ינון מגל
משפחתו של בנט: אנחנו מבקשים להודיע שהוא סובל מדמנציה ולא תמיד מודע לדברים שהבטיח בבחירות
בנימין נתניהו
מצער שגם היום עדיין נשמעות אמירות מקוממות של בוז וזלזול מתנשא נגד חלק עצום מעם ישראל. לאמירות האלה אין מקום בתוכנו. כול ישראל אחים.
ינון מגל
משפחתו של גרוניך בהודעה: מבקשים להתחשב במצבו, הוא אשכנזי
ינון מגל
גורמים בפסטיבל: גם הקהל שמחא כפיים סובל מדמנציה
יום טוב סמיה (אלןף במיל)
במדינה עם עם חזק ומאוחד, הקהל היה קם ויוצא מההופעה של גרוניך ומשאיר אותו לשיר לבד, אמ"י היו מעיפים אותו מהארגון וכלי התקשורת מפסיקים להשמיעו. ואל תבלבלו לי את המוח עם דמוקרטיה וחופש הביטוי. זו גזענות- נקודה!
ד"ר אבישי בן חיים
מה אנחנו לומדים מהדברים החריפים של דרעי נגד גרוניך: "גרוניך, לא סולחים לך על פגיעה הקשה בציבור ענק. אין סליחה ואין מחילה על דיבורים גזעניים כאלה"? שבמקום 5 דקות, ייקח לדרעי 10 דקות לסלוח לו.... ישראל השנייה סלחנית, פייסנית מחבקת, סופגת וחולמת על אחדות ישראל. נותן לדרעי 10 דקות.
עוד ממנו
גרוניך גרוניך. לא הודיעו לו שהגזענים האנטי מזרחים היום כבר לא אומרים ״צ׳חצ׳חים״ אלא ״ביביסטים״.
שלי יחימוביץ
נגיד שזמר לבן בארה״ב, בהופעה לפני קהל דמוקרטי ברובו, היה מביע שמחה שיש רק לבנים בקהל, ואיזה כיף שאין ניגר אחד - הוא היה מגורש בבושת פנים. אצלנו - נקרעים מצחוק, ואף אחד לא קם. אתם לא ארץ ישראל היפה, כמו שאתם מחשיבים את עצמכם, הקהל של פסטיבל עין גב. אתם ישראל המכוערת.
מני אסייג
סתם שתדעו שבגלל אנשים שחושבים כמו שלמה גרוניך התגרשתי מהתעשיה שמשופעת בגרוניכים בדרגות גזענות שונות, שעולות ויורדות בהתאם לאינטרס האישי. נוצר לי ואקום זמן שאת כולו מילאתי בתורה תורה ותורה! מועדים לשמחה יהודים ועם ישראל חי
הסופרת וחברת הכנסת גלית דיסטל אטבריאן
הרגע שמעתי על גרוניך. די נו, אין לי כוח, איני יכולה עוד. אני חושבת שישראל היא מדינה גזענית. אני חושבת שישראל היא המדינה הכי גזענית בעולם. תראו לי עוד מקום בו כלכך הרבה אנשים (כולל כוכבי האליטה) חושבים שחצי מהעם שלהם נחות. פשוט נחות.
עוד ממנה
גרוניך אמר את מה שאמר מאותה סיבה שבגללה פיטרו את ברדוגו, שנתניהו נתפר, שקוטלר מקבל פרס ישראל, שהאחים המוסלמים עדיפים על פני על האחים המסורתיים, שבתאגיד אין ייצוג לתומכי ליכוד,שחיות הבהירה שהיא שותה עראק, שאסור לאמסלם לדבר עם הידיים, שנוער מזרחי לא מתקבל ל8200.
יואב גלנט
בושה