בית פורומים בחדרי חרדים

גור אריה - המטה להשבת הבנות מתארגן למחאה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2022 15:26 לינק ישיר 

מי עומד מאחורי המטה הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 08:30 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
מי עומד מאחורי המטה הזה?
משפחת סנדיק

הם בניגוד ליוסקוביץ שגנבו להם את הבת. ובניגוד לכל שאר הורי הבחורים החטופים.
החליטו שלא לשתוק. ולהלחם עד הסוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2022 08:32 לינק ישיר 

לכבוד האדמו"ר מגור:

בעצם, קשה לי לכנות אותך "האדמו"ר מגור".

לדעתי זאת פגיעה איומה ברבותינו הקדושים, רבינו החידושי הרי"ם ונכדו רבינו השפת אמת, מאורי פולין ושרי התורה, רבינו האמרי אמת ראש גולת אריאל וג' בניו הקדושים אורות העולם רבינו הבית ישראל, רבינו הלב שמחה ורבינו הפני מנחם, אהובי ליבנו מחמדי נפשנו, זכר צדיקים וקדושים לברכה, זכותם תגן עלינו.

החידושי הרי"ם הכריז: "אני אנהיגם בתורה". אתה הכרזת: "אני אנהיגם בכח וטרור".

יש ווארט ידוע של האמרי אמת, שאמר שב"אנא" אפשר לפעול הרבה. החסידים חשבו שב"אנא ה' הושיעה נא". הסביר להם האמרי אמת שהתכוין ל"אנא ה' כי אני עבדיך".

ואתה מתכוין ל"אנא בכח".

אבל אני יקרא לך האדמו"ר מגור, כי היום גור זה אתה ואתה זה גור. הרסת את גור עד היסוד, וקברת אותה קבורת חמור. היום גור האמיתית כבר ממשיכה תחת שם אחר, וגור של היום של הרשעים האכזריים, זה אתה כדמותך וכצלמך.

משחר צעירותך קידשת את הכח ככלי העזר המרכזי של גור, וכבר בימי אביך הלב שמחה ודודך הפני מנחם הרהבת עוז וחוצפה כנגדם והפעלת את חייליך הרשעים בכח כנגד רצונם הקדוש.

בימים אלו כבר כולם מבינים. אתה זה לא גור של פעם. אתה לא הממשיך של רבותינו הקדושים.

אתה פתחת חסידות, או יותר נכון כת חדשה, שמקדשת את הכח והטרור כנגד מי שלא בא לך בטוב.

היום כולם כבר יודעים, גם מי שלא הבין עד היום.

טוב, לאחר שסיימתי את הפתיח, נתחיל לעבור לעיקר.

אתה צריך להבין דבר אחד:

האנשים האמיצים שעזבו אותך, ידעו מה הם הולכים להפסיד. השאירו אחריהם ילדים, הורים, אחים, משפחה, ידידים, חברים, כסף, משרות, מקורות פרנסה, דירות, סביבה.

האנשים הגיבורים שבחרו לברוח ממעלתותיך עשו זאת בגבורה על אף שהם ידעו מה הם הולכים להפסיד.

הם עשו זאת על אף הטרור, החרם, הניתוק, הביזיונות, היריקות, הקללות, הנאצות, האי נעימויות.

את הכל הכל הם הקריבו בשמחה על מנת לעזוב אותך ואת הכת הרשעית והאכזרית שלך, שרוקנת מכל תוכן תורני ורוחני, והשארת אותה ריקנית, אלימה וקיצונית לכל גחמה מפגרת שלך.

עכשיו תבין. למעשה, אחרי שהם כבר הקריבו "הכל" כולל הכל, כבר לא נשאר להם מה להפסיד.

שנתיים וחצי הם הניחו לך למרות שהיה מגיע לך לחטוף הרבה והרבה. אבל הניחו לך.

כעת הגיעו זוג הורים שחטפת להם את הבנות, כן, חטפת ועשקת להם את הבנות כפשוטו, אין להם בכלל מה להפסיד.

הם החליטו לקדש מלחמה נגדך עד שתרפה.

הם רציניים.

הם מוכיחים לך שהם רציניים.

פשוט מציע לך להכנע, לפני שתגמור כמו ערפאת במוקעטה.

מנודה, מוחרם, עלוב, דפוק.

פשוט תרפה ידיך מהטרף ותשחרר את המחסומים.

הנה, תראה.

קיבלת מחאה שקטה ולגיטימית בקריית שאול.

סנדיק עמד 100 מטר ממך עם רמקול שמכריז נוסח מכובד ועדין, בוא הוא מבקש ליידע אותך בחטיפת בנותיו, ובקשה שתעזור לו.

המצאת לכולם שהוא תקף אותך פיזית באלות ומוטות, העללת עלילת דם, הורית למ. מנדלזון להתיר אלימות, פתחת את הרצועות, הראת לכולם שאתה שולט בלהבות, הראת לכולם שעל כבודך האישי אתה מוכן לשבור את כל הכלים.

והנה: הערב, כל הציבור החרדי כולל כולם מתייצבים לימין קהילת בן דודך השנאוי עליך ביותר, והמחאה החרדית העממית הגדולה ביותר בהיסטוריה הישראלית נפתחה במלוא עוזה, ונגדך.

תציץ רגע מהחלון ותראה את אלפי החרדים מכל העדות והחוגים שבאו למחות נגדך ונגד מאמיניך.

תראה קצת יותר רחוק את האלפים שבאו לתמוך בבן דודך.

עשית את זה לעצמך!

ערפאת במוקעטה? זה יהיה הרבה יותר כואב.

כי כשאין מה להפסיד, לצד השני יש הרבה מה להפסיד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:29 לינק ישיר 

המחאה בוטלה, מתוך הבנה שקיום המחאה יגרור בהכרח חילול שבת ויו"ט, כפי שהיה בפוגרומים שבת שעברה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:42 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
המחאה בוטלה, מתוך הבנה שקיום המחאה יגרור בהכרח חילול שבת ויו"ט, כפי שהיה בפוגרומים שבת שעברה.

חחח
איזה צדיקים אתם, אין דברים כאלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:43 לינק ישיר 

אכן. ראו מה בין בני לבן חמי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:44 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
אכן. ראו מה בין בני לבן חמי

היית אמור להיות שם עם השלטים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:48 לינק ישיר 

לא. אני מבין מהדברים שאתה היית אמור להיות שם עם מבצעי הפוגרום.
אז שמח לבשר לך שחסכתי לך את ביצוע הפוגרום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:50 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
לא. אני מבין מהדברים שאתה היית אמור להיות שם עם מבצעי הפוגרום.
אז שמח לבשר לך שחסכתי לך את ביצוע הפוגרום.

אתה עוד תביא את המשיח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:51 לינק ישיר 

אתה לא רציני

אתם הרי בטוחים שהרבי הוא האלוהים בעצמו. איך אתה מדבר על המשיח??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:51 לינק ישיר 

גוראש ישיבה וגורשעים,
תשבו יחד ותגיעו להסדר,
ממחלוקת כולם מפסידים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:52 לינק ישיר 

רציף כתב:
גוראש ישיבה וגורשעים,
תשבו יחד ותגיעו להסדר,
ממחלוקת כולם מפסידים

נשלח מהאנדרואיד שלי

קהילת פני מנחם לא רוצים כלום מגור. ממש כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 12:17 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי avishai323 ב- 03/06/2022 12:17:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 19:32 לינק ישיר 

למה מתכוונים שפעילות המחאה תתבצע באמצעים טכניים בלבד ואין צורך להיות במקום?
הרי זה בשבת והאפשרויות מאוד מוגבלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 20:06 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
אף אחד לא רוצה לקחת סיכון שיגנבו לו את הבן את הבת, אם לא הייתם פוחדים מהקהילה "שלא מצליחה להתרומם" לא הייתם משקיעים הון תועפות בארגון האכזרי "יאספנו" 

אני לא מאמין שאתה מאמין בשטות הזו שכתבת.

ולגבי החצר, מה לעשות, זו עובדה. עם מנהיג בשיעור קומה כזה החצר היתה אמורה להתרומם והיה אמור להיות סחף לכיוון הקהילה הזו, וזה לא קורה על אף הכסף הרב שמושקע, היחצנות האדירה, מקהלת צייצני הטוויטר (המכונים עיתונאים) שעובדים עבור החצר, ועוד שיטות נלוזות שונות ומשונות במסגרת המלחמה הזו.

ליבי על הגר"ש אלתר שמוצא עצמו נגרר לכל מיני בתי רבנים ואדמו"רים בכדי לקושש לגיטימציה באמצעות תמונה משותפת, או להתחנן להבעת תמיכה בו ובחצרו, או גינוי לחצר השנייה.

אין חצר שהשקיעה בשנים האחרונות ביחסי ציבור יותר מגור.
לפני שהראש ישיבה עזב את גור מי שהיה מעיז לצלם את האדמו"ר סיכן את חייו, היום כל צלם עיתונות מוזמן לגלריית הכבוד כדי לצלם את האדמו"ר וחסידיו מכל זוית אפשרית.

משקיעים הון עתק בכל מיני הופעות כדי להראות את בקיאותם של בחורי גור.

האדמו"ר שבעבר לא העיף מבט לאדמורי"ם שבקושי יש להם מניין רץ היום לכל שמחה שהם עושים.

כמעט 100% מהעיתונות והאתרים החרדים לא מעיזים להזכיר את שמו של הראש ישיבה בגלל האיומים ודמי לא יחרץ שהם מקבלים מחצר גור.

האתר הזה שנוירולוג מכנה אותו "אתר שאוליסטי" לא כתב אפילו מילה אחת על הכנס שנערך אמש בבנייני האומה.

מי שעושה יחסי ציבור לחצר הראש ישיבה  הם חסידי גור שבהתנהגות האלימה ובהריסת בתי כנסת הוכיחה לציבור הרחב מדוע רבים וטובים פרשו ממנה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גור אריה - המטה להשבת הבנות מתארגן למחאה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.