|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
זעזוע: בני מרן שר התורה מצהירים שכבר בשנת תשע"ג אביהם לא היה במיטבו והוצאו ממנו חתימות במרמה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 18:34 |
|
| |
מי מהבנים יותר מקורב לביה"ד הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 18:44 |
|
| |
לאחים הקדושים לא היה שום בעיה שגונבים את הציבור בשמו של אביהם, יתרה מזאת, הם עצמם עשו מגביות לטובתם כש"-הממליץ" הוא אביהם. זוכרים איך ר' חיים מורה שגם נשים בהריון יקבלו חיסון נגד קורונה?! זאת אומרת שלשוכנים הצלולים ברחוב רשב"ם לא היה אלוקים :סיכנו עוברים ונשים במודע בלי לדעת-שום דבר מעבר למה שידוע לכל אחד מאתנו סייעתא דשמיא כידוע לא נמצא במקום שסוגדים לשקר והכסף הוא המלך! כמובן, אלה שהשמיצו אותי בפורם במשך השנים לא יבקשו ממני סליחה, והסיבה, משום שגם הם ידעו שמה שכתבתי אמת לאמיתה אבל הם היו חלק מלהקת העורבים שהתחלקו "בנבלה" ולכן תקפו אותי...רק עכשיו אני מבינה את הסיבה למה הם כינו את הבית ברשבם "קודש הקדשים"? משום ששועלים הלכו בו.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/05/2022 18:56:38
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 18:52 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | לאחים הקדושים לא היה שום בעיה שגונבים את הציבור בשמו של אביהם, יתרה מזאת, הם עצמם עשו מגביות לטובתם כשהממליץ הוא אביהם. זוכרים איך ר' חיים מורה שגם נשים בהריון יקבלו חיסון נגד קורונה? כמובן, אלה שהשמיצו אותי בפורם במשך השנים לא יבקשו ממני סליחה, והסיבה, משום שהם ידעו שמה שכתבתי אמת לאמיתה אבל הם היו חלק מלהקת העורבים שהתחלקו "בנבלה" ולכן תקפו אותי... |
|
צודקת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 18:54 |
|
| |
ואם הזכרת את עניין "הוראת" ר' חיים לנשים בהריון להתחסן, ראיתי בזמנו את הסרטון של אליקים לבנון והקישוטים שהביא עמו לר' חיים לצורת הפקת "ההוראה", איך ששואלים את השאלות ואיך דוחפים לתשובות הרצויות, אני מקווה מאוד שבשאר הדברים אפשר לסמוך על הארגון שלו יותר מאשר המקרה הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 19:06 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | ואם הזכרת את עניין "הוראת" ר' חיים לנשים בהריון להתחסן, ראיתי בזמנו את הסרטון של אליקים לבנון והקישוטים שהביא עמו לר' חיים לצורת הפקת "ההוראה", איך ששואלים את השאלות ואיך דוחפים לתשובות הרצויות, אני מקווה מאוד שבשאר הדברים אפשר לסמוך על הארגון שלו יותר מאשר המקרה הזה. |
| אתה בטח זוכר את המקרה עם האברך שנכנס לר' חיים וקיבל הוראה שלא להתחסן-איך הסיפור הסתיים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 19:08 |
|
| |
קיבל מעצר בית בבית מרן שר התורה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 19:18 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | ואם הזכרת את עניין "הוראת" ר' חיים לנשים בהריון להתחסן, ראיתי בזמנו את הסרטון של אליקים לבנון והקישוטים שהביא עמו לר' חיים לצורת הפקת "ההוראה", איך ששואלים את השאלות ואיך דוחפים לתשובות הרצויות, אני מקווה מאוד שבשאר הדברים אפשר לסמוך על הארגון שלו יותר מאשר המקרה הזה. |
| באיזה ארגון מדובר?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 19:20 |
|
| |
בוני עולם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 19:28 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | בוני עולם |
| למה באמת היה חשוב לארגון הזה שנשים יקבלו חיסון? הרי ברגע שיש הריון תפקיד הארגון תם ונשלם?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 19:39 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | מי מהבנים יותר מקורב לביה"ד הזה? |
|
כולם 'אישיות לא רצויה' שם באותה מידה...
ביה"ד שייך לפלג רנ"ק והמסתעף.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 19:40 |
|
| |
[quote]קיבל מעצר בית בבית מרן שר התורה[/quoteאל-תשכח שגם שר התורה היה במעצר בית
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 21:52 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | על-פניו נראה שהיורשים לא למדו יש נוחלין וכו' אבל הם למדו יש נוכלים.. האם מאן דהוא מעלה בדעתו שהגר"ח ציווה את נכסיו בניגוד להלכה?!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/05/2022 01:27:49 |
|
כבודו יוכל להסביר לנו מה נעשה עד כה שלא כהלכה? אם אינך רוצה להוכיח לנו מי הנוכל, בבקשה תכתוב בדיוק מה היה, מה המקור שכך היה; מה ההלכה+ציטוט
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2022 21:56 |
|
| |
| נעילה כתב: |  | מי מהבנים יותר מקורב לביה"ד הזה?
כולם 'אישיות לא רצויה' שם באותה מידה...
ביה"ד שייך לפלג רנ"ק והמסתעף. |
|
אז למה הלכו לשם? חבל שאין תקשורת חרדית אמיתית שהיתה חושפת קצת על מה שקורה בעניין
|
|
|
|
|