| נשלח ב-6/5/2022 13:54 |
|
| |
בוודאות ! מי שדחף את סילמן בתחנת דלק הוא זה ששלח מעטפה לבנט
לפי מידע אמין ומקצועי מאנשים מומחים ומקצועיים שהם גם יודעי דבר ושומרי סוד
נודע לי בוודאות גמורה ! ! !
שאותו אדם שדחף את סילמן בתחנת הדלק במודיעין,
הוא הוא האיש ששלח את המעטפה לנפתלי בנט,
מאה אחוז שזה בדיוק אותו האיש,
עם אותה תסרוקת ואותה כוונת זדון.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 15:20 |
|
| |
יש סיפור מפורסם על האדמו"ר מלעלוב זי"ע, שהיה מכבד את אביו בעליה לאחר פטירתו והיה עונה על הברכות ששמע ממנו 'ברוך את השם המבורך לעולם ועד' ו'אמן' - למרות שהציבור הרחב לא שמע דבר. ואומרים ש'בית ישראל' זי"ע הגיב על כך: "למה הוא לא מכבד אותו ב'הגבהה'?" סתם, נזכרתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2022 16:04 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | יש סיפור מפורסם על האדמו"ר מלעלוב זי"ע, שהיה מכבד את אביו בעליה לאחר פטירתו והיה עונה על הברכות ששמע ממנו 'ברוך את השם המבורך לעולם ועד' ו'אמן' - למרות שהציבור הרחב לא שמע דבר. ואומרים ש'בית ישראל' זי"ע הגיב על כך: "למה הוא לא מכבד אותו ב'הגבהה'?" סתם, נזכרתי. |
|
ההבדל הוא, שהאדמור כיבד אדם שמת, ובנט-סילמן היו מתים שיהיה אדם שיעשה מה שהם רצו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 19:30 |
|
| |
מוודאות גמורה לשטות גמורה
| רעיונוביץ כתב: |  |
לפי מידע אמין ומקצועי מאנשים מומחים ומקצועיים שהם גם יודעי דבר ושומרי סוד
נודע לי בוודאות גמורה ! ! !
שאותו אדם שדחף את סילמן בתחנת הדלק במודיעין,
הוא הוא האיש ששלח את המעטפה לנפתלי בנט,
מאה אחוז שזה בדיוק אותו האיש,
עם אותה תסרוקת ואותה כוונת זדון.
|
|
בינתיים נראה שהאיש של רעיונוביץ, זה עם התסרוקת, הוא בכלל אישה בת 65 מאשקלון.
אני יודע שהעניין איננו סגור, החשדות נגד האישה שנעצרה לא הוכחו עדיין, אבל נדמה לי שבקרוב יצטרך ר' רעיונוביץ לבצע עוד אחת מההתפתלויות המרהיבות שהוא עושה כאן בערך פעם בשבוע.
זה מתקדם ככה:
קודם ממציאים דבר הבל ממוחו הקודח של רעיונוביץ.
אחר כך משגרים הודעה ל"בחדרי חרדים" שמגדירה את דבר ההבל הלז כאמת צרופה בוודאות גמורה...
בשלב הבא מתברר שמה שצפה רעיונוביץ לא התממש, לא בשלמותו לא בשליש ולא ברביע.
עכשיו מגיעה ההתפתלות. רעיונוביץ ממציא תירוצים. מנסה לשכנע את עצמו ואותנו שאם קוראים ליום "לילה" ואם קוראים לירושלים "תל אביב", אז הוא בעצם צדק מלכתחילה. רעיונוביץ טופל שקר על שקר ומכריז על ניצחון...
נראה איך זה יעבוד הפעם, כשמה שרעיונוביץ הגדיר כוודאות גמורה כנראה מתברר כשטות גמורה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 19:40 |
|
| |
אל תשלח היום לוטו. לא יום המזל שלך. גם שבוע הבא אל תשלח ...לא , לא צריך .פשוט לא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 19:51 |
|
| |
| עיבל כתב: |  |
בינתיים נראה שהאיש של רעיונוביץ, זה עם התסרוקת, הוא בכלל אישה בת 65 מאשקלון.
אני יודע שהעניין איננו סגור, החשדות נגד האישה שנעצרה לא הוכחו עדיין, אבל נדמה לי שבקרוב יצטרך ר' רעיונוביץ לבצע עוד אחת מההתפתלויות המרהיבות שהוא עושה כאן בערך פעם בשבוע.
זה מתקדם ככה:
קודם ממציאים דבר הבל ממוחו הקודח של רעיונוביץ.
אחר כך משגרים הודעה ל"בחדרי חרדים" שמגדירה את דבר ההבל הלז כאמת צרופה בוודאות גמורה...
בשלב הבא מתברר שמה שצפה רעיונוביץ לא התממש, לא בשלמותו לא בשליש ולא ברביע.
עכשיו מגיעה ההתפתלות. רעיונוביץ ממציא תירוצים. מנסה לשכנע את עצמו ואותנו שאם קוראים ליום "לילה" ואם קוראים לירושלים "תל אביב", אז הוא בעצם צדק מלכתחילה. רעיונוביץ טופל שקר על שקר ומכריז על ניצחון...
נראה איך זה יעבוד הפעם, כשמה שרעיונוביץ הגדיר כוודאות גמורה כנראה מתברר כשטות גמורה.
|
|
כעת כל הקוראים,
יודעים ש'עיבל' הוא לא רק סמולן רשע,
אלא גם חסר חוש הומור
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 21:49 |
|
| |
הערבים הבינו מזמן שלסמולנים המטומטמים אין חוש הומור, והם מנצלים זאת היטב לצורכיהם. ככה כל כזבאת (צ'יזבאט) שכל אדם נורמלי היה מתפוצץ ממנו בצחוק ישר בפנים - הסמולנים חסרי הבינה קונים בשתי ידיים ובפרצוף רציני. האמת? זה עצמו מצחיק. הרצינות התהומית שבה הם מאמינים בכל שטות הזויה, ולא רק בנושא הפלסטיני. מספיק לראות את הפרצוף של הנביאה גרטה טונברג בעת שהיא הוזה את שטויותיה להמוני המאמינים הנבערים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 15:36 |
|
| |
קלעפער
| פיינשמקער כתב: |  | הערבים הבינו מזמן שלסמולנים המטומטמים אין חוש הומור, והם מנצלים זאת היטב לצורכיהם. ככה כל כזבאת (צ'יזבאט) שכל אדם נורמלי היה מתפוצץ ממנו בצחוק ישר בפנים - הסמולנים חסרי הבינה קונים בשתי ידיים ובפרצוף רציני. האמת? זה עצמו מצחיק. הרצינות התהומית שבה הם מאמינים בכל שטות הזויה, ולא רק בנושא הפלסטיני. מספיק לראות את הפרצוף של הנביאה גרטה טונברג בעת שהיא הוזה את שטויותיה להמוני המאמינים הנבערים.נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ברית כרתי לעיני ומה אתבונן על בתולה
חסיד גור....
|
|
|
|
|