לאחר האסון הנורא בשנה שעברה הקימו צעקות מדוע לא הזהירו את הציבור מהסכנה המרחפת על אירוע שכזה שנה אחר שנה עד שזה אכן קרה לצערינו מקליפים שמופצים ממירון בימים האחרונים רואים שלא רק שהסכנה לא חלפה אלא מבחינות מסויימות היא אפילו התגברה לא עלינו המון פתחי מילוט נסגרו לגמרי ובנוסף לכף הציבו גדרות רבות כדי למנוע גישה למקום דבר שיכול לגרום לאסון המוני כמו חלילה שנה שעברה אומנם ישנן הגבלות במספר המורשים להיכנס למקום אבל עדיין 16 אלף בכל רגע נתון ועוד אלפים שכלל לא יטרחו לעזוב את ההר אחרי זמנם הקצוב פלוס אלפי שוטרים ואנשי כוחות ההצלה שיהיו שם, תעשו לבד את החשבון ואני כבר לא מדבר על הבלאגן הנוראי שהולך להיות שם בכל הנוגע לאלפי האוטובוסים שאמורים להביא את החוגגים למקום שלכל אחד מהם מוקצב זמן מסויים שלאחריו הוא חייב לעזוב ולמצוא לו דרך חזרה אם בשנים כתיקונם היתה שם שמחה וששון לא קשה לתאר מה עלול לקרות השנה שכל אחד יעשה מה שליבו חפץ, אני את שלי אמרתי והלוואי שהאירוע השנה יסתיים בשלום
נשלח ב-18/5/2022 08:34
עושים עלינו "ניסוי", עם כל ה"כלים" שפישלו בשנה שעברה. יותר מזה לא צריך.. מסכים אתך. חוץ מזה, שנפשית אני עדיין לא מסוגל להתקרב לשם, לשמוע את השירים שהולחנו לזכרם, וגם לא להציץ בתמונותיהם.
מסכים… המלצתי לכל מכריי לא להגיע, ממש סכנת נפשות
השם יעזור שנעבור את ל״ג בעומר בלי נפגעים
נשלח ב-18/5/2022 09:37
למה אתה אומר לא ידענו ? זה פשוט לא נכון . בטח שידענו . ידענו ממזמן שלמירון אסור להגיע בלג בעומר ולכן אף פעם לא הגענו בעבר וגם לא נגיע בעתיד למירון בלג בעומר . רבבות רבבות של יהודים מאמינים וטובים לא מגיעים למירון בלג בעומר כי מסוכן שם. תמיד ידענו זאת וכל מי שהגיע לשם זה על אחריותו (או חוסר אחריותו) ואם אתה שואל אותי גם פיצוי לא מגיע לו על חוסר אחריות.
רק מעיר שהייתי בשבת האחרונה במירון (בשל הטראומה משנה שעברה לא בתכנון אלא כי נתקעתי). בתפילת ליל שבת הייתי חלק מהזמן בתוך הציון וכמעט נחנקתי מהצפיפות(וזה עוד לפני ל"ג בעומר). התרשמתי שהטענות על כך שלא עשו שום פעולה אמתית להרחבת שטחי המחיה של הציבור וחבל...
נשלח ב-18/5/2022 11:27
תירגע יהי'ה פ'סדר. סמוך!
נשלח ב-18/5/2022 13:05
ג"א הקטן חושב שאין צורך להגיע לשם והמגיע מסתכן בנפשו. נח"ר לרשב"י תהיה אם ילמדו ביום המועד את כתביו בנגלה ובנסתר, ולא מדחיפות במירון ושתיית ח"י רוטל פטל.
נשלח ב-18/5/2022 13:31
ככל הנראה הרבה מאוד לא יגיעו השנה. מה שלא ימנע את העימותים עם אלו שבאים בשביל זה.
נשלח ב-18/5/2022 14:23
המשטרה מהוה גורם מסוכן ומתגרה, על כל 2 חוגגים יש שוטר אחד, שוטר אכזר שמחפש דם רצח ושכול ! ראינו את זה רק לפני שבוע, כשפיצצו אברך במכות מוות, האברך פצוע קשה, אף אחד לא התנצל על כך ! . כל הפשעים של קלגסי המשטרה ידועים, ומפורטים ברחובות העיר ירושלים. זה נורא !
דווקא מבחינה תחבורתית אמור להיות יותר טוב מכל שנה. חניוני הוויסות אמורים לתת מענה לשיירות האוטובוסים שהיו עלולים להיתקע בדרך למירון במקרה שהמשטרה תאסור על הגעת אנשים נוספים בגלל עומס בהר ואנשים שלא התפנו מרצונם בסיום טווח הארבע שעות.
נשלח ב-18/5/2022 14:45
מסכים בעיקר עם החלק שהשוטרים שמלבים את היצרים וגורמים לאנטגוניזם אצל הציבור,........
לא מאשים אף אחד באסון של שנה שעברה, אבל שנה שעברה הייתה אחת השנים הקשות מבחינת התנהגות המשטרה לשלטון וסדר בהר ובסביבותיו, מספיק להזכר בתמונה של הטמא שר המשטרה שהגיע לצפות במקום, והלחץ והפחד מהשוטרים יוצר אצל האנשים רצון לברוח בלי לחשוב. וגם אני כמובן לא נוסע למירון בלג בעומר
נשלח ב-18/5/2022 14:54
עכשיו מימרן מדווח שלא נותנים להכנס עם עגלות ילדים, למרות שיש כרטיס ובאו אתם באוטובוס, ולמרות שלא הודיעו על הגבלה כזו קודם
ואני כבר לא מדבר על הבלאגן הנוראי שהולך להיות שם בכל הנוגע לאלפי האוטובוסים שאמורים להביא את החוגגים למקום שלכל אחד מהם מוקצב זמן מסויים שלאחריו הוא חייב לעזוב ולמצוא לו דרך חזרה אם בשנים כתיקונם היתה שם שמחה וששון לא קשה לתאר מה עלול לקרות השנה שכל אחד יעשה מה שליבו חפץ, אני את שלי אמרתי
לפחות הזהרנו קודם שזה מה שהולך להיות אולי פיקוד המשטרה החליט שעדיף לו שכמה עשרות אלפים כולל ילדים קטנים יעברו שעות של סבל ועינויים כמו שקורה ממש עכשיו, מאשר שעוד משפחות יצטרכו לשבת שבעה על יקיריהן ח"ו
נשלח ב-18/5/2022 22:17
אניכברחוזר כתב:
ואני כבר לא מדבר על הבלאגן הנוראי שהולך להיות שם בכל הנוגע לאלפי האוטובוסים שאמורים להביא את החוגגים למקום שלכל אחד מהם מוקצב זמן מסויים שלאחריו הוא חייב לעזוב ולמצוא לו דרך חזרה אם בשנים כתיקונם היתה שם שמחה וששון לא קשה לתאר מה עלול לקרות השנה שכל אחד יעשה מה שליבו חפץ, אני את שלי אמרתי
לפחות הזהרנו קודם שזה מה שהולך להיות אולי פיקוד המשטרה החליט שעדיף לו שכמה עשרות אלפים כולל ילדים קטנים יעברו שעות של סבל ועינויים כמו שקורה ממש עכשיו, מאשר שעוד משפחות יצטרכו לשבת שבעה על יקיריהן ח"ו
אין שום קשר בין הסבל המיותר של אלפי חרדים להתנהלות המשטרה,
ממש אין כל קשר ! ! !
אפשר וצריך לנהל את האירוע ללא סבל ציבורי ! צריך רק לרצות לתת שירות לציבור החרדי, לעבוד ולנהל את האירוע.
נשלח ב-18/5/2022 22:38
מנקודת מבטך אתה צודק אבל מנקודת מבטם הם מעוניינים להקטין ראש ולא לקחת שום צ'אנס שמראות כמו שנה שעברה יחזרו הלילה ח"ו
נשלח ב-18/5/2022 22:46
לרעיונוביץ': לדעתי שי קשר, כי נראה שחלק גדול מהאסטרטגיה של חכמי חלם השנה הייתה בדיוק זה, לגרום לכך שלציבור יהיה פחות נוח ו"כיף" וככה פחות יבואו ואלו שיבואו יישארו פחות...