|
|
| נשלח ב-13/4/2022 15:14 |
|
| |
תמליצו לי על עיתון לפסח הבעל"ט
ראיתי ערימות ענק של משפחה, בקהילה, הדרך, המודיע, יתד המבשר ועוד ועוד
אני לא רוצה לדפדף בלי סוף פרסומות (מילא טם העיתון היה במחיר מסובסך...)
מה תמליצו?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 15:46 |
|
| |
נוירולוג ממליץ על עיתון לאישה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 19:18 |
|
| |
יש את השבוע בירושלים ומרכז העניינים שזה בחינם. כמדומני שקשה למצוא עיתון מעניין. תבדוק בכותרות אולי. עיתון משפחה נחשב הכי מעניין והכי איכותי. תקרע את הפרסומות בהתחלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 19:24 |
|
| |
למה התחושה שלי שבעיתונות בשפה האנגלית הרמה הכללית היא הרבה יותר גבוהה ואיכותית מהעיתונות בשפה העברית? אפילו משפחה באנגלית הרבה יותר מושקע ממשפחה בעברית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 19:40 |
|
| |
ממה שנראה לי מהפרסומות,
שעיתון 'משפחה' אמור להיות מעניין,
רק הרגיז אותי שהם ראיינו את המפכ"ל אלשיך,
שהוא להערכתי שנוא אצל רוב הדתיים בארץ ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 23:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2022 23:23 |
|
| |
בפעם הקודמת שקניתי את עיתוני הסוכות, ממש חרה לי ש60 אחוז בערך זה פרסומות, אם לא יותר. עם כל הכבוד, גם לשלם 40 שקלים על עיתון וגם לקבל ים של פרסומות? הכתבות עצמם היו חלקם נחמדות וחלקם תת רמה או לעוסות וממוחזרות. אז מה אתם מציעים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2022 00:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2022 01:16 |
|
| |
hhaavv
| עובר_ושב כתב: |  | בפעם הקודמת שקניתי את עיתוני הסוכות, ממש חרה לי ש60 אחוז בערך זה פרסומות, אם לא יותר. עם כל הכבוד, גם לשלם 40 שקלים על עיתון וגם לקבל ים של פרסומות? הכתבות עצמם היו חלקם נחמדות וחלקם תת רמה או לעוסות וממוחזרות. אז מה אתם מציעים?
|
|
אפשר בהחלט לוותר על פרסומות, אבל אז כל עיתון יעלה 100 ש"ח. אז מה אתה מציע?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2022 02:30 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  | בפעם הקודמת שקניתי את עיתוני הסוכות, ממש חרה לי ש60 אחוז בערך זה פרסומות, אם לא יותר. עם כל הכבוד, גם לשלם 40 שקלים על עיתון וגם לקבל ים של פרסומות? הכתבות עצמם היו חלקם נחמדות וחלקם תת רמה או לעוסות וממוחזרות. אז מה אתם מציעים? נשלח מהאנדרואיד שלי |
| הלוואי 60%.. עמודי פרסומת זה 60% אבל מה עם הכתבות יחצ הממומנות? מהרגשה שלי בחגים האחרונים לפחות 90% מהכתבות זה פרסומת
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2022 06:26 |
|
| |
וואי כבר הספקתי לשכוח כתבות יחצ זה יותר מעצבן. אתה מתחיל לקרוא ותוך כדי אתה מבין שעבדו עליך כבר עדיף פרסומת רגילה שאתה במילא מדלג וזהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|