|
|
| נשלח ב-28/7/2022 17:37 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  |
| גרשום כתב: |  | honeycooki
אמרת שקנית לילד שלך טלפון כשר, בידיעה שלא יוכל לנייד אותו ובכך את רגועה.
אז למה את כועסת כשמסבירים לך שגם ברפורמה הילד לא יוכל לנייד את הטלפון?
את בהחלט יכולה להמשיך להיות רגועה עם הטלפון שקנית לילד שלך, ואם בראשך מתרוצצות מחשבות על בורקסים או עוגת שכבות. תעשי איתם מה שבא לך. זה לא קשור לנושא.
|
| כי זו בדיחה גרועה. איך בדיוק נדרש אישור הורים? הילדים שלי חותמים על הצ'קים שלי, והבנק מכבד את זה, אז סלקום לא תכבד? אתם עושים צחוק מעצמכם בניסיון פאטתי להציג את עצמכם כחרדים, במקום להיות אמיצים ולהצהיר זה המספר שלי. |
|
השם ישמור !! הילדים שלך מזייפים את החתימה שלך ומגישים מסמכים בשמך במרמה ?? ונראה לך שמה שיעצור ילדים כאלו מלהציץ באינטרנט זה חסימת ניוד מהקומה הכשרה ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 17:40 |
|
| |
ואגב, אם כבר הולכים למחוזות רחוקים. אז גם היום, אפשר ללכת לסוחרים מסויימים, ותמורת תשלום קטן, הם יסדרו לך מספר מהקומה הכשרה על סמארטפון עם הודעות ואינטרנט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 19:14 |
|
| |
יו חשבתי שאני מתכתבת כאן עם אנשים ברמה
הילדים שלי מושלמים ומחונכים, תודה על הדאגה
כל כך מושלמים שהם חותמים על צ'קים שלי באישורי ולבקשתי
ואתם כל כך אנוכיים וכל כך מתביישים במספר הטלפון הרגיל שלכם, עד שלא חושבים לשניה עלינו כקהל וציבור.
לא כל הילדים מחונכים כמו הילדים שלי, חשבתם על זה?
קצת אחריות ציבורית.
אולי יעלה לכם עוד 20 או 40 שקל לחודש... אבל אתה רגוע שהילד לא מבלה בישיבה קטנה עם סמארטפון שחבר הביא.
ותפסיקו להיתפס לדוגמאות פליז. יש כאן עיקרון .
תודה
נ.ב. למי שפספס, חוזרת על הודעתי הקודמת:
הנה האמת. יש אנשים שרוצים לעשות את עצמם חרדים. להציג את עצמם כנשמעים לרבנים, ועד היום הם לא יכולים, מספר הטלפון שלהם מסגיר אותם. הנדל בא לעזור להם.
תוקן על ידי Honeycooki ב- 28/07/2022 19:15:21
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 19:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 20:03 |
|
| |
לצערי, צדקתי. בגצ דוחה את רפורמת הטלפונים הכשרים של הנדל לפחות עד 2023 https://t.me/c/1268264715/37558 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 20:29 |
|
| |
כרגע המצב החוקי שיש צו ביניים *שאינו מוגבל בזמן* שמקפיא את הרפורמה. כל עוד לא תהיה החלטה אחרת של בג"ץ, הרפורמה תישאר בהקפאה. הדיון הבא בבג"ץ צפוי בעוד כחצי שנה באזור פברואר 2023 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 20:42 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
לצערי, צדקתי.
בגצ דוחה את רפורמת הטלפונים הכשרים של הנדל לפחות עד 2023 https://t.me/c/1268264715/37558
|
|
הרשעים נצחו הערב. הכפיה תימשך למראית עין. בפועל, הציבור החרדי מתקדם בצעדי ענק למצב שבו לכולם יהיו סמארטפונים *פרוצים*. וכשהציבור יתרגל, המצב לא יחזור לקדמותו גם כשתבוטל ועדת המושחתים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 20:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 21:47 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
מנהיג צפון קוריאה שולח את ברכותיו . קורא לאמץ בארצו טלפונים של גור.
|
|
זה לא פעם ראשונה שאחנו רואים שיתוף פעולה של החונטה המשפטית עם הנהגת כת גור. גם בפוגרום שעשו כת גור, לא הוגשו שום כתבי אישום נגד הפורעים, וזאת למרות צילומים ממצלמות אבטחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2022 00:37 |
|
| |
| אליבא כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
לצערי, צדקתי.
בגצ דוחה את רפורמת הטלפונים הכשרים של הנדל לפחות עד 2023 https://t.me/c/1268264715/37558
|
|
הרשעים נצחו הערב. הכפיה תימשך למראית עין. בפועל, הציבור החרדי מתקדם בצעדי ענק למצב שבו לכולם יהיו סמארטפונים *פרוצים*. וכשהציבור יתרגל, המצב לא יחזור לקדמותו גם כשתבוטל ועדת המושחתים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הרשעים נצחו?!
האנוכיים וצרי האופק הפסידו...
והם בטח ינצחו ב 2023, שזה ממש עוד קצת, כי אנחנו בעולם השקר וניסים לא קורים בכל יום :(
כולי תקווה שעד אז יימצאו פתרונות, אולי האליטה החרדית ויראת השמים, תעבור לקומה חדשה, וכל המראים טלפיהם ואומרים כשר אני, יישארו עם הקומה הכשרה הנוכחית, לדיראון...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2022 19:05 |
|
| |
אם בארזים נפלה שלהבת לא יאומן איך בית המשפט הדרדר לשאול תחתיות ונתן לועדת התישקורת והרשע של גור נדלן לשלוט ולמרר את החיים של הציבור החרדי חבל מאוד שיוזמה נדחתה מקווה שהיוזמה תעבור עוד חצי שנה . רק לחשוב על עושק הגננות כחבר כנסת . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2022 22:04 |
|
| |
בית המשפח. לא התדרדר. הוא תמיד היה במקום נמוך ועלוב. גוף שלהוט להתערב ולהפריע למקבלי ההחלטות בלי לקחת על עצמו שום אחריות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2022 22:06 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
לצערי, צדקתי.
|
|
הרשעים נצחו הערב. הכפיה תימשך למראית עין. בפועל, הציבור החרדי מתקדם בצעדי ענק למצב שבו לכולם יהיו סמארטפונים *פרוצים*. וכשהציבור יתרגל, המצב לא יחזור לקדמותו גם כשתבוטל ועדת המושחתים. נשלח מהאנדרואיד שלי
הרשעים נצחו?!
האנוכיים וצרי האופק הפסידו...
והם בטח ינצחו ב 2023, שזה ממש עוד קצת, כי אנחנו בעולם השקר וניסים לא קורים בכל יום :(
כולי תקווה שעד אז יימצאו פתרונות, אולי האליטה החרדית ויראת השמים, תעבור לקומה חדשה, וכל המראים טלפיהם ואומרים כשר אני, יישארו עם הקומה הכשרה הנוכחית, לדיראון... |
|
לא מאמין שיישאר משהו מהרפורמה הזאת עד 2023. היא תושלך לפח.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2022 10:25 |
|
| |
ח"כ משה ארבל מש"ס אצל ספי עובדיה ויניר קוזין בגל"צ: "כבר יש נוסח לחוק לביטול רפורמת הכשרות של מתן כהנא, וזו תהיה דרישה בהסכמים הקואליציוניים. הרפורמה חד משמעית תבוטל עם כניסתנו לממשלה" *לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3Enh8uo* *זירה פוליטית* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2022 11:45 |
|
| |
על כגון זה אומר הפתגם האידי: כאפן די פיש פאר דער נעץ.
רוב הסיכויים שאחרי הבחירות לפיד ימשיך להיות ראש ממשלת המעבר ויועז הנדל ימשיך להיות שר התקשורת. ואולי גם אחרי הבחירות השישיות..
|
|
|
|
|