|
|
| נשלח ב-12/4/2022 07:48 |
|
| |
העיקר שמכרה הזהב לא יפסק.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 07:58 |
|
| |
הכי מעניין, זה התגובות בקבצת הווצאפ המשפחתית. הגברים מתרעמים על ה"הכשר" לעיתון הזה, והנשים לעומת זאת מתרגשות ורואות בזה עוד נדבך של קירוב (את יענקי וחבריו מאחורה הן מפספסות משום מה..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 08:21 |
|
| |
בזכותה השבוע לא תהיה תמונה פרוצה בעיתון!!
אלפי גברים שנכנסים לסופר לא יטמאו את העיניים בתמונה של דוגמנית לא לבושה...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 09:57 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | בזכותה השבוע לא תהיה תמונה פרוצה בעיתון!!
אלפי גברים שנכנסים לסופר לא יטמאו את העיניים בתמונה של דוגמנית לא לבושה... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 10:18 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ר איפה כתבתי שזה תמונת שער? (שלא לדבר על זה שגם מה שכתוב זה לא אני אלא מה שהיחצנים שלה כתבו).
ו
זו הכותרת שלך: "הרבנית לאה קולדצקי על שער העיתון"
|
|
האובססיה התינוקית שלך לריב פוגעת גם בחוש הראיה שלך. הכותרת תואמת לתוכן הציוץ של היחצנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 10:19 |
|
| |
וכרגיל כמו במקרים רבים אחרים, צמד הניקים הטרולים הדביקים - קלעפר&ולשרה בן, עם אותה אובססיה, אותה דביקות, אותה טרוליות.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 10:24 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | בזכותה השבוע לא תהיה תמונה פרוצה בעיתון!!
אלפי גברים שנכנסים לסופר לא יטמאו את העיניים בתמונה של דוגמנית לא לבושה... |
|
תמונתה של "היורשת" אינה מופעה בתמונת השער של העיתון הקדוש, היורשת כתובה בשער העיתון לצד תמונה של של איזו דוגמנית, ותחת ידיעה על זוג גברים מאוהבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 13:12 |
|
| |
"איש חשוב" אתה שומע אותי?! בעלי אומר שמובא בספרי חסידות כשהצדיקים "יורדים" לתקן בעלי עבירה הם מעלים נשמות של גרים משום שהם עצמם יורדים במדרגה. לגוף העניין: אין פסול בכתבה. מה כבר יכול לצאת מהכתבה? שאשה חילונית תבקש פגישה עם הרבנית ואז הרבנית תחזק אותה ותגיד לה לשמור על....נומר שהרבנית תליט"א תקבל מהגברת כמה שקלים-מה הפסול שבדבר?!. כמובן שרק בעיתון חילוני מסוגלים לתת כותרת "היורשת" לבת של שר התורה זצוק"ל. כי בעיניים חרדיות, יש בכותרת משום פגיעה באביה הגדול. כי ככל שידוע לנו היא לא למדה תורה ומה שאפיין אותו זה התורה שהוא למד. אגב מסופר שלאחר פטירתו של הרה"ק רבי מאירל מפרימישלאן זצוק"ל בתו החלה לקבל קהל.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 13:37 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | (1) בעלי אומר שמובא בספרי חסידות כשהצדיקים "יורדים" לתקן בעלי עבירה הם מעלים נשמות של גרים משום שהם עצמם יורדים במדרגה.
(2) אגב מסופר שלאחר פטירתו של הרה"ק רבי מאירל מפרימישלאן זצוק"ל בתו החלה לקבל קהל. |
|
חילקתי את ההערות לפי מספרים: (1) תמסרי לבעלך שימסור למחברי הספרים שהוא קורא, שבשער הגלגולים תחילת הקדמה לו משתמע הפוך, שככל שהצדיק גדול יותר כל הוא יכול לפעול הרבה יותר בכמות ובאיכות, ומדובר שם על משה וגבי עקיבא וכדו שלא ממש ירדו ממדרגתם... (על עיבורי הנשמה של משה יש אריכות רבה ובכל מקרה אף אחד לא אומר שהוא פחת מגדולתו). (2) בעיקרון אשתו של הבבא סאלי עדיין מקבלת קהל, אתה יכול ללכת אלעה עם בעלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 13:38 |
|
| |
הוא נותן ללךתדע שבתוכו לקרוא את זה ואחר כך הוא "נהיה גבר" וכותב כאן את הגיגיו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 13:44 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | הדיבוק
חילך לאורייתא, כי לפעמים כשאתה מערבב בין הדברים ומגייס את המקורות לטובת דברים פסולים והזויים, זה לא יוצא טוב. ובכלל התגובות שלך בנושא נכדיו וכלותיו של ר' חיים והמסתעף נראים לעיתים כתגובות של נפגעי כתות.
רק הבהרה קטנה, אף שברורה מאליה.
זה לא שהחילונים גילו את האור ואת היורשת הנכבדה, זה בעלי האינטרס והיחצנים והשופרות שדחפו את "היורשת" לחילונים, ובמקרה דנן דחפו אותה לעיתון הקדוש "לאשה". ולמען האמת אין מקום ראוי מעיתון זה בשביל לשווק את מכונת היחצנות, הכסף, ותעשיית העבודה זרה הזו.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 12/04/2022 01:50:44 |
|
כתבת הרבה דמגוגיות ולא הסברת למה המקור שהבאתי לא מבהיר את חשיבות העניין. לגבי מה חושבים על התגובות, בא נאמר שהרבה חושבים עליך שאתה נפגע-כת. לגבי הטיעון שהיחצנים והיחצנים, אתה כל הזמן אומר את זה ואני באמת לא מבין, אתה קשור לאותה תנועה של רבי לוי יצחק? למה לך ישר ללכת על קונספירציות, יתכן שהחילונים מאוד נהנים מהמידע הזה והרבנית הנל אישה צדיקה ונעימת הליכות וקוראות לאשה נשמחנה להכיר אותה (אני לא מכיר, אבל על אמא שלה זה היה מאוד נכון והגיוני). אני יודע שתענה לי שברור שזה יחצנות ותביא מספר דוגמות דומות, אז כבר אני עונה לך - ערבך ערבא צריך, אולי אף אחד מהם לא יחצנות וכולם פשוט נהנים ממאור תורתו של רבינו הגרח"ק? (אם היו מצטופפים אצלו ואצל אשתו אלפי גברים ונשים בכל יום, אז יש סיכוי קטן שהוא מעניין מישהו, לא ככה?!)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 13:45 |
|
| |
[quote]בזכותה השבוע לא תהיה תמונה פרוצה בעיתון!!
אלפי גברים שנכנסים לסופר לא יטמאו את העיניים בתמונה של דוגמנית לא לבושה...
תמונתה של "היורשת" אינה מופעה בתמונת השער של העיתון הקדוש, היורשת כתובה בשער העיתון לצד תמונה של של איזו דוגמנית, ותחת ידיעה על זוג גברים מאוהבים.
[/quote
לפחות "לאשה" אתה לומד בעיון...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 14:44 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | ר איפה כתבתי שזה תמונת שער? (שלא לדבר על זה שגם מה שכתוב זה לא אני אלא מה שהיחצנים שלה כתבו).
ו
זו הכותרת שלך: "הרבנית לאה קולדצקי על שער העיתון"
האובססיה התינוקית שלך לריב פוגעת גם בחוש הראיה שלך. הכותרת תואמת לתוכן הציוץ של היחצנים. |
|
מילא אם היית מעתיק בקופי אנד פייסט, אבל כתבת את זה, במילים שלך. יתכן שלא התכוונת אבל לא יתכן שתשחק תמים ותכתוב "היכן כתבתי"... משל למה הדבר דומה, שאצטט את דברי הכותבים "נוירולוג טרול אובסססיבי" ואגיד שאני לא חושב כך אלא רק ציטטתי....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 14:55 |
|
| |
ימות המשיח הליטאים יכולים לשיר "לכשיפיצו מעיינותיך חוצה" ועוד בשבוע שחל בו יום ההולדת ה120 של הרבי נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 12/04/2022 15:39:24
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2022 16:32 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | וכרגיל כמו במקרים רבים אחרים, צמד הניקים הטרולים הדביקים - קלעפר&ולשרה בן, עם אותה אובססיה, אותה דביקות, אותה טרוליות.
|
|
זה לא יפה, אני דווקא מעריך את מה שאתה עושה עבור הציבור החרדי, אתה נובר יום ולילה בעיתונים ואתרים חילונים ומעתיק לפה כתבות שאתה חושב שהם מעניינות את הציבור החרדי.
|
|
|
|
|