| נשלח ב-5/5/2022 23:46 |
|
| |
בנט צוחק היום בבוקר - המדינה רגועה שיעמום ! ! !
היום בבוקר בנט צוחק,
לא קורה כלום במדינה , הכול רגוע.... שיעמום !
מדינה רגועה, אתה מחפש איזה קרייסס (ארוע בעייתי) משבר, משהו,
הכול הולך חלק מידיי (הוא צוחק וכווולם צוחקים כולל אהוד ברק מאחור)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 09:43 |
|
| |
ירו_שלמי
תמיד יש את בן גביר והמחרים מריעים אחריו מקרב הפורום, שידאגו להתגרות באומות כנגד דעת חז"ל והפרושים, שחלילה לא יעבור יום בו המרצחים הערבים ישכחו מאיתנו.
נ.ב. תיקון - אני חלילה לא מאשים את בן גביר, לא חושב שהוא או דומיו גרמו, אולי הוסיפו קצת שמן. מה' מצעדי גבר. אני כן מאשים אותו בחוצפה וגסות רוח בבואו לעיר חרדית לאחר האירוע ומפנה את האצבע, כביכול בשם כולנו, כי ככה זה בתקשורת, רק לפוליטיקה הצרה וסיסמאות מסוכנות על בנט וכו'. שיעוף לנו מהעיניים, דרכו לא דרכנו.
תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 06/05/2022 09:49:49
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 11:04 |
|
| |
סליחה !
איני חסיד של בן גביר,
ממש לא,
אינני עוקב אחריו והוא לא מעניין אותי,
גם אם לעיתים הוא צודק במשהו,
אבל כשבנט זחוח כולו,
בשבועות כאלו, כשכל כמה ימים נרצחים כמה יהודים,
כשהוא צוחק בבוקר, שהכול בסדר,
ובערב נרצחים שלושה יהודים באלעד,
זה מקומם ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 11:12 |
|
| |
ואם מישהו בא והזכיר לי את בן גביר שכלל אינני מאוהדיו,
הנה דיווח של 'כאן חדשות'
הפיגוע באלעד | תושב העיר, שלמה לינדר, בביקורת על ח"כ בן גביר: "חווינו טרגדיה קשה. החרדים מעולם לא היו בימין הקיצוני, ומגיע בן אדם להתסיס את הציבור. העדה החרדית לא מאמינה בלרצוח אחים ולא ברצח ערבים"
והנה התגובה של בן גביר ששלח לו תביעה משפטית על שמונים אלף ש"ח.
אמש ניצל אדם בשם שלמה לינדר, את יואב בורוביץ מכאן 11. הוא שיקר לו בראיון שהוא תושב אלעד ( שקר שבורוביץ אפילו לא בדק..) וכביכול הוא מייצג אנשים מאלעד וחמור מכך השמיץ אותי וטען שאני עומד מאחורי קריאות: "מוות לערבים" וקריאות הסתה נגד בנט. מי שמשמיץ ישלם, נגמרו הימים שהימין סולח
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 06/05/2022 11:14:44
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 00:11 |
|
| |
שמעתי את שלמה לינדר, קינאתי בזכות שלו. הוא לא אמר שבן גביר עומד מאחורי הקריאות, אבל אמר שהקבוצה שמסביב לבן גביר צעקה 'רבין מחכה' או משהו דומה.
מחקרים מוכיחים שבמקרה של לחץ חברתי גבוה מאוד, לרוב מספיק באחד, אפילו כנגד מאות, שיצעק את האמת כדי שאנשים יפסיקו להתנהג כעדר. הלינדר הזה היה היחיד שצעק את זה בתקשורת, ואני בטוח שהרבה חרדים תפסו את עצמם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 01:10 |
|
| |
הם צעקו: ״בנט תיזהר רבין מחפש חבר״ בושה וחרפה שיהודים חרדים קוראים קריאות שעלולות לעודד רצח ראש ממשלה.
אבל הלינדר הזה גם עצבן אותי כשהתיז בזלזול: שילכו להתנחלויות. פה זה לא התנחלות. אנחנו לא מתנחלים..
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 08/05/2022 01:11:31
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 05:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 07:35 |
|
| |
אם אני מביו נכון, גם לינדנר וגם בן גביר עברו גבול מסוים, בכך שהם פלשו למקום שאינו שלהם ודיברו על הגב אנשים שלא הזמינו אותם. עם זאת, בניגוד ללינדנר, בן גביר הוא איש פוליטי עם עמדות ידועות שדיבר בשם עצמו. אם הבנתי נכון, הפיגוע היה בגן מרכזי בזמן מנגלים של יום העצמאות ומשום מה אני לא בטוח שרוב תושבי אלעד מעדיפים את העמדות לינדנר הזה על פני עמדותיו של בן גביר שמנע את הפאדיחה של ממשלת ביבי-גפני-דרעי-עבאס. אז אחרי ששני אנשים חגגו על הכבדים של הנרצחים, אולי לפחות אנחנו נשתוק?!
|
|
|
|
|