|
|
| נשלח ב-12/5/2022 13:26 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | אויויויויויו איזה מסכן... רחמנות... בטח שפך את ליבו בתפילה בציון הקדוש על משפתו וזרעו, ופתאום הותקף... ממש רחמנות... לא אומר שהמשטרה פה התנהגה בסדר, אבל אל תעשה אותו אברך משי צדיק וטהור, שה תמים הוא לא נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה לא יודע מה היה אלא ניזון מגירסת המשטרה 'האמינה' ומידיעות המדיה בעיקר ה'חרדית'. אם היה צדק במדינה המושחת הזאת היה פושע/שוטר זה וחבריו מובלים אחרי סורג ובריח לשנים רבות. עד ראיה נאמן חובש כיפה סרוגה כך שלא חשוד ב'קנאות' ו'קיצוניות' שנכח שם, אמר לי שלא היה רחוק והיה מת תחת לפיתת ידיו של החלאה/השוטר לולי הצעקות הנוראות שהסובבים שם הזעיקו. אגב, בהתחלה גם לא נתנו לכוחות ההצלה לגשת אליו. פושעים רוצחים עבריינים חמומים אלו הדואגים ל'שלום הציבור' ו'לכבוד רבי שמעון', וכן, דואגים על אכיפת החוק.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 18:39 |
|
| |
חשוב להדגיש לטובת התמימים שמאמינים שהוא נעצר מתוך מטרת אכיפת שמירה על החוק שתגובת המשטרה -לפני שידעה שיש סרטון שמתעד את הפשע- היא: ״שהאברך ניסה לברוח מהשוטרים ובמהלך מנוסתו החליק וקיבל מכה בראשו״ ניתן לראות את תגובת המשטרה בידיעה באתר המחדש:
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 18:51 |
|
| |
כמו כששוטר יורה במחבל הוא נעצר עד לאחר החקירה והנשק נלקח ממנו, יש לעצור את השוטר הזה לפחות עד לאחר חקירה. האם מישהו הגיש נגד השוטר תלונה, לפחות?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 19:59 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | כי למי יש זמן או בכלל מעניין באיזה אברכון חסידי כשכולם עסוקים בהוד מעלתה העיתונאית הערבית שנהרגה? בסיפור ההיא כבר מקבלת ישראל על הראש בכפל וארבעה וחמשה. "מי יקום יעקב כי קטן הוא" נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תמניא
עד שאתה בא בטענות וביקורת על התקשורת החילונית ושות', בוא נהיה כנים, "אנחנו" לא יותר טובים מהם. גם אצלנו הביקורת על המשטרה והזעזוע מכל מיני דברים מושפע מפוזיציה. זה הוכח כבר בכמה אשכולות בנושא.
|
|
אין לי מושג מה שבאמת קרה. מה שמפריע לי זה השקט המוחלט של התקשורת הכללית, והחוסר עניין הטוטלי מכל מי שרוממות זכויות הפרט בגרונם, בו בשעה שסיפורים הרבה יותר שוליים מקפיצים אותם כנשוכי נחש. התקשורת מזמן לא מדווחת את החדשות. היא פשוט מייצרת את החדשות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 20:01 |
|
| |
שום דבר לא השתנה,
הדם החרדי הוא מאוד זול בעיני מערכת המשפט,
כך התנהגה המשטרה לפני 70 שנה,
כמו ברצח של ר' פנחס סגלוב ז"ל בהפגנות השבת, בשנת תשט"ז
כך היה גם ברצח של הרב יהודה סאמט זצ"ל בפרשת 'פוטו אלן' לפני 20 שנה, (פחות או יותר)
וכך היא נוהגת היום, ותנהג גם מחר,
ואם חברי הכנסת שלנו, לא יגבו מחיר יקר מי ששופך דם חרדי,
זה גם לא ישתנה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 12/05/2022 20:02:22
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 21:13 |
|
| |
המשטרה רוצה ליצור התראה, שהחרדים לא יעיזו לכבוש את מירון, המשטרה כבר רגילה שלא עושים דבר נגד פשעי המשטרה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2022 22:50 |
|
| |
| החלוץ כתב: |  | חשוב להדגיש לטובת התמימים שמאמינים שהוא נעצר מתוך מטרת אכיפת שמירה על החוק שתגובת המשטרה -לפני שידעה שיש סרטון שמתעד את הפשע- היא: ״שהאברך ניסה לברוח מהשוטרים ובמהלך מנוסתו החליק וקיבל מכה בראשו״ ניתן לראות את תגובת המשטרה בידיעה באתר המחדש:
|
|
השקר הגס של המשטרה - שהאברך החליק ונפצע בראשו ברור לעין כל ניתן לראות בסרטון בדקה 00:44 איך שהשוטר מחטיף לחסיד עם מכשיר הקשר בתוך העין ורק מאותו רגע הוא מתחיל לדמם...
|
|
|
|
|