בית פורומים בחדרי חרדים

יש תאריך: מה31.7 כל אדם יוכל לנייד את המספר שלו גם אם הוא בקומה הכשרה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2022 13:36 לינק ישיר 

אני גם חושב כמוך, ולכן לקחתי את הילד שלי לטייל ברחובות תל אביב שיצליח לבחור, מתוך נועם ומתיקות, אממה נתקלתי בגמרא, יצר קטן ותינוק, תהא שמאל דוחה וימין מקרבת, איך עושים שמאל ליצר ? איך עושים שמאל לקטן ? ובעיקר איך עושים שמאל לבחירה שלנו, קל מאוד לצעוק תנו בחירה לציבור (ובינינו יש בחירה כי מי שרוצה לקנות אייפון כשר עם הכשר לעבודה וכדומה יכול לעשות את זה בכייף) אבל הציבור בכללותו אפילו החילוני נחשבים קטנים עם הזוהמא שיש באינטרנט, לולא הרבנים והצדיקים שעוזרים לך ולי, ולעם ישראל, מי יודע לאן היינו מגיעים.........אין יותר דרכי נועם מדרך התורה, וברור לי שאת דרך התורה לא הנדל מכתיב, וגם לא ביבי וגם לא גפני, יש רבנים ורק הם מתווים, אז נכון לכולנו קשה לשמוע להם תמיד, אבל לפחות אל תלחם בהם, תרכין ראש ותרבה אהבה סביבך, במקום לצעוק "שנהיה דרכי נועם לחילונים תהיה קודם דרכי נועם לשכנים שלך לחרדים שהם אלה שסביבך" ואחר כך תחפש להביא יהדות ונועם לכל בעולם, סליחה שגלשתי לנימה אישית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 14:26 לינק ישיר 

אוקיי, ההנהגה החרדית רוצה משטר טוטליטרי שבו השליטים מחליטים לנתינים מה לעשות והנדל רוצה משטר דמוקרטי שבו האזרח מחליט במה לבחור.
למה להסתתר מאחורי דיבורים על ילדים וכדומה? תניח את הדברים על השולחן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 14:48 לינק ישיר 

התורה היא לא דמוקרטית, בתורה אין הפקרות יש כן משטר של בתי דין ורבנים על פי רצון ה' שברא אותך ואותי, לא מהיום אלא מימות משה רבינו, ועל זה אמרנו נעשה ונשמע והיא לא תהא מוחלפת. ואת זה אנחנו רוצים, כן כן כן. יועז נועז הנדל גס הרוח החצוף והטיפש הסרוח והשתלטן וכו' וכו' לא נבחר על ידינו לא ביקשנו את מנהיגותו ועריצותו בכח השליטה עלינו, לא בקלפי ולא בחיינו, בחרנו מרצון בפלא' כשר וחסום ומוכנים לשלם עליו מחיר מלא. כן, אלו הדברים על השלחן ברורים ומאירים למי שעדיין לא מבין או שעושה את עצמו יעני נאור ומתקדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 15:18 לינק ישיר 

אתה רוצה לבחור קצה, ואני אמשיך ללכת בדרך המלך, שהיא דרך האמצע, הרבה יותר הרגו חמסו ושדדו אנסו ורמסו אותם אלה שרוממות הדמוקרטיה בגרונם, כמו הגרמנים היוונים הרומאים ואפילו המצרים, מרבנים או צדיקים, ושלוחיהם,.....אז אתה מתפתה לדיבורים של פרך פה רך, ובסוף תשלם על זה באבואבוה, ואני בוחר בדרך המלך דרך השם, ואין הכוונה בוחר שאינני חוטא, אלא בוחר ומאמין שזאת הדרך הנכונה, וככזו כשתגיע לידי השאלה במה לבחור, אבחר תמיד ברבנים ולא במחללי התורה.........ואתה אולי יכול ללעוג שאני משתמש במשל הילדים, אבל מה לעשות שזו האמת, כולנו ילדים מול התורה מצד אחד ומול יצר הרע מצד שני......

A_Smithee כתב:
אוקיי, ההנהגה החרדית רוצה משטר טוטליטרי שבו השליטים מחליטים לנתינים מה לעשות והנדל רוצה משטר דמוקרטי שבו האזרח מחליט במה לבחור.
למה להסתתר מאחורי דיבורים על ילדים וכדומה? תניח את הדברים על השולחן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 15:36 לינק ישיר 

ראשית הערה צדדית - הגרמנים, הרומאים והמצרים לא ידועים ככאלו שרוממות הדמוקרטיה היו בפיהם, ואפילו לגבי היוונים זה היה משטר אחד מרבים שהיה שם בזמן מסוים (הממלכות היווניות שאותם הכירו היהודים היו רחוקות מדמוקרטיה)
שנית, לא השמעתי כל ביקורת, לא אמרתי מה אני מעדיף או מה צריך להעדיף. הערתי שהגישה שאתה מציע היא טוטליטרית - קבוצת מנהיגים תקבע לכל האוכלוסיה את התנהגותה והכי חשוב את המידע שהיא יכולה לקבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 16:00 לינק ישיר 

ברור שבסוף כולם היו דיקטוטרים ועריצים, אבל לפני זה שכנעו את העם במילים יפות, ולא אאריך בדברים ידועים לאוהבי החתולים ומלקקי הכלבים,....מה שכן תהיה בטוח דבר אחד שאיתו התחלתי לכתוב באשכול זה, אף אחד לא יאהב אותך יותר בהיותך דמוקרט ואף אחד לא ישנא אותך יותר בהיותך בוחר בדרך התורה אלא תמיד ישנאו אותך, ויחפשו להפוך אותך למה שאתה לא, ואחר כך ילעגו עליך שאתה נטול חוט שדרה וחסר ערכים וחסר בטחון, זה תפקידו של השטן לפתות לקטרג ולתלות,,,,,,,,,תמיד תבחר קודם כל באנשים שקרובים אליך, אל תחשוב שהטוב נמצא יותר ברחוקים ממך אין מצב.........החילונים כולם כולם כולם בגדר תינוקות שנשבו ועמי ארצות ושונאים אותך ואותי יותר משנאת גוים לישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 16:16 לינק ישיר 

1. לא בטוח שהתיאור ההיסטורי לגבי התפתחות המשטרים מדויק, אבל זה לא נוגע לעניינינו
2. מה זה קשור למה שכתבתי? אני הערתי שמה שאתה דוגל בו זה משטר טוטליטרי, זה לא קשור לשאלה אם זה טוב או רע, אם יאהבו אותנו או לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 16:23 לינק ישיר 

דברי כתב:

התורה היא לא דמוקרטית, בתורה אין הפקרות יש כן משטר של בתי דין ורבנים על פי רצון ה' שברא אותך ואותי, לא מהיום אלא מימות משה רבינו, ועל זה אמרנו נעשה ונשמע והיא לא תהא מוחלפת. ואת זה אנחנו רוצים, כן כן כן. יועז נועז הנדל גס הרוח החצוף והטיפש הסרוח והשתלטן וכו' וכו' לא נבחר על ידינו לא ביקשנו את מנהיגותו ועריצותו בכח השליטה עלינו, לא בקלפי ולא בחיינו, בחרנו מרצון בפלא' כשר וחסום ומוכנים לשלם עליו מחיר מלא. כן, אלו הדברים על השלחן ברורים ומאירים למי שעדיין לא מבין או שעושה את עצמו יעני נאור ומתקדם.

אתה מדבר בלשון רבים אנחנו ואנחנו ואנחנו.
טעות טעות גמורה בידך. דבר בלשון יחיד .דבר בשם עצמך. מי מינה אותך לדבר בשם רבים?
הנדל רוצה שכל אחד ידבר בשם עצמו ויבחר בשם עצמו .
לא רוצה שאתה תבחר בשבילי , שהעסקן יבחר בשבילי , שהרב יבחר בשבילי , שהח"כ הנכבד יבחר בשבילי .לא רוצה שיבחרו בשבילי .
רוצה לבחור לבד .לא צריך טובות ממישהו אחר שיבחר בשבילי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 16:29 לינק ישיר 

אתה מעוות את המגזר החרדי, או ששמא אתה גם רוצה להחליט לי איזה חינוך יקבל הבן שלי שלי שלי לא של הציבור.....מי מפריע לך לקנות טלפון לא כשר ולא מאושר אבל לשלוח את ילדיך למוסדות שמתירים את זה......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 19:05 לינק ישיר 

אני לא מדבר דווקא בשם עצמי .אבל אם שאלת אז חברי הכנסת שלוחי דציבורא יחסמו בגופם בנשמתם ובכל כל כוחם לבל יפתחו חס וחלילה מוסדות עם ליבה או עם קצת השכלה .אסור ואסור אוי ואבוי .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 19:37 לינק ישיר 

והאם אתה חושב ששלוחי הציבור לא היו מרויחים כסף יותר גדול אם היו פותחים את המוסדות ללימודי ליבה,

האם אתה באמת חושב שמה שמעניין את השלוחי דרבנן  זה רק כסף,

אז יתכן שכסף מעניין כל אדם וכל איש כי שונאי בצע לא נמצאו, ועדיין הם היו יכולים לעשות הרבה כסף אם היו לימודי ליבה, אם היתה מחשבתם על עצמם בלבד, ולא על הדורות הבאים אז מה איכפת להם שיהיו כעת לימודי ליבה. ???

אז לי התשובה ברורה שגם אם פעמים רבות השלוחי דרבנן שעסוקים בשליחות בתוך העולם הזה בתוך הסחי והמיאוס, וקורה שהם נופלים בתשוקת הממון, או בתשוקת החטאים, אבל עדיין הם כפופים לעקרונות שהרבנים שולחים אותם, והרבנים האלה הם שלוחים שלי ושלך, (אם בשם חרדי אתה נקרא)....

ומי שלדעתו הם לא שלוחים שלו, מה לו כי ילין, יעבור בבקשה את הכביש ממודיעין עילית למודיעין רבתי, מירושלים של מעלה, לירושלים של מטה, מבניט ברק לגבעתיים, וכו' ויתן לנו הבוחרים בשלוחינו לנהל את חיינו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2022 20:29 לינק ישיר 

כל דבר וכל נושא שמריח ריח של כפייה וכפייה לא הוגנת אני יוצא נגדה וכאן זה באמת נראה כפייה לא הוגנת .
כאשר התחילה הקומה הכשרה אכן היתה לה כוונה טובה למנוע אינטרנט פרוץ .
אלמלא אותה כוונה טובה לא היתה נהפכת למפלצת ענקית ,תמנון עצום רב זרועות שלוכד ותופס בזרועותיו כל מה שזז ובולע אל קרבו ייתכן ולא היינו מגיעים למצב הזה .
מראש היה צריך ללכת על מכשירים כשרים שכל אחד יקנה לעצמו ולבני ביתו מכשירים כשרים. קומה כשרה מתאימה לאירן ולצפון קוריאה אולי לרוסיה של פוטין.לא כאן במדינה דמוקרטית מתוקנת .עובדה שלחרדים באמריקה אין קומה כשרה כי יעיפו אותם מכל המדרגות אם יעזו וינסו לנהל לעצמם דיקטטורה קטנה ולא חוקית לעצמם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 02/05/2022 20:29:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2022 04:49 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2022 20:55 לינק ישיר 

אריה דרעי גייס את האופוזיציה כולה בדרישה חד משמעית להעביר את חוק הטלפונים הכשרים של משה ארבל בקריאה ראשונה. המטרה היא להגיע לבג״צ ולדרוש את הקפאת הרפורמה באמצעות צו ביניים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2022 22:39 לינק ישיר 

ומה קרה עם זה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יש תאריך: מה31.7 כל אדם יוכל לנייד את המספר שלו גם אם הוא בקומה הכשרה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.