בית פורומים בחדרי חרדים

זעזוע: בני מרן שר התורה מצהירים שכבר בשנת תשע"ג אביהם לא היה במיטבו והוצאו ממנו חתימות במרמה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2022 20:47 לינק ישיר 
זעזוע: בני מרן שר התורה מצהירים שכבר בשנת תשע"ג אביהם לא היה במיטבו והוצאו ממנו חתימות במרמה

בני ברק סוערת
בני הגר"ח קנייבסקי - שלמה ואברהם ישעיהו - הגישו תביעה בבית הדין בבני ברק, כנגד האח השלישי - שוקי [יצחק שאול] אביו של יענקוש

לאחר פטירת הגר"ח הוציא שוקי צוואה עליה חתום הגר"ח ובה נכתב כי הוא מוריש את כל אשר לו לשוקי.
תאריך הצוואה הוא בשנת תשע"ג - תקופה קצרה לאחר ששוקי עבר לגור בבית אביו.
מכוחה של צוואה זו שוקי לרשת את כל נכסי אביו.
האחים של שוקי כמובן אינם טומנים ידיהם בצלחת, ובימים האחרונים הוגשה תביעה מטעמם לבית הדין. 
בתביעה שהגישו האחים נכתב כי בשנת תשע"ג אביהם הגר"ח כבר לא היה במיטבו, החתימה הוצאה ממנו על ידי שוקי במרמה, על כן בקשתם מבית הדין לבטל את תוקפה של הצוואה, ולחלק את הירושה באופן שווה בין כל היורשים.
ומה מגיבים הנתבעים?
בסביבת שוקי קנייבסקי דוחים בתוקף את טענותיהם של האחים.
"כיצד ניתן לומר שאבא זצ"ל לא היה בדעתו? הוא הרי נשא את כל הדור על כתיפיו"
"לאן נעלמה האמונת חכמים שלהם? האם בשביל בצע כסף מותר לבזות את אבא בצורה פומבית שכזו?" 
הם מוסיפים לומר: "הם רוצים להרוס את כל חינוך ילדינו, הרי בטענה זו יש ערעור על כל מה שהנחלנו לילדינו בשנים האחרונות כי מה שיוצא מאבא הוא קודש קדשים, לא משנה בכלל מה הוא ידע ומה הוא לא ידע"
הדיון נקבע לימים הקרובים.

(מקור-בעולמם של חרדים)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2022 21:33 לינק ישיר 

אז אפשר לתבוע אותם על הונאה? ומה דינו של יענקוש על שעבד על כולם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2022 22:00 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
אז אפשר לתבוע אותם על הונאה? ומה דינו של יענקוש על שעבד על כולם?

מי יתבע?
הפוליטיקאים, העסקנים, צייצני הטוויטר והיחצנים נהנו מכל העסק הזה, זה שירת את המטרות שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2022 23:14 לינק ישיר 

אני נמצא בצד של הבנים בויכוח אבל האם עולם הפנטזיה של שאולזון הוא מקור אמין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2022 23:45 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
אם איני טועה לפני מספר שנים כבר אמר אחד הבנים את שהצהיר כעת לפני ביה"ד. בזמנו היה אשכול בנושא. 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/05/2022 00:01:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 00:20 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

על הסכסוך ירושה בין הבנים כבר דווח בתקשורת (ולא אצל שאולזון) לפני מספר שבועות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 00:21 לינק ישיר 

"הרי בטענה זו יש ערעור על כל מה שהנחלנו לילדינו בשנים האחרונות כי מה שיוצא מאבא הוא קודש קדשים, לא משנה בכלל מה הוא ידע ומה הוא לא ידע"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 01:04 לינק ישיר 

על-פניו נראה שהיורשים לא למדו יש נוחלין וכו' אבל הם למדו יש נוכלים.. האם מאן דהוא מעלה בדעתו שהגר"ח ציווה את נכסיו בניגוד להלכה?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/05/2022 01:27:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 08:02 לינק ישיר 

על פי רוב, מי שחש שנושל מהירושה באופן לא הוגן, מגיש התנגדות לקיום הצוואה בטענות של
אי-כשירות מנטלית של המנוח, ושהוא היה נתון להשפעה לא הוגנת, לכפיה, ללחצים, וכיו"ב.

זהו עניין שיגרתי. דבר יום ביומו במשרדי עורכי הדין. טענת הבנים שלמה ואברהם ישעיהו הן
איפוא, חלק אינטגרלי במאבקי ירושה.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 10:51 לינק ישיר 

גרשום - אתה באמת חושב שרבנים צדיקים כמו הבנים של ר' חיים ימציאו סתם טענות שקריות רק כי "זה עניין שגרתי"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 10:57 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
גרשום - אתה באמת חושב שרבנים צדיקים כמו הבנים של ר' חיים ימציאו סתם טענות שקריות רק כי "זה עניין שגרתי"?

אין להוציא מכלל אפשרות שהטענה גם נכונה, בנוסף לעניין השיגרתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 15:01 לינק ישיר 

גרשום כתב:
על פי רוב, מי שחש שנושל מהירושה באופן לא הוגן, מגיש התנגדות לקיום הצוואה בטענות של
אי-כשירות מנטלית של המנוח, ושהוא היה נתון להשפעה לא הוגנת, לכפיה, ללחצים, וכיו"ב.

זהו עניין שיגרתי. דבר יום ביומו במשרדי עורכי הדין. טענת הבנים שלמה ואברהם ישעיהו הן
איפוא, חלק אינטגרלי במאבקי ירושה.  

משום מה במקרה דנן מי שקורא את הידיעה לא מופתע כלל מטענות הבנים בעניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 15:42 לינק ישיר 

אין לי ספק שהגר"ח לא עשה כנגד דברי חכמים. אני יודע שהוא גם פסק כך לאבות שבנם ירד מהדרך שלא ינשלו מהירושה.

שאלוזון כמובן אינו מוסמך לפיקנטריה. יתכן שיש סכסוך ירושה, אבל לא נאמרו הדברים המצוטטים. 

גם אם נאמרו, הילדים יודעים שהיה ניתן להוציא מאבא במרמה מכתב. יש סרטון ידוע על אתרא קדישא שהגר"ח טען שלא זוכר שחתם למרות שחתם.
אין לזה קשר לשאלה האם הרב היה צלול. הוא לא היה מעורה בנושאים כלכליים. ואין לדעת באיזה טריק הוצאנ ממנו הצוואה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 15:57 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אין לי ספק שהגר"ח לא עשה כנגד דברי חכמים. אני יודע שהוא גם פסק כך לאבות שבנם ירד מהדרך שלא ינשלו מהירושה.

שאלוזון כמובן אינו מוסמך לפיקנטריה. יתכן שיש סכסוך ירושה, אבל לא נאמרו הדברים המצוטטים. 

גם אם נאמרו, הילדים יודעים שהיה ניתן להוציא מאבא במרמה מכתב. יש סרטון ידוע על אתרא קדישא שהגר"ח טען שלא זוכר שחתם למרות שחתם.
אין לזה קשר לשאלה האם הרב היה צלול. הוא לא היה מעורה בנושאים כלכליים. ואין לדעת באיזה טריק הוצאנ ממנו הצוואה.

יש סכסוך, הוא פיקנטי הרבה יותר ממה שתואר, ונידון בבית הדין בבני ברק.

לא נותר אלא לאחל בהצלחה לשני הצדדים (מנחם בגין, שם), יראו עינינו וישמח ליבנו ותגל נפשנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 16:25 לינק ישיר 

יתכן. אבל שאולזון אינו האיש לספר על כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2022 17:36 לינק ישיר 

נעילה כתבה:

קלעפער כתב:

יש סכסוך, הוא פיקנטי הרבה יותר ממה שתואר, ונידון בבית הדין בבני ברק.

לא נותר אלא לאחל בהצלחה לשני הצדדים (מנחם בגין, שם), יראו עינינו וישמח ליבנו ותגל נפשנו.

לה''ו. מתי יקבלו 'היתר' לפנות לערכועס?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זעזוע: בני מרן שר התורה מצהירים שכבר בשנת תשע"ג אביהם לא היה במיטבו והוצאו ממנו חתימות במרמה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext