בית פורומים בחדרי חרדים

עד מתי כיכר השבת החילוני והציוני יהיה לנו לרועץ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2022 15:00 לינק ישיר 
עד מתי כיכר השבת החילוני והציוני יהיה לנו לרועץ???

אתר כיכר השבת מיום היווסדו שם לו למטרה להחדיר סממנים חילוניים בתוך הציבור החרדי
אם זה בתחילת דרכו על הגיוס לצבא שהפך ללשונית קבועה אצלם באתר
ואם זה בכל ׳חג׳ העצמאות ויום ירושלים ויום הזכרון הם מטיפים לאבל ולשמחה משל אלו חגי קודש שנכתבו ע״י חז״ל
״כל הפרטים והעדכונים אודות המטס ׳החגיגי׳״ וכו וכו
ומשכיחים מהדור הצעיר את העובדה הקשה שראשי המדינה שקבעו יום חג בימים אלו, הם אותם אנשים שהיו יכולים להציל מאות אלפי יהודים ממחנות ההשמדה של היטלר ובשביל אינטרסים וכסף גרמו למותם של יהודים רבים (ראה בהרחבה בספרו של מציל יהודי סלובקיה הרב וייסמנדל - מן המיצר), ולא זו אף זו היהודים שכבר עלו לארץ השכיחו מהם בכח את יהדותם, הרגו אותם רוחנית, ומחקו את כל יהדותם, וגם אלו שנוהתר בהם יראת שמים הכניסו ל׳כור ההיתוך הצבאי׳ ושם הכשילום בכל העבירות.
ורצו בכח לגייס את בנות ישראל הכשרות לצבא ואילולא שהחזון איש עמד בפרץ והוציא ע״כ גזירת יהרג ואל יעבור והציבור יצא בהמוניו למסור את נפשו על קידוש השם היו תוכניותיהם הזדוניות יוצאות לפועל 
ואת שני שליש (!) מילדי תימן ומאות אלפי ילדי עולים מתוניס מרוקו ועיראק העלימו תחת בצע כסף מעשי זוועה מחרידים שתצלינה אזנים לשמוע
וכמו שפסק מרן הרב עובדיה יוסף שכל האומר הלל ביום העצמאות בברכה מוציא שם שמים לבטלה כי איך אפשר לשמוח במדינה שיש בה מליון ילדים יהודים שלא יודעים לומר קריאת שמע
ומרן החזון איש תיקן לומר תחנון ביום העצמאות גם בימים שיש שמחה ברית או חתן כדי לא להזדהות עם הרשעים שונאי התורה ויראי ה׳
אז נכון שאי אפשר להתכחש לחסדי ה׳ עמנו שהביאנו לארץ ישראל, אבל אנחנו עוד עמוק בגלות ובוודאי שלא רוצחי הנפשות יכתיבו לנו איך לשמוח ומתי להתעצב בזמן שהם הסיבה של העצב ואם אנחנו זוכים להיות בארץ ישראל וללמוד תורה ולהיות יהודים כשרים זה למרות רשעותם ולא בגללם
ואין זכות לאדם שמכר מאות מילדי תימן לקבוע לנו מתי צריך לזכור את חללי ישראל
ולאדם שגזר מאות אלפי זקנים והעביר עולים חדשים על דתם והפך אותם לחילונים לקבוע לנו מתי לשמוח
כך חשבו גדולי הדורות (לא הקנאים!!) וכך יהיה עד שהמדינה תפסיק להצר ולהציק לחרדים ויראי ה׳
ואתר כיכר השבת שמנסה לטשטש את כל הערכים של ציבור החרדים צריך להיות מוחרם ומוקע מתוכנו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2022 15:37 לינק ישיר 

האם כל גדולי התורה דיברו על אמירת הלל, 

כשיש במדינת ישראל בסביבות מאה וחמישים אלף לומדי תורה !

כמה בחורי ישיבות גדולות היו בארץ ישראל בחייו של החזון איש?

אני מעריך שלכל היותר היו בין 2 ל3 אחוז ממה שיש היום, סביר להניח בין אחוז אחד לשני אחוז ! ! !

ועוד משהו, מה מעניין אותי היום, מה חשבו מקימי המדינה,

כאשר אני שואל את עצמי כיום,

האם אני צריך להודות להקדוש ברוך הוא על החסד הגדול שהוא נותן לנו,

כאשר יש לנו היום כל כך הרבה תורה במדינת ישראל,

כאשר יש לנו היום אוכל כשר למהדרין במדינת ישראל,

כאשר יש לנו היום כל כך הרבה בתי כנסיות ובתי מדרשות במדינת  ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2022 16:49 לינק ישיר 
a_smithee

רעיונוביץ כתב:

אני מעריך שלכל היותר היו בין 2 ל3 אחוז ממה שיש היום, סביר להניח בין אחוז אחד לשני אחוז ! ! !

תמהני על רעיונוביץ ששכח את המתנה העיקרית - הקיר"ה, שמא נזרקה בו מינות והוא מכיר בתופס השלטון הזמני?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2022 17:00 לינק ישיר 

על הקיר"ה צריך להגיד הלל ביום גינוסיא שלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2022 17:31 לינק ישיר 

אין ספק שצריך להודות ולהלל על כל החסדים ועל זה שאנחנו יושבים כאן על מי מנוחות יחסית לעומת העבר, ועל החסדים אנחנו צריכים להודות ולהלל כל יום וכל שעה. אבל אם צריך לחגוג יום ספציפי בשביל זה ולומר הלל זה רק צדיקים בדרגה של חז"ל יכולים לקבוע. ואם נסתכל על העבר, חז"ל לא קבעו חג על מאורע מעין זה. רק על הצלה מהשמדה רוחנית או גשמית של העם היהודי בכללותו נקבעו חגים שלא כתובים בתורה. על הקמת מדינה שתתן עצמאות חלקית לחלק מהעם לא קבעו הלל בהיסטוריה. ולמי ששכח, גם בפורים לא אומרים הלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2022 20:03 לינק ישיר 
יוחנןש

צל"ש לאתר דנן, ולכותבי הפורום השייכים למחנה השמאלי של החרדיות של ארצה"ק - שכמעט לא נזכר שום אשכול, שום נייעס, שום 'כותרת', על אודות יום עצמאות יום הזיכרון וכו'.

היינו חרדים, ונשארנו חרדים. גם עכשיו 2022.

הנני אוטונומיה נפרדת לעצמינו. קיימים כאן ובגדול, כמו בווילאמסבורג ובלייקווד. לומדים ומגדילים את המשפחות ואת האברכים, ללא שום קשר מנטלי ל'הווי הישראלי' המשוקץ.

אשרי לכם. הגדלתם לעשות ! וכמה מהניקים-המטיפים-המסיתים-המדיחים-המבקרים אף הפתיעו אותנו לטובה !!

תוקן על ידי יוחנןש ב- 05/05/2022 20:05:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2022 20:19 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

1. כמה יהודים חיו בארץ ישראל בזמן החזון איש?
וכמה חרדים היו אז?
ברור מאליו שמתוך למעלה ממליון חרדים יהיו 150 אלף לומדי תורה

2. לומדי התורה הם למרות המדינה ולא בגלל המדינה
המדינה עושה ככל שניתן להצר את רגלי לומדי התורה, אם מדובר בקיצוצים ואם מדובר בהסתה פראית בכל לומד תורה כפרזיט עלוקה מוצצת דם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2022 21:43 לינק ישיר 

מספיק עם הויכוח המיותר. רק תמונה עדכנית מהדגל בפונוביז' טרם ראיתי השתא. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2022 13:29 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
לומדי התורה הם למרות המדינה ולא בגלל המדינה
המדינה עושה ככל שניתן להצר את רגלי לומדי התורה, אם מדובר בקיצוצים ואם מדובר בהסתה פראית בכל לומד תורה כפרזיט עלוקה מוצצת דם
צודק, בכל המדינות חוץ ממדינת ישראל, יש הרבה יותר חרדים ולומדי תורה יום שלם שמתוקצבים על חשבון המדינה. (חשוב לדבר יל לומדי תורה על חשבון המדינה, לא על חרדים עם שמונה בגדים שבפועל הרבה פחות לומדים תורה בכמות ובאיכות, וגם לא על הכוללים המסכנים שממומנים 100% על ידי הקהילה וניתן להבין כמה הרחבת אופקים יש לאברך שמפחד ללמוד על יישוב ארץ ישראל ועל המשיח ועל בית המקדש וכדו' כי המממן היחיד שלו יודע את התשובות לפני הצעיר חקר עליהן). אגב, לכן כל האיכותיים שבבחורי מדינת ישראל נפוצים לכל העולם כדי ללמוד תורה במוסדות המצוינים שבכל רחבי תבל. תודה שהארת את עינינו!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2022 15:43 לינק ישיר 

גם אתמול יהודי בשם "שלמה לינדר" - דיבר מתוך השטח באלעד, וחידד את המסרים האנטי ימני-קיצוניים שיש לנו בבסיס הרבני החרדי, כנגד העדר הנוהה אחרי צעקותיו של בן גביר "מוות" "מוות" וכו'.

זה בריא לנו, כשאנחנו לא בקואלצייה, חוזרים למקורות !

השנה - לא ראיתי מנגלים בכל הפארקים שבשכונתי, למרות שבשנים קודמות כן חרה לי מאוד הריח החילוני שנדף מתוך קיפקאות המשפחות החרדשיות. השנה הציונות לא כ"כ טובה עם החרדים. 'פרודים'.

בריא לנשמה. יתן ה' וגם לגוף. שיהיה לנו כל טוב סלה.

תוקן על ידי יוחנןש ב- 06/05/2022 15:47:49

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עד מתי כיכר השבת החילוני והציוני יהיה לנו לרועץ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext