| נשלח ב-8/4/2022 12:22 |
|
| |
קדושי תל אביב
אני רואה כותרת באתר, "קגושי תל אביב", עם תמונות של שניים ששום חרדי לא היה מחפש להם זכות. אבל הקב"ה חשב שהם קדושים ובעולם הבא אין כל בריה יכולה לעמוד במחיצתם. ואם הקב"ה אוהב אנשים "רחוקים" כאלה ובוחר דווקא בהם, מה עלינו ללמוד מזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2022 12:39 |
|
| |
ברוח החג הבעל"ט אגיד: "כיון שניתנה רשות למשחית לחבל אינו מבחין בין צדיקים לרשעים"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2022 13:06 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | קדושי תל אביב
אני רואה כותרת באתר, "קגושי תל אביב", עם תמונות של שניים ששום חרדי לא היה מחפש להם זכות. אבל הקב"ה חשב שהם קדושים ובעולם הבא אין כל בריה יכולה לעמוד במחיצתם. ואם הקב"ה אוהב אנשים "רחוקים" כאלה ובוחר דווקא בהם, מה עלינו ללמוד מזה? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2022 14:31 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | אני רואה כותרת באתר, "קגושי תל אביב", עם תמונות של שניים ששום חרדי לא היה מחפש להם זכות. אבל הקב"ה חשב שהם קדושים ובעולם הבא אין כל בריה יכולה לעמוד במחיצתם. ואם הקב"ה אוהב אנשים "רחוקים" כאלה ובוחר דווקא בהם, מה עלינו ללמוד מזה? |
|
ידועה אימרה חסידית על צדיק שאמר "הלוואי ואוהב יהודי פשוט כמו שאוהב הקב"ה את היהודי הרשע הכי גדול".
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/04/2022 14:31:52
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2022 14:54 |
|
| |
ידועה גם הסיפור עם האדמו"ר שנסע עם עגלון, וכל הדרך קרא לו האדמו"ר 'צדיק שלי', בבקשה ממך 'צדיק', וכו'.. אמר לו העגלון, רבי אם אתה צדיק ואני צדיק - אז בא נשתדך! אמר לו האדמו"ר אמנם אתה צדיק, אבל אתה תשתדך עם צדיקים שכמותך ואני אשתדך עם צדיקים שכמוני.. ובסוד קדושים מי יעמוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2022 16:51 |
|
| |
"דע כי כאשר נהרג אדם מישראל ע"י גוי, אע"פ ש(הישראל)אינו צדיק, כיון שקיבל עונשו בזה שנהרג ללא משפט, מיד בא המלאך **** ולוקח נשמתו, ותיכף מעורר (את המלאך) **** לקראתו, ולוקח הנשמה מידו ומכניס בכתר שהוא ממונה עליה, וחוקק נשמתו ומה שאירע בה בפורפירא דמלכא (בגלימת המלך) ולעתיד לבוא יתלבש הקב"ה לבוש אדום זה וינקום נקמת דם עבדיו השפוך... (הרה"ק שומר אמונים מצטט את האריז"ל)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2022 16:54 |
|
| |
הם קדושים בכך שהם נרצחו על כך שהם יהודים, זה לא קשור אם הם גלשו באינטרנט או לא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2022 17:50 |
|
| |
עם מותו של ברק לופן, מספר הנרצחים בפיגוע בתל אביב עלה ל3.
מתחילת מארס: 14 נרצחים ולא פחות מ-26 פצועים ב12 פיגועי ירי, דקירה ודריסה
|
|
|
|
|