|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:00 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | ואתה כותב נגד ההורים, רק בגלל שאתה מאמין לעו"ד של גור?????????????? |
|
מול כל הפרופוגנדה שאתם מציפים בפורום ובכל הרשתות (אין ספק שאנשי ר' שאול חזקים בטוויטר וברשתות החברתיות ובאתרי האינטרנט, גאווה גדולה) יש להשמיע גם קצת מהצד השני. גם אם זה לא נוח לכם ועל אף הניסיונות שלכם לסתום פיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:02 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ואתה כותב נגד ההורים, רק בגלל שאתה מאמין לעו"ד של גור??????????????
מול כל הפרופוגנדה שאתם מציפים בפורום ובכל הרשתות (אין ספק שאנשי ר' שאול חזקים בטוויטר וברשתות החברתיות ובאתרי האינטרנט, גאווה גדולה) יש להשמיע גם קצת מהצד השני. גם אם זה לא נוח לכם ועל אף הניסיונות שלכם לסתום פיות. |
|
אתה רציני???
אתה משמיץ אנשים, רק על סמך הטענות של הצד השני???
נראה לך לגיטימי לכתוב נגד בני אדם בלי שום בסיס מלבד טענת הצד השני???
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:07 |
|
| |
משפשף את העיניים מלראות מי כותב את הדברים הללו זה שלקח על עצמו כפרוייקט חיים (בהתנדבות או בשכר) להשמיץ את גור ואת העומד בראש החסידות, בכל הכפשה שהיא, בכל ביטוי גנאי שהוא.
זה אפילו לא מצחיק
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:08 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | אני מהמתנדבים. יש לא מעט אנשים עם לב שהם מתנדבים במאבק של ההורים האומללים.
|
|
מצדיע לך ולשאר המתנדבים.
ירבו כמותכם בישראל!
אין לך מצווה גדולה כפדיון שבויים
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:09 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | משפשף את העיניים מלראות מי כותב את הדברים הללו זה שלקח על עצמו כפרוייקט חיים (בהתנדבות או בשכר) להשמיץ את גור ואת העומד בראש החסידות, בכל הכפשה שהיא, בכל ביטוי גנאי שהוא.
זה אפילו לא מצחיק |
| אני כתבתי עובדות הידועות לי אישית. מידיעה אישית בלבד.
(שום פרוייקט חיים, רוב מוחלט של היום אני לא רואה בכלל את הפורום הזה - בניגוד אליך שאתה שורץ כאן היטב).
ואילו אתה משמיץ אנשים שחטפו להם את הבנות. כותב נגדם דברים חמורים מאוד. ומצהיר בלי בושה, שאין לך שום ידיעה בנושא. רק חוזר על דף המסרים של החוטפים והעו"ד שלהם. דף מסרים שהוכחש בבית המשפט על ידי הבנות עצמן.
בושה וחרפה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:15 |
|
| |
ברור הכל מידיעה אישית שלך אתה יודע בדיוק מה קורה בחדר של האדמו"ר מגור ואצל הרבנית. עשה טובה, כל התגובות שלך כאן (די השתלטת על הפורום עם האובססיה שלך) מפוזיציה.
יש חולק על כך שהבנות אינן רוצות לחזור להורים? הקטינה אינה יכולה לעשות מה שבא לה, היא ברשות ההורים אלא אם הרווחה חושבת אחרת, והרווחה לא החזירו אותה לביתה. אפשר לתת לזה כל מיני פרשנויות אבל את העובדה אי אפשר להכחיש. לא הצליחו להחזירן בעזרת בתי המשפט ורשויות הרווחה, אז הרחפנים של הפרחחים הם אלו שישכנעו את הבנות לחזור להורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:19 |
|
| |
לגבי בית מנהיג הכת. קיבלתי עדויות מבני הבית. יש הרבה מאוד אנשים בבית שם, חלקם מדליפים. (כפי שברשב"ם היו מדליפים, וכפי שמקובל בחצרות שונות).
לגבי הבנות. לא טענתי שהן רוצות לחזור. אלא שהן הצהירו בבית המשפט שהבעיה היחידה שלהן היא שההורים עזבו את הכת.
ואילו אתה, מנוול שאין כמותך, זורה מלח על פצעי ההורים האומללים כאשר אתה חוזר על דף המסרים השיקרי של הכת והעו"ד שלהם. משמיץ אנשים אומללים, ללא כל ידיעה אישית.
אתה מצהיר כאן ללא בושה, שאתה כותב נגד בני אדם, ללא שום בסיס.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:20 |
|
| |
ואם ההורים ידרשו להשיב את הבנות. ישיבו אותן בעל כרחן. אבל אין טעם, כי הן יברחו שוב. וההורים לא מעלים בדעתם לנעול אותן בבית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:21 |
|
| |
והרחפנים לא אמורים לשכנע את הבנות. אלא את המוזג, או את בני ביתו.
אמנם, אויבי איש אנשי ביתו. אבל יש לקוות שאותם אויבי איש אנשי ביתו ישחררו אותן, יורו להן לחזור. כדי להפסיק את המבוכה הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:28 |
|
| |
חבורת פרחחים שאין בהם לא תורה ולא דרך ארץ מנהלת מאבק פרובוקטיבי מחוצף וחסר תקדים אישי נגד האדמו"ר מגור. אתם באמת חושבים שאם תקראו לו המוזג או הפריץ או שאר כינויי גנאי או תאחלו ותייחלו למותו זה יחזק את טענותיכם וילמד על צדקת דרככם.
לגבי הבנות, הן לא באמת מעניינות אתכם, מי שמעניין אתכם זה רק האבא סנדיק, ומהסיבה שהוא משמש ככלי ואמצעי למלחמה שלכם בגור, לא בגלל שליבכם יוצא אליו. וטובת הבנות ושלומן לא נמצא אצלכם אפילו לא בעדיפות אחרונה.
אני מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום, ואם מה שטוב לבנות זה להיות אצל ההורים והן ירצו בכך, אז שזה יקרה ובהקדם האפשרי לטובת כל הצדדים. הלוואי ויכולתי לחשוב שאתם חושבים בכלל על טובת ההורים והילדות כאחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:31 |
|
| |
הזיה מוחלטת.
אחרי שכתבת מפורש שהשמצת את ההורים בהשמצות נוראיות, רק על סמך העו"ד של הכת. אתה עוד מעיז לכתוב 'עובדות' נוספות????????
ולגבי כבודו של המנהיג, אחזור שוב. אם יש סיבה שמגיע לו כבוד יותר מפוטין. אתה מוזמן להסביר לנו על מה ולמה. בינתיים, אין לי אלא להזכיר את המשנה. הרודף אחר הכבוד, הכבוד בורח ממנו. והוא בורח בקצב מהיר מאוד!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:37 |
|
| |
כתבתי דברים ברורים בתגובתי הקודמת, בחרת להתעלם, ואני מבין מדוע.
הבנו שאתה שונא שנאה תהומית את גור ואת העומד בראשה, הבנו שאתה עם האבא סנדיק (שללא ספק מסכן) לאורך כל הדרך. האם אי פעם חשבת בכלל על טובת הבנות ומה נכון וטוב להן?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:40 |
|
| |
לא שונא את גור, כל בז להם מכל הלב. ולא מהיום. אני אכן עם סנדיק. טובת הבנות, שאלו ששטפו להן את המוח, יסבירו להן יפה שצריך לחזור הביתה. ושזה לא נורא שההורים עזבו את הכת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:42 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | לא שונא את גור, כל בז להם מכל הלב. ולא מהיום. אני אכן עם סנדיק. טובת הבנות, שאלו ששטפו להן את המוח, יסבירו להן יפה שצריך לחזור הביתה. ושזה לא נורא שההורים עזבו את הכת. |
|
השנאה נוטפת ממך, ולא הייתי צריך את אישורך בכדי לדעת שזה לא מהיום. סנדיק ור' שאול זה רק התירוץ. הם ממלאים את המשבצת הפעם.
ואם הבנות בכ"ז לא ירצו לחזור להורים? מה אז?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:45 |
|
| |
הבוז. לא השנאה. אתה מערבב ביניהם. הבנות ירצו לחזור. אם רק יגידו להם.
|
|
|
|
|