|
|
| נשלח ב-8/5/2022 08:36 |
|
| |
טבריה , מה הסיפור ?
יכלה להיות אחת הערים היפות בארץ לפחות כמו צפון איטליה עיר הנמצאת על אגם בכל מקום באירופה נחשבת יעד תיירותי הכי אטרקטיבי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 08:54 |
|
| |
אין כמו הקפיטריה בטבריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 09:20 |
|
| |
| אפגעהיטן כתבה: |  | טבריה , מה הסיפור ?
יכלה להיות אחת הערים היפות בארץ לפחות כמו צפון איטליה עיר הנמצאת על אגם בכל מקום באירופה נחשבת יעד תיירותי הכי אטרקטיבי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 09:30 |
|
| |
אחרי שבחרו שם בטיפוס ססגוני ותמהוני לראש עיר - יש שאלות? וזה בלי קשר לעמדה האנטי-דתית שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 09:37 |
|
| |
חסר למישהו שתהיה תיירות בטבריה, שיהיה באיטליה בצרפת לא חסר איפה, טבריה אחת מארבע ערי הקדש שתהיה שמורה מפריצות ותועבות, שתהיה עיר נקיה. רון קובי הדרעק שבקושי יודע להתנהל עם עצמו הוא דאג להרוס את העיר בשם התיירות, וב''ה הוא טס כמו טווס שעושה רעש בלי שום תוכן. ימ"ש.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 10:03 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  |
אחרי שבחרו שם בטיפוס ססגוני ותמהוני לראש עיר - יש שאלות? וזה בלי קשר לעמדה האנטי-דתית שלו.
|
|
זו הבעיה? ראש העיר? זה כבר 50 שנה מופקר, כמו עוד ערים ואפשרויות פיתוח תיירות בארץ, שנדחקות הצידה בגלל "דחיפות" של דברים אחרים, מה שלא קיים באוסטריה למשל.. אז הכנרת לא באמת יכולה להיראות כמו טיטיזיי, וטבריה לא תהיה האלטשטט, אבל בהחלט יכלו להשקיע שם בשיפוץ הבתים בשכונות הסמוכות למרכז (כמו שעשו בטביליסי), ולפתח כמקובל באירופה, שלפחות ייראה ויגרה כמו עיר נופש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 10:25 |
|
| |
תבקש מעבאס שיעבור לטבריה אולי ישקיעו שם
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 10:39 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| פיינשמקער כתב: |  |
אחרי שבחרו שם בטיפוס ססגוני ותמהוני לראש עיר - יש שאלות? וזה בלי קשר לעמדה האנטי-דתית שלו.
|
|
זו הבעיה? ראש העיר? זה כבר 50 שנה מופקר, כמו עוד ערים ואפשרויות פיתוח תיירות בארץ, שנדחקות הצידה בגלל "דחיפות" של דברים אחרים, מה שלא קיים באוסטריה למשל..
אז הכנרת לא באמת יכולה להיראות כמו טיטיזיי, וטבריה לא תהיה האלטשטט, אבל בהחלט יכלו להשקיע שם בשיפוץ הבתים בשכונות הסמוכות למרכז (כמו שעשו בטביליסי), ולפתח כמקובל באירופה, שלפחות ייראה ויגרה כמו עיר נופש.
|
|
הוא לא הסיבה. אבל הוא לא מינה את עצמו. הבחירה בו מלמדת על הלך הרוח השאנטי של רבים מתושבי העיר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 13:41 |
|
| |
לבחירתכם
ליד הים פשוט מחם ומזיעים הכי טוב זה נוף כינרת
|
|
|