הוועדה לבט'פ אישרה: מאסר עד 3 חודשים וקנס על הגעה ללא כרטיס למירון ושהייה מעל 4 שעות
ערוץ 7: הוועדה לביטחון פנים אישרה את תקנות מירון הכוללות מאסר עד שלושה חודשים וקנס מנהלי על הפרת התקנות כולל אלה שיגיעו להר ללא כרטיס או מי שלא יעזוב את המקום לאחר ארבע שעות.
כל אחד מספר על מה הוא יושב ובמה חטא, זה מספר על רצח שביצע בדם קר וזה על שוד נועז של מיליונים, ואז מנסים לדלות מהחרדי השפוף מה הסיבה שהוא מבלה איתם בכלא, מה פשעו הגדול, והם לוחצים עליו בשאלה:
"ביחייאת אחינו ספר כבר על מה אתה יושב?"
"אני,"הוא משפיל מבט, "תפסו אותי במירון בל"ג בעומר עם כרטיס פג תוקף של 20 דקות"...
נשלח ב-10/5/2022 21:29
לא חושב שזה יעבור בג"ץ. זה עונש לא מידתי מול 'עברות' אחרות.
כל אחד מספר על מה הוא יושב ובמה חטא, זה מספר על רצח שביצע בדם קר וזה על שוד נועז של מיליונים, ואז מנסים לדלות מהחרדי השפוף מה הסיבה שהוא מבלה איתם בכלא, מה פשעו הגדול, והם לוחצים עליו בשאלה:
"אני,"הוא משפיל מבט, "תפסו אותי במירון בל"ג בעומר עם כרטיס פג תוקף של 20 דקות"...
אשריך שאתה יושב בבחדרי ולא מכיר בטיבם של בתי הכלא וההבדלים בינהם.
בבתי הכלא של הצווארון הלבן יושבים גם כאלה "שאיבדו" איזו חשבונית או "שכחו" איזו שורה בפנקס..
נשלח ב-12/5/2022 17:22
איך נספרות ארבע השעות? מהעלייה לאוטובוס הלוך? מהכניסה לשטח ההר? איך אפשר בכלל לאכוף דבר כזה?
נשלח ב-12/5/2022 18:01
חרדי כתב:
איך נספרות ארבע השעות? מהעלייה לאוטובוס הלוך? מהכניסה לשטח ההר? איך אפשר בכלל לאכוף דבר כזה?