| נשלח ב-8/5/2022 21:17 |
|
| |
מַעַיְשֶה נֶיְרֶא באהבת כסף בבני ברק...
לא רחוק מבית הכנסת איצקוביץ, ישנה חנות, שבעלת המקום. השכירתה לסדקית של נשים...
ויהי היום, נאלצו השוכרים לעזוב את הנכס. כי בעלת החנות, השכירה אותה למישהו אחר!
ומה התברר? שבעלת הנכס, רצתה יותר כסף והשוכר החדש שילם לה יותר...
אך מדוע הוא שילם יותר!?! התברר שהוא מהבני דודים... איך שנודע הדבר! פנו בעלי החנויות הסמוכות, ואמרו לה. אם השוכר הזה לא חוזר למהיכן שבא! אחת דתה של החנות להרס! ואכן כך נעשה! השוכר ההוא עזב...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ניוטרל ב- 08/05/2022 21:20:37
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 21:35 |
|
| |
נשמע סיפור מצוץ... זה גם פלילי. אי השכרה ממניע גזעני. וגם לא נראה שהיא סופרת את השוכרים של החנויות, או שיש להם בכלל זכות וטו בקשר לונות השניה, למי להשכיר ולמי לא, אשמח לדעת מי החנות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 21:41 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
נשמע סיפור מצוץ... זה גם פלילי. אי השכרה ממניע גזעני. וגם לא נראה שהיא סופרת את השוכרים של החנויות, או שיש להם בכלל זכות וטו בקשר לונות השניה, למי להשכיר ולמי לא, אשמח לדעת מי החנות
|
|
את זה, שמעתי מאימי. ששמעה זאת. מ1 מבעלי החנויות הסמוכות. פרסמתי את הסיפור מעצמי! ולכן תבין את זה שאין פרטים נוספים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 21:50 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
נשמע סיפור מצוץ... זה גם פלילי. אי השכרה ממניע גזעני. וגם לא נראה שהיא סופרת את השוכרים של החנויות, או שיש להם בכלל זכות וטו בקשר לונות השניה, למי להשכיר ולמי לא, אשמח לדעת מי החנות
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 21:55 |
|
| |
אין לך גוגל??? אין מצווה להגיב על אוטומט
שפיר24.08.2021 בית משפט השלום בעפולה חייב את יוסי עמיאל, בעל דירה בעיר, בפיצוי בסכום של 30 אלף שקל, לאחר שביטל חוזה שכירות עם אישה ערבייה על רקע גזעני. זאת שבוע לאחר החתימה על החוזה עמה ובעקבות התנגדות דיירי הבניין. "החוזה בוטל בגין אפליה על רקע גזעני, ונראה כי הדבר גרם לפגיעה בכבודה ולתחושת עלבון קשה אצל התובעת, אשר נאלצה להרגיש את עצמה כאזרחית סוג ב' שאינה רצויה במקומות מסוימים בארץ שבה היא מתגוררת כאזרחית שוות-זכויות. כפועל יוצא מכך, הזכות שלה לשוויון הופרה", קבע הרשם הבכיר מרט דורפמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2022 21:57 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | אין לך גוגל??? אין מצווה להגיב על אוטומט
שפיר24.08.2021
בית משפט השלום בעפולה חייב את יוסי עמיאל, בעל דירה בעיר, בפיצוי בסכום של 30 אלף שקל, לאחר שביטל חוזה שכירות עם אישה ערבייה על רקע גזעני. זאת שבוע לאחר החתימה על החוזה עמה ובעקבות התנגדות דיירי הבניין.
"החוזה בוטל בגין אפליה על רקע גזעני, ונראה כי הדבר גרם לפגיעה בכבודה ולתחושת עלבון קשה אצל התובעת, אשר נאלצה להרגיש את עצמה כאזרחית סוג ב' שאינה רצויה במקומות מסוימים בארץ שבה היא מתגוררת כאזרחית שוות-זכויות. כפועל יוצא מכך, הזכות שלה לשוויון הופרה", קבע הרשם הבכיר מרט דורפמן.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2022 03:02 |
|
| |
הערבים אוהבים להיות שווי זכויות בכל דבר מלבד הזכות לחיות..
|
|
|
|
|