בית פורומים בחדרי חרדים

קידוש ה'. "היורשת" הרבנית לאה קולדצקי על שער העיתון "לאשה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2022 14:29 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
נוירולוג, אתה לא באמת מצפה שננהל ויכוח שבו אנחנו פעם אחר פעם מסבירים, מנמקים, דנים ומלבנים, וכל מה שאתה עושה זה זורק "הזויים", "מצוקה", "פתיים", "באת לריב", "הטרלות" ועוד המון מילים שלא מובילות לשום מקום. כשתביא הוכחה לטיעונים יהיה מה לדבר, וגם אז נצפה שתכבד את התגובות ותענה רציונלית. (ואם שאלת, אז כן, בלאשה יש כתבות בנושאי דת ורבנים משתפים פעולה בשמחה למען הפצת היהדות. אני זוכר בפירוש רב חשוב מקהילות ג"ס שסיפר לי שביקשו ממנו עזרה במידע הלכתי והוא סייע להם.)

הדיבוק
אמנם אני חלוק עליך ועל דעותיך בהרבה מן המקרים, אבל לפחות אתה עוד מנמק (גם אם לפעמים בצורה מעוותת). לא ברור לי מדוע דחפת את עצמך בכוח למועדון המפוקפק של הטרול הדביק והטרחן  קלעפר@ולשרה בן שכל תרומתם באשכול מסתכמת בהטרלות וטרחנות מאוסה, ובפירוש רק במטרה לריב ולהטריל. זה טבעם, ולא מהיום.

ושוב אחזור, בפעם השלישית כמדומני, אתה באמת חושב שמערכת עיתון לאישה בחרו לעשות כתבה על הרבנית "היורשת" , וחיפשו מי יכול לספק להם מידע אותנטי עליה וכך הגיעו לשופר והיחצן (שמכונה גם "איש התקשורת") ישראל כהן והיחצן השני אבי בלומנטל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 15:58 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
נוירולוג, אתה לא באמת מצפה שננהל ויכוח שבו אנחנו פעם אחר פעם מסבירים, מנמקים, דנים ומלבנים, וכל מה שאתה עושה זה זורק "הזויים", "מצוקה", "פתיים", "באת לריב", "הטרלות" ועוד המון מילים שלא מובילות לשום מקום. כשתביא הוכחה לטיעונים יהיה מה לדבר, וגם אז נצפה שתכבד את התגובות ותענה רציונלית. (ואם שאלת, אז כן, בלאשה יש כתבות בנושאי דת ורבנים משתפים פעולה בשמחה למען הפצת היהדות. אני זוכר בפירוש רב חשוב מקהילות ג"ס שסיפר לי שביקשו ממנו עזרה במידע הלכתי והוא סייע להם.)

הדיבוק
אמנם אני חלוק עליך ועל דעותיך בהרבה מן המקרים, אבל לפחות אתה עוד מנמק (גם אם לפעמים בצורה מעוותת). לא ברור לי מדוע דחפת את עצמך בכוח למועדון המפוקפק של הטרול הדביק והטרחן  קלעפר@ולשרה בן שכל תרומתם באשכול מסתכמת בהטרלות וטרחנות מאוסה, ובפירוש רק במטרה לריב ולהטריל. זה טבעם, ולא מהיום.

ושוב אחזור, בפעם השלישית כמדומני, אתה באמת חושב שמערכת עיתון לאישה בחרו לעשות כתבה על הרבנית "היורשת" , וחיפשו מי יכול לספק להם מידע אותנטי עליה וכך הגיעו לשופר והיחצן (שמכונה גם "איש התקשורת") ישראל כהן והיחצן השני אבי בלומנטל?

שוטה הפורום החדש (הספרן יצא לפנסיה) מחלק ציונים לאחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 16:44 לינק ישיר 

אותם אלה שמקדמים כיום את הרבנית בעיתון לאשה, השמיצו את הרצי"ה זצ"ל שהעיז לעשות זאת. 
הנה לינק באתרו של אותו רשע ומתחזה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 19:13 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
(ואם שאלת, אז כן, בלאשה יש כתבות בנושאי דת ורבנים משתפים פעולה בשמחה למען הפצת היהדות. אני זוכר בפירוש רב חשוב מקהילות ג"ס שסיפר לי שביקשו ממנו עזרה במידע הלכתי והוא סייע להם.)

כן, וראה שכבר כתבתי והוכחתי את זה בהודעתי הקודמת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 19:17 לינק ישיר 

מאירקה99 כתב:
אותם אלה שמקדמים כיום את הרבנית בעיתון לאשה, השמיצו את הרצי"ה זצ"ל שהעיז לעשות זאת. 
הנה לינק באתרו של אותו רשע ומתחזה:

שאלה, אתה מגדיר את משפ' קנייבסקי יחד עם אברהם חזן באותה נשימה? יש לך הוכחה שמשפחת קנייבסקי אמרה משהו בהקשר של רבינו הרצי"ה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 19:21 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
(ואם שאלת, אז כן, בלאשה יש כתבות בנושאי דת ורבנים משתפים פעולה בשמחה למען הפצת היהדות. אני זוכר בפירוש רב חשוב מקהילות ג"ס שסיפר לי שביקשו ממנו עזרה במידע הלכתי והוא סייע להם.)

ושוב אחזור, בפעם השלישית כמדומני, אתה באמת חושב שמערכת עיתון לאישה בחרו לעשות כתבה על הרבנית "היורשת" , וחיפשו מי יכול לספק להם מידע אותנטי עליה וכך הגיעו לשופר והיחצן (שמכונה גם "איש התקשורת") ישראל כהן והיחצן השני אבי בלומנטל? כן, וראה שכבר כתבתי והוכחתי את זה בהודעתי הקודמת

"הוכחת"?
איך בדיוק הוכחת שהכתבה על היורשת היא פרי יוזמה של מערכת העיתון לאשה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 19:29 לינק ישיר 

אני לא מרכיש צורך להוכיח משהו לפני שיש לי שאלות. בעיניי סביר והגיוני מאוד שפטירתו של האי גאון הכתה גלים ומערכת לאשה בחרה לעשות כתבה על בתט, שמנהלת חצר באופן קצת מפתיע במגזר הליטאי (למרות שהיא רק יורשת של אמה). זה שהם נוהגים כך אני יודע, זה שהציבור החרדי עשוי לשתף עם זה פעולה אני יודע; אני לא רואה סיבה לחפש שאלות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 19:37 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
אני לא מרכיש צורך להוכיח משהו לפני שיש לי שאלות. בעיניי סביר והגיוני מאוד שפטירתו של האי גאון הכתה גלים ומערכת לאשה בחרה לעשות כתבה על בתט, שמנהלת חצר באופן קצת מפתיע במגזר הליטאי (למרות שהיא רק יורשת של אמה). זה שהם נוהגים כך אני יודע, זה שהציבור החרדי עשוי לשתף עם זה פעולה אני יודע; אני לא רואה סיבה לחפש שאלות

טוב לדעת שמשאלות לב וסברות כרס נקראות "הוכחה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 21:22 לינק ישיר 

הוא מניח הנחה וכדי לפרוך אותה אתה צריך להביא הוכחות...גאונות ממש....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 21:41 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
הוא מניח הנחה וכדי לפרוך אותה אתה צריך להביא הוכחות...גאונות ממש....

חדל לקרצץ

אני מבין שאתה מרגיש שאינך יכול שלא להגיב גם אם התגובות שלך מטופשות וחסרות קשר.

הוא כתב במפורש שהוא "הוכיח".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 22:06 לינק ישיר 
קלעפער

הדיבוק כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 22:39 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

אתה חופר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2022 23:37 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
רציתי לכתוב, משעשע, אבל זה בעיקר עצוב, עצוב מה שנהיה מהחרדים בכלל, ומהליטאים בפרט.

גם האכסניה שבחרו בה השופרות והיחצנים, העיתון "לאשה". (ואולי במחשבה שניה אין מקום מתאים יותר מתאים מזה)
גם התוכן, "היורשת", ובכלל כל תעשיית הכפירה והעבודה זרה הזו, תעשיית היחצנות הזו, הביזנס, הכסף, וכו'.

פותח האשכול שנוהג להפיץ שקרים החליט שהשופרות והיחצנים של הרבנית פנו לעיתון לאישה ולא להיפך,  ואוי ואבוי למי שיעיז לחלוק על  דעתו של  ממלא מקומו של הספרן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2022 03:52 לינק ישיר 

"הוכחתי, שזה אפשרי, וממילא אין לי שאלות". כה פשוט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2022 11:11 לינק ישיר 

קלעפ, אשריך על הסבלנות. לפעמים עדיף "שאינו יודע לשאול"....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קידוש ה'. "היורשת" הרבנית לאה קולדצקי על שער העיתון "לאשה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.