|
|
| נשלח ב-1/6/2022 00:12 |
|
| |
התבלבלתי לגמרי.
עד כמה שידוע לי, למרן בנו יחידו וחביבו גאב"ד לדרמן והמקומות הקדושים הרי כן קוראים ר' שאול!
ויש ליישב דבהא שלבנו חביבו ויחידו דיליה! קוראים ר' יעקב, סגי לתקן ענין הר' שאול, וסוד גדול יש בדבר.
ויש לשדות ביה נרגא , דהלא לבן דודו המתחרה קוראים ר' אריה, וממילא אין לר' שאול שום מעלה על אחיו בכך שלבנו קוראים ר' יעקב!
תוקן על ידי פצקו ב- 01/06/2022 00:15:50
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 00:17 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | התבלבלתי לגמרי.
עד כמה שידוע לי, למרן בנו יחידו וחביבו גאב"ד לדרמן והמקומות הקדושים הרי כן קוראים ר' שאול!
ויש ליישב דבהא שלבנו חביבו ויחידו דיליה! קוראים ר' יעקב, סגי לתקן ענין הר' שאול, וסוד גדול יש בדבר.
תוקן על ידי פצקו ב- 01/06/2022 00:13:23 |
|
פספסתי משהו? "המקומות הקדושים"?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 08:20 |
|
| |
המקומות הקדושים - מניח שכוונתו לחדר הקדוש שמתקיימים שם תפילות...
אבל למה הורדת את הקטע היפה על יעקב אריה???
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 08:22 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | טוב נוירולוג יש גבול גם לנבזות שלך.
אי אפשר ליחצ"ן במקביל את שיע ואת שאקי. זה לא לעניין. אפילו בנט לא עושה כזה דבר.
איך אמר בשעתו הרב שך לר' שלמה זלמן (על הצעתו שיגיע במקביל לכינוסי אגו"י ודגה"ת) "זה לא שבע ברכות"
מה??????
על מה יצא הזעם והקצף? יש לך בעיה עם כך שיש כמה ממשיכים?
|
| הוא פשוט לעג לזה שאתה מייחצן את שניהם יחד באותו אשכול, כאשר הם מסוכסכים עד העצם.
אמנם יש ללמד זכות, שאם ששלמה ושייע עשו שלום ביניהם. אחרי עשרות שנות נתק מוחלט. אפשר כבר כעת להביא את שייע ושאקי באותו אשכול.
(אותי אישית שלשתם יחד מעניינים כמו שפינטו מעניין אותי)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 14:17 |
|
| |
אני "מייחצן" את שניהם  יש את זה ביותר מגוחך?
ובכלל אני מסרב להאמין להכפשה הזו כאילו בניו, ממשיכו דרכו של רבן של כל בני הגולה מרן שר התורה זצ"ל מסוכסכים ורבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 14:27 |
|
| |
כמו שאתה מייחצן את פינטו. בלעדיך לא הייתי יודע על קיומו בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 14:34 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | כמו שאתה מייחצן את פינטו. בלעדיך לא הייתי יודע על קיומו בכלל. |
|
שמח לשמוע שאני מזכה את הרבים לדעת שלא אלמן ישראל, ושגם אחרי פטירתו של מרן שר התורה ציבור הסלבס ושות' לא נותר יתום ויש כתובת לצילומים עם הממשיכים.
|
|
|
|
|