון חסד".
כשאדם אחד מרכז את הפעילות או אחראי לחלוקת הכסף זה נותן לו יותר כוח ולחץ על המסתייעים בו, לעומת זאת כשזה ארגון או עמותה אז לא נכנסים מניעים אישיים/זרים לעניין..

נשלח מהאנדרואיד שלי

בארגונים ועמותות לא חסרים סיפורים ולפעמים אפילו בצורה יותר מתוחכמת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איש החסד מביתר עלית נעצר לחקירה, מחר יובא להארכת מעצר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.