הגרוע ביותר- הוא זה שמארח את ליברמן שעודד חילול שבת ואכילת דבר-אחר וכותב עמו ספר תורה...ומכריז בקול גדול: שחסידים ואנשי מעשה שישמעו לקול רבותיהם הם בכלל "משנאי ה' ר"ל.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/04/2022 23:01:53
נשלח ב-30/4/2022 23:06
דייייייייייייייי! תסתמו סוף סוף את הג'ורה לנבלה הסרוחה!!!!!!
נשלח ב-30/4/2022 23:32
לךתדע1 כתב:
שחסידים ואנשי מעשה שישמעו לקול רבותיהם הם בכלל "משנאי ה' ר"ל.
אני שואל אותך כבר 100 הודעות למה נראה לך שהם חסידים ואנשי מעשה? אם מדובר בסוטים שרבותיהם הם אילי נדלן, הרי אתה מבין שהמעשים שלהם והחסידות שלהם למליונרים לא סותרת את היותם משנאי השם, נכון?? ומתי תפנים שליברמן הוא יהודי חלק אלוק ממעל, בדיוק כמו עופר ברקוביץ
נשלח ב-30/4/2022 23:33
hhaavv כתב:
זה בדיוק מה שאמר הרב קנייבסקי, לא? אני מאמין ש2/3 מהציבור (6-3) יעשה את זה
נשלח ב-30/4/2022 23:35
אתם קולטים מה שהטרולים עשו מהפורום?
במקום שיתנהל פה וויכוח לוהט ויצרי בין אבישי שיסביר למה שאקי צודק לאחרים שיסבירו למה שיע צודק.
מתנהל פה ויכוח עקר ומפגר - מישהו מבין בכלל על מה?
נשלח ב-30/4/2022 23:43
hhaavv כתב:
אל תזלזל ב"נבלות" לקחו את ר' חיים עד לחיפה כדי לתמוך בנבלה ואף להכריז בשמו: שחסידים יראים ושלמים הם ממשנאי ה' .במידה ולא יצביעו עבורה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/04/2022 23:43:50
נשלח ב-1/5/2022 00:08
הדיבוק כתב:
מצוין, אז תשתף בנושא הזה באשעול הרלוונטי. יכול להיות שאם הרב מרדכי אלטר היה כנה כמוך ומתחתן עם גבר, הוא לא היה צריך לבגוד.
לךתדע טוען שהוא התחתן עם גבר..
נשלח ב-1/5/2022 00:20
פצקו כתב:
במקום שיתנהל פה וויכוח לוהט ויצרי בין אבישי שיסביר למה שאקי צודק לאחרים שיסבירו למה שיע צודק.
אתה דפוק לגמרי??
קיבלתי הודעה בתיבה האישית שהזכרת אותי בהקשר הזה. שאקי מעניין אותי כמו פינטו. פחות מהינוקא (שלמרבה תדהמתי החל להופיע על לוחות המודעות)
ולא אמור להיות כאן שום וויכוח לוהט בנושא מאבקי ירושה בין אנשים פרטיים אנשים שלא יתנו לי אחוזים מהירושה שלהם. זה שהם היו פעם פעם אישי ציבור, לא הופך את הסיפור שלהם למעניין. בהתאמה, אין לי מושג מי צודק, וגם לא מעניין אותי.
אם להתווכח על נכדים של רבנים, דוד שפירא הוא האיש. הוא חזר להנהגה. הוציא את הגראי"ל מקברו, וחזר לחגיגות.
אתה מוזמן לכתוב את דעתך בנושא הלוהט והייצרי.
נשלח ב-1/5/2022 01:04
לךתדע1 כתב:
דייייייייייייייי! תסתמו סוף סוף את הג'ורה לנבלה הסרוחה!!!!!!אל תזלזל ב"נבלות" לקחו את ר' חיים עד לחיפה כדי לתמוך בנבלה ואף להכריז בשמו: שחסידים יראים ושלמים הם ממשנאי ה' .במידה ולא יצביעו עבורה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/04/2022 23:43:50
עניתי לך על זה, תוכיח לי שהם יראים ושלמים ואז אנסה להסביר לך שהם משנאי השם...
נשלח ב-1/5/2022 01:08
פצקו כתב:
תורה על התזכורת של האלטר אגו. לפי הכותרת והכתבה די ברור שיקשה לדעת מי צודק, ומטרת הבאת הדברים הייתה לתקוף את שני הצדדים על היותם מגועלים בתאוות הממון. אז הנה מתקיים כאן ויכוח יצרי על השאלה אם זה שאולי הם מגועלים בתאוות הממון, אומר מדהו על הנהגתו של אביהם של ישראל זצוק"ל. וכן, כמו שכתבתי שם, הפורום הוא הרבה תעסוקה משעשעת בעיתות הפנאי (כפי שכתבתי בדיון המדובר, חבל באמת שאין כאן דיונים חשובים שמתאימים לאנשים עסוקים, וזה מראה מה תפקידו של הפורום כעת. אבל גם התפקיד הזה לא רע, לדעתי).
נשלח ב-1/5/2022 01:10
avishai323 כתב:
הינוקא (שלמרבה תדהמתי החל להופיע על לוחות המודעות)
סתם סקרנות- למה זה הדהים אותך?
נשלח ב-2/5/2022 18:27
hhaavv כתב:
אתה אולי מתכוון לזה שכתב באשכול דנן על אדמו"ר חשוב ומנהיג קהילה גדולה "גביר עילג"?
נשלח ב-2/5/2022 22:33
אם יש עניין לכבד אדם רק בגלל שהוא אדמו"ר חשוב ומנהיג קהילה. באותה מידה חייבים לכבד גם את יענקי.
יענקי לא פחות חשוב מכל יעקב אחר
נשלח ב-2/5/2022 22:45
avishai323 כתב:
אם יש עניין לכבד אדם רק בגלל שהוא אדמו"ר חשוב ומנהיג קהילה. באותה מידה חייבים לכבד גם את יענקי.
יענקי לא פחות חשוב מכל יעקב אחר
אתה תכבד את יענקי ואנחנו נכבד רבנים ואדמו"רים וניזהר בגחלתן.
זה מה שיפה (או יותר נכון, לא יפה) בפורום, שכל פישר קטן יכול להתבטא איך שבא לו ולכנות את האדמו"ר שנמנה על המחנה הפוליטי היריב שלו "סטאלין" - "גביר עילג" ועוד.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 02/05/2022 23:02:01
נשלח ב-3/5/2022 15:49
באמת נכון כל פישר יכול לבזות את יענקי למרות שהוא נכד של רב גדול. גם את יענקי, וגם את יעקב.
בשביל לבקש שיכבדו מישהו, ממש לא רלוונטי אם יש לו קהל מעריצים/עבדים/חסידים. בשביל לזכות לכבוד, צריך להיות תלמיד חכם.
אם אתה רואה שמבזים תלמיד חכם, צריך באמת למחות על כך.