| נשלח ב-8/5/2022 16:38 |
|
| |
בסביבת מאיר פרוש ומנכל המבשר נפל הפור הם מריצים את גולדברג לראשות עיריית בית שמש
מנכ"ל המבשר ואביו החליטו להריץ את שמעון גולדברג לראשות עיריית בית שמש האם ש"ס דגל יתנו לזה יד נחכה ונראה כמו"כ הם שלחו הבוקר את ח"כ אייכלר להרדים את שאר החרדים והליכוד בעיר בתמיכה בלול לקדנציה נוספת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 16:43 |
|
| |
.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 23:45 |
|
| |
הם יכולים להריץ אותו גם לנשיאות ארה"ב, או למנכלו"ת האו"ם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 13:17 |
|
| |
| gerty כתב: |  | מנכ"ל המבשר ואביו החליטו להריץ את שמעון גולדברג לראשות עיריית בית שמש האם ש"ס דגל יתנו לזה יד נחכה ונראה כמו"כ הם שלחו הבוקר את ח"כ אייכלר להרדים את שאר החרדים והליכוד בעיר בתמיכה בלול לקדנציה נוספת נשלח מהאנדרואיד שלי |
| האיש הכי לא ראוי לתפקיד. אבל לפוליטיקאים המושחתים לא מעניין טובת תושבי העיר אלא בחישה נואלת בעניני הפרטיים של תושבי עיר וקידום פוליטיקה שפלה מאוסה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 13:18 |
|
| |
תנו בבקשה לדיירי הבניין מי יהיה ועד הבית ומי יו"ר הועד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 15:25 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | תנו בבקשה לדיירי הבניין מי יהיה ועד הבית ומי יו"ר הועד. |
|
בשם התירוץ "שלוחי דרבנן", הם ה"בוסים" של הציבור החרדי אם לא שמתם לב.. כל עוד נמשיך לבחור בהם "על עיוור", כל הנציגים ברשויות המקומיות, ימשיכו להיות "מינויים פוליטיים", שרובם ככולם, חברים/מקורבים/קרובים של החכי"ם של ג' וש"ס. רוצים לשנות את זה? רוצים שהנציגים בעירייה יהיו עסקנים מהשכונות שבאמת עובדים בשבילכם כל השנה, ולא סתם "חבר של גפני/פרוש/ליצמן"? אז תפסיקו לבחור במפלגות הללו ללא תנאים! או שתמשיכו, וגם הם ימשיכו.. אין לי הצעה קונקרטית ל"איך עושים את זה", אבל הסיעור מוחות הכי גדול בציבור החרדי, נמצא כאן! תציעו, תעלו רעיונות, ובסוף, אם זה יהיה מעשי, זה יסחוף את הציבור וזה גם ייצא לפועל כך או אחרת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 15:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 15:45 |
|
| |
הנ"ל מעולם לא טענו שהם שלוחי דרבנן. הרבנן היחיד שלהם - לטענתם - הוא הכותל המערבי. הם בעיקר חסידי 'מגיע לי', ע"ע ביתר ופנדרוס. יפה שהם לפחות מגלים שמנכ"ל עיתון הוא הקובע...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 16:16 |
|
| |
זכותם להריץ את מי שירצו, זו דמוקרטיה. אבל גם לתושבים הזכות להחליט בעצמם על ועד הבית שלהם, וחבל שהתושבים חושבים שחובה קדושה לעשות את מה שהעיתון הכתיב להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 16:25 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | | זכותם להריץ את מי שירצו, זו דמוקרטיה. אבל גם לתושבים הזכות להחליט בעצמם על ועד הבית שלהם, וחבל שהתושבים חושבים שחובה קדושה לעשות את מה שהעיתון הכתיב להם. |
|
אל דאגה בסופו של יום יתנוססו חתימות אדמו"רים על מודעות תחת הכותרת "חוב קדוש" "לעשות רצון צדיק" וכדומה. ואף אחד לא ידבר על דמוקרטיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 16:30 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
|
בשם התירוץ "שלוחי דרבנן", הם ה"בוסים" של הציבור החרדי אם לא שמתם לב.. כל עוד נמשיך לבחור בהם "על עיוור", כל הנציגים ברשויות המקומיות, ימשיכו להיות "מינויים פוליטיים", שרובם ככולם, חברים/מקורבים/קרובים של החכי"ם של ג' וש"ס. רוצים לשנות את זה? רוצים שהנציגים בעירייה יהיו עסקנים מהשכונות שבאמת עובדים בשבילכם כל השנה, ולא סתם "חבר של גפני/פרוש/ליצמן"? אז תפסיקו לבחור במפלגות הללו ללא תנאים! או שתמשיכו, וגם הם ימשיכו..
אין לי הצעה קונקרטית ל"איך עושים את זה", אבל הסיעור מוחות הכי גדול בציבור החרדי, נמצא כאן! תציעו, תעלו רעיונות, ובסוף, אם זה יהיה מעשי, זה יסחוף את הציבור וזה גם ייצא לפועל כך או אחרת.
|
|
לה''ו. ההצעה הקונקרטית שלי, היא לקפל את הפתק ''הקדש'', (מכיוון שמצלמים ומצטלמים עם הפתק) וכך יפסל בסוף היום בספירה. או להכניס עוד פתק מראש, למקרה שיוודאו שלא קיפלת, וגם אז יפסל!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 09/05/2022 16:30:34
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 16:33 |
|
| |
ירו_שלמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | זכותם להריץ את מי שירצו, זו דמוקרטיה. אבל גם לתושבים הזכות להחליט בעצמם על ועד הבית שלהם, וחבל שהתושבים חושבים שחובה קדושה לעשות את מה שהעיתון הכתיב להם.
אל דאגה בסופו של יום יתנוססו חתימות אדמו"רים על מודעות תחת הכותרת "חוב קדוש" "לעשות רצון צדיק" וכדומה. ואף אחד לא ידבר על דמוקרטיה.. |
|
ייאמר לשבחה של בית שמש, שבפעם הקודמת היו מספיק חרדים שבחרו במה שטוב להם, ולא למנכ"ל המבשר. ואם העסקנים לא ילמדו את הלקח הם יקבלו זאת שוב בפרצוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 19:57 |
|
| |
החשבון פשוט, היות והם מיעוט בבית שמש ואין להם סיכוי לראש עיר משלהם, הם (ובעלז) סגרו דיל עם עליזה בלוך, אייכלר היה מספיק ישר לומר זאת במפורש, והם יעשו זאת דרך תמיכה בגולדברג, כדי למעט את הרוב החרדי בבית שמש. גם בירושלים מועמדותו של דייטש היתה מתואמת עם ברקוביץ. (אך זה ענין שכבר נידוש בשעתו כאן ובמקומות נוספים).
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2022 22:55 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
|
בשם התירוץ "שלוחי דרבנן", הם ה"בוסים" של הציבור החרדי אם לא שמתם לב.. כל עוד נמשיך לבחור בהם "על עיוור", כל הנציגים ברשויות המקומיות, ימשיכו להיות "מינויים פוליטיים", שרובם ככולם, חברים/מקורבים/קרובים של החכי"ם של ג' וש"ס. רוצים לשנות את זה? רוצים שהנציגים בעירייה יהיו עסקנים מהשכונות שבאמת עובדים בשבילכם כל השנה, ולא סתם "חבר של גפני/פרוש/ליצמן"? אז תפסיקו לבחור במפלגות הללו ללא תנאים! או שתמשיכו, וגם הם ימשיכו..
אין לי הצעה קונקרטית ל"איך עושים את זה", אבל הסיעור מוחות הכי גדול בציבור החרדי, נמצא כאן! תציעו, תעלו רעיונות, ובסוף, אם זה יהיה מעשי, זה יסחוף את הציבור וזה גם ייצא לפועל כך או אחרת.
|
|
בהמשך לזה.. עוד מקלמן בטורו ב'בחדרי': לבורסת השמות כיורשים אפשריים לליצמן לאחר הבחירות לכנסת ה-25 נוסף השבוע שם נוסף, אליהו גפני, כיום ראש מועצת עמנואל, ומחזיק גם בקשר משפחתי עם כמה בכירים. גפני הוא אחיינו של יו"ר 'דגל', משה גפני, ובן דודו של בכיר חסידות גור אברהם מנלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|